000webhost Review

Înființată în 2007 ca o filială a Hostinger, 000webhost este puțin diferită față de furnizorul dumneavoastră de găzduire web, chiar și cele gratuite. În schimb, se marchează ca o „platformă de învățare pentru începători care își încep călătoria pe internet”.


Oferind o serie de soluții de găzduire web low cost cu un plan inițial care este absolut gratuit, 000webhost le permite utilizatorilor un pas ușor către construirea – și găzduirea primului lor site web. Aceasta înseamnă că acele planuri low-cost se leagă de alte două componente critice utile pentru începători – constructorii de site-uri web și învățarea codurilor.

Aproximativ 000 de euro

  • Sediul central: Kaunsas, Lituania
  • Înființat: 2004
  • Servicii: găzduire comună

Cum funcționează gazduirea web gratuită

Înainte de a mă arunca în piulițele și șuruburile de 000webhost, m-am gândit prudent să includem o scurtă continuare pe web hosting gratuit. Orice fel de găzduire web, fie că este gratuită sau în orice alt mod necesită încă același echipament din partea furnizorului de găzduire web.

Primul lucru de remarcat este faptul că serverele, software-ul și lățimea de bandă necesită investiții importante de capital. Aceste investiții trebuie să fie recuperate cumva, astfel încât, de obicei, vă puteți aștepta să faceți presiune pentru a vă actualiza contul. În unele cazuri, gazda web gratuită poate transmite și datele dvs. partenerilor.

La un alt nivel, există multe limitări ale conturilor gratuite. Acestea variază în funcție de gazdă – unele vor aplica reclame obligatorii pe site-ul dvs., limitări stricte ale resurselor serverului și veți avea voie să utilizați doar anumite formate de nume de domeniu. În cazul a peste 1.000 de bani, ar fi:

yoursitename.000webhostapp.com

În cele din urmă, există riscurile cu care vă confruntați, datorită costului investițiilor de capital, gazda gratuită încearcă să se descurce pe securitate. Ca exemplu, 000webhost a fost hacked în 2015, ceea ce a dus la furarea datelor despre peste 13 milioane de clienți.

Datorită acestor factori, vă recomand să considerați 000webhost ca o cutie de nisip unde puteți încerca lucruri sau idei noi. Dacă sunteți serios despre găzduirea unui site, mergeți cu un serviciu de găzduire plătit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me