20i Recenzie

Creierul fondatorilor WebFusion (acum TSO Host), 123-reg și Heart Internet, 20i este un concurent relativ nou în spațiul industriei de găzduire web. Cu toate acestea, cu doar doi ani sub centura lor, compania a ajuns să ofere o gamă de produse remarcabil de rezistentă.


20i are sediul în Regatul Unit și cu majoritatea, dacă nu toate resursele de acolo. Deși intenționează să se extindă în altă parte, acestea vor fi ambiții pentru o dată ulterioară. Între timp, este în continuare în măsură să ofere clienților resurse nelimitate pe planurile premium de găzduire partajate. Aceasta acoperă stocarea, lățimea de bandă, bazele de date, e-mailul și aproape orice altceva.

Contents

În jur de 20 de ani, Compania

 • Înființat: 2016
 • Sediu central: Regatul Unit
 • Servicii: WordPress partajat, gestionat, Gazduire pentru distribuitori, VPS

: Ce este în această recenzie 20i

Contra: Ce-mi place pentru 20i

   

  Notă: 20i Hosting Uptime – Testare din nou în curs (Ne pare rău!)

  Aceasta a fost rulată în fundal de ceva timp și, din păcate, când am vrut să o folosesc, am descoperit că am indicat-o la adresa URL greșită! Scuzele mele, vom adăuga această secțiune mai târziu după ce vom colecta suficiente date.

  3- Bună asistență pentru clienți

  Deși chat-ul live pare a fi restricționat doar la solicitările de vânzări, 20i are un sistem de ticketing foarte ușor de utilizat și susține că personalul de asistență este expert în Regatul Unit.

  @ hostedby20i wow! Pot spune doar că am fost cu # 20i timp de 24 de ore și serviciul dvs. este excepțional. Suport instantaneu și migrare ușoară cu funcționare web hosting. Absolut minunat.

  – Digital Sign Fx (@DigitalSignFx) 14 noiembrie 2018

  Am avut o experiență atât de bună cu băieții de la @ hostedby20i, încât acum fac sport în toată casa. Abia aștepți cămașa și șapca de sport acum … ???? pic.twitter.com/JTfBIbKGUA

  – site-ul dreapta (@websiteright) 6 noiembrie 2018

  4- Scanare Wildcard SSL și auto scanare malware

  Certificat SSL gratuit cu Wildcard

  Deoarece cyberthreats sunt ceea ce sunt astăzi, împreună cu Google, care marchează acum că site-urile HTTPS nu sunt sigure, veți fi fericiți să știți că 20i vă oferă un certificat SSL gratuit. Aceste certificate vă ajută să vă asigurați că toate datele de la un utilizator care se conectează la site-ul dvs. rămân sigure. 20i utilizează Let’s Encrypt pentru certificatele sale gratuite.

  Scanare automată a programelor malware

  Programele malware nu sunt doar dăunătoare, dar sunt foarte greu de scăpat. Chiar dacă îl ștergeți astăzi, există cazuri în care se poate reveni din nou – din nou. 20i vă poate ajuta în acest moment, deoarece oferă scanare zilnică anti-malware pentru toate conturile sale. Este posibil să fie ceva care este ușor de trecut cu vederea, dar ai încredere în mine – este foarte util să ai.

  Căsuțe poștale de 10 GB100100NelimitatPreț£ 5.99 / mo£ 14.99 / mo£ 29.99 / mo

  20i Planuri de gazduire comună

  StarterHomeBusiness
  website114
  Stocare SSD10 GBNelimitatNelimitat
  Transfer de date50 GBNelimitatNelimitat
  Acces SSH Feedback de la Richard Chambers

  Limita de politică de utilizare acceptabilă este legată în mod specific de procesor și de pe întreaga platformă. Nu am aplicat-o niciodată până în prezent, în ciuda găzduirii de site-uri web care gestionează câteva milioane de accesări pe zi.

  Concluzie: Cine ar trebui să găzduiască cu 20i

  Chiar dacă am menționat de nenumărate ori că 20i este foarte concentrat pe revânzători, asta înseamnă doar că au funcții pentru a oferi distribuitorilor care sunt peste normă. Aceasta nu înseamnă că planurile lor pentru utilizatorii obișnuiți de găzduire web sunt cu atât mai mici.

  De fapt, având în vedere echilibrul preț-caracteristic pe care îl au, 20i ar face o propunere de pornire foarte interesantă pentru aproape oricine. Caracteristicile lor de echilibrare a sarcinii înseamnă că nu există o limită superioară reală și că chiar și întreprinderile ar trebui să se simtă în siguranță aici.

  Există o singură atenție în legătură cu toate avantajele pe care le-am văzut până acum la 20i și asta este faptul că chiar și în cel mai mare plan de găzduire partajat (Afaceri la 12,99 lire sterline / lună) sunteți limitat la găzduirea a maximum patru site-uri. Știu că unora le place să găzduiască o mulțime de site-uri mici, pe un singur plan, deci probabil că nu va fi ideal pentru dvs..

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map