Examinare gazduire A2

* Actualizări: prețuri și funcții de gazdă editate pentru a reflecta ultimele modificări din 2020.


Având în jur din 2001 și cunoscută inițial ca Iniquinet, compania „A2 Hosting” a renăscut în 2003, noul nume fiind recunoscut pentru Ann Arbor, Michigan. Pentru cei interesați de motivul pentru care este vorba, Ann Arbor este orașul natal al fondatorului A2 Hosting.

Centrele de date ale companiei sunt situate strategic în Amsterdam, Singapore și, desigur, Michigan. Acest lucru le oferă o bună răspândire globală care acoperă toate segmentele egale ale globului.

Experiența mea cu A2 Hosting

Am început pentru prima dată pe A2 Hosting în 2013, cu ceea ce a fost cunoscut sub numele de A2 Prime Plan. Acesta ar fi echivalentul aproximativ al celor oferite în cadrul Planului rapid de astăzi.

Cu această recenzie, voi împărtăși cu voi experiența mea cu ei, în calitate de client, precum și datele pe care le-am colectat (de pe acest site de testare) pe performanța serverului lor de-a lungul anilor.

Despre A2 Gazduire

 • Sediul companiei: Ann Arbor, Michigan.
 • Înființat: 2001 (cunoscut anterior ca Iniquinet)
 • Servicii: hosting partajat, VPS, cloud, dedicat și revânzător

PROS

  Verdict 

  Server turbo (20x sarcini mai rapide de pagină)CloudFlare BasicHTTP / 2 (livrează fișiere cu 20-30% mai rapid) Bacsis: Indiferent de planul pe care îl alegeți, puteți opta pentru Joomla, Drupal sau WordPress ca platformă. Aceste opțiuni vă permit să integrați cu ușurință aplicațiile de bază pentru coșuri de cumpărături, astfel încât să puteți crea magazine online dacă este ceea ce aveți nevoie.

  Serviciu de găzduire VPS administrat de A2

  Caracteristici / PlanuriPowerPrestigePinnacle
  Berbec4GB6 GB8 GB
  Stocare SSD75 GB100 GB150 GB
  Cores CPU468
  Panoul de control cPanel Bacsis: VPS pe A2 Gazduire vine în trei pachete diferite – Core VPS, VPS Managed și VPS neadministrat – Pentru primele două pachete (Core și Managed), compania vă oferă ajutor în configurarea și administrarea serverelor VPS. Dacă aveți deja experiență în acest sens, este un bonus, deoarece planurile de găzduire VPS neadministrate V2 sunt ieftine. La cel mai mic nivel, încep de la doar 5 dolari pe lună și vin cu stocare SSD de 20 GB, 1 nucleu de procesor și 512 MB RAM.

  PROS

   P / S: Această recenzie v-a ajutat?

   Link-urile care indică site-ul A2 Gazduire sunt linkuri de afiliere. Dacă cumpărați prin intermediul acestui link, mă va credita ca referitor. Așa am ținut site-ul meu în viață timp de peste 12 ani și adaug continuu mai multe recenzii gratuite de găzduire bazate pe conturi reale de testare – suportul dvs. este foarte apreciat. Cumpărarea prin intermediul linkului meu nu vă costă mai mult – de fapt, vă pot garanta că veți obține cel mai mic preț posibil pentru A2 Hosting.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map