Recenzie FatCow

Înființată în 1998, FatCow și-a făcut un nume în sine furnizând servicii de găzduire web pentru întreprinderile mici și mijlocii.


FatCow este deținută și administrată de Endurance International Group (EIG), compania care deține de asemenea iPage, BlueHost, Hostgator, JustHost și zeci de mărci poopulare de gazduire. * Din această cauză, FatCow nu este doar în concurență cu ea însăși. De asemenea, este în concurență cu companiile sale partenere.

Am testat FatCow în 2009 și, la acel moment, aveam o impresie pozitivă despre serviciul său. Am fost impresionat de cât de diferită a fost compania și am fost mulțumit de serviciile sale de modă veche. Totuși, în câțiva ani, se pot schimba foarte multe și asta a fost cazul FatCow.

Aflați ce oferă FatCow și cum s-a schimbat opinia mea despre gazda web în ultimii câțiva ani.

* Notă: puteți vedea lista completă a mărcilor de găzduire deținute și gestionate de Endurance International Group în acest post.

Experiența mea cu FatCow: Ce e bine?

Avantajul nr. 1: înregistrare medie a timpului de funcționare

Îmi plac mai multe lucruri despre FatCow. Una dintre cele mai bune caracteristici este uptime. Deși nu am momentan un site de testare, urmăresc un site care este deținut de un prieten de-al meu și sunt impresionat de înregistrarea de funcționare a site-ului. Gazda este de încredere, ceea ce doriți întotdeauna atunci când aveți un site web, indiferent dacă îl utilizați pentru afaceri sau pentru uz personal.

Pe baza înregistrării mele – FatCow a înregistrat o medie de 99,85% – 99,9% uptime. Numerele nu sunt de top în clasă, dar suficient de bune pentru o gazdă care percepe mai puțin de 5 USD / lună. Următoarele imagini sunt scorul de uptime recent (ecranul capturat de la Uptime Robot) al site-ului nostru de testare.

fatcow - 201603FatCow martie 2016, care a obținut scor uptime: 100%

FatCow Uptime (august 2014): 100%

FatCow Trecut 30 de zile Uptime (august 2014)FatCow Trecut 30 de zile Uptime (august 2014)

FatCow Uptime (mai 2014): 99,91%

Scor de uptime FatCow (aprilie - mai 2014)Scor de uptime FatCow (ultimele 30 de zile, aprilie – mai 2014)

Actualizări

Oamenii de la Hrank monitorizează FatCow performanța de găzduire partajată (peste 60 de IP) îndeaproape. Iată performanța FatCow pentru mai, aprilie și martie 2019.

FatCow a înregistrat 100%, 99,942% și 99,98% uptime pentru mai, aprilie și, respectiv, martie 2019. Sursa: Hrank FatCow recenzie.

Avantajul # 2: Backup zilnic

Îmi place și modul în care FatCow oferă un serviciu de backup zilnic.

Majoritatea furnizorilor de hosting ieftine nu fac acest lucru, așa că acesta este un beneficiu uriaș. Doriți ca informațiile dvs. să fie protejate și le veți obține cu FatCow fără să cheltuiți o tonă de bani pentru backup-uri de la terți.

Recenzie FatCow de Michael Bely, fost utilizator FatCow

m bely

Michael Bely de la Research As A Hobby a scris o lungă recenzie despre FatCow Hosting și următoarea întrebare&Un rezumat al experienței sale cu gazda web. Aceasta ar trebui să fie o informație utilă pentru cei care iau în considerare FatCow.

J: Jerry Low / M: Michael Bely.

Despre Michael Bely și timpul său la FatCow

J: Bună Michael, mulțumesc că ai ajutat la recenzia noastră FatCow. Pentru început, ne puteți spune vă rugăm să ne spuneți mai multe despre dvs. și despre experiența dvs. în blogging?

M:

Blogez din iulie 2013. Interesul meu este să cercetez și să arăt bloggerilor modalități eficiente de a-și atinge obiectivele într-un mod detaliat, veridic și util. Obiectivul meu principal este instrumentele și mijloacele destinate bloggerilor.

De cât timp sunteți cu FatCow? Și pe scurt, cum ați rezuma experiența dvs. în găzduire?

1 lună cu FatCow și mai mult de o sută de gazde în ultimii 2 ani. Lucrez ca manager tehnic pentru clienții SEO, așa că m-am ocupat îndeaproape de toate aceste companii de găzduire.

Ce nu i-a plăcut lui Michael despre găzduirea FatCow

J: Cea mai mare problemă cu FatCow este … 

M:

Performanță (lentoare).

Probleme inițiale după ce am cumpărat găzduire (a trebuit să aștept 24-48 de ore înainte de a instala WordPress. Iar constructorul de site-uri nu a ieșit din cutie). Aș putea contacta asistența pentru rezolvarea problemelor, dar aceste probleme nu ar fi trebuit să aibă loc în primul rând.

[Mai multe detalii în imaginile următoare.]

performanța serverului fatcow 1Prima zi – serverul care răspunde în câteva secunde și timp lung.performanța serverului fatcow 2Ziua a doua.

Când a cerut o rambursare, sprijinul a rezistat mai mult decât este necesar.

Pozitiv în FatCow și sfaturi de găzduire

J: Există ceva bun despre care ai vorbi despre această gazdă web?

M: Suportul există (chat, telefon), care este bun de la sine. Suportul este politicos în general.

J: Unde găzduiești majoritatea site-urilor tale în zilele noastre? Ce te face să îți placă / să ai încredere în ele?

M: Aș sublinia două companii mai presus de toate – Principala mea gazdă este EuroVPS. Este un serviciu de găzduire orientat către profesioniști. De asemenea, îmi place foarte mult StableHost – performanțe fiabile la prețuri foarte mici.

J: Mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat.

Linia de jos: La fel este și FatCow a Go?

FatCow este probabil trecut de prima sa.

La un moment dat, a fost un serviciu promițător, cu multe de oferit clienților săi, dar acest timp a dispărut. M-am bucurat mult de această gazdă, dar a venit timpul să o dau pe pășune. Mergeți cu una dintre celelalte gazde gestionate de aceeași companie. Veți obține același serviciu de încredere pentru mai puțini bani.

Comparații de găzduire FatCow

Dacă ați căutat o gazdă web ieftină precum FatCow – InterServer, Hostinger, A2 Hosting, TMD Gazduire sau chiar BlueHost deținută de EIG sunt câteva alternative bune.

Comparați FatCow cu alții

Iată cum se acumulează alți furnizori de hosting cu FatCow.

 • FatCow vs InterServer
 • FatCow vs TMD Gazduire
 • FatCow vs A2 Gazduire
 • FatCow vs BlueHost
 • FatCow vs InMotion Gazduire
 • FatCow vs SiteGround
 • FatCow vs Fastcomet

Pentru mai multe detalii sau pentru a comanda FatCow, vizitați (se deschide într-o fereastră nouă): https://www.fatcow.com/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map