Recenzie GoDaddy

Fondată în 1997, GoDaddy este cel mai mare registrator de domenii din lume, cu peste 13 milioane de clienți.


Compania oferă planuri de găzduire pentru întreprinderi mici, profesioniști în domeniul web design-ului și persoane fizice și are birouri în unele dintre cele mai tari coridoare tehnologice din lume, inclusiv Silicon Valley, Cambridge, Seattle, Hyderabad, Belfast și Phoenix.

Chiar dacă nu sunteți familiarizați cu industria de înregistrare de hosting / domenii, ați auzit probabil despre GoDaddy prin intermediul uneia dintre reclamele Super Bowl sau NASCAR.

Interesant este că GoDaddy se angajează să sprijine o serie de cauze filantropice – În Phoenix, unde GoDaddy are o instalație de 270.000 de metri pătrați, compania a făcut donații substanțiale către Spitalul pentru Copii Phoenix, Arizona Humane Society și Phoenix Zoo.

IPO GoDaddy a strâns 460 milioane USD în aprilie 2015.

În iunie 2014, GoDaddy Inc. a depus la IPO în iunie 2014, cu o valoare a deținătorului de loc de 100 de milioane de dolari la afacere. În cele din urmă, compania a strâns 460 milioane de dolari din contul IPO la 1 aprilie 2015.

Mai multe despre afacerile GoDaddy

godaddy ipo

Dacă vă uitați la rezultatele financiare neauditate ale lui GoDaddy din 2014, încheiate pe 2014, puteți vedea că compania se concentrează pe trei afaceri:

 • Domenii – 55,5% din veniturile totale
 • Găzduire și prezență – 36,5% din veniturile totale
 • Aplicații de afaceri – 8,0% din veniturile totale

Compania a înregistrat venituri de 1,01 miliarde de dolari (conform rezultatelor financiare), dar încă pierde bani (compania a înregistrat o pierdere netă de aproape 200 de milioane USD în anul financiar 2013).

domenii

Cea mai mare parte a veniturilor GoDaddy constă în înregistrarea numelor de domeniu și reînnoirea numelor de domeniu.

În primele nouă luni ale anului 2014, categoria de domenii de servicii a adus un venit de 564 milioane USD.

Veniturile pe care GoDaddy le obține dintr-o înregistrare poate varia semnificativ. Compania percepe prețuri diferite pentru diferite tipuri de domenii. De exemplu, la momentul scrierii, o nouă înregistrare .com costă 8,99 USD / an pentru un termen de 2 ani. Este interesant că domeniile .net și .org costă la fel, în timp ce .today costă 24,99 USD / an.

Găzduire și prezență

A doua cea mai mare parte a veniturilor GoDaddy este ceea ce obțin din oferirea de produse de tip hosting și prezență.

Secțiunea Gazduire și Prezență a GoDaddy a adus aproape 370 de milioane de dolari în primele nouă luni din 2014.

Veniturile generate de secțiunea „Găzduire și prezență” includ produse de construire a site-urilor web, SEO, certificate SSL, securitatea site-ului SiteLock, IP-uri private și multe altele. Când vine vorba de găzduire, GoDaddy oferă servere partajate, VPS și servere dedicate la tarife începând de la doar câțiva dolari pe lună pe domeniu. În plus, găzduirea include instrumente de construire a site-ului, astfel încât chiar și începătorii își pot da seama cum să obțină un site și să funcționeze rapid.

Aplicații de afaceri

Porțiunea Business Applications din GoDaddy a adus un venit de aproximativ 81,6 milioane USD în primele nouă luni din 2014.

„Aplicații de afaceri” ale GoDaddy include elemente precum conturi de e-mail, contabilitate online, stocare online de date, marketing prin e-mail și un sistem de plată online.

Unele dintre produsele specifice care se integrează în aplicațiile de afaceri includ:

 • Microsoft Office 365, care pornește de la prețul de 4,99 USD / lună pe utilizator
 • Serviciu de marketing prin e-mail, care pornește de la prețul de 9,99 USD / lună pentru până la 1000 de abonați. Are capabilități similare cu MailChimp și GetResponse.

Planuri de găzduire GoDaddy

Bine, suficiente fonduri de companie și numere financiare. În această recenzie ne vom concentra pe serviciile de găzduire ale GoDaddy. Compania oferă trei planuri de găzduire diferite atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii:

 • Economie: 4,99 USD lunar pentru 1 site web, 100 GB stocare, lățime de bandă nelimitată și până la 100 de adrese de e-mail.
 • Deluxe: 5,99 USD pe lună pentru site-uri web nelimitate, stocare nelimitată, lățime de bandă nelimitată și până la 500 de adrese de e-mail.
 • Final: 7,99 USD pe lună pentru site-uri web nelimitate, stocare nelimitată, lățime de bandă nelimitată și până la 1.000 de adrese de e-mail.

Toate planurile includ un domeniu gratuit, cu un plan anual, monitorizare securitate 24/7 și protecție DDoS și un panou de control ușor de utilizat.

Rețineți că, deși toate planurile se pot lăuda cu lățime de bandă nelimitată și atât planurile de găzduire Deluxe, cât și cele de ultimă generație anunță stocare nelimitată, nu este nelimitat din punct de vedere tehnic. GoDaddy își rezervă dreptul de a notifica utilizatorii dacă utilizarea lățimii de bandă a acestora de utilizare compromite stabilitatea serverelor GoDaddy sau afectează timpul de funcționare. În acest caz, utilizatorii ar trebui să actualizeze un server privat virtual sau un server privat dedicat.

oferte de hosting godaddyPlanuri de găzduire GoDaddy – Economic, Deluxe și Ultimate. Ecranul capturat de pe site-ul web GoDaddy http://www.godaddy.com, vă rugăm să consultați oficialii pentru cea mai bună precizie a prețului & caracteristici de găzduire.

GoDaddy vs alte servicii similare de găzduire

Comparație rapidă pe GoDaddy cu alte servicii similare de găzduire web.

FeaturesGoDaddyiPageBlueHostHostMetroA2HostingWebHostingHub
Planificați în revizuireEconomieEsenţialIncepatorMegaMaxRapidScânteie
Depozitare100 GBNelimitat100 GBNelimitatNelimitatNelimitat
SSD?NuNudaNudaNu
Transfer de dateNelimitatNelimitatNelimitatNelimitatNelimitatNelimitat
Domeniul permis1Nelimitat1NelimitatNelimitat1
Panou de controlcPanelvDeckcPanelcPanelcPanelcPanel
Perioada de probă45 de zileOricândOricând30 de zile30 de zile90 de zile
Preț de înscriere (abonament de 24 de luni)$ 3,99 / mo$ 2,25 / lună$ 3,95 / mo$ 2,45 / mo$ = 4,90 / mo$ 3,74 / mo
RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

Recenzie utilizator GoDaddy Gazduire

La fel este GoDaddy Hosting orice bun?

Pentru a răspunde la întrebarea banilor – „Este recomandat GoDaddy Gazduire?” am cerut utilizatorilor de gazdă GoDaddy, Saurabh Tripathi din Getting Geek, să împărtășească experiența sa. Saurabh a fost client GoDaddy din noiembrie 2014. Următoarele secțiuni (despre argumente pro și contra și linia de jos; neseditate, notele mele în italic) au fost scrise de Saurabh. 

Aici merge Saurabh.

În primul rând, o mică poveste de fond

sharubah

M-am înscris la cel mai ieftin plan pe GoDaddy. Costă în jur de 3 dolari – în acești bani primiți 512 MB RAM și lățime de bandă nelimitată, este la fel ca și alte gazde. Există o diferență majoră: spre deosebire de alte servicii de hosting, care oferă spațiu de stocare nelimitat, veți primi 30 GB spațiu de stocare. De asemenea, vi se promite 99,9% uptime.

 Ce-mi place pentru GoDaddy Hosting?

 • Probleme mari cu WordPress: Nu este permis caching-ul, erori aleatorii
 • Erorile aleatorii: Am văzut „Eroare la stabilirea conexiunii la baza de date” de 3 ori în ultimele două luni, deși repararea este ușoară, dar totuși este foarte enervant.
 • GoDaddy vinde orice atitudine: De fiecare dată când încercați să reînnoiți hostingul sau numele de domeniu, GoDaddy încearcă foarte greu să vă vândă upgrade-uri suplimentare. Când faceți clic pe „Reînnoire gazduire”, veți vedea un dezordine suplimentară, încearcă să vă vândă nume de domeniu suplimentar și găzduire prin e-mail etc..

Mai multe despre GoDaddy uptime & server de eroare coșmar

Înregistrare în timp liber

La început totul pare bine [când m-am înscris prima dată pe GoDaddy]. utilizarea memoriei WordPress în găzduire puțin mai mare de 150 MB, Viteza nu este atât de rapidă, dar nici nu o puteți numi lent. Folosesc actualizări Jetpack Email pentru a monitoriza timpul de funcționare al site-ului. Acesta verifică site-ul în mod regulat și vă trimite un e-mail de alertă atunci când site-ul este redus sau în sus. De două sau trei ori pe săptămână primesc alertă că site-ul este redus și, de obicei, este în maxim 10 minute. Cel mai lung timp de oprire pe care l-am văzut este de 39 de minute. Asta a durut.

Eroare de server

În ultimele 3 luni am văzut „Eroare la stabilirea conexiunii la baze de date” de 4 ori. Aceste erori au caracter aleatoriu și sunt sigur că nu este nimic rău în WordPress. Cu toate acestea, aceste probleme sunt ușor de rezolvat. Compania nu lasă utilizatorii să utilizeze un plugin de memorie în cache și am considerat că este cel mai greu. După instalarea WPSuper Cache, site-ul s-a rupt și mi-a depus mult efort în remedierea acestui lucru. Uneori m-am confruntat și cu eroarea 520, iar aceste erori sunt doar întâmplătoare.

GoDaddy Uptime Review

godaddy uptime 072016GoDaddy iunie / iulie 2016: Durata de utilizare a gazdei: 99.97%

Linie de jos: Dacă mergeți cu GoDaddy?

Asta depinde de două lucruri. Primul este: veți folosi WordPress? Celălalt lucru este bugetul dumneavoastră.

Găzduirea bugetului GoDaddy este potrivită pentru persoanele care doresc un site web mic și doresc doar să își prezinte prezența online (cum ar fi un mic site web static care vă prezintă afacerea offline). Dacă vrei că ești bine să mergi. Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați CMS precum WordPress, GoDaddy are multe restricții pentru dvs. Este posibil să fie necesar să petreci mult timp pentru a remedia lucrurile în cPanel-ul lor. Deci, dacă doriți să găzduiți site-ul WordPress, mergeți cu planurile de găzduire WordPress gestionate sau căutați orice altă gazdă web.

Ratingul meu GoDaddy – 3 din 5.

Comparați GoDaddy cu Alții

Iată cum GoDaddy se stivează cu alți furnizori de hosting:

 • GoDaddy vs BlueHost
 • GoDaddy vs InMotion Gazduire
 • GoDaddy vs A2 Gazduire
 • GoDaddy vs SiteGround
 • GoDaddy vs DreamHost
 • GoDaddy vs Network Solutions

Important: Nota editorului asupra revizuirii GoDaddy a lui Saurabh

Notă de la Jerry: Saurabh a menționat că timpul de funcționare a site-ului este unul dintre avantajele lui GoDaddy, dar nu am fost de acord. Site-ul coborând o dată în fiecare săptămână nu este bun. În comparație, iPage, care este cu ~ 50% mai ieftin, a marcat 100% în martie și aprilie 2015 (vezi detalii). Și, prețul de găzduire al GoDaddy nu este chiar atât de ieftin atunci când se acumulează cu alții (prețul a crescut de când s-a înscris Saurabh, planul GoDaddy Economy costă acum 4,99 USD / lună). Nu spun că GoDaddy este un nu. Dar se pare că există și alte opțiuni mai bune. În cazul în care căutați un hosting de buget, vă rugăm să consultați și ghidul meu de gazduire ieftin publicat aici. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map