Recenzie Host1Plus

Începând cu 2008, Host1Plus, bazat pe Londra, a furnizat servicii de găzduire premium pe tot globul.


Compania, fondată de Vincentas Grinius și Andrius Kazlauskas, are în prezent cinci locații de server în Africa de Sud, Brazilia, Germania și Statele Unite (Los Angeles și Chicago). Compania pune accentul pe stabilitatea și fiabilitatea serverului în toate serviciile sale, oferind în același timp persoanelor fizice și întreprinderilor o găzduire sigură și de calitate.

Serviciile furnizate de Host1Plus includ web hosting, servere cloud și găzduire VPS, fiecare având opțiuni multiple de pachete. Ceea ce este cunoscut pentru Host1Plus este fiabilitatea, accesibilitatea și serviciile excelente pentru clienți.

Testat și urmărit din mai 2017

Pentru a vedea cum se pilează Host1Plus, m-am înscris pentru un cont (folosind credite gratuite oferite de managementul Host1Plus) în mai 2017.

Am observat imediat că pachetele de găzduire partajate includ suplimente pe domenii, subdomenii, baze de date și un domeniu gratuit. Un IP dedicat costă încă 2 USD, cu excepția înscrierii în planul Business Pro, care include IP-ul dedicat.

Există șase pachete de server cloud. Costul fiecăruia depinde de numărul de nuclee ale procesorului și de cantitatea de spațiu pe disc, RAM și lățimea de bandă necesară.

Gazduirea VPS vine, de asemenea, cu șase opțiuni, costul fiind determinat de numărul de nuclee CPU și de cantitatea de RAM, spațiul de disc și lățimea de bandă necesară.

Am fost fascinat de opțiunile disponibile. Ceea ce aveam nevoie pentru a testa Host1Plus a fost un cont de găzduire web Business Pro pentru un singur domeniu, care m-a costat doar 171 USD timp de 12 luni. Am fost chiar capabil să aleg ce locație a serverului doream.

O privire mai atentă asupra planurilor de gazduire Host1Plus

Planuri de gazduire partajate

CaracteristiciPersonalBusinessBusiness Pro
Depozitare / Transfer de dateNelimitatNelimitatNelimitat
Domenii Addon310Nelimitat
IP dedicat$ 2 / mo$ 2 / moLiber
pret de la$ 5 / mo$ 10 / mo$ Nr.15 / mo

Alegerea locațiilor serverului: 1) Los Angeles, SUA, 2) Sao Paulo, Brazilia, 3) Frankfurt, Germania, 4) Chicago, SUA și 5) Johannesburg, Africa de Sud.

* Rețineți că găzduirea Host1Plus VPS sunt planuri neadministrate. Aceasta înseamnă că sunteți pe cont propriu în configurarea serverului și instalarea aplicațiilor necesare.

Planuri de gazduire cloud

CaracteristiciLIN 1LIN 2LIN 3LIN 4LIN 5LIN 6
Depozitare / Transfer de date20 GB / 2 TB40 GB / 4 TB100 GB / 7 TB200 GB / 14 TB500 GB / 19 TB1000 GB / 24 TB
Alegerea sistemului de operareLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / Windows
CPU Core / RAM1/512 MB2/2048 MB4/4096 MB4/8192 MB6/16384 MB8/32768 MB
pret de la$ Orele 8.00 / mo$ Ora 16.00 / mo$ 30.00 / mo$ 50.00 / mo$ 90.00 / mo$ 156.00 / mo

Experiența mea la Host1Plus: Ce îmi place până acum?

1- Fiabilitate

Serviciul de găzduire Host1Plus este extrem de stabil.

În timp ce compania promite o durată de utilizare de 99,5% în termeni scrisi, am avut o durată de funcționare de 100% (excluzând întreținerea programată de 1 oră). Site-ul nu a scăzut în ultimele 7 zile la momentul scrierii.

2- Preț

Atunci când comparăm Host1Plus cu alte gazde, se pare că piața devine extrem de competitivă.

Costul meu anual (ar trebui să plătesc pentru asta) pentru contul de gazduire partajat este de 57 USD.

Planul VPS la nivel de intrare, cu 0,5 CPU de bază și 256 MB RAM, începe de la 2,25 USD / lună.

Găzduirea în cloud începe la doar 8 USD / lună.

Prețurile Host1Plus sunt extrem de competitive.

În comparație cu GoDaddy, care percepe aproximativ 96 dolari pe an pentru planul său de bază de găzduire WordPress, găzduirea Host1Plus este o afacere excelentă.

Vi se va prezenta mai multe opțiuni atunci când vă înscrieți la găzduirea Host1Plus. Planul de 12 luni are o reducere de 5% în comparație cu costul ciclului de 6 luni. Dacă vă înscrieți timp de 24 de luni, reducerea ar fi crescut la 10%, iar costul dvs. pentru o găzduire partajată ar coborî până la 108 $ timp de doi ani. Host1Plus vă va permite să vă înscrieți pentru o perioadă de până la 36 de luni, când reducerea crește până la 15%.

3- API intern

API-ul dezvoltat intern pentru Host1Plus pentru serverele cloud este în vigoare din iulie 2016. API-ul permite utilizatorilor să planifice și să gestioneze backup și să monitorizeze utilizarea procesorului și a lățimii de bandă..

Conform Juras Sadauskas, actuala versiune API este dezvoltată continuu, având ca scop îmbunătățirea experienței utilizatorilor Host1Plus și a rămâne în fața concurenței.

Compania se pregătește să introducă o API pentru VPS, să lanseze API Servers Cloud renovat și să introducă un nou modul de sistem de facturare WHMCS, care permite utilizatorilor să aibă un control complet cu serviciul și va simplifica procesul de revânzare.

Scopul acestor 3 noi funcții API este de a îmbunătăți experiența clientului prin simplificarea structurii, îmbunătățirea funcționalității generale și crearea serviciilor mai utile pentru revânzare. Host1Plus găzduiește succesul clienților, de aceea este foarte important să rămâneți în conformitate cu nevoile clienților și cu cele mai noi tehnologii..

– Director vânzări Host1Plus, Juras Sadauskas

4- Opțiuni în locații server

Utilizatorii de găzduire partajată de Host1Plus, care plătesc cu 5 USD / lună, ajung să aleagă locația serverului între Brazilia, Germania sau SUA.

Distanța dintre serverul web și utilizator afectează timpul de încărcare a site-ului dvs. web. Cu cât serverul este mai aproape de vizitatorii majoritari, cu atât mai rapid se încarcă site-ul dvs. din percepția utilizatorului.

Funcția de locație a serverului este de obicei disponibilă numai în servicii de găzduire cu o gamă mai mare. Este foarte generos de Host1Plus să includeți această caracteristică în planurile lor de găzduire partajate.

Pentru a comanda, accesați: https://www.host1plus.com/
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map