Recenzie HostMetro

Actualizări martie 2020:


Experiența mea generală cu HostMetro la început (2014) a fost bună, dar nu le mai recomand astăzi. Sunt recunoscător că compania îmi permite să păstrez contul de test 6 ani mai târziu astăzi – dar nu aș găzdui niciun site important cu HostMetro, având în vedere numeroasele dezavantaje observate în ultimii 2 ani. Câteva probleme majore pe care le-am întâmpinat includ:

 1. Lipsa de asistență la chat live – Nu poți contacta nimeni de la companie prin chat-ul live după ce încerci ore întregi
 2. Nu pot accesa pagina SSL din tabloul de bord al utilizatorului meu, de aceea nu pot instala manual SSL gratuit
 3. Nu pot găsi niciun ajutor semnificativ din documentele de bază / documente de asistență ale Metro Metro.

Alternative HostMetro

În cazul în care căutați o soluție de găzduire la prețuri accesibile – A2 Hosting, GreenGeeks, Hostinger, InterServer și TMD Hosting sunt câteva companii bune de găzduire cu prețuri similare.

Despre HostMetro, compania

Lumea de găzduire evoluează continuu, jucătorii care schimbă pozițiile și cei noi care intră pe piață – așa este cazul HostMetro, o companie de găzduire cu sediul în Illinois înființată pe 23 iunie 2012 (verificați înregistrarea WhoIs aici).

Acest furnizor de găzduire partajată cPanel bazat pe Linux este specializat în planuri de găzduire prietenoase cu bugetul. Mai exact, HostMetro oferă soluții de găzduire partajate prin două planuri: Mega Max și Business Max – mai multe despre acestea. Compania își operează centrul de date din ServerCentral, situat la 350 E. Cermak (a obținut acest lucru după câteva lucrări de săpătură).

Planuri de gazduire HostMetro

După cum am menționat, metroul funcționează în spațiul de găzduire bugetar. Ofera doar doua planuri care ofera abonatilor o alegere simpla, fara sa mai vorbim de tarife puternic reduse.

Ambele planuri sunt planuri de mediu de găzduire partajate care includ tehnologie cloud, o garanție de returnare a sumelor, o mulțime de funcții „nelimitate”, inclusiv domenii găzduite nelimitate, constructor de site-uri web, găzduire de email de bază, funcții de comerț electronic, suport PHP 5, locuri de muncă Cron, streaming audio și video, și suport Flash – pentru a numi doar câteva dintre avantajele.

Mega Max

Mega Max, cel mai ieftin dintre cele două planuri, sună la doar 2,95 USD pe lună. Există câteva opțiuni suplimentare, cum ar fi confidențialitatea domeniului, care este de $ 50 în fiecare lună, certificate SSL de e-commerce (2,50 USD pe lună) și sigiliu de securitate pentru e-commerce SiteLock (2,50 USD pe lună). În plus, există o mulțime de avantaje de comerț electronic care nu sunt incluse în plan, cum ar fi o listă gratuită pentru directorul de afaceri, e-book SEO sau o consultare SEO – dar toate avantajele, nu funcțiile de bază de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți site-ul. și alergând.

Super Max

Planul de găzduire Business Max începe de la 6,95 dolari pe lună și include acele „extra-pay-uri” din planul Mega Max, fără să mai vorbim de pachetul de bunătăți de comerț electronic..

Orice plan include reduceri la termen – acele tarife ultra-mici sunt pentru planul pe trei ani, deși sunt disponibili și termeni de un an și doi.

Avantaje HostMetro – Caracteristici care ar putea să vă placă

Majoritatea altor organizații de găzduire cu buget oferă noi abonați cu tarife fantastic de mici – cu toate acestea, atunci când abonații trebuie să își reînnoiască contractul de găzduire, ei sunt obligați să facă acest lucru la o rată mult mai mare.

Din fericire, HostMetro oferă o alternativă excelentă – abonații Metro Metro ajung să se reînnoiască la aceeași rată introductivă scăzută pentru totdeauna.

HostMetroWebHostingHubHostgatorBlueHostGreenGeeks
Preț de înscriere (pe lună) *$ 3,45$ 3,99$ 6,26$ 4,95$ = 5,90
Preț reînnoire (pe lună)$ 3,45$ 8.99$ 8,95$ 6,99$ 6,95
Cost de găzduire pe 5 ani (Înregistrare pentru 2 ani + reînnoire pentru 3 ani)3,45 x 60 milioane USD = 207 USD(3,99 $ x 12 milioane USD) + (8,99 $ x 48 milioane USD) =
$ 479,4
(6,26 USD x 24 milioane) + (8,95 $ x 36 milioane USD) =
$ 472,44
(4,95 USD x 24 milioane) + (6,99 $ x 36 milioane USD) =
$ 370,40
(5,90 $ x 24 milioane) + (6,95 $ x 36 milioane) =
$ 391,80
RevizuireRevizuirea WHHRecenzie HostgatorBlueHost ReviewG.Geeks Review
* Toate prețurile de găzduire bazate pe contract de 2 ani (prin oferte exclusive WHSR) la prima înregistrare, cu excepția WebHostingHub (opțiunea N / A).

Chiar dacă există câteva servicii suplimentare care nu sunt incluse în rata de bază (în special în cazul cu planul de costuri mai mici), taxele pentru aceste suplimente sunt impresionant de mici. De exemplu, confidențialitatea domeniului cu HostMetro vă va rula 0,50 USD pe lună – cu toate acestea, GoDaddy percepe 10 USD pe an.

Fiecare cont de găzduire de pe serverul HostMetro este izolat – ceea ce înseamnă că, dacă un alt utilizator întâlnește un vârf de resurse, performanța site-ului dvs. nu va fi afectată negativ.

Un lucru pe care îl veți găsi în mod constant este faptul că multe companii de găzduire – în special companii de găzduire cu buget – au termeni de declarații de serviciu, care sunt un pic vagi în cel mai bun caz. HostMetro oferă binecuvântat un termen clar al serviciilor cu parametri definiți – ceea ce vă permite să știți unde se află cu adevărat „nelimitatul” liniei. Cu HostMetro, fiecare cont este limitat la 200.000 de inode, iar conturile de găzduire nu pot utiliza mai mult de 10 la sută din resursele sistemului mai mult de 90 de secunde. Vedea? clar.

Citat din TOS-ul lui HostMetro (din 18 august 2014)

Conturile HostMetro sunt limitate la 200.000 de inodi. În cazul în care un cont folosește peste 200.000, proprietarul contului poate fi avertizat cu privire la utilizarea contului, iar dacă nu se întreprinde nicio acțiune, contul poate fi suspendat …

Conturile de găzduire nu pot utiliza 10% sau mai mult din resursele sistemului (procesor, memorie) mai mult de 90 de secunde. Dacă se constată că un cont depășește această sumă, procesul poate fi ucis sau contul suspendat fără notificare prealabilă. Activitățile care pot cauza astfel de probleme includ: scripturi FTP, PHP, scripturi CTI, etc.

Dezavantaje – Important de știut

Nici o gazdă nu este perfectă și HostMetro nu face excepție – cu toate acestea, am găsit neplăceri limitate.

Unul este în ceea ce privește fiabilitatea serverului. Site-ul meu de test a fost neatins în mod constant la începutul lunii iunie / iulie, ceea ce a determinat scăderea uptime-ului la 98,6%. Managerul Metro a explicat că acest lucru s-a datorat unei erori de configurare pe serverul pe care îl testez. Citând cuvintele sale:

Am avut o problemă cu serverul pe care contul tău de testare este activat, dintr-un motiv oarecare a fost redat numai astfel încât administratorii noștri au trebuit să execute o verificare a sistemelor de fișiere pentru a vă asigura că totul este stabil. Acesta este motivul perioadei de oprire. Nu este ceva care se întâmplă normal.

Dacă mă ajută deloc, am atașat o captură de ecran a raportului nostru de funcționare Nagios pentru server în ultimul an, care arată un timp de oprire mai mic de 7 ore în total.

– Manager metrou gazdă, Kyle Dolan.

Actualizare decembrie 2014: înregistrarea de uptime proastă a HostMetro continuă pe măsură ce trecem în ultima lună a anului 2014. Asigurați-vă că verificați înregistrările de uptime de mai jos pentru mai multe informații.

A doua mea rezervare este că, în lumea gazdelor, HostMetro este foarte nouă. Aceasta înseamnă că există date limitate disponibile în ceea ce privește fiabilitatea, performanța, etc., cu toate acestea, prețurile reduse de reînnoire compensează oarecum problema în mintea mea.

Înregistrări Uptime HostMetro

Am început testarea HostMetro începând cu iunie 2014. Următoarele sunt câteva capturi de ecran capturate de la Uptime Robot.

HostMetro Uptime – 99.92% (iunie / iul 2016)

metrou uptime 072016Scorurile uptime ale HostMetro iunie / iulie 2016 = 99,92%. Îmbunătățire uriașă în comparație cu rezultatele din ultimele luni.

HostMetro Uptime – 99.38% (mar 2016)

metrou - 201603Scoruri uptime din martie 2016 = 99,38%. Nu e bine.

HostMetro Uptime – 99.49% (Feb 2016)

hostmetro feb 2016 uptimeScorul de funcționare HostMetro pentru februarie 2016: 99,49% – rezultatul nu este bun, dar rețineți că sunt extrem de ieftine și nu reduc prețul la reînnoire.

HostMetro Uptime – 99,61% (sept. 2015)

hostmetro sept uptimeScor uptime HostMetro pentru septembrie 2015: 99,61% – îmbunătățire uriașă față de recordul din ultimele luni. Dacă HostMetro reușește să țină pasul, poate este o altă alegere bugetară bună – având în vedere un preț scăzut de închidere în timpul vieții.

HostMetro Uptime – 98,82% (noiembrie / 2014)

Scorul de utilizare a metroului gazdă - noiembrie - decembrie 2014Scorul de utilizare a metroului gazdă = 98,82% (3 noiembrie – 4 decembrie 2014)

HostMetro Uptime – 99.56% (iul / august 2014)

Scorul de utilizare a metroului gazdă - (12 iulie - 11 august 2014)Scorul de utilizare a metroului gazdă = 99,56% (12 iulie – 11 august 2014)

HostMetro Uptime – 98.59% (iunie / iulie 2014)

Scor Uptime HostMetro (10 iunie - 9 iulie 2014)Scor Uptime HostMetro = 98,59% (10 iunie – 9 iulie 2014)

Concluzie: Nu se recomandă

La sfârșitul zilei, suma de 2,95 USD / lună HostMetro (pentru abonament de 3 ani) este un plus uriaș pentru vânătorii de oferte..

Cu toate acestea, recordul de funcționare și lipsa de suport al HostMetro sunt două probleme majore – oricât de ieftine ar fi, cu siguranță nu recomand serviciile de găzduire care coboară frecvent. Având în vedere eticheta cu preț redus, acestea pot fi potrivite pentru proiectul dvs. care nu este atât de important; dar cu siguranță nu găzduiești nimic important cu metroul.

Alternative HostMetro

A2 Hosting, GreenGeeks, Hostinger, InterServer și TMD Hosting sunt câteva companii bune de găzduire cu prețuri similare.

Asigurați-vă că consultați și lista mea ieftină de găzduire web în cazul în care căutați o soluție de găzduire la prețuri accesibile.

Comparați HostMetro cu alte gazde web

 • HostMetro vs A2 Gazduire
 • HostMetro vs GreenGeeks
 • HostMetro vs Hostinger
 • HostMetro vs InterServer
 • HostMetro vs TMD Gazduire
 • HostMetro vs FatCow
 • HostMetro vs BlueHost
 • HostMetro vs HostPapa
 • HostMetro vs Hostmonster

(P / S: Link-urile care indică HostMetro sunt link-uri de afiliere. Dacă achiziționați prin intermediul acestui link sau utilizați codul meu cupon „WHSR”, HostMetro mă va credita ca referitor și îmi va plăti comision. Așa păstrez acest site în viață pentru mai mult mai mult de 6 ani și adăugați mai multe recenzii de găzduire gratuite bazate pe contul de testare reală. Cumpărarea prin link-ul meu nu vă costă mai mult – de fapt, vă garantez că veți obține cel mai mic preț posibil pentru HostMetro folosind codul promoțional „WHSR” .)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map