Recenzie PowWeb

Dacă sunteți în căutarea de găzduire web bugetară, PowWeb oferă un pachet „un singur plan, un preț”, care este accesibil pentru orice buget (cu un preț „special” cu prețul de până la 3,15 USD pe lună). Dar, pe măsură ce vechea zicală, „primești ceea ce plătești” – în acest caz, nu prea mult?


Citiți recenzia mea despre PowWeb și decideți-vă singuri dacă este o alternativă demnă de alte companii de găzduire de site-uri din categoria buget.

Cine este PowWeb?

Dacă tot ce ați făcut ați citit informațiile „despre noi” de pe site-ul web al PowWeb, ați primi impresia că această companie folosește tehnologie de ultimă generație și va face o misiune din furnizarea de servicii și servicii excelente pentru clienți..

Niciuna dintre aceste afirmații nu pare a fi adevărată, după cum veți afla citind restul acestei recenzii.

Alternative la PowWeb

 • A2 Gazduire – Accesibil și optimizat pentru viteză
 • Hostinger – Gazduirea ieftină începe de la 0,80 USD / lună
 • Gazduire InMotion – Extrem de fiabile și accesibile

Despre companie, PowWeb

Compania este situată în Massachusetts, SUA și este în jur din 1999.

Ați crede că în toți acești ani ar fi muncit să înțeleagă lucrurile, în ceea ce privește oferirea unui produs excelent, susținut de un sprijin deosebit. Cu toate acestea, nu este cazul. După ce au început ca o alternativă bună de găzduire a bugetului, achiziția lor de către marele și puternicul grup internațional Endurance (deținător al multor alte servicii de găzduire web, cum ar fi iPage, BlueHost și HostGator) în 2006 pare să-și fi inversat progresul.

Prezenta online PowWeb

De fapt, prezența online a PowWeb este mai mult ca un oraș fantomă decât ca un exemplu de companie înfloritoare. Blogul lor nu a fost actualizat de la o postare din august 2008 și designul este școală veche, cu un link către imaginile lor Flickr (în total șase). Conturile de socializare PowWeb nu sunt actualizate des, cu postări sporadice care vizează publicitate, mai degrabă decât să transmită știri. Pagina corporativă de Facebook are doar 113 like-uri, iar profilul lor de Twitter este și mai rău, cu doar 30 de actualizări și un total de 48 de urmăritori.

Unul are sensul că această companie a început puternic, dar a evoluat în ultimii câțiva ani. Nu este un semn încurajator atunci când membrii personalului încetează blogurile și acceptă pur și simplu performanțele neplăcute de pe social media, în mod normal.

Serviciu de gazduire partajat PowWeb

PowWeb și-a creat o reputație bazată pe oferirea de servicii de găzduire simple și low cost. Nu există opțiuni de pachet; plătești pur și simplu o taxă mică și primești găzduire partajată pentru fișierele site-ului tău.

Actualizări de la Jerry Low

Din contul nostru de test PowWeb, se pare că platforma vDeck este actualmente pe versiune beta. Dar, deoarece majoritatea mărcilor de găzduire EIG folosesc vDeck, credem cu tărie că platforma vDeck este aici pentru a rămâne.

O scurtă vizualizare a funcțiilor vDeck:

 • Management FTP
 • FileManager (o alternativă bazată pe web la FTP)
 • Scripturi simple – pentru a instala platforme de blog și alte aplicații
 • Mail Central
 • Backup-uri pe site & Restabili
 • Domeniul central
 • DNS personalizate (pentru a crea înregistrări DNS personalizate)
 • Management MySQL
 • Joburi programate (pentru joburi cron – o caracteristică frumoasă)
 • .Editor htaccess

Schimbare de găzduire prin e-mail

Deși PowWeb nu oferă alte tipuri de pachete de găzduire, acestea furnizează conturi de e-mail Microsoft Exchange găzduite. Potrivit site-ului lor web, Exchange este „cea mai recentă din gestionarea și colaborarea prin e-mail a business-ului”, care este cu siguranță depășită.

Există o mulțime de alte alternative la nivel de întreprindere pentru gestionarea și colaborarea prin e-mail (consultați lista noastră de găzduire prin e-mail recomandată). Aceste conturi nu sunt chiar ieftine, cu rate începând de la aproximativ 9 dolari pe lună (facturate trimestrial sau anual) pentru căsuțele poștale de 5 GB. Este mai scump decât găzduirea de site-uri web!

Datacenterul și tehnologia serverului PowWeb

PowWeb se mândrește cu publicitatea „tehnologiei de găzduire echilibrată în sarcină”, care asigură o redundanță adevărată de la punctul A la punctul B.

Este o simplă modalitate de a spune că încărcarea pe serverele lor este echilibrată, iar fișierele dvs. pot fi localizate pe mai mult de un server pentru a menține spațiul de stocare distribuit uniform și pentru a oferi acces în cazul unei defecțiuni a serverului. Acest lucru nu este foarte special, deoarece aproape fiecare companie de găzduire web oferă un fel de redundanță și majoritatea echilibrează sarcinile serverelor lor.

În centrul lor de date, PowWeb utilizează furnizori de coloane vertebrale de nivel 1, conexiuni cu fibră optică, routere Cisco și clustere de stocare NetApp în rețea. Serverele lor sunt fabricate de Dell și rulează sisteme de operare Linux. Încă o dată, nimic unic în legătură cu această configurație și cu siguranță nu este la fel de „state-of-the-art”, deoarece site-ul lor te-ar conduce să crezi.

Recenzii pentru clienți PowWeb

Feedback pozitiv: PowWeb este foarte bun! 

Nu știu ce au avut acești alți oameni, dar am avut o singură problemă cu serviciul meu de asistență între 2003 și 2013. De fapt, dacă mă gândesc la întrebările mele de asistență înainte de a „apela” (eu folosesc mai ales suportul pentru chat ,) problemele mele sunt de obicei îngrijite la primul apel. Sunt buni pentru a ridica lucrurile la niveluri superioare, iar răspunsurile sunt gestionate rapid. Nu sunt NICIODATĂ găzduirea este nelimitată, iar tarifele sunt bune. Nu am deloc carne de vită cu acești oameni. Am patru site-uri proprii și administrez 8 site-uri pentru clienți. – LG Baines @ 16 martie 2013.

Feedback negativ: Fii foarte atent cu PowWeb

Am folosit powweb din 2004 și până în ultimii 2 ani serviciul lor a fost în cel mai bun caz satisfăcător. Dacă sunteți în căutarea unui spațiu pentru a găzdui un site static și nu vă faceți griji cu privire la timpii de încărcare a paginii sau dacă nu intenționați să utilizați mai mult de 20 GB spațiu pe disc, ar trebui să fiți bine. Permiteți să clarificăm câteva lucruri:

 • NU ofera spatiu pe disc nelimitat. (După ce lovești 25 GB, ei amenință că îți vor suspenda contul)
 • Acestea NU oferă lățime de bandă nelimitată (după ce atingeți 7 GB, ei amenință că vă vor suspenda contul)
 • Bazele lor de date mysql sunt mediocre în cel mai bun caz și oferă doar o cantitate scăzută de conexiuni simultane. (Deci nu folosiți powweb pentru găzduirea forumurilor)
 • Nu există conexiuni externe mysql.
 • Susținerea lor este inexistentă.
 • Vor închide toate domeniile din contul dvs. fără niciun motiv doar pentru a vă determina să vă sunați și să încercați să vă vândă în sus pentru asistență premium și / sau să vă vândă pe blocarea site-ului.
 • Vă reînnoiesc automat contul pentru peste 200,00 USD chiar și după ce opriți reînnoirea automată, apoi refuză să vă dea ramburs.

Aș sugera să faceți cercetări mai întâi înainte de a merge cu powweb, deoarece odată ce aveți câteva domenii și baze de date cu ele, fac tot ce pot pentru a vă prinde cu ele. ALERGA!! – Richard deChevigny @ 23 octombrie 2012

Feedback negativ: Cea mai rea experiență a clienților

Am avut cea mai proastă experiență a clienților din viața mea cu Powweb. 17 ore la telefon și la numărare și nimeni de acolo nu poate face nimic. Toată lumea are scuze și scuze, dar nici o autoritate sau cunoștințe pentru a face ceva.

Îmi migrez afacerea din produsele lor și merg în altă parte. Dacă te gândești să folosești Powweb, nu. Ei suge !!! Sper ca oricine citește acest lucru să nu le folosească. Am petrecut 17 1/2 ore la telefon cu ele în ultimele 72 de ore și încă nimeni nu mă poate ajuta. Mi-au pierdut sute de e-mail-uri, mi-au taxat bani pentru serviciile pe care nu le-au furnizat și au transmis constant buck la altcineva la fel de incompetent ca persoana de dinaintea lor. – J Khan @ 12 februarie 2012.

Este recomandat gazduirea PowWeb?

Să recapitulăm ceea ce am învățat despre PowWeb.

Contra de PowWeb

Dar … este vorba despre asta. Există mai multe aspecte negative decât pozitive cu serviciul de găzduire web PowWeb:

 • Nicio alegere a planurilor de găzduire
 • Garanția de returnare de 30 de zile se aplică numai plăților cu cardul de credit
 • Serviciu clienți teribil
 • Stocați conținutul blogului și prezența actualizată rar pe rețelele de socializare
 • Panoul de control OPS clunky

Alternative PowWeb

Pur și simplu nu pot recomanda PowWeb pe baza tuturor lucrurilor negative pe care le-am învățat despre această companie. Ați fi mult mai bine să optați pentru o companie mai stabilă cu un serviciu mai bun pentru clienți.

Iată câteva servicii de găzduire web care trebuie luate în considerare:

Pentru site-uri mai mari și mai complexe:

 • Gazduire InMotion, SiteGround și Gazduire A2

Pentru mărci mai ieftine de găzduire EIG:

 • BlueHost și Hostgator

De asemenea, există mai multe sugestii și comparație cuprinzătoare a funcțiilor de găzduire în cele mai bune opțiuni ale mele de gazduire web – mergeți mai departe.

Cum se instalează PowWeb cu alții?

Iată cum se compară PowWeb cu alte servicii de găzduire web:

 • PowWeb vs GoDaddy
 • PowWeb vs BlueHost
 • PowWeb vs Hostinger
 • PowWeb vs FatCow
 • Gazduire PowWeb vs InMotion
 • PowWeb vs SiteGround
 • Gazduire PowWeb vs A2
 • PowWeb vs HostPapa

Pentru mai multe detalii sau pentru a comanda PowWeb, accesați (linkul se deschide într-o fereastră nouă): https://www.powweb.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map