Revizuire InterServer

Fondată de Michael Lavrik și John Quaglieri, InterServer este o companie din New Jersey, care este în joc din 1999. Lansat inițial ca re-vânzător al contului de hosting virtual, furnizorul de hosting a crescut în ultimii 17 ani și acum operează două date. centrează în New Jersey și este în proces de extindere către locații suplimentare, inclusiv Los Angeles.


Auto-apreciat (și dovedit pe larg) un furnizor care acceptă bugetul, InterServer este specializat în soluții de găzduire partajate, VPS și dedicate și co-locație.

Contents

Experiența mea cu InterServer

Această revizuire InterServer se bazează pe experiența mea cu serviciul de găzduire VPS și serviciul de găzduire partajat, pe care încă îl dețin în acest moment al scrierii.

Unul dintre site-urile mele găzduite de InterServer (site-ul de teste manechine) se află aici – monitorizez performanța site-ului (viteză și funcționare) folosind sistemul nostru intern numit HostScore și public statisticile de performanță ale serverului în timp real pe această pagină..

De asemenea, am făcut un interviu online cu cofondatorul InterServer Michael în septembrie 2014 și am vizitat sediul central al companiei din Secaucus, New Jersey, în august 2016.

Despre InterServer, compania

 • Sediul central: Secaucus, New Jersey
 • Înființat: 1999
 • Servicii: partajare, VPS, găzduire dedicată și co-locație

Despre Michael Lavrik, co-fondator InterServer

Michael și I. Fotografie realizată în timpul vizitei mele la InterServer HQ în august 2016.

Extras din interviul meu InterServer-

Bună ziua Michael – ne puteți spune mai multe despre dvs. și Interserver?

Numele meu este Michael Lavrik și sunt partener de operare la InterServer, dar titlul meu oficial este director de dezvoltare a afacerilor.

Colegii mei și cu mine lucrăm din biroul / centrul nostru de date din Secaucus, NJ. Am început această afacere în 1999 – când aveam doar 15 ani – revânzând conturi de găzduire virtuală pentru un alt furnizor. Apoi am cumpărat primul nostru server dedicat, am trecut la colocare, apoi un rack, apoi mai multe rafturi. Cincisprezece ani mai târziu operează două centre de date în Secaucus NJ și ne extindem rapid în alte locații precum Los Angeles, CA.

După ce stau în fața calculatorului la birou toată ziua, îmi place să mă murdăresc! Pe lângă diversele lucrări de întreținere și reparații de la birou, în timpul meu liber, restabilesc un Pontiac GTO decapotabil din 1969.

PROS

    Notă laterală: de ce stresează atât de mult pe viteza serverului?

  Acest lucru se datorează faptului că 1) în conformitate cu studiile de caz expert, o scădere cu doar 1 secundă a timpului de încărcare a site-ului oferă o îmbunătățire de 7% a ratei de conversie și 11% creștere a vizualizărilor pe pagini; și 2) Google utilizează acum viteza site-ului ca unul dintre factorii lor de clasare – aveți nevoie de un site mai rapid (sau cel puțin un server până la egalitate) pentru a se clasifica bine. 

  3. Garanție de blocare a prețului

  Mulți furnizori de găzduire aduc clienți noi cu prețuri foarte scăzute pentru termenul lor inițial de serviciu și apoi înregistrează rata la reînnoire. Prețurile de reînnoire cresc cu peste 200% pentru unele companii de găzduire. Îmi place că InterServer evită această practică și, în schimb, apreciază loialitatea. Garanția de blocare a prețurilor companiei vă asigură că prețul cu care începeți va continua să fie prețul dvs. atât timp cât vă păstrați contul de găzduire InterServer.

  Politica de blocare a prețurilor între serverSpre deosebire de multe alte servicii de gazduire ieftine, InterServer nu majorează prețul la reînnoire – Gazduirea partajată costă 5 USD / lună pe viață.

  4. Suport deosebit: util + 100% în casă

  Echipa de asistență pentru clienți InterServer nu spune doar că vă vor ajuta. De fapt o fac.

  De exemplu, în timpul unei represiuni recente a unei alte companii de hosting (Arvixe), InterServer a intervenit pentru a ajuta clienții nemulțumiți. A înființat o echipă specială pentru a ajuta oamenii să-și migreze site-urile către platforma de găzduire InterServer, făcând tranziția fără probleme. Nu veți primi acest tip de servicii cu multe companii de găzduire.

  interserver-officeToate suporturile pentru clienți sunt realizate de la biroul InterServer de la Secaucus, NJ. Am fost la biroul lor și am asistat la echipa care a răspuns solicitărilor utilizatorilor – Noua listă de clienți și solicitările de asistență sunt afișate pe ecranele agățate la tavan.

  5. 99,9% uptime susținută de SLA

  Serviciul InterServer este susținut de un SLA de scris clar (vezi imaginea). În cazul în care nu reușesc să îndeplinească garanția într-o anumită lună, vor credita clienți de la caz la caz.

  Depășind garanția de funcționare, InterServer oferă, de asemenea, o garanție de 100% de energie electrică neîntreruptă.

  6. Serviciul gratuit de migrare a site-ului InterServer

  Un mare avantaj pentru InterServer este serviciul gratuit de migrare a site-urilor cu mănuși albe.

  Pentru cei care sunt prea ocupați să-și mute gazda web, trebuie doar să contactați InterServer și să-i solicitați personalului de asistență să o facă pentru dumneavoastră.

  Indiferent ce panou de control sau acces la cont aveți pe vechea dvs. gazdă, oamenii de la InterServer sunt acolo pentru a vă migra site-urile gratuit. Pentru a iniția migrarea contului / site-ului, accesați această pagină.

  7. Plan de gazduire VPS extrem de personalizabil

  Am încercat planul VPS al InterServer în 2014 și am apreciat rapid cum este flexibilitatea acestuia.

  Clientii InterServer VPS pot personaliza aproape orice, de la sistemul de operare preferat la software, panourile de control și capacitatea serverului.

  alegerea intersectoruluiOpțiuni de sistem de operare la InterServer – dintre ele sunt 15 dintre care să alegeți.

  Există 16 seturi de planuri VPS pre-configurate la InterServer atât pentru Linux Cloud VPS, cât și pentru Windows Cloud VPS. Utilizatorii pot alege numărul de nuclee ale procesorului, memoria RAM, precum și capacitatea de stocare și transfer de date.

  De asemenea, spre deosebire de mulți furnizori de găzduire VPS care solicită utilizatorilor să plătească pentru software și aplicații incluse, InterServer cere clienților săi doar să plătească pentru ceea ce au nevoie și să le folosească.

  Actualizări VPS Cost suplimentar
  IP suplimentarAdăugați 3 USD / lună / IP
  FantasticoAdăugați 4 USD / lună
  cPanelAdăugați 15 USD / lună
  SoftculousAdăugați 2 USD / lună
  Administrator directAdăugați 8 USD / lună
  KspliceAdăugați 3,95 USD / lună
  * Notă: De obicei, ceea ce fac mulți alți furnizori de hosting VPS este să includă costurile acestor funcții în planurile VPS și să pretindă că sunt gratuite. Cu InterServer, veți avea posibilitatea de a alege fără aceste programe software suplimentare.

  8. 20 de ani de experiență dovedită de afaceri

  Cu peste 20 de ani de experiență sub centura lor, InterSever s-a impus astăzi ca unul dintre cei mai buni furnizori de hosting, cu un record de afaceri la fel de impresionant.

  Au fost deseori alegerea pentru bloggerii și proprietarii de site-uri care doresc o gazdă web performantă, care este încă accesibilă.

  interserver-server-camerăUnul dintre blocurile de server din centrul de date InterServer. „Totul este construit și administrat în interior la InterServer – inclusiv sistemul de răcire a energiei și a camerei. Așa reușesc compania să mențină prețurile scăzute ”, a spus Mike în timpul întâlnirii noastre.Sala de joc pentru geek? Serviciile InterServer sunt create de la zero de către echipa din această cameră „Builders”.

  Contra: Ce nu este bun despre InterServer

  1. Gazduirea nelimitată a InterServer este limitată

  Pentru început, deși InterServer oferă funcții „nelimitate” în mediile sale de găzduire partajate, găzduirea nelimitată are limite.

  Acest lucru va fi întotdeauna cazul cu orice furnizor, deși … și, la fel ca orice furnizor, utilizatorii InterServer sunt obligați de regulile și termenii de utilizare a serverului. Cu toate acestea, spre deosebire de multe alte gazde, InterServer oferă utilizatorilor o incursiune clară în ceea ce privește aceste limite, oferindu-le în ToS (citat mai jos).

  Niciun cont unic de hosting nu este permis să utilizeze mai mult de 20% din resursele serverului simultan. Un cont unic este limitat la 250.000 de inodi la un moment dat. Clienții de pe platforma de găzduire partajată SSD nelimitat folosind mai mult de 1 GB de spațiu vor fi mutați la SATA.

  2. Gazduire VPS nu pentru newbie sau non-techie

  Deoarece InterServer nu încorporează software-ul obișnuit (cum ar fi cPanel și Softculous) în planurile VPS – procesul inițial de configurare poate copleșitor pentru începătorii și non-tehnologii care trec la gazduire VPS. Am testat InterServer VPS în 2014, procesul de configurare a fost foarte manual și a durat mai mult timp decât mă așteptam.

  Dacă intenționați să mergeți cu InterServer VPS, vă recomand să alocați un pic de timp suplimentar pentru curba de învățare și procesul de configurare.

  3. Gazduieste doar pe coasta de est a Statelor Unite

  InterServer operează pe un singur centru de date – acesta este cel pe care l-au construit în biroul lor Secaucus, New Jersey. Dacă majoritatea traficului site-ului dvs. web nu sunt din SUA, veți avea nevoie de o rețea de livrare de conținut (CDN) pentru a vă asigura că acestea pot accesa site-ul dvs. rapid.

  Notă – CloudFlare CDN este gratuită, CDN cheie costă ~ 0,10 USD / GB trafic.

  Planuri de găzduire InterServer & Prețuri

  Planuri de găzduire partajate InterServer

  Planul de găzduire partajat InterServer este o opțiune favorabilă bugetului, la doar 5 dolari pe lună, cu reduceri disponibile pentru contractele pe termen mai lung. Dacă utilizați codul promoțional WHSRPENNY și pre-comandați 3 ani, prețul scade la 3,88 USD / lună.

  Serviciul include o mulțime de funcții utile, inclusiv instalări cu un singur clic, asistență 24/7 pentru clienți, un serviciu gratuit de migrare, constructor de site-uri SitePad, funcții „nelimitate” (mai multe despre asta mai târziu) și multe altele. Funcțiile de găzduire partajate InterServer, specificațiile serverului și alte detalii sunt afișate în tabelul din bara laterală din dreapta.

   FeaturesStandard
  Stocare și transfer de dateNelimitat
  Site-uri / DomeniiNelimitat
  Înregistrarea domeniului$ 1,99 / an
  Aplicații disponibileWordPress, Joomla, Drupal
  Comerț electronic gata
  A sustine24/7 In-house
  Preț5 USD / lună – lunar
  4,50 USD / lună – 12 luni
  4,25 USD / lună – 24 luni
  4 USD / lună – 36 luni

  Pentru cea mai bună acuratețe, vizitați pagina ofertei de găzduire InterServer VPS.

  Alternative InterServer

  Dacă InterServer nu este pentru tine – Gazduire A2, Hostinger, InMotion Hosting, SiteGround și TMD Hosting sunt câteva alternative populare la InterServer.

  Toate cele cinci companii de găzduire oferă soluții de găzduire de gamă largă (partajat, VPS, WP gestionat, dedicat) și au funcționat bine în testele noastre pe server. A2, Hostinger și TMD Gazduire sunt relativ mai ieftine în cazul în care utilizatorii ajung să găzduiască mai multe site-uri cu mai puțin de 5 USD / lună (prima factură). SiteGround și InMotion Gazduire sunt ușor mai prețioase, dar vin cu funcții avansate suplimentare și un suport bun pentru clienți.

  Screenshot – Gazduire A2 vs InMotion Hosting vs InterServer.

  Cum se instalează InterServer cu alții?

  Pentru a stoca InterServer cu alți furnizori de găzduire, folosiți instrumentul nostru de comparație de găzduire aici. În caz contrar, mai jos sunt câteva comparații rapide:

  • InterServer vs BlueHost
  • InterServer vs SiteGround
  • InterServer vs Hostinger
  • InterServer vs TMD Gazduire
  • InterServer vs Hostgator

  Întrebări frecvente despre InterServer

  InterServer găzduiește bine?

  Cu siguranță, da. InterServer este o bijuterie rară pe piața de gazduire. Cel mai bun lucru despre InterServer este performanța solidă a serverului, livrarea prin e-mail garantată și prețul de înregistrare.

  Am vorbit cu Michael și John, cei doi fondatori, în timpul vizitei la biroul lor din New Jersey. Era clar că sunt foarte serioși cu clienții și afacerile lor. Au o viziune clară asupra modului în care își vor duce afacerea la nivelul următor.

  Pe scurt, recomand cu tărie această gazdă web.

  Unde sunt situate centrele de date InterServer?

  InterServer găzduiește servere în patru centre de date – trei în Secaucus și unul în Los Angeles

  InterServer este scump?

  Gazduirea partajată InterServer începe de la 4 USD / lună, dar aceste prețuri vor rămâne aceleași la reînnoire, spre deosebire de multe alte gazde care suferă majorarea prețurilor în timpul reînnoirii. InterServer are, de asemenea, o garanție de blocare a prețurilor, ceea ce înseamnă că prețul pe care îl cumpărați nu se va modifica.

  InterServer are o politică de returnare a banilor?

  Planurile de găzduire partajate pe InterServer vin cu o garanție de returnare de 30 de zile. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să contactați echipa de asistență în termen de 30 de zile și să solicitați o rambursare.

  Pot găzdui e-mail cu InterServer

  Planurile de găzduire web la InterServer sunt livrate cu e-mail la pachet, dar dacă doriți, puteți solicita doar e-mailuri private de găzduire cu ei pentru prețul de până la 5 USD / lună.

  Ce este SitePad?

  SitePad este instrumentul de construire a site-urilor web care este oferit cu pachete de găzduire InterServer. Dispune de opțiuni de dezvoltare rapidă, inclusiv un constructor drag-and-drop împreună cu teme pre-construite pe care le puteți utiliza „așa cum este” sau personalizați pe gustul dvs..

  InterServer este bun pentru începători?

  Gazduirea partajată InterServer este ieftină și potrivită pentru începători; Cu toate acestea, planurile VPS nu sunt potrivite pentru începători.

  InterServer este bun pentru întreprinderile mici?

  Da. De fapt, InterServer este unul dintre cele mai bune servicii de găzduire pentru afaceri mici de pe piață. Compania se angajează că nu își vor crește niciodată prețul în timpul reînnoirii și își vor menține utilizarea serverului sub o utilizare de 50% pentru vârfuri bruște de trafic. De asemenea, noua caracteristică de livrare prin e-mail garantată asigură că e-mailurile de afaceri importante pe care le-ați trimis nu vor fi prinse în caseta de gunoi a destinatarilor.

  Verdict: ar trebui să vă găzduiți la InterServer?

  Pe scurt, cred că InterServer este o bijuterie rară în piața de găzduire. Am vorbit cu Michael și John, cei doi fondatori, în timpul vizitei la biroul lor din New Jersey.

  Era clar că sunt foarte serioși cu clienții și afacerile lor. Au o viziune clară asupra modului în care își vor duce afacerea la nivelul următor.

  Pe scurt, recomand cu tărie această gazdă web.

  Cine ar trebui să utilizeze InterServer hosting?

  Găzduirea partajată InterServer este bună pentru întreprinderile mici și bloggerii individuali care doresc o soluție ieftină de găzduire. Rețineți că InterServer nu majorează prețul în timpul reînnoirii – acest lucru înseamnă că costul dvs. de găzduire va fi stabil pe termen lung.

  InterServer VPS, pe de altă parte, este o soluție excelentă pentru utilizatorii avansați cărora nu le este frică să își gestioneze propriul server.

  Când nu folosiți InterServer?

  • Dacă majoritatea traficului de site-uri web sunt vizitatori non-americani.

  Recapitulare rapidă asupra recenziei mele Interserver

  Iată o recapitulare rapidă a argumentelor pro și contra despre InterServer.

  CONS

   Reducere specială: încercați InterServer la 0,01 USD / lună

   Cod promoțional: WHSRPENNY

   Nu sunteți sigur despre InterServer? Acum puteți să le încercați doar pentru un cent. Utilizați codul promoțional „WHSRPENNY” atunci când comandați InterServer cloud sau hostingul partajat și reduceți factura pentru prima lună la 0,01 $.

   Pagina de comandă la InterServer.net – codul promoțional „WHSRPENNY” va fi inserat automat dacă vizitați această pagină cu reduceri speciale.

   P / S: Este utilă această recenzie?

   WHSR este finanțat în principal din venituri afiliate. Dacă vă place munca mea, vă rugăm să ne susțineți cumpărând prin link-ul nostru de afiliere. Nu te costă mai mult și mă ajută să produc o recenzie de hosting mai utilă ca aceasta.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map