Revizuirea Cloudways

Subiectul recenziei de astăzi, Cloudways, este un caz destul de unic. În loc să fie un furnizor propriu de servicii de găzduire web, Cloudways este în schimb un integrator de sisteme care îi ajută pe oameni să își implementeze soluțiile pe o varietate de platforme Cloud.


Oferă utilizatorilor o gamă corectă de diverse platforme cloud, de la Oceanul Digital foarte accesibil, la prețuri scumpe, precum heck Amazon Web Services (AWS). Aceasta înseamnă că performanța reală depinde în mare măsură de platformă, mai degrabă decât de a fi onus de Cloudways.

Desigur, efectuați plata către Cloudways, iar o parte din aceste taxe sunt destinate să acopere serviciile de gestionare și să plătească pentru adăugarea unor funcții, cum ar fi migrațiile serviciilor, tablourile de bord ale utilizatorilor și altele asemenea.

Datorită acestei poziții unice în care se află, ceea ce vom analiza mai îndeaproape decât performanțele reale este modul în care sunt configurate pentru a vă ajuta să gestionați serviciile pentru care plătiți. Aceasta include lucruri precum designul UI al tabloului de bord, adăugarea funcțiilor precum firewall-ul și Rețeaua de distribuție a conținutului (CDN) și, desigur, serviciul pentru clienți..

Despre Cloudways

 • Sediu central: Mosta, Malta
 • Înființat: 2011
 • Servicii: Găzduire bazată pe cloud gestionate, implementare aplicații, gestionare infrastructură

Rezumatul revizuirii

Contra

Verdict & Mai multe detalii

Contra: Ce-mi place pentru Cloudways

1. Control limitat al serverului

Acesta este un subiect de dezbatere cu privire la faptul dacă este bun sau nu, dar personal consider că lipsa controlului asupra serverelor este incomodă. Deoarece până în prezent, tot ce am observat despre mediul Cloudways se orientează către dezvoltatori, faptul că aceste limitări sunt și mai neplăcute.

Chiar și pentru ceva la fel de de bază ca înființarea unui job cron, a trebuit să parcurg personalul de asistență Cloudways pentru asistență. Există un formular prestabilit pentru a completa, care era util, dar totuși mi-a cerut să aștept să fie făcut – câteva zile de așteptare!

Pentru noi, acest lucru este util, dar pentru mine sau chiar pentru mulți dezvoltatori, ar fi o pierdere de timp – timp pentru care mulți dintre ei ar fi responsabili pentru clienții lor pentru.

2. Probleme de sprijin

După ce au spus lucrurile frumoase despre a avea sprijin, ca în cazul de mai sus, au și zile libere. Deși, în general, personalul de chat live este foarte util și cu cunoștință, nu au fost întotdeauna capabili să rezolve unele probleme.

Așteptarea sprijinului prin intermediul sistemului de bilete este ca și cum ai trage dinți, cu excepția faptului că dinții vor ieși mai repede decât veți primi ajutor prin biletul pe care îl trimiteți. Biletele de asistență pot dura până la o săptămână pentru a obține un răspuns.

Chiar și atunci când problema este rezolvată, de obicei, există tăcere cu privire la ce s-a întâmplat sau cum a fost rezolvată. Asta m-a lăsat cu multe întrebări în minte cum ar fi; a fost vina mea? Ce au facut? Au făcut probleme cu ceva care ar strica altceva despre care nu știam?

Exemplu: mi-a luat 6 zile să aștept un răspuns din partea asistenței (iar problema mea a fost „brusc” rezolvată).

3. Plug-ul de memorie cache Breeze poate fi mai bun

Ca și în ceea ce privește firewall-ul și CDN-ul propriu, Cloudways vine, de asemenea, cu memorie în cache, sub forma pluginului lor Breeze WordPress. Din nou, în timp ce acest lucru poate părea un lucru bun, este de un dubiu beneficiu pentru proprietarii de site-uri experimentate.

Am testat Breeze afară și nu am găsit-o exact după așteptările mele. De fapt, a provocat probleme cu site-ul meu în mai multe cazuri.

Planuri Cloudways & Prețuri

Planuri CloudwaysRAMCPU CoreStorageBandwidthPrice
Oceanul digital
(Plan de intrare)
1 GB1 miez25 GB1 TB$ 10 / mo
Oceanul digital
(Planul popular)
4GB2 Nucleu80 GB4 TB$ 42 / mo
Linode
(Plan de intrare)
1 GB1 miez25 GB1 TB$ 12 / mo
Linode
(Planul popular)
4GB2 Nucleu80 GB4 TB$ 50 / mo
Vultr
(Plan de intrare)
1 GB1 miez25 GB1 TB$ 11 / mo
Vultr
(Planul popular)
4GB2 Nucleu60 GB4 TB$ 44 / mo

Deoarece Cloudways nu este principalul furnizor al diverselor servicii bazate pe platformă pe care le oferă, prețurile (precum și orice altceva) variază în funcție de alegerea dvs. Există o selecție dintre cinci platforme principale de servicii – Digital Ocean, Linode, VULTR, Amazon Web Services și Google Cloud.

Numai la prețuri brute, Digital Ocean vine cu cel mai ieftin plan de eliminare la 10 dolari pe lună cu 1 GB RAM, un singur procesor core, stocare de 25 GB și 1 TB de lățime de bandă. Cu toate acestea, deoarece acestea sunt toate serviciile Cloud, cerul este practic limita la care puteți scalta.

Indiferent de aceste prețuri, este important să rețineți că, indiferent de platforma cu care v-ați înscris prin Cloudways, plătiți dublu față de ceea ce v-ar percepe acest furnizor dacă v-ați înscrie direct cu acestea. Acesta nu este o înșelătorie, dar este prețul pe care îl plătiți pentru numeroasele servicii pe care Cloudways le oferă pentru confortul dvs..

Cupon promoțional Cloudways

Dacă Cloudways vă sună bine până acum, folosiți funcția WHSR10 cod promoțional și veți primi credit de 10 USD pe contul dvs.!

Credit gratuit de 10 USD folosind cupon exclusiv WHSR10.

Verdict: este Cloudways potrivit pentru tine?

Din experiența personală am constatat că Cloudways este o experiență mixtă. Cel mai bun lucru despre mine a fost în ceea ce privește performanța pe infrastructura Cloud. Era ușor de utilizat și deja existau o mulțime de instrumente. Totuși, în același timp, îmi lipsește controlul pe care îl obțin cu găzduirea tradițională VPS.

Desigur, experiența va diferi, în funcție de situația dvs. individuală, precum și de la ce furnizor sau plan sunteți în prezent. Simt că nucleul este acolo – platforma Cloud și orice altceva este un hit sau o ratare în funcție de nevoie.

Cine ar trebui să găzduiască cu Cloudways?

Această platformă pare ideală pentru anumite companii, cum ar fi furnizorii de SaaS, start-up-uri, dezvoltatori sau companii care au nevoie de mai mult decât doar un site web informațional. Flexibilitatea scării în ceea ce privește puterea serverului și transferul de date este de neprețuit pentru site-urile elastice care necesită agilitate. În același timp, au asistență pentru clienți care sunt gata să vă alimenteze cu lingurițe cu soluții la orice probleme pe care le-ați putea avea.

Cei doi cenți sunt că absorbția Cloudways trebuie să fie luată în considerare cu atenție în funcție de necesitate. Nu pot vedea cele mai simple site-uri sau bloguri de afaceri simple care necesită acest nivel de putere pentru a opera.

Alternative Cloudways

Gazduirea în cloud nu este neapărat superioară găzduirii VPS, deoarece există și posibilitatea scalării cu mănuși albe cu un furnizor de servicii VPS bun. Planurile VPS pot fi, de asemenea, mai ieftine decât planurile Cloud (ceea ce înseamnă mult mai ieftin decât Cloudways)

Gazduire VPS tradițională

SiteGround și InMotion Hosting sunt două surse de găzduire VPS tradiționale. Ambele oferă diverse niveluri de planuri VPS, care sunt la fel de capabile ca planurile de gazduire Cloud. De exemplu, SiteGround VPS găzduiește de la 2 nuclee de procesor cu 4 GB memorie și poate merge până la 4 nuclee cu 8 GB memorie la 80 USD / mo (același preț cu planuri similare DO la Cloudways).

Cloud Hosting cu cPanel

Hostinger și TMDhosting au ambele servicii de găzduire partajate pe baza tehnologiei Cloud. Prima este deosebit de interesantă, deoarece permite intrarea în Cloud hosting la prețuri fantastice începând de la 7,45 USD pe lună, cu 2 nuclee CPU și 3 GB memorie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map