Revizuirea culorilor gazdelor

Notă: Aceasta este o recenzie care nu este testată. Nu am găzduit un cont la HostColor la scrierea acestei recenzii.


Host Color a fost fondată în Europa în ianuarie 2000. Ulterior, compania s-a mutat în Statele Unite în 2002, iar în 2003 a început să opereze propriul centru de date cu sediul în South Bend, Indiana. Entitatea europeană a fost transformată în ceea ce este astăzi Host Color Europe.

Primul CEO al companiei, Dimitar Avramov, este, de asemenea, fondatorul Host Color, LLC și actualul supervizor al operațiunilor. Host Color este membru ARIN și operează rețea autonomă cu latență mică (AS) 46873 cu mai multe acorduri peering. Partenerii peering includ Google, Akamai, IBM, TDS Telecom, SupraNet, ViaWest, Telus, Vocus International Backbone, Taiwan Internet Gateway, Cloudflare și Twitter.

Planuri de găzduire a culorilor gazdelor dintr-o privire

Culoarea gazdelor oferă o varietate de servicii de găzduire și web diferite, inclusiv următoarele:

Cont partajat complet gestionat (FMSA) și găzduire partajată neadministrată

Host Color oferă un serviciu de gestionare pentru clienții de găzduire partajată, care este unic, deoarece majoritatea companiilor care oferă servicii de găzduire partajată nu oferă servicii de management.

Compania dispune atât de Conturi partajate complet administrate (FMSA), cât și de planuri de găzduire partajate standard, neadministrate.

Gazduirea FMSA include:

 • Adresa IPv4 dedicată (pe cerere client);
 • Certificat SSL validat pe domeniu (pe cerere client);
 • Auditul tehnic inițial al contului de găzduire web, revizuire, configurare și optimizare;
 • Monitorizare uptime;
 • Utilizarea și optimizarea resurselor de calcul;
 • Instalarea și gestionarea instalării premium a analizelor de trafic web;
 • Gestionarea și depanarea de site-uri web și plugin-uri bazate pe WordPress;
 • Teme gratuite de design de site-uri WordPress;
 • Instalarea, administrarea tehnică și depanarea tuturor aplicațiilor software Open Source, parte a bibliotecii softaculous pentru instalatoare auto;
 • Codarea și depanarea tuturor aplicațiilor Open Source listate de Softaculous (până la 2 ore / lună. Se adaugă ore suplimentare la 14,95 USD / oră);
 • Baza de date, fișier & Gestionarea configurarii prin e-mail (până la 3 ore / lună. Ore suplimentare la taxă la 14,95 USD / oră);
 • Gestionarea domeniului și DNS pentru întărirea securității;
 • Întreținerea contului de gazduire web, gestionarea și optimizarea serviciilor interne;
 • Depanare;
 • Toți deținătorii contului de servicii complet gestionate (FMSA) pentru contracte anuale sunt eligibili pentru a primi servicii gratuite de consultanță în afaceri online.

Planurile de găzduire partajate sunt numite site Web multi; Comerț electronic, web social, gazduire CMS și gazduire blog.

FMSA vs Gazduire partajată ne-gestionată

Un client poate decide dacă cumpără un cont partajat neadministrat sau complet gestionat (FMSA) din pagina de personalizare a planului. Culoarea gazdelor sugerează proprietarilor de întreprinderi mici care nu sunt familiarizați cu site-ul & Tehnologii software de găzduire IT, pentru a economisi timp și bani pe comisioane de întreținere prin înscrierea la un cont FMSA. Oricine are abilități de bază în cPanel, FTP, HTML și codare, ar alege planurile neadministrate.

Compania oferă, de asemenea, un plan comun numit „Gazduire personalizată”. Spre deosebire de serviciile de găzduire partajate preconfigurate, acest plan este complet personalizabil și puteți alege fiecare detaliu. Un client de „Custom Gazduire” poate începe cu mai puține resurse de calcul și să se extindă cu ușurință, în funcție de cerere.

Toate planurile de găzduire partajate de Color Host – atât pe deplin gestionate, cât și pe cele neadministrate – au o stocare tolerantă la erori. Datele clientului sunt găzduite pe o rețea de spațiu de stocare de înaltă calitate, care oferă redundanță la stocarea protejată RAID 10. Host Color folosește tehnologii de stocare QSAN de înaltă calitate pentru a oferi clienților săi de găzduire partajată cele mai bune servicii de protecție a datelor posibile.

Lățime de stocare a contului partajat (FMSA) complet gestionat, preț larg
Mai multe site-uri web75 GB, protejat RAID-10999 GB$ 947,88
e-Commerce51,2 GB, protejat RAID-10999 GB$ 815,88
Web social30,7 GB, protejat RAID-10153,6 GB$ 719,88
CMS20,5 GB, protejat RAID-10102,4 GB$ 59.88
Blog10.2 GB, protejat RAID-1051,2 GB$ 275,88
Gazduire partajată neadministrată StocareBandățime Preț anual
Mai multe site-uri web75 GB, protejat RAID-10999 GB$ 95.88
e-Commerce51,2 GB, protejat RAID-10999 GB$ 95.88
Web social30,7 GB, protejat RAID-10153,6 GB$ 71.88
Blog10.2 GB, protejat RAID-1051,2 GB$ 47.88

Gazduire în cloud

Color Color oferă servere Cloud bazate pe VMware cCloud. Puteți alege între un server SSD Cloud complet personalizabil numit „Customer Build SSD VPS” și cinci planuri de server Cloud preconfigurate – Buget SSD Cloud, SSD Cloud Plus, SSD Cloud Start, SSD Cloud Advance și SSD Cloud Power. Clienții se pot extinde instantaneu la planul de server SSD Cloud mai mare în cazul în care cerințele lor cresc. Toate serverele SSD SSD Color Color pot fi utilizate fie cu Linux, fie cu Windows și includ două adrese IPv4 și IPv6, precum și suport 24/7.

Gazduire dedicată

Principalul centru de date al gazdelor Color este bazat în South Bend, Indiana. Toate serviciile de găzduire dedicate prezintă latență scăzută în orice punct din America de Nord, datorită serviciilor impresionante de colaborare din America de Nord a gazdelor Color. As46873 colaborează de la gazdă Color la o serie de rețele de internet de înaltă calitate, inclusiv Google, Akamai, IBM / Softlayer, TDS Telecom, Telus, Vocus International Backbone, Taiwan Internet Gateway, Cloudflare, Twitter și peste alte 70 de rețele internaționale și naționale. Serviciile dedicate de găzduire ale Color Color vă oferă, de asemenea, capacitatea de a monitoriza aplicațiile de afaceri critice și de a oferi servere scalabile, dedicate, hard disk-uri și toleranță la erori, SSD, spațiu IPv4 și cPANEL.

VPS

Tradiționalele servere virtuale private ale companiei găzduite pe servere fizice independente vin atât ca administrare completă (FM VPS), fie ca neadministrate. Color Host oferă VP-uri OpenVZ și mașini virtuale bazate pe Kernel (KVM).

Ambele sunt gestionabile cu ajutorul panoului de control Solus VM VPS. VPS OpenVZ sunt bazate doar pe sistemul de operare Linux, în timp ce mașinile virtuale bazate pe Kernel ar putea fi Linux sau Windows. Fiecare VPS poate fi personalizat în funcție de cerințele software ale clientului. Aceasta înseamnă că un proprietar VPS poate instala orice panou de control (inclusiv cPanel / WHM, Plesk, DirectAdmin, Webmin și Kloxo) pentru a utiliza orice versiune de MySQL, PHP, Perl, Python sau orice altă aplicație software Open Source. Toate planurile VPS vin, de asemenea, cu setare gratuită și nu există limite pe site-urile web găzduite.

Colocare

Culoarea gazdă colocează serverul și echipamentele clienților din centrul său de date South Bend, IN, din sud-vestul SUA. Compania folosește dulapuri electrice APC / Schneider Electric și tehnologii de gestionare a energiei electrice. Colocarea începe de la 1U la dulapuri complete 42U și 48U. Clienții Colocation profită de tarifele rezonabile ale mâinilor de la Host Color și taxele de administrare care încep de la 39 USD / oră.

Toți clienții de colocare sunt capabili să repornească (porni / opri) echipamentele de la prizele de alimentare. Un alt serviciu cu valoare adăugată (în plus 29 USD / lună) pe care clienții Colocation îl pot utiliza este „Monitorizarea performanței rețelei & Analizator de trafic ”(NPMTA). Îi ajută să înțeleagă și să analizeze utilizarea lățimii de bandă, să monitorizeze aplicațiile critice de afaceri și utilizarea rețelei. Prin intermediul serverului NPMTA, proprietarii pot monitoriza utilizarea rețelei și utilizarea transferului de date pe porturile lor de internet prin: aplicație, utilizator, protocol și locație.

Un alt serviciu suplimentar pentru clienții Colocation de la gazdă Color este stocarea gratuită off-rack, care permite clienților de colocare ai companiei să stocheze echipamente fără costuri suplimentare.

Recuperare în caz de dezastru 

Recuperarea în caz de catastrofe a gazdelor (DR) oferă oricui are nevoie de servicii de continuitate a afacerii și oportunitate de a implementa un plan DR cu costuri reduse de energie (18 USD pe amp / 110 Volt), utilizând conectivitate premium.

Reducere specială pentru culoare gazdă, cod promoțional: NEWVPS

Cod promoțional: NEWVPS – Economisiți 15% pentru toate planurile VPS și Cloud Hosting
Cod promoțional NEWVPS oferă economii instantanee de 15% la orice VPS găzduit pe serverul de sine stătător sau pe serverele Cloud HostColor.com bazate pe VMware. Codul de reducere este valabil pentru toate instanțele VPS și Cloud găzduite la centrul de date Midwest din Statele Unite ale Americii Color, din South Bend, Indiana.

Important de știut

În general, Color Color este o opțiune excelentă dacă căutați un serviciu de găzduire. Nu are sens să încercați și să comparați culoarea gazdă cu alte servicii de găzduire, întrucât compania se află într-adevăr într-o clasă proprie, cu un accent inegalabil asupra calității și serviciilor de la mâna la mână. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți dacă luați în considerare culoarea gazdelor.

1. Site-ul web, HostColor.com, nu este la fel de ușor de utilizat ca alții

Din păcate, site-ul Color Color este un pic dificil de utilizat. Există o tonă de text în diferite stiluri de font, toate împărțite împreună, ceea ce poate face lucrurile dificil de navigat.

2. Ce are de oferit Găzduirea completă a site-ului Web Host Host Color

Rețineți că ar trebui să luați în considerare serviciul „Gazduire partajată complet gestionată integral” a gazdei (FMSA) doar dacă doriți să externalizați în întregime administrarea contului dvs. de gazduire web către Host Color. Potrivit Host Color, acesta este un serviciu care funcționează excelent pentru proprietarii de întreprinderi mici, care ar economisi mult timp și bani anual, prin externalizarea administrării tehnice a site-urilor lor web și găzduirea conturilor către Host Color, în loc să le administreze pe cont propriu.

Dacă proprietarii site-urilor web au suficiente abilități și timp suficient pentru a gestiona conturile de găzduire web pe cont propriu, Host Color le recomandă să se înscrie la cele mai ieftine planuri de găzduire web autogestionate. Următorul text este citat din întrebarea mea&A cu domnul Dimitar Avramov pe această temă.

Prețul găzduirii web gestionate și neadministrate sunt foarte diferite. Mai exact ce servicii sunt incluse în planul dvs. de găzduire gestionat?

HostColor.com are câteva produse diferite de servicii gestionate. Probabil suntem furnizorii de găzduire web (sau cel puțin unul dintre puținii) care oferă servicii de găzduire web partajată gestionate ”. Se numește Cont Compartit Complet Gestionat (FMSA).

FMSA

FMSA este un serviciu care oferă proprietarilor de afaceri să externalizeze managementul tehnic al site-urilor lor web și conturile de găzduire partajată către Color Color. Este dotat:

 1. Adresa IPv4 dedicată (pe cerere client)
 2. Certificat SSL validat pe domeniu (pe cerere client)
 3. Auditul tehnic inițial al contului de găzduire web, revizuire, configurare și optimizare
 4. Monitorizarea uptime
 5. Utilizarea și optimizarea resurselor de calcul
 6. Instalarea și gestionarea site-urilor premium Traffic Traffic Analytics
 7. Instalarea, gestionarea și depanarea de site-uri web și plugin-uri bazate pe WordPress. Teme gratuite de design de site-uri WordPress.
 8. Instalarea, administrarea tehnică și depanarea tuturor aplicațiilor software Open Source, parte a bibliotecii software de instalare automată Softaculous
 9. Codul și depanarea tuturor aplicațiilor de tip Open Source listate de Softaculous (până la 2 ore pe lună. Se adaugă ore suplimentare la 14,95 USD / oră)
 10. Baza de date, fișier & Gestionarea configurarii prin e-mail (până la 3 ore pe lună. Ore suplimentare, taxate la 14,95 USD / oră)
 11. Intarirea securitatii
 12. Management domeniu și DNS
 13. Întreținere de cont de găzduire web, gestionare internă și optimizare a serviciilor
 14. Depanare
 15. Consiliere de afaceri online pentru toți deținătorii de conturi de servicii de Conturi Gestionate (FMSA) pe contracte anuale

VPS gestionat

Când vine vorba de servere virtualizate (VPS), avem un serviciu numit FM VPS (VPS complet gestionat). Acesta include 2 ore de administrare a sistemului pe lună și caracteristici: Configurare inițială, gestionare IP, instalare și întreținere sisteme de operare, instalare Antivirus și Antispam, Reboots, recuperare VPS, actualizări Panou de control, monitorizare resurse. Costul este de 39 USD / lună.

Server dedicat gestionat

FMDS-ul gazdei (Server dedicat complet gestionat) oferă până la 4 ore de administrare a sistemului pe lună pentru 1 server dedicat. Acesta permite clienților noștri să externalizeze administrarea tehnică a serverelor lor dedicate către Host Color. FMDS include: Configurarea inițială a serverului, gestionarea IP, instalarea și întreținerea sistemelor de operare, Întărirea securității, optimizarea resurselor din partea serverului (nu este inclusă optimizarea aplicațiilor software ale clienților sau a software-ului 3 party). Instalare Antivirus și Anti-Spam, Reboots, recuperare sistem, actualizări Panou de control, monitorizare resurse. Serviciul de management FMDS costă 99 USD / lună. Cu toate acestea, oferim un serviciu FMDS Light cu ore reduse, până la 2 ore de serviciu de administrare pe lună și costă 49,95 USD / lună

3. Garanție variabilă înapoi

Trebuie menționat că garanția de returnare a sumei Color Host este diferită de la planurile de găzduire.

Pentru toate serviciile de găzduire partajate, Host Color oferă o garanție de rambursare de 30 de zile care acoperă toate serviciile de găzduire partajate (garanția exclude orice taxe de configurare și comisioane unice care ar putea fi aplicate, precum software, servicii terțe sau produse).

Cu toate acestea, conturile de găzduire a distribuitorilor și conturile de găzduire VPS sunt garantate doar o garanție de returnare de 15 zile, iar în cazul conturilor de găzduire VPS, dacă ați utilizat în mod activ VPS (cu alte cuvinte, ați utilizat resurse de lățime de bandă și VP) mai mult de șapte zile, nu sunteți eligibil pentru o rambursare completă. Politica de rambursare a serviciilor de găzduire dedicate depinde de tipul de contract pe care l-ați semnat. Prin urmare, înainte de a vă înscrie la Color Host, doriți să faceți un pic de cercetare pentru a înțelege pe deplin politica de garantare a returnării banilor care se aplică serviciilor achiziționate..

Citând TOS Color Color gazdă –

Sumele pe care clientul le-a plătit pentru utilizarea serviciilor de găzduire sunt supuse garanțiilor financiare după cum urmează:

a) Gazduire web (site web) – garanție de înapoiere de 30 de zile
b) Găzduire partajată complet administrată (FMSA) – 30 de zile pentru taxa de găzduire. Taxa administrată nu este rambursabilă
c) Conturi reseller – 15 – 30 zile garanție înapoi
d) Servere virtuale private – garanție de returnare a banilor de 15 zile
e) Servere dedicate (negocieri pe server) – nicio garanție de înapoiere, dacă nu este înscris în mod expres într-un contract
f) Gazduire colocare – fără garanție de înapoiere
g) Servere Cloud – 5 zile garanție înapoi

Concluzie: Ar trebui să alegeți culoarea gazdă?

Culoarea gazdelor este o opțiune excelentă de găzduire și este potrivită în special celor care caută găzduire la nivel de întreprindere. De asemenea, este incredibil de avantajos pentru cei care doresc o opțiune fiabilă de găzduire premium, deoarece experții au grijă de fiecare aspect al procesului de găzduire, precum și cei care au nevoie de sfaturi profesionale pentru optimizarea performanței site-ului..

Pentru a afla mai multe sau pentru a comanda, vă rugăm să vizitați culoarea gazdă online: https://www.hostcolor.com/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map