Revizuirea paradigmei cruciale

Crucial Paradigm este o companie de găzduire începută în 2003. Conform Deb A., reprezentant Cruigal Paradigm cu care am vorbit, compania se află în Sydney, Australia și are o echipă de 20 de persoane..


De asemenea, de la Deb – Misiunea companiei este de a ajuta pe fiecare dintre clienții noștri să aibă succes online, cu o gamă simplă de produse și o instalare instantanee, astfel încât să puteți continua să faceți ceea ce vă place. Crearea de produse simple și furnizarea serviciilor de mai sus și dincolo este o reflectare a dorinței lor de excelență a clienților.

Nu am idee de ce este ca introducerea de pe Facebook Cruigal Paradigm să fie așa – „Crucial Paradigm este una dintre cele mai consacrate și mai importante companii web de hosting și domeniu”. Dar din câte am aflat că sunt 100% o companie australiană cu sediul în Sydney.

Planuri de găzduire a paradigmei cruciale

Crucial Paradigm oferă două tipuri de servicii de găzduire: Web Hosting (serviciu de hosting comun) și Reseller Hosting. În această secțiune, ne vom concentra pe planurile de găzduire web CP.

Gazduire comună

Pentru găzduire partajată – planurile sunt denumite „Web Hosting” și „Web Hosting +”. Diferențele dintre cele două sunt destul de simple. Fiecare plan Ambele oferă o adresă IP dedicată, trafic lunar nelimitat, panou de control ușor de utilizat, backup automat, e-mail nelimitat, subdomenii nelimitate, migrații gratuite și suport live 24/7. Cu toate acestea, în timp ce planul de bază de găzduire web oferă 30 GB spațiu de stocare și 10 domenii suplimentare, planul Web Gazduire + oferă 70 GB spațiu de stocare și 15 domenii suplimentare..

Diferența de preț dintre cele două este substanțială. În timp ce planul de găzduire web este de 10 dolari / lună, planul de gazduire web + este dublu decât prețul, la 20 $ / lună.

Gazduire pentru distribuitori

Pentru găzduirea revânzătorilor – planurile sunt denumite „Reseller” și „Reseller +”. Principala diferență între aceste două planuri sunt stocarea, lățimea de bandă și capacitatea contului. Consultați tabelele de mai jos pentru referința dvs. rapidă.

FeaturesResellerReseller+
Depozitare30 GB70 GB
Transfer de date1.500 GB4.000 GB
Domeniul AddonNelimitatNelimitat
Copii de rezervă automate
cPanel Conturi50100
IP dedicate25
Preț lunar$ de 25$ de 40
Preț anual (Economisiți 10%)$ la 270$ 432

Înregistrarea domeniului

Procesul de înregistrare a domeniului este ușor. Serviciul oferă nume de domeniu la .com, .net, .org, informații, .name sau .co și vă permite, de asemenea, să transferați numele dvs. de domeniu pentru a suplimenta găzduirea dvs. Crucial Paradigm. Puteți verifica cu ușurință pe site-ul companiei dacă numele dvs. de domeniu dorit este disponibil, iar înregistrarea sau transferul unui nume de domeniu pentru un an este de doar 13 USD.

Paradigma crucială împotriva lumii

Din afara Crucial Paradigm pare o altă gazdă web care vizează noii și blogurile de dimensiuni mici până la mijlocii. Să vedem cum Crucial Paradigm se dezvoltă cu alte companii similare de găzduire.

Limitele de gazduire

Ca majoritatea celorlalte gazde similare, Paradigmul crucial oferă tehnic de găzduire nelimitată. Cu toate acestea, trebuie menționat aici că acest lucru este nelimitat doar dacă nu depășiți resursele procesorului alocate contului dvs. Nu există niciun ghid clar cu privire la momentul sau modul în care Paradigma crucială va suspenda contul cuiva (a se vedea citatul de mai jos, TOS 12.1).

12.1 Crucial Paradigm își rezervă dreptul, la discreția noastră, de a înceta accesul dvs. la toate sau oricare dintre părți ale Serviciilor în orice moment, cu sau fără notificare, efectiv imediat, inclusiv, dar fără a se limita la rezultatul încălcării dvs. acești Termeni de serviciu sau orice lege sau dacă folosiți greșit resurse de sistem, cum ar fi, folosind programe care consumă capacitate de rețea excesivă, cicluri CPU sau disc IO.

Caracteristici & Preț

CaracteristiciCrucial ParadigmiPageInMotion GazduireSiteGroundMDD Gazduire
Planificați în revizuireWeb hostingEsenţialPutereCrește mareIntermediar
Depozitare30 GBNelimitatNelimitat20 GB5 GB (SSD)
Transfer de dateNelimitatNelimitatNelimitatNelimitat250 GB
Domeniul AddonNelimitatNelimitat6NelimitatNelimitat
Backup-uri zilnice
Panou de controlcPanelvDeckcPanelcPanelcPanel
Preț de înscriere (Abonament anual)$ 9 / mo$ 2,25 / lună$ 7,99 / mo$ 7,95 / lună$ = 9,78 / mo
iPage ReviewRevizuire InMotionSiteGround ReviewRevizuirea MDD

Experiența utilizatorului Paradigma crucială

Destule introduceri și recenzii din exterior. Sunt sigur că sunteți suficient de deștept pentru a vă face temele și a lua informațiile de pe site-ul oficial. Ceea ce face WHSR util este să oferim recenzii de găzduire din interior și să oferim informații pe care alții nu le fac. Pentru asta, m-am conectat cu proprietarul The Cheers, Siim Einfeldt. Siim găzduiește la Crucial Paradigm din 2006 (aproape un deceniu!) Și iată ce crede despre Paradigmul crucial.

Notă: Următorul text este scris de Siim Einfeldt. 

Fundal rapid

Sunt cu Crucial Paradigm (crucialp.com) din 2006, atât de aproape de 10 ani și până acum am fost destul de fericit cu ei. Motivul inițial pentru înscrierea la această companie a fost puțin diferit decât v-ați putea imagina. În 2004 am creat prima mea revistă online și am avut nevoie de găzduire gratuită. Căutam pe forumuri pe cineva care să-mi ofere spațiu web gratuit și acolo era, proprietarul companiei era dispus să-mi ofere serviciul gratuit, fără șiruri atașate.

Doi ani mai târziu după ce contul comun nu mai funcționa pentru mine și am trecut la hosting dedicat, devenind un client plătitor și am fost cu ei de atunci. Chiar dacă există gazde mai ieftine, înregistratori / revânzători de domenii în jur, de asemenea, găzduiesc toate domeniile mele cu acestea (aproximativ 80). Site-ul cu care am început cu 2004, și care este încă în funcțiune, este www.thecheers.org.

 • A sustine În cazul în care există probleme cu serverul meu, după ce am trimis un bilet de asistență, primesc de obicei un răspuns în 15 minute și lucrează cu mine până când problema a fost rezolvată. Sunt prietenoși și de încredere.
 • Flexibilitate Dacă aveți nevoie de ceva schimbat, instalat sau orice altceva vă puteți gândi, trebuie să luați legătura cu ei și vor duce la bun sfârșit lucrurile. Fie ceva tehnic, fie că este vorba despre facturare – adică dacă aveți nevoie de ceva timp suplimentar (să zicem două săptămâni) pentru a plăti factura rămasă, de obicei sunt foarte prietenoși cu astfel de lucruri.
 • dependabilitate Nu aș fi fost cu ei dacă nu aș putea conta pe ei pentru a-mi oferi serviciul de care am nevoie. Cu fiecare gazdă cu care ești, trebuie să ai încredere în ei, iar cu Paradigma crucială, am acest nivel pe încredere.

Accesați Paradigma crucială pentru a afla mai multe
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map