RoseHosting Review

Există o mulțime de furnizori de găzduire acolo pentru a alege, dar este greu de găsit unul cu o istorie mai lungă decât cea a Rose Hosting.


Fondat în 2001, acest furnizor de găzduire se află în St. Louis Missouri, în Statele Unite, unde își conduce propriul centru de date. Compania susține că RoseHosting.com a fost prima și singura companie de găzduire web din lume care a oferit servere virtuale Linux comerciale din 2001 (sub Rose Web Services LLC) și își încurajează clienții să verifice faptul pe Archive.org.

În mod deosebit, Rose Hosting este o organizație de gazduire exclusiv Linux specializată în hosting VPS (deși compania oferă și planuri de găzduire partajate și dedicate acum).

În plus, acest furnizor de găzduire nu are o politică strictă de excludere – o practică pe care nu o vedem deseori pe piața de gazduire bugetară / comună. Unii dintre clienții săi mai notabili includ Altarum Institute, UPF.org și Voice IP Solutions.

Planuri de gazduire a trandafirilor

Rose Hosting oferă numeroase planuri și configurații de găzduire pentru a satisface o varietate de nevoi ale clientului. Aceste planuri includ:

Gazduire comună

Există patru planuri de găzduire partajate disponibile, variind de la un transfer de date maxim de 200 GB până la 2.000 GB lunar și 2 GB până la 30 GB stocare pe disc SSD. Prețurile variază de la 4,95 USD pe lună la 19,95 USD pe lună, cu funcții și incluziuni variate între planuri – consultați imaginile de mai jos pentru comparații.

Toate planurile includ configurarea gratuită, un blocant de spam, domenii parcate nelimitate, joburi Cron, o garanție de returnare de 30 de zile și așa mai departe.

Caracteristici cheie în Rose planuri de găzduire partajate. Prețurile se bazează pe planul anual cu 10% reducere specială (actualizat la 31 mai 2018). Rețineți că RoseHosting nu furnizează domeniu gratuit în timpul înregistrării. Comanda aici.

Gazduire VPS

Gazduirea VPS a Rose vine cu patru planuri disponibile, cuprinse între 19,95 și 79,95 USD pe lună.

În partea de jos, utilizatorii primesc două nuclee de procesor cu 1 GB memorie garantată și o limită lunară de transfer de fișiere de 2.000 GB. În capătul de sus al scării, utilizatorii primesc opt nuclee de procesor, 8 GB memorie garantată și 150 GB spațiu pe disc. Printre caracteristicile abundente se numără accesul complet la rădăcină, suport 24/7, o garanție 100% uptime, gazduire DNS gratuită, alimentare SSD și adresă IP gratuită dedicată.

RoseHosting a gestionat planurile de găzduire VPS. Prețurile se bazează pe abonament de un an cu 10% reducere specială; toate planurile vin cu acces complet la rădăcină și o adresă IP dedicată gratuită. Comanda aici.

Gazduire dedicată

RoseHosting oferă patru planuri dedicate de găzduire, variind de la un plan de 269,10 USD pe lună, care include hardware pentru suportarea memoriei de 24 GB, a discului de 500 GB și a transferurilor de date de 3.000 GB la planul de 1079,10 USD pe lună, care include 96 GB RAM, 2.000 GB disc și nemăsurat. transferuri de date.

RoseHosting planurile de găzduire dedicate vin în patru arome. Prețuri bazate pe abonament de un an cu 10% reducere (bazat pe 10% reducere specială). Comanda aici.

Experiența mea cu RoseHosting

După cum am menționat, eu personal testez planul Shared 1000 de Rose Hosting din noiembrie 2013 și, în acel timp, am găsit multe lucruri bune și nu foarte rele – o raritate atât pentru mine, cât și pentru lumea gazdelor în general..

Contra: Ce-mi place pentru RoseHosting

1- Așteptați-vă funcționalități mai bune de hosting distribuite

La prețul de 10,35 USD / lună (cost mediu pe patru ani), m-aș aștepta să obțin mai mult de la gazda mea.

RoseHosting SSD Planul de afaceri permite doar cinci domenii și 20 de baze de date. Adrese IP dedicate, Cloud Flare CDN (se plătesc 10 USD pentru taxe de configurare), funcții de rezervă zilnice, etc. sunt disponibile numai pentru utilizatorii care doresc să plătească suplimentar.

2- Locația serverului numai în Statele Unite

RoseHosting își rulează propriul centru de date în St. Louis, Missouri, Statele Unite, și nu oferă alte opțiuni în ceea ce privește locația serverului. S-ar putea să existe o problemă de latență dacă majoritatea utilizatorilor site-ului dvs. își au sediul în afara Statelor Unite.

Am discutat despre latență și am publicat câteva liste de gazdă web bazate pe analiza latenței. Pentru a afla mai multe citiți-

 • Cele mai bune servicii de găzduire pentru site-urile web din Marea Britanie
 • Cele mai bune servicii de găzduire pentru site-urile indiene
 • Cele mai bune servicii de găzduire pentru site-urile Singapore / Malaezia

Recenzie RoseHosting de către utilizatori verificați

RoseHosting este în jur de mai bine de un deceniu. Spre surprinderea mea – există atât de puține recenzii ale utilizatorilor disponibile online.

Gazda web nu este nici măcar prezentată pe majoritatea site-urilor de gazduire populare. În cazul în care căutați feedback-uri mai semnificative despre RoseHosting, iată unul în care m-am confruntat în timpul cercetării mele. Recenzia originală este publicată aici pe Web Hosting Talk.

Timpul de începere: Decembrie 2010
Sfârșitul timpului: Ianuarie 2010
Motivul plecării: Curba de învățare Linux a fost prea mare pentru perioada de timp alocată, iar un client nou pe care l-am achiziționat necesită găzduire .NET; nu a avut nicio legătură cu sprijinul sau serviciile lor.
Informații despre server: Copiat din e-mailul inițial.

Preț: 34,99 USD http://www.rosehosting.com/virtserv-spec.html
Sistem de operare: CentOS 5
Spațiu pe disc: 45 GB (include spațiul luat de sistemul de operare)
Memorie: 1500 MB
Transfer pe lună: 1500 GB
Adresa IP: 206.196.111.139
Nume fizic gazdă: vs1139.rosehosting.com (care va fi utilizat înainte de DNS
modificările se propagă)
Servere DNS (cu excepția cazului în care ați comandat propriile dvs. servere DNS):
ns1.rosehosting.com (216.114.78.148)
ns2.rosehosting.com (216.114.78.155)

Rezumat: Am descoperit RoseHosting printr-o combinație de căutări Google și după ce am făcut câteva ore de cercetare, m-am gândit să le dau o fotografie, chiar dacă nu am experiență cu CentOS sau Linux. Le-am folosit serviciul timp de aproximativ patru săptămâni și în acea perioadă am avut probleme zero. Deoarece Linux a fost nou pentru mine, am trimis și jumătate de duzină de bilete de ajutor și am vorbit de mai multe ori cu asistența lor de chat live. De fiecare dată când am vorbit cu cineva, au fost atât informați, cât și de ajutor, de obicei, biletele de asistență au fost răspunse în termen de 2 ore.

În ceea ce privește sistemul, am configurat și aveam trei servere Team Fortress 2 de 32 de oameni care rulau pe server împreună cu trei site-uri web. Am avut câțiva prieteni Steam sărind pe servere de mai multe ori și toți au rulat bine, inclusiv încărcări de bărci de addon-uri, sub 100 de ori ping. Iată link-ul GameTracker către unul dintre servere ca dovadă suplimentară. Nu sunt sigur cum s-au descurcat sub stres complet, dar cu aproximativ 20 de utilizatori simultan nu am văzut nicio schimbare. De asemenea, au rulat mai multe servere Counter-Strike.

Configurația inițială a durat aproximativ 18 ore, dar am comandat și la 3:00 în ajunul Crăciunului. Am trimis prin e-mail o rambursare în weekend și am primit-o astăzi. De fapt mă simt rău că m-am întors și am cerut o rambursare, deoarece m-au ajutat destul de mult. În general am fost foarte mulțumit de serviciul lor și le-aș recomanda oricui de acolo caută un VPS bazat pe Linux ieftin de la o companie de încredere.

RoseHosting alternative & comparaţii

Alte servicii similare de găzduire pe care poate doriți să le verificați:

 • Companii care oferă soluții bugetare de găzduire partajată: A2 Hosting, Hostinger, Interserver, InMotion Hosting
 • Companiile se concentrează în soluții VPS / premium hosting: SiteGround, Netmoly, Liquid Web, Kinsta (gazdă WP gestionată)
 • Cea mai bună listă de găzduire web orientată către date

De asemenea, consultați compararea cot la cot:

 • Rose Hosting vs Liquid Web
 • Rose Hosting vs A2 Hosting
 • Rose Hosting vs InMotion Hosting
 • Rose Hosting vs BlueHost
 • Rose Hosting vs SiteGround
 • Rose Hosting vs Netmoly
 • Rose Hosting vs TMD Hosting
 • Rose Hosting vs AltusHost

Înveliți: este RoseHosting a merge?

Răspuns scurt: Da.

La sfârșitul zilei, stabilitatea și viteza de găzduire sunt ceea ce contează cel mai mult. Și RoseHosting s-a descurcat excepțional de bine în acea regiune. Prin urmare, recomand Rose Gazduire organizațiilor sau persoanelor care caută o soluție solidă de găzduire, cu reguli stricte de excepție.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map