WPWebHost Review

WPWebHost este una dintre cele mai importante companii de găzduire web din Asia de Sud-Est. Compania de găzduire activează din 2007 și este o filială deținută integral de grupul de companii Exabytes.


WPWebHost s-a etichetat drept „WordPress Geeks” și oferă medii personalizate pentru cei care utilizează un site web WordPress.

Acesta este motivul pentru care în această recenzie, voi arunca o privire mai atentă la WPWebHost și vă voi oferi răspunsul definitiv cu privire la faptul că trăiesc la un pas cu „WordPress Geeks”.

Despre WPWebHost

 • Sediul central: Penang Cybercity, Malaezia.
 • Înființat: 2007
 • Servicii: Gazduire WordPress Managed

PROS

  Notă laterală: Ce este latența?

  Latenția este perioada de timp necesară pentru ca un server să răspundă la o solicitare de date.

  Dacă aveți audiențe în Malaezia, Singapore sau orice țară din apropiere, găzduirea site-ului dvs. web în serverul Singapore / Malaezia va reduce latența – deoarece datele vor parcurge o distanță mai scurtă între server și computerul utilizatorului..

  Drept urmare, site-ul dvs. web se va încărca mai rapid pentru vizitatorii dvs., oferindu-le o experiență de utilizator mai bună.

  Și dacă nu v-ați dat seama – o experiență mai bună pentru utilizatori înseamnă conversii mai bune.

  5- Interfață ușor de utilizat

  Utilizatorii WPWebHost ajung să își controleze conturile în două domenii diferite:

  1. Panoul de control al serverului (Plesk) pentru gestionarea serverului, instalarea WordPress, configurarea poștașului web, controlul utilizatorilor și gestionarea bazelor de date.
  2. Zonele clienților pentru facturare, asistență tehnică și noi comenzi de servicii.

  Panoul de control al serverului (Plesk)

  WPWebHost utilizează panoul de control Plesk pentru a gestiona găzduirea WordPress a utilizatorilor. Dacă sunteți ca mine și nu puteți suporta dezordine, interfața curată și ușor de utilizat de WPWebHost vă face ușor să gestionați toată instanța WordPress în același tablou de bord.

  Puteți instala, elimina și actualiza orice plugin și temă WordPress fără a fi nevoie să vă autentificați în backendul WordPress.

  Panoul de control WPWebHostAceasta este prima pagină de destinație pe care o vedeți după conectarea în panoul de control. Bara laterală din stânga panoului de control vă permite să aveți acces rapid la toată componenta dvs. de găzduire web, cum ar fi fișiere, baze de date, site-uri web și domenii, etc..
  Puteți selecta fiecare componentă și configurați-o la preferințele dvs..

  Zona clientului

  Pe lângă panoul de control, WPWebHost are și o interfață curată pentru zona clientului, care vă permite să vizualizați și să gestionați facturile cu ușurință. Dacă doriți să adăugați servicii noi, puteți face și din zona clientului.

  Zona clientului WPWebHostZona clientului WPWebHost este extrem de ușor de utilizat. Un lucru care îmi iese în evidență este modul în care WPWebHost a făcut setările importante, extrem de ușor de accesat pentru utilizatorii săi. Aveți posibilitatea de a modifica setările DNS, de a gestiona toate domeniile și contul prin interfața lor prietenoasă.

   6- Gestionat găzduire WordPress cu găzduire prin e-mail

  Spre deosebire de multe alte gazde WordPress administrate, WPWebHost vine cu găzduire prin e-mail care permite utilizatorilor să-și găzduiască e-mailul. Acesta este un mare avantaj pentru dacă începeți un site web și nu aveți un e-mail profesionist pentru a merge împreună cu acesta.

  De obicei, găzduirea WordPress administrată nu va oferi găzduire prin e-mail ca parte a planurilor lor. În schimb, este mai probabil să utilizați o soluție terță parte pentru a vă găzdui propriile e-mailuri, care vă pot adăuga costurile. (De multe ori, Google Suite este soluția recomandată și vă vor costa 5 USD / lună pentru planul de bază.)

  Aveți voie să creați o cantitate nelimitată de conturi de e-mail (în afară de WP Blogger – care vă limitează la doar 2 conturi de e-mail), atât timp cât nu depășește limitarea de stocare.

  Ecranul arată unde puteți personaliza setările de e-mail.

  Gazduire prin e-mail WPWebHostPuteți să vă creați propria adresă de e-mail și să configurați găzduirea de e-mailuri

   7- Valoare excelentă în comparație cu alte hostinguri WordPress gestionate

  Există o serie de motive care cred că face din WPWebHost o ofertă de mare valoare pentru utilizatori (pe partea de sus a găzduirii de e-mailuri).

  1- Preț mai ieftin, mai multe vizite

  WP Lite, WP Plus și WP Geek costă 7 $ / lună, 27 $ / lună și 77 $ / lună și permite vizite de 20K, 50K și 150K lunar, respectiv.

  Comparați acest număr cu alte hostinguri WP gestionate precum SiteGround, Kinsta și WP Engine – WPWebHost este clar mai ieftin și oferă totuși o capacitate mai mare.

  Iată o comparație rapidă:

  CaracteristiciWPWebHostKinstaWP Motor
  PlanWP LiteIncepatorLansare
  Numărul de site-uri111
  Depozitare30 GB5 GB10 GB
  Vizite lunare20.00020.00025.000
  Preț (12 luni)$ 7 / mo$ 30 / mo$ 29 / mo
  CDN globaldadada

  2- Domeniu liber pe viață (.com / .blog)

  Utilizatorii WPWebHost primesc un domeniu .com sau .blog gratuit atunci când se abonează la planul anual WPWebHost. Acest domeniu rămâne FOC atât timp cât este găzduit la WPWebHost.

  3- Jetpack Personal sau Profesionist inclus

  Jetpack Personal este inclus în WP Lite – care costă 3,50 USD / lună dacă cumpărați separat. Jetpack Professional este de asemenea inclus în WP Plus și WP Geek și vă va costa în mod normal 29 USD / lună dacă este achiziționat separat (ref: WPWebHost Jetpack Hosting).

  FYI, iată prețul complet pentru Jetpack.

  WPWebHost include Jetpack în toate planurile gratuit.

  8- Asistență gratuită pentru migrare sau asistență pentru configurarea site-ului nou

  Pentru toți clienții noi, puteți transfera / migra site-ul dvs. WordPress la WPWebHost gratuit. Acesta este un salvator de viață absolut dacă urăști că trebuie să treci prin problemele de a schimba site-ul tău către o nouă gazdă web. Tot ce trebuie să faci este să ceri ajutor asistentului, trimițând un bilet de asistență.

  Utilizatorii pot iniția transferul gratuit al site-ului WPWebHost din tabloul de bord al utilizatorului. Căutați „Importarea site-ului web”, completați numele de domeniu sursă și detaliile contului FTP al serverului dvs. la distanță. Faceți clic pe „OK” și va începe să transferați site-ul web de la gazda dvs. web anterioară.

  Contra de WPWebHost

  1- Rezultate mixte la testul de viteză al serverului

  Test de viteză WPWebHost la WebPageTest, TTFB > 750ms pentru prima dată.

  Am făcut un test de viteză pentru site-ul meu de manechin, dar rezultatul nu a fost în conformitate cu așteptările mele în timpul primului test. Cu toate acestea, rezultatul a arătat o îmbunătățire semnificativă la al doilea test după ce am schimbat locația testului.

  Testul nr. 1: De la Dulles, Statele Unite

  În timpul primului meu test, rezultatul TTFB de pe WebPageTest a fost > 750ms.

  În ciuda faptului că a arătat o „A”, nu m-am așteptat la rezultatele pe care le-am așteptat. Din această cauză, re-testez a doua oară pentru a verifica viteza.

  Testul nr. 1 – TTFB > 750ms atunci când sunt testate din SUA

  Testul # 2: Din Singapore

  De această dată, am schimbat locația testului în Singapore – care este mai aproape de locația serverului meu.

  A prezentat îmbunătățiri deosebite, rezultatele TTFB înregistrându-se la aproximativ 150ms.

  Testul nr. 2 – TTFB în jur de 150ms atunci când este testat din Singapore

  WPWebHost a marcat B la testul de viteză al site-ului Bitcatcha

  Când vine vorba de testul de viteză al site-ului Bitcatcha, WPWebHost a obținut „B” pentru rezultatele generale.

  Dar, dacă aruncați o privire mai atentă, timpul de răspuns al serverului din Singapore arată cel mai rapid: 6ms

  WPWebHost a marcat B la testul de viteză al serverului Bitcatcha

  Viteza de răspuns a serverului WPWebHost la HostScore a fost inconsecventă

  Jumătate din locațiile pe care le-am monitorizat la HostScore au arătat inconsistență pentru viteza de răspuns a WPWebHost. Dacă aruncați o privire mai atentă în graficul de mai jos, testul din Londra, Singapore, Sao Paulo, Banglore și Sydney a fluctuat în ultimele 30 de zile de monitorizare.

  Performanța HostScore pentru performanța totală a WPWebHost a fost de 71,99%, cu viteza medie de răspuns înregistrată la 268.15ms.

  Viteza de răspuns a serverului WPWebHost la HostScoreViteza de răspuns a serverului din 10 locații diferite pe care le-am monitorizat la HostScore.

  2- Resurse limitate în baza de cunoștințe

  Când vine vorba de resurse și ghiduri, WPWebHost se bazează puțin pe numărul de articole oferite. Am trecut prin baza lor de cunoștințe și am putut număra doar 45 de articole / tutoriale disponibile.

  Aceasta este cu siguranță mult mai mică decât ceea ce mă aștept de la o companie de găzduire web.

  Un alt lucru de remarcat, WPWebHost nu are niciun tutorial video și alte ghiduri necesare pe pagina lor de asistență, așa că nu vă așteptați foarte mult acolo.

  Puteți consulta forul comunității lor, dar, din câte îmi dau seama, este inactiv de ceva timp.

  Baza de cunoștințe WPWebHost este limitată, să spunem cel puțin.

  3- Nu există telefon și live chat disponibil pentru suport 24/7

  Singurul suport dedicat 24/7 pe care l-am găsit este prin sistemul lor de ticketing. Dacă sperați să găsiți alte metode de asistență, cum ar fi chat-ul live și telefonul pe site-ul lor, atunci nu aveți noroc.

  În ceea ce privește departamentul de asistență, am senzația că nu veți primi mult ajutor instantaneu de la WPWebHost. Cu siguranță este ceva ce trebuie să îmbunătățească.

  Planul WPWebHost & Prețuri

  Tabelul de mai jos prezintă prețurile și diferențele dintre fiecare plan:

  CaracteristiciWP BloggerWP LiteWP PlusWP Geek
  Site-uri1 site web1 site web5 Site web30 Site web
  Depozitare10 GB30 GB60 GB100 GB
  jetpackPersonalProfesionistProfesionist
  Domeniu gratuitDurata de viațăDurata de viațăDurata de viațăDurata de viață
  Scanare malwareZilnicZilnic
  Optimizarea vitezeiDa / td>

  da
  vizite~ 10K vizită~ 20K vizita~ 50K vizită~ 150K vizită
  Preț$ 3 / mo$ 7 / mo$ De 27 / mo$ 77 / mo

  WPWebHost are 4 planuri de găzduire WordPress – WP Blogger, WP Lite, WP Plus și WP Geek

  Fiecare plan este livrat cu conturi de e-mail de transfer de date nelimitate, HTTP / 2 & Proxy NGINX, mediu WordPress preinstalat, PHP 7.x gata, filtrare web și alte funcții utile WordPress.

  Verdict: WPWebHost este potrivit pentru …?

  Recapitulare rapidă la recenzia mea WPWebHost

  CONS

   Cu caracteristicile deosebite, capacitatea mai mare și prețurile accesibile, cred că WPWebHost este o bijuterie ascunsă pentru găzduirea WordPress care încă este descoperită de către utilizatorul principal.

   În momentul de față, lipsa de suport și de branding ar putea fi principalele motive care ar putea împiedica potențialii clienți să nu se înscrie cu ei.

   Împreună cu grupul de companii Exabytes, cred că WPWebHost are potențialul de a crește și de a concura cu marii băieți din industria de găzduire și de a fi demn de moniker „WordPress Geeks”.

   WPWebHost este recomandat utilizatorilor care caută o alternativă mai ieftină pentru găzduirea WordPress Managed.

   WPWebHost este recomandat pentru:

   • Începători care au nevoie de un site web optimizat WordPress.
   • Proprietarii de întreprinderi mici care au nevoie de prezență online folosind WordPress, dar nu doresc să facă munca de întreținere obositoare.

   Alternative: Comparați WPWebHost

   • Kinsta vs WP Web Host
   • SiteGround vs WP Web Host
   • WP Engine vs WP Web Host
   • Găzduire TMD vs WP Web Host
   • Liquid Web vs WP Web Host
   • Pressidium vs WP Web Host
   • BlueHost vs WP Web Host
   • DreamHost vs WP Web Host

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me