Scala Hosting Review

Important de știut

activare cont

Această companie oferă activarea instantanee a contului pentru planurile de găzduire web distribuite și distribuite. Pur și simplu îți cumperi contul și planul tău este activat imediat. Aceasta este o veste bună pentru utilizatorii urgenti care nu pot aștepta activarea.


Activarea imediată a contului nu este disponibilă pentru găzduirea serverului cloud SSD. Gazduirea serverului cloud SSD va dura 60 de secunde mai mult pentru ca contul să fie activat.

Banii inapoi garantat

Garanția de returnare a banilor este destinată doar clienților noi. În timp ce noii clienți care se înregistrează pentru conturi de gazduire web distribuite sau distribuite li se oferă o garanție de returnare de 30 de zile, cei care folosesc găzduire server SSD cloud beneficiază de o garanție de returnare de 7 zile.

Ce îmi place despre Scala Hosting

Scala Gazduire are câteva puncte înalte:

Activarea contului instant

În primul rând, activarea instantanee este un bonus uriaș. Nu trebuie să așteptați zile întregi pentru ca contul dvs. să fie activat după înregistrare. În schimb, puteți să vă scufundați direct în utilizarea noului dvs. cont de hosting.

Backups Technology

Copiile de rezervă sunt un alt punct important. Compania folosește copii de rezervă R1soft pe toate serverele, sistemul de backup fiind integrat în cPanel. De asemenea, oferă 7 puncte de rezervă pentru ultimele 7 zile.

Cele mai recente specificații hardware

Scala Hosting își îmbunătățește constant serverele pentru a satisface cerințele actuale ale pieței. Făcând acest lucru, ei rămân de fapt în fața curbei. De exemplu, Scala Hosting și-a actualizat recent rețeaua de hosting de cloud de la 1Gbps la 40Gbps. Acea actualizare a permis clienților serverului cloud SSD să obțină mai multă viteză și performanță fără să plătească mai mulți bani.

Scala Gazduire Uptime Record

Scala Gazduire Uptime Record (august 2018): 100%.Record Scala Gazduire Uptime (iulie / august 2017): 30 de zile uptime 100% (rezultat excelent!); Site-ul nostru de testare găzduit la Scala Hosting a scăzut o singură dată din aprilie 2017.

Concluzie

Scala Hosting are toate soluțiile de găzduire, de la opțiuni bugetare pentru întreprinderile mici, până la planuri pentru marile corporații. Deoarece trebuie să alegeți cele mai bune specificații de găzduire pentru nevoile dvs., nu trebuie să plătiți pentru ceea ce nu aveți nevoie. Pentru a face întreaga experiență mai plăcută pentru toată lumea, este important să fii politicos și să vorbești cu respect.

Comparați Scala Gazduire cu Alții

Pentru a afla mai multe despre comparația dintre Scala Hosting și alte servicii similare de hosting, consultați următoarele:

  • Scala Hosting vs InterServer
  • Scala Hosting vs Hostgator
  • Scala Hosting vs FastComet
  • Scala Hosting vs BlueHost
  • Scala Hosting vs A2 Hosting
  • Scala Hosting vs InMotion Hosting
  • Scala Hosting vs GreenGeeks
  • Scala Hosting vs DreamHost

Accesați Scala Hosting Online

Pentru a vizita sau comanda Scala Hosting: https://www.scalahosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me