44 начина да постанете ауторитет у вашој ниши

Желите постати ауторитет у ниши вашег блога? Постати ауторитет не само да успоставља вашу репутацију и стручност, већ је то сигуран начин да зарадите за живот и уновчите свој блог. како?


Одговор на „Зашто“: Предности ауторитета

Нема бољег начина да изградите своју репутацију утицајника од тога да постанете ауторитет.

1. Поверење Потрошачи купују од блогера којем верују, чак и ако их не познају. Неилсен је 2012. године спровео истраживање које је показало да 92% потрошача верује препорукама појединаца у односу на брендове.

2. Власт Подаци власти су позвани на подкастове и онлајн ТВ емисије. У последње две године, позвани смо да говорим на вебинарима и онлајн емисијама на основу моје стручности у својој ниши.

3. Зарадите аванс Блогерима и писцима е-књига нуде се уговори о издавању кућа. На пример, Ангела Енгланд је преко свог блога и рада са другима понудила уговор на основу ње.

4. Набавите бесплатно ТВ време Локалне ТВ емисије позивају стручњаке из различитих тема на разговор. Од малог пријатеља локалног блогера до оснивача компаније Натуралли памет, блогери их питају јутарње емисије локалне мреже или их позивају на емисије попут Добро јутро Америке да раде сегменте, па чак и редовне комаде.

5. Накнаде за говор Блогери са ауторитетом могу лако гласати на конференцији, посебно ако имате везе. Моја прва свирка говорила је о СЕО на иРетреат-у. Помогло је то што је конференција била нова и знао сам вође.

44 начина да постанете ауторитет у вашој ниши

Како постати инфлуенцер у вашој ниши

Како постати ауторитет? Нема само једног пута напријед. Ево 44 начина на које можете изградити акредитиве и постати експерт у својој ниши.

 1. Будите свуда. Конференције, на мрежи, ван мреже – што сте видљивији, то боље.
 2. Диверзификујте свој садржај. Видео, инфографика, чланак у дугом облику, друштвени медији. Ово ће вам показати шта делује и помоћи ће вам да се сродите свуда.
 3. Говорите у новим, малим просторима у вашој ниши. Користите Блаб, Фацебоок Ливе или Перисцопе да бисте изградили своје говорне вештине и портфељ.
 4. Пост за госте за остале. Овог пролећа обавио сам „блиц“ гостујуће кампање за неколико пријатеља за које се мисли да су вође у мојој ниши о сличним темама. Након тога почео сам добијати пуно парцела!
 5. Цхампион отхерс. Када имате заједничке односе са великим лидерима или малим блогерима, подржите њихове узроке ознакама, вичите излазе, постове, дељења и промоције.
 6. Побољшајте свој домет. Заборавите приказе страница. Усредсредите се на раст и укључивање следбеника путем претплатника на друштвеним мрежама и е-поште.
 7. Напуните оно што вредите. Учесници са ауторитетом деле добре савете, али никада не раде бесплатно.
 8. Дајте саосећајни савет. Говорите из искуства без да будете напорни или им јавите како можете да помогнете.
 9. Не буди дупе. Држите своје шале у добром укусу, немојте презирати религије и политичке кандидате, избегавајући да имена људи називате „глупима“. Никад не знате када ће неко желети да вам уруши углед као одговор.
 10. Пишите као новинар. Исправно приписујте чланцима, проверите наслове људи, исправите правопис и граматику и користите поуздане изворе. Ово је неопходно ако пишете о контроверзним темама.
 11. Створите се као професионални продуцент. Чак и ако је ваша кулиса постављена заједно, видео и фотографије морају изгледати беспрекорно. Проверите осветљење, сенке, одсјаје, звук, позадину итд., Као да сте у професионалном студију.
 12. Не пласирајте се Будите инспирисани другим блогерима, али никад не крајте њихов рад. Кредитирајте и купите слике. Плагијаризам ће вам урушити углед.
 13. Јавно иницирајте своју инспирацију. Када сте инспирисани, наставите и обавестите тог утицајника тако што ћете га означити на друштвеним мрежама и захвалити му се.
 14. Поделите свој друштвени доказ. Да ли је пошта вирална? Имате представљен на Хуффингтон Пост-у? Разговарали или организовали догађај? Направите слику где сте представљени да бисте изградили свој кредибилитет.
 15. Похађајте све конференције које можете. Када присуствујете, повежите се са људима да бисте пронашли ваше племе и остали у контакту. Не заборавите да кажете “здраво” и говорницима и водитељима.
 16. Непрестано се усавршавајте и учите своју тему. Не постоји ништа горе од гледања недавног поста са застарјелим информацијама. Будите у току о својој теми, као и о најновијим најбољим праксама за утицаје.
 17. Заговарање у вашој ниши. Ширите реч о узроку. Прикупљање потписа, дељење петиција, упућивање позива и још много тога чине вам дуг ефективни заговорник и ауторитет.
 18. Одговорите стручно на питања. Истражите и проверите свој одговор, али немојте одговарати на оно што не знате. Уместо тога, обратите се другима за одговоре који су вам потребни.
 19. Сарадња. Рад са другим утицајем на или изнад вашег нивоа требао би бити обострано користан.
 20. Исправи своје грешке. Ако нешто погрешно одговорите или промените мишљење о некој теми, уважите то.
 21. Креирајте листе вођа мисли. Ако знате друге вође у вашој ниши који редовно објављују информације које су ваше циљне потребе, означите и делите свој рад.
 22. Помозите блогерима који стоје иза вас. Да ли познајете некога и улази у вашу нишу? Немојте их само означити и приказати, пренесите им могућности које не можете да прихватите.
 23. Поштовати. Оно што већина заједничких вођа мисли је поштовање других, чак и њихових превара. Будите елегантни у свим својим пословима.
 24. Не критикујте брендове. Брендови за које мислите да никада не бисте радили могу се удружити с вашим изгледима. Ако имате притужбе, идите у службу за кориснике уместо друштвених медија.
 25. Избегавајте теме са дугим гумбом изван своје нише. Будите сами и будите аутентични, али скакање на расправама пуним витриола не изгледа професионално чак и ако покушавате бити „глас разума“.
 26. Устаните због неправде унутар своје нише. Мали тип је срушен од велике организације? Колежни блогер био неправедно размазан? Пронашли сте украдени садржај који припада неком другом? Причај и помози свом колеги.
 27. Не куцајте на блогере или утицајне утицаје Видео сам да овај повређује блогере чак и када су се сви „сложили“. Иако је добро заложити се за некога, сетите се да вероватно не знате све чињенице.
 28. Повежите се са својом публиком користећи преносе уживо. Људи вас желе видети у акцији са Фацебоок Ливеом, Перископом, ИоуТубеом или Блабом.
 29. Будите несебични. Не би свака радња требало да буде плаћена или накнада. Узмите времена да помогнете некоме коме је потребна.
 30. Будите љубазни према свима. Ако вас неко пламени, пристојно одговорите. Често дифузује људе и чини да изгледате добро. Ако су и даље непристојни, избришите их или блокирајте.
 31. Немојте бити нежељени. Инфлуенцери су овде да зарађују – није срамота у томе, али ако стално покушавате нешто да продате, људи ће се одвратити. Уравнотежите свој блог и друштвене медије са стварним вама, а не само продајом.
 32. Убедити не продајте. Повежите се са људима који имају проблем који сте имали и решили. Они ће то желети да знају и можда ће чак и да купе од вас, али прво морате да изградите рапорт.
 33. Немојте бити напорни. Можете их отјерати од блога и својих производа. Ако не знате како да наговорите некога да постане лојалан следбеник, обучите се за маркетинг и продају.
 34. Говорите директно свом племену. Не губите време на разговор са свима. Циљајте свог идеалног читача или купца.
 35. Креирајте вебинари. Ово су сјајне могућности да поделите своју стручност и изградите следеће.
 36. Одговорите на питања на које нико други не одговара. Пре много година, имао сам вирални пост о томе како свој блог пребацити са Мовабле Типе на ВордПресс, јер нико није имао одговор.
 37. Бити јединствен. По чему се издвајате у својој ниши? То могу бити ваша година, локација, начин на који то радите, одакле сте почели, приходи итд.
 38. Учините служење другима својом мисијом. Једном када пронађете свог идеалног купца, учините све да их услужите.
 39. Верујте у црева. Ако вам се нешто не чини у реду, искључите га. Никада се нећете осећати добро ако то не урадите.
 40. Будите аутентични. Недавно су ми платили бренд који сам имао у свом купатилу за добру плату. Било ми је непријатно са неким састојцима овог производа, па сам одбио пројекат.
 41. Промовишите ствари у које верујете. Након одустајања од тог пројекта, бацио сам брендове који су ми се свидели по истој цени.
 42. Спустите своју нишу. Ниша што јаче можете, све док за то постоји велика публика.
 43. Веруј у себе. Превише блогера сматра да су премали или да немају довољно искуства. Изградите свој углед и искуство сами.
 44. Уради посао. Успех не долази преко ноћи, чак ни блогерима. Одбаците схеме „брзо се прометите / обогатите се“ и уложите напор у свој садржај, маркетинг, промоције и умрежавање.

Користите ова 44 начина да изградите ауторитет у својој ниши и можете постати бољи блогер.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map