52 недеље за покретање идеје за ваш блог

Ако желите да се посетиоци сајтова често враћају на ваш блог, морате им дати свеж материјал за читање. Они морају знати да вам могу веровати, да ћете им дати добар савет и то редовно давати. Можда се прво питате колико често заправо морате да креирате нову објаву на блогу.


Иако не постоји исечен и исушен одговор на ово питање, постоје неке школе размишљања које можете размотрити за свој блог.

Јохн Рамптон, помоћник стартап компанија, написао је на Форбесу да је “више увек боље.” Затим наставља да објављује статистике са ХубСпота о блоговима који често објављују.

Компанија која објављује више од 16 постова месечно добија најмање три и по пута промета као компанија која објављује само неколико пута месечно. Дакле, ако желите да користите тај модел, морате да објавите оригиналне постове у просеку око четири пута недељно.

У току са честим објављивањем порука

Четири поста недељно можда не звуче много, али живот тежи томе. Имате посао који треба да водите, породицу коју требате пратити, и вероватно још неколико личних и пословних интереса који вам одузимају време. Писање може бити, али не мора бити ваш форте, а смислити четири нове идеје сваке недеље може бити опорезивајући.

Кад се од вас тражи да објављујете тако често, врло је лако наићи на блок писца. Срећом, постоје неке ствари које можете учинити да радите кроз списатељски блок, смислите свеже идеје и држите се распореда.

хуффпостСнимка екрана странице животног стила Хуффингтон Пост-а

Размотрите једну од најпопуларнијих вести на Интернету, Хуффингтон Пост. Њихово учестало објављивање вероватно је део разлога што сваког месеца посећују око 110 милиона посетилаца. Постоје одређени кораци које можете предузети како бисте направили распоред објављивања који је чест, али функционише за вас.

Савет бр. 1. Израда распореда

Прво што требате да урадите је да седнете и направите распоред за објављивање на својој веб локацији. Иако би четири поста недељно била идеална, можда сте на месту где то још увек не можете да решите. То је у реду. Ако је све што можете решити једном седмично, направите распоред за постављање порука једном недељно.

Ваши постови би требало да буду некако предвидљиви за ваше читаоце, тако да они знају када да га потраже. Тако, на пример, можете да планирате да објављујете петком у 13:00. и истовремено делите на друштвеним медијима. Ваши читаоци и следбеници ће то очекивати, зато задржите неколико постова у реду да бисте испунили та очекивања.

Савет бр. 2. Састављање с новим идејама

Смислити нове идеје није увек лако. Једном када прођете кроз основе у вашој ниши, можда ћете се потрудити или имати свеж садржај. Срећом, постоји неколико ствари које можете учинити да бисте смислили јединствене постове.

  • Користите почетнике идеја (пружићу вам 52 у минуту)
  • Читајте блогове такмичара. Молим вас немојте копирати. Једноставно стичете инспирацију и видите шта нису покрили или шта је требало покривати дубље.
  • Читајте блогове изван своје нише. Понекад најбоље идеје долазе из подручја изван вашег подручја интереса.
  • Разговарајте са другим блогерима о томе како долазе до идеја.
  • Проведите неко време радећи друге креативне активности како бисте испунили свој „креативни бунар“.
  • Слушајте музику да бисте добили инспирацију.

Савет бр. 3. Постављање будућих циљева

Након што поставите распоред блогова, погледајте циљеве које желите да поставите себи. Како ваша веб локација расте и расте приход, требали бисте бити у могућности запослити писце или повећати вријеме које сами постављате на блог.

Дакле, ако пишете 1 пост недељно, можда бисте поставили циљ да двапут пишете пола године и пишете 2 поста недељно. Само зато што креирате распоред не значи да га не можете додати ни њему. Започните с остваривим циљем и касније увијек можете надоградити своје циљеве.

Проучавање успешних блогова за инспирацију

Један начин да схватите како да свој блог учините успешнијим и да идеје тече даље је проучавање осталих успешних блогова.

Хуффингтон Пост

Вратимо се овој страници и погледајмо је поново. Постоји разлог због којег стално спомињем ову страницу – она ​​је успешна.

ХП објављује нови пост отприлике сваких 58 секунди.

Вау! Иако вероватно не можете да додирнете тај ниво публикације са мањим (или чак помало великим) веб локацијама, он заправо показује колико је важно често објављивати.

Неил Пател

Неил Пател је успешан блогер који проучава шта други блогери раде добро. Вероватно сте чули његово име ако сте дуго били у блогерским круговима. Пател истиче да иако су сајтови попут Хуффингтон Поста успешни, постоје многи други успешни блогови који објављују само једном недељно. Кључно је, истиче Пател, да се ствара не само садржај, већ и „квалитетан“ садржај.

Пател с правом истиче да је објављивање на мрежи много више од пуштања што више постова и он говори о важности паметне стратегије да се то учини. Ваш распоред је први корак ка томе.

Цхрис Хорнак

Цхрис Хорнак, власник Блог Хандс-а, поделио је неке од својих мисли о осмишљавању идеја са свежим темама. Хорнак рекао:

Цхрис Хорнак

Започните с кључном ријечи и користите алате за истраживање кључних ријечи / тема како бисте открили широк спектар потенцијалних тема.

Затим када почнете писати тему, прегледајте првих 10 тренутних резултата за ту претрагу и видите како бисте могли да пружите нешто веће или јединствене вредности од онога што је већ у резултатима претраге..

Хорнаков предлог је паметан, јер ћете гледати теме које људи већ траже.

52 Идеа Стартери

А сада, без додатних обожавања, пређимо на оно због чега сте стварно дошли. Те идеје почињу да би започели идеје на блогу за своју веб локацију.

Ову листу од 52 стартања идеја можете да користите на неколико различитих начина. Можете користити било који покретач идеја за један пост сваке недеље. Или можете користити покретач идеја и смислити низ постова о овој недељи. Много тога ће зависити од тога колико постова на блогу планирате сваке недеље.

Идеја Стартер бр. 1:

Пример из стварног живота: Прочитајте путовање Гроове-а до прихода од 10 милиона долара.

Идеја Стартер бр. 4:

Размислите о томе како можете делити причу која се односи на ваше пословање.

Ако имате професионалну продавницу голфа, можете ли испричати причу о најбољој голф игри икад одиграној?

Не мора сваки производ да продаје производ. Понекад морате да продате свој бренд и срце које стоји иза вашег бранда.

Идеја Стартер бр. 5:

Размислите о најневероватнијој ствари која се икада у вашој индустрији могла догодити, али чини се немогућом. Сада, поделите своје мисли и снове са читаоцима. Ово је врста фантаси поста. У идеалном свету, сваки голфер добио би рупу у једном.

Идеја Стартер бр. 6:

Можете преузети упозорење, забринутост или забрињавајућу статистику и претворити је у блог блог.

На пример, ако продајете висококвалитетну псећу храну, можете да делите информације о неким опозивима кућних љубимаца последњих година и зашто пас вашег читатеља заслужује боље.

Само немојте да ваш пост буде превише драг.

Кључно је пружити информације и навести читатеља да закључи да јој треба ваш производ.

Копајте дубље: Набавите Јасонове инсајдерске савете и преваре у аналитикама Твиттера.

Идеја Стартер бр. 11:

Понекад је добро старомодно упутство како најбоље написати. Можда мислите да је превише једноставно, али некоме ко никада није користио ваш производ или услугу можда ће бити потребна детаљна објашњења.

Пример из стварног живота: Најбољи ресурси ВордПресс-а за првопричеснике ВП Кубе.

Идеја Стартер бр. 13:

Погледајте своје коментаре, форуме или друштвене мреже.

Која су нека питања која чини да вам читаоци постављају изнова и изнова? Можда бисте чак желели да се вратите кроз старе е-поруке од купаца. Како можете одговорити на ова питања у форми?

Пример из стварног живота: Погледајте због чега Јерри мрзи блог.

Идеја Стартер бр. 16:

Отворите се према својим читаоцима и реците им шта вас плаши у овом послу који водите.

Да ли сте забринути да нећете успети у служби за кориснике?

Поделите то и тражите од њих искрене повратне информације о томе како вам иде. Пазите да вам се не деси звук као да цвилите или тражите потврду, јер читаоци неће добро реаговати на то.

Идеја Стартер бр. 17:

Узмите обичан предмет и повежите га са својом темом. На пример, можете узети четкицу за зубе и разговарати о томе како из дана у дан четкица за зубе помаже да останете здрави уклањајући бактерије са зуба, помажући вам да се осветлите осмехом итд. Затим то морате да повежете са својом темом. Дакле, можете написати да ће вам, попут четкице за зубе, чланство на локалном голф терену моћи служити из дана у дан и одржавати здравље рекреацијом итд..

Понекад ћете можда морати мало да се истегнете да бисте реализовали овај почетник идеја, али то је добра ствар, јер можда можете смислити и друге идеје о којима ћете писати.

Идеја Стартер бр. 18:

Постоји ли неко с киме можете интервјуисати ко зна много о сродној теми која би вас читаоце занимала? Можда ћете приметити да овде на ВХСР радимо бројне интервјуе са стручњацима за ствари попут хостинга, ВордПресс креатора додатака, маркетера итд..

Јер свако има јединствену перспективу.

Интервјуисање других може донијети информације које можда другачије нисте помислили.

Као бонус, могу вас интервјуисати за њихову веб локацију или повезати вас такође.

Копајте дубље: научите како да креирате лепе инфографике.

Идеја Стартер бр. 20:

Шта је тренутно узбудљиво у вашој компанији или производу?

Поделите ово са својим читаоцима.

Идеја Стартер бр. 21:

Имате ли цитат који често упућујете на инспирацију или охрабрење? За мене волим песму која се често приписује Ралпху Валду Емерсону под називом Успех (неки извори наводе да је ово написао неко други, али то звучи као његова дикција, па идем са РВЕ-ом као аутором). Песма је прилично дугачка, али део који често наводим је на крају и иде:

„Оставити свет мало боље, било да је здраво дете, вртна мрља или уновчено социјално стање; Да знате да је чак и један живот дисао лакше јер сте живели. Ово је успело. “

То бих лако могао претворити у блог блог о мојој филозофији са клијентима и покушавам све што могу да им помогнем да дишу мало лакше. Тешко је водити посао, а заједно са њима као партнером да уклоним неки притисак је нешто што волим радити.

Дакле, који је ваш омиљени цитат и како то можете претворити у блог блог?

Идеја Стартер бр. 22:

Листе су за посетиоце ваше странице брзо и лако читају. Шта можете да направите листу? Ако продајете мајице, могли бисте да направите листу 10 најбољих ствари које треба урадити са старом мајицом.

Будите креативни.

Учините листу забавном за своје читаоце.

Пример из стварног живота: Прича Пардееп Гоиала о одласку са редитеља. 0 до 2,000,000 за 6 месеци.

Идеја Стартер бр. 26:

Покријте неке основне теме о вашој веб локацији, производу или индустрији и поделите са читаоцима.

Ако се основне теме помешају са напреднијим, привући ћете нове купце, као и сталне купце.

Пример из стварног живота: Гоогле СЕО вс мој блог гост.

Идеја Стартер # 38:

Више него вероватно да имате неке налоге на друштвеним мрежама које пратите тако да можете да будете у току са својом темом.

Шта су ови рачуни?

Пратите ли било какве Твиттер четове?

Урадите преглед тако да и ви читаоци можете да их пратите. Као додатни бонус, неки од ових утицаја могу вам дати довикивање на друштвеним мрежама.

Идеја Стартер бр. 39:

Затражите од својих купаца изјаву о томе како бисте истакли значајку о вашој корисничкој услузи и томе како се трудите да удовољите својим купцима. Још је боље ако можете истакнути проблем који је купац имао, како сте га ријешили, а затим подијелити свједочанство. То може довести до повећања фактора поузданости за неколико степени.

Идеја Стартер # 40:

Да ли стварате подкастове или видео записе на своју тему. Одвојите време да бисте је преписали и поделили као пост на блогу. Не желе сви да гледају видео снимак или су можда на послу где је звук не не. Међутим, ако га имате у писаном облику, можете га лако поделити са свима.

Идеја Стартер бр. 41:

Осмислите фотоблог уместо писаног текста.

Наравно, желећете да опишете фотографије, али оне могу бити кратке и слатке.

Недавно сте отишли ​​на одмор? Пробао си нешто ново? Поделите га у посту за фотографије.

Идеја Стартер бр. 42:

Поделите неку од својих најдражих технологија и како је користите у свакодневном животу. Ако то можете повезати са својом нишом, онда можете објаснити читаоцима како они могу имати користи од ове технологије.

Идеја Стартер # 43:

Која је тема за коју мислите да је толико важна да бисте о њој могли написати књигу?

Објасните својим читаоцима зашто сматрате да је ова тема важна и шта бисте желели да буде покривено. Ко зна, пост би вас могао инспирирати да заправо напишете књигу.

Идеја Стартер # 44:

Постоји ли тема о којој заиста желите да знате више? Поделите ту мисао са својим читаоцима и објасните шта већ знате и како можете надоградити на овом новом знању које планирате да потражите.

Идеја Стартер # 45:

Одвојите минут да препознате своје менторе. Да ли вам је утицајни утицај дао савете у првим данима рођења вашег блога? Подијелите те информације са својим читаоцима и охрабрите их да пронађу своје менторе.

Идеја Стартер # 46:

Без обзира коју врсту посла водите, након што је неко време обављате, научићете пречице и трикове који ће вам помоћи да будете ефикаснији. Које су хакове покупили на путу који би вам могли уштедјети време читалаца?

Идеја Стартер # 47:

Које су неке ствари које сте урадили за раст свог пословања које вам није успјело?

Не брините, сваки посао пролази кроз све веће муке. Ако их делите са читаоцима показује да сте прави и напредни. Такође поделите шта сте урадили да то поправите.

Идеја Стартер # 48:

Коју сте лекцију научили у последњих годину дана што је променило ваш посао или ваш поглед на живот?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me