6 Цоусас куе дебес фацер пара цонвертер о теу блог нун негоцио

Децидицхес куе цхегоу о моменто де цонвертер о теу блог нун негоцио е прегунтасте "¿Куе ваи а сегуир?" Пара куе о томес ен серио цомо негоцио, терас куе цамбиар алго маис куе а туа менталидаде. Ако желите да извршите претварање блога у овај блог:


6 Цоусас куе дебес фацер пара цонвертер о теу блог нун негоцио

1. Дефинирајте суа марца

Као емпресас нецеситан естаблецер унха марца уница куе поида атраер цлиентес. Ако имате блогера или трагатеље или сегуидорес, поставите питање о репутацион естаблецида: боа оу мала. Хора де цреар унха персоа професионал. Континуирано је да се возимо, али да останемо у интеракцији са креацијом, а не да се применимо или да урадимо да се марка пара о теу публицо идеал. Исто значајно се повлачи за месмо рецоррер акуда пара естаблецер о аспецто куе тен а суа репутацион е цомо дебериа цамбиало.

Есте веран, нун тал виши од марци организатори од Ребецца Парсонс де Цомпасс Цре8тиве на конференцији 2015 иРетреат, трабаллеи и ектерцициос и профилдидаде пара рефинар а мина марца. Ун пасо цритицо куе моитас вецес се пердеу ера приоризар ос меус валорес персоаис маис импортантес. Укључујући хонестидаду, породицу и есперанзу – ун аусусте пара блог блог куе акуда ас наис а цриар ненос цон нецесидадес еспециаис. Естес валорес нецеситабан сер евидентес десде о меу блог е ас минас редес социаис.

Ако желите да нађете блогове о блогу, можете да решите свој проблем са ретосом, али не и додатним еспециаисом, Абрацинг Имперфецт офреце и пропиас наис ун лугар пропио, алго куе а мина аудиенциа анхела. Фало цоа мина аудиенциа цома се фосен унха муллер цриадора де мозос цон моитос интересес е о меу таглине добрадо перфецтаменте нико:

"Блог је естило де вида пара као наис цриандо аос ненос цон нецесидадес еспециаис".

Еса орацион има експликацију фацил и бреве дос меус валорес, а мина аудиенциа ео меу блог. Кса се ме дико куе се трата дун ницхо "ново" – куе е новидаде пара мин! Унха пекуена марца де браинсторминг носе теус валорес а но теу публицо акударацхе а цреар ун таглине аутентицо. Цонеце маис формас де марцар о теу блогуе.

2. Фалло де рисцо

Очекује вас иРетреат 2015, позивница за Холли Хомер, објављивање блога за активирање блога Негоцио 2 Блоггер, упоређивање "о фрацасо е о цамино маис рапидо пара о цонецементо".

Агора, унито екитосо блогуеро е емпрендедор, Холли цомпартиу с а така де фала цомерциал 50% цонносцо, перо ревелоу куе о бо де Екецутар ун негоцио де блог е куе нон лева цасе нингун инвестименто. Подржавајте пробна правила и промене разлике у главном капиталу: не желите да контактирате веб мрежу или веб локације, већ и неке друге УРЛ адресе..

Ела ацонселлоу цомезар цос пасос до бебе – "цхаме е цомеце налгун лугар".

Еста фои а мина форма де фацер негоциос пор анос. Аинда је експериментирао са новим модосима ренда. На пример, проширите ме о Инстаграму и покрените га с пријатељима, али можете прихватити и прилагодити неке од мени. Десафортунадаменте, нон ме децатеи ата деспоис де куе еу цометин куе нецеситаба усар Сеу имаке публицитариа. Есе анунцио дилуиу а мина марца е апрендин а евитар есе типо де кампањенас.

Еста бен фалла семпер куе апренда.

3. Цонеза као реграме као леис куе лле афецтан

Публицацион де публицацион патроцинада пара о иницио да публицационЕкемпло де патроцинио менционадо антериор е прокимо а лигазон де продуто. Инцлуе "#ад" не постоји могућност промоције аутоматизације система за црвено дружење.

Унха цоуса куе еу фико фацер акеитадаменте цон куе кампања де Инстаграм фои а дивулгацион адецуада, алго цо куе ата ас грандес марцас лоитан. Оста примавера, о продавцу поло миудо де мода Лорд & Таилор је реализовао кампању на Инстаграму и разоткрио своју компанију о ризичном ризику за продукцију и репресију од стране ФТЦ-а.

Ако се не пријавите, Ким Кардасхиан ће вам помоћи да унесете пола ФДА или не разликујете. Ако желите да исправите податке, пронађите неке податке о ендондо-у, који ће вам омогућити да проверите да ли сте покушали да добијете резултате..

Дебе цонецер естас се бави извршењем блога професионалним путем и правним правом:

 • Семпер дивулгуе цалкуера надокнаде, месмо продутос оу десцонтос, рецибидос и објављују се као објављивање и кампања за кампању, укључујући као што су цонекионс де афилиадос. Лер о К & А ФТЦ је написао / ла нови фактор (актуализација маја, 2015).
 • Цонеце о реграс пара агасаллос нема теу блог е ен редес социаис, нарочито детаље о теу естадосу. Тамен нуди више информација о прелиминарима, месмо се може продати или не.
 • Саставите као слике и додајте нам кеито гратуито, о куе цомпре цомпрар и о куе конститууе усо кусто пара имакес.
 • Прегунта антест де референцеир ао цонтидо де алгуен или консултант као директориј дунха публицацион пара асегурарте де нон роубар. Семпер конфигурише аутор или копију са 2-3 фразе у публици.
 • Цонеза цандо е цомо користи етикету "нофоллов" пара додава надокнаду и истроши меллорес на Гоогле-у.
 • Ако желите да будете информисани произвођачи производа могу се променити половни ФДА, ако желите да пронађете било какву исправну помоћ, а можете пронаћи и резултате претраживања ако не желите да пробате или да апробадос пола ФДА.

4. Цреар унха ентидаде емпресариал

Заправо само појединац, перо цомо еу реномбрар и репозиционар о меу негоцио ен лина, Естоу а пенсар ен цамбиар исто.

Више локалних локалног професионалног ПР-а Даниелле Лисс до Реде блогер ФитФлуентиал-а је сигурно уживао у блогерима. Поновно објављивање блогера је подељено за обраду података о формирању форума који нису доступни пензуру и ружичасто.

Ако желите да промените стогодишња подешавања за ЛЛЦ предузеће, или да одредите ограничење одговорности, можете да поставите протексер или главни принцип активности (можете да промените поступак). А фрецуенциа де демандас фриволас фаи куе еста сека унха елеццион интеликенте. Тома а меллор доноси одлуку о теу негоцио.

5. Обтена као суас онеснажује се

Препоручујемо једноставну употребу једноставног начина коришћења, као и контаката: провајдери и подаци о ревизији података, објављивање података, објављивање података, објављивање података, детекција података, подаци о пагаменту, комерцијални подаци..

Чињеница да је ПаиПал доступан на вашем порталу може да се покаже на који начин можете пронаћи контејнере. Тамен подели куерер разматрар и сервизо де фацтурацион ен лина пара ос цлиентес куе нецесита фацтурар. Моитос цомезан добија 10-20 УСД на мес.

0916-Сегуименто до прокецтоУнха фолла симпле де Екцел акуда а фацер ун сегуименто дос меус прокецтос.

Но моменто до импосто, дебес цонтратар ун цонтадор фиабле. Нон ваиа со унха дестас емпресас де цонтабилидаде популар ун а ун цонтадор куе нон тен идеа до куе е ун "блог".

Стил овог хотела за град Муллер је Породичан, а доступан је за 29 долара или више од $ КСНУМКС. Еса емпреса ен посебно шамуна "реалеза" ео цонтадор прегунтоулле ен вариас оцасионс о либро куе есцрибира е онде естабин ас минас оутрас вендас. Поркуе нон ентендиа о негоцио, нон подиа тер сентидо. Јавите се у контакт са другим људима који се баве професионализацијом на локалном нивоу у вези са препоруком.

6. Култив о професионалисмо

Као вецес, на носа процура де акудар или на блог блогу дестацарсе да мноштво, трабалламос моито пара керар полемица. Ос теус лецторес нон куерен исо е црео куе? Оутрос блогуеирос цхе цхамаран.

Хаи поуцо, не можете да додате Фацебоок, али да ли је то било на Фацебооку. Фои мои инфламаторио е, а куе кероу моитас вистас де пакина, таман пасус пор групо блогерс. А опинион керал да суа публицацион "цлицк беизо" фои мои негатива. Анимамос аос носос публицос а нон ле-ло. Размислите куе као марцас, ос анунциантес и ос цомерциантес тамен пенсаран несе блогуеро. Куерес трабаллар цон ела?

О куе лата ¿Мантес о професионалисмо? Поде куерер пенсар не сеу блог цомо о сеу есцриторио.

 • Ако не желите да напустите корпорацију, можете добити неодговарајуће извештаје?
 • Цомо традуцириас исто пор есцрито?
 • Нон блог оу цомпартир ментрес еста интокицадо.
 • Остале фотографије које слика нас је редес социаис.
 • Мантенасе лимпо ао редор дос ненос.

Тамен се нуди за професионалну продају те блогуе цомо ун трабалло реал. Можете се пријавити за хумор, рецидивирати промоцију или рекламу?

 • Трата а оутрос блогуеирос, тодас ас марцас е персоас де релационс публицас цон респецто е цортесиа.
 • Цонеза ос празос де ревисион е кампање.
 • Гуме као меллорес фотос куе поида е апренде а меллорар.
 • Престе атенцион граатица еа ортографиа цандо есцрибес.
 • Погледајте догађаје блогера да бисте пронашли марку, а експерти за блогере експериментирали и написали нешто о овом преговору.

Ако не желите да се проверите блогуе цомо хобби а куере цонвертер или да се огласите блог нун негоцио, хора де понерсе ен серио и дар естес пасос пара цонсегуило.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map