7 лекције које сам научио током своје прве године блогања

Моја прва година блоговања била је попут вожње возом.


отишао сам горе.

Спустио сам се.

Ово је типично искуство за многе нове блогере.

Узбуђење води до страха.

Елација води у депресију.

Потенцијални профит доводи до гуска јаја.

Научио сам неколико драгоцених лекција на почетку моје блогерске каријере које могу ублажити ваше блогерско путовање ако сте нови или тежак блоггер.

1: Промовирајте остале Блоггере да брзо повећају ваш промет

Био сам запањен колико лако могу да створим саобраћај – чак и као обојен у вуну, новопечени блогер – промовишући друге блогерице.

Развијте своје:

 • писање
 • креирање видео записа
 • копирати
 • умрежавање

вештине.

Развијање ових вештина помаже да се постави темељ за напредну блогерску каријеру.

4: Платите за репродукцију

Морате платити за играње.

Као новопечени блогер, постепено сам научио како падање 3 долара месечно на мом блогу неће то смањити. Приковао сам се за јефтин хостинг, језиву бесплатну тему и тих дана нисам имао ЦДН.

Постао сам свјестан да су професионални блогери платили новац за премиум хостинг, премију или наручио тему, ВПН и разна друга звона и звиждаљке да би се кретали у блоговима.

Неколико блогера је мене и мој блог схватило озбиљно током моје прве године. Један поглед на мој блог вриштао је “аматерски час.” Ако је мој блог стварно покренут.

Као нови блогер ово значи:

 • набрајање својих страсти, попут ваше љубави према писању, креирању видео записа или дизајнирању инфографике
 • одабиром неколико токова прихода који су у складу с тим талентима; на пример, ако волите писање, размислите о самосталном писању, писању и самосталном објављивању е-књига и креирању онлајн курсева заснованих на тексту
 • додавање 1 тока прихода на ваш блог на сваких 3-6 месеци

6: Пратите најбоље блогере

Пратио сам велике блоге давг као што су Даррен Ровсе из Про Блоггера и Бриан Цларк из Цопи Блоггера почетком током моје блогерске каријере да бих ступио у равно и уско.

Иако сам се борио првих неколико година своје блогерске каријере, обријао сам се неколико месеци са криве учења слиједећи савете професионалаца.

Професионалци знају како да направе успешне блогове. Престаните да експериментишете са непровјереним методама блогања ако сте нови блогер. Пратите најбоље блогере у својој ниши да бисте научили и вежбали основе блогања.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map