Како започети блог о успешној мами, део 2: Промоција и уновчавање

Такође прочитајте: 7 брзих начина за промоцију вашег блога


Монетизација

Како успешно уновчавате блог са мамама? Прикупио сам савете различитих блогера о томе шта је за њих успешно – почевши од себе!

Спонсоред Постс

Ово је један од мојих најпрофитабилнијих начина зарађивања новца на мрежи чак и као блогер са малим прометом. Прелазио сам у писање компензираних постова након што сам потрошио вријеме као рецензент производа. Затим сам писао постове у замену за поклон бонове.

Једном када почнете да радите са робним маркама за накнаду, можете повећати цену како ваше искуство расте. Препоручујем вам да поставите тарифе – и по сатима и по посту на блогу. Након рада са Силком прошле године, сада редовно пишем компензоване постове, са упитима који ми се јављају лично, као и преко мојих омиљених блогерских мрежа.

За било какве упите или спонзорисане поштанске апликације, увек постављам јединствени угао или креативну идеју (која циља на сопствену публику) која ми омогућава да се истакнем из гомиле..

сунчеве и сиппи шољице

Меаган Паулин из Сунсхине анд Сиппи Цупс рекла је –

„Када започните са уновчавањем свог блога, многи људи (и признајем, и ја сам укључен) једноставно узму сваку и сваку понуду која им дође на пут. То је тако узбудљиво – 25 УСД да објавим о неком случајном производу, да ми треба само 20 минута да пишем? Резултат!

„Али дугорочно, то не успева. Ваши читаоци долазе код вас ради аутентичности и да чују шта друга права мама мисли о производима, брендовима и услугама. И, не желите да ваш блог постане серија реклама. Желите квалитетан садржај. Баш као што се не бисте претплатили на часопис ако су у питању само огласи, нико не жели да посети вашу веб страницу ако су то само рекламе. Дакле, увек имајте на уму читаоце када додајете огласе, спонзорисане постове, итд. Ако је не бисте прочитали, не објављујте је. “

Постати професионални блогер

Блоггер мреже могу такође постати критични извор могућности, јер оне често подносе све административне дужности као што су пружање уговора и плаћање у разумном року. То вам омогућава ниво удобности и сигурности током уласка на терен.

Поред тога, као професионалац морате имати при руци неке алате – а не само ваше визиткарте. Основни уговор је добра идеја за клијенте који вам прилазе изван успостављене мреже. Обавезно напишите своје искуство и вештине на свом блогу и у свом медијском комплету, истичући вештине и признања.

зелени разговор

Анна Хацкман, зелени разговор –

„Направите медијски комплет са статистикама, заједно са неким од својих најбољих постова. Користите Амазон и делите партнерске везе за продају у производе у које верујете. Посетите Твиттер четове да бисте се срели као људи и придружили заједницама! “

Спремни сте да се копате и започнете? У трећем делу, расправљаћемо се о стратешким методама умрежавања ради побољшања маркетинга блога ваше маме.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map