5 mari motive pentru care bloggerii ar trebui să auto-publice o carte

Nu este nimic în măsură să spunem „Sunt un autor!”


La fel de uimitor pe cât este acest sentiment, există o mulțime de alte motive grozave pentru care să scrieți o carte. În timp ce blogurile în sine pot fi profitabile, cărțile electronice sunt instrumente care pot fi valorificate pentru a vă ajuta să creșteți audiența și să câștigați mai mulți bani din blogul dvs..

Și astăzi, este mai ușor decât oricând să vă auto-publicați și să vă prezentați cuvintele în fața publicului potrivit. Ca blogger, aveți deja ceea ce este nevoie pentru a fi autor.

Nu te-ai gândit niciodată la publicarea înainte? Iată câteva motive bune pentru a lua în considerare.

1. Generați venituri pasive

Desigur, scrierea unei cărți nu este tocmai pasivă. Dar, în realitate, majoritatea tipurilor de venituri „pasive” necesită o investiție avansată.

Apoi, odată ce roțile sunt în mișcare, acestea continuă să plătească pe termen lung. Scrierea și auto-publicarea unei cărți necesită mult timp și efort.

Trebuie să puneți lucrări în scris, editare, formatare, proiectare de copertă, publicare și promovare sau investiți bani în angajarea de experți pentru a vă ajuta.

După publicarea cărții dvs., puteți continua eforturile dvs. de promovare: cu cât depuneți mai mult timp și efort în comercializarea cărții dvs., cu atât veți câștiga mai mulți bani din ea.

Dar, chiar dacă nu petreci mult timp pentru promovarea cărții tale, aceasta va rămâne în continuare pentru a cumpăra cititorii, iar blogul tău însuși poate acționa ca o reclamă pentru cartea ta. Eu am auto-publicat cartea Amazing Women In History acum câțiva ani și nu am făcut nimic pentru a o promova în afară de linkul către carte de pe blogul meu.

Și totuși câștig în fiecare lună un venit mic din vânzările de carte. Dacă aș scrie mai multe cărți sau aș face mai multe pentru a-l promova, aș putea câștiga mai multe. Dar chiar și cu foarte puțin efort continuu, puteți continua să câștigați pasiv odată cu publicarea cărții.

2. Stabiliți-vă ca un expert

Industria editorială este într-o tulburare, datorită boom-ului auto-publicării. Este o veste minunată pentru bloggerii care doresc să scrie o carte! Chiar cu doar 5 sau 10 ani în urmă, autoeditarea era încă privită ca publicare „vanitară”; ultima soluție a unui scriitor talentat bolnav de scrisori de respingere.

Autori de succes auto-publicați precum Amanda Hocking au schimbat industria pentru totdeauna.Autori de succes auto-publicați precum Amanda Hocking au schimbat industria pentru totdeauna.

Multă vreme, autorii nu ar putea fi luați în serios dacă nu ar avea sprijinul unei mari companii de publicare.

Dar, datorită unor povești de succes extrem de mediatizate, publicul este acum mai conștient de posibilitățile auto-publicării:

  • Amanda Hocking a câștigat celebru milioane de dolari din romanele ei romantice paranormale, înainte de a fi abordată de editura St. Martin’s Press.
  • John Locke a fost primul autor auto-publicat care a vândut peste 1 milion de cărți electronice pe Amazon.

Și acum, chiar și autorii profesioniști consacrați au început să experimenteze cu un amestec de tradițional și auto-publicare, cum ar fi celebrul autor din New York Times bestselling Kristine Kathryn Rusch, care face bloguri despre industrie la KrisWrites.com.

Astăzi, autoeditarea este respectată, chiar admirată și aplaudată. Prin autorizarea și auto-publicarea unei cărți pe tema dvs. de nișă, puteți să vă poziționați pentru a fi recunoscut ca un expert în acest subiect.

Când sunteți un autor de top în nișa dvs., acesta este un diferențiator imens, astfel încât să puteți ieși în evidență de alți bloggeri. Acesta nu este doar un impuls favorabil al ego-ului, dar vă va ajuta, de asemenea, să creșteți audiența blogului dvs. și să vă potențați celelalte eforturi de monetizare, cum ar fi dacă vindeți produse sau servicii de pe blogul dvs. Fiind considerat expert în nișa dvs. vă poate permite să setați prețuri mai mari pentru produsele și serviciile respective și să fiți mai solicitați.

Există un motiv pentru idiomul „a scris cartea pe ea” – înseamnă că sunteți expertul pe această temă:

a scris-the-book-on

Poziționarea ca expert poate duce, de asemenea, la alte oportunități, cum ar fi angajamente de vorbire, interviuri, apariții media și multe altele.

3. Publicizați-vă blogul

Cărțile auto-publicate reprezintă 45% din cota de piață a cărților electronice!Cărțile auto-publicate reprezintă 45% din cota de piață a cărților electronice!

Astăzi tot mai multe persoane cumpără și citesc cărți electronice.

Potrivit Pew Research, peste jumătate din toți americanii dețin un dispozitiv dedicat pentru citirea conținutului electronic. Aproape o treime din toți oamenii chestionați au spus că au citit cărți electronice – și că procentul crește în fiecare an.

Și potrivit Author Earnings, vânzările de cărți electronice pe Amazon generează aproape 2 milioane de dolari pe zi în câștigurile autorilor, autorii auto-publicați reprezentând acum aproximativ 45% din cota de piață. Publicarea unui ebook vă permite să ajungeți la această audiență uriașă și în creștere – o audiență plină de cititori care poate nu s-au poticnit niciodată pe blogul dvs. altfel..

Ebook-urile sunt instrumente excelente de marketing, mai ales că nu arată într-adevăr instrumente de marketing. Cititorii dvs. găsesc valoare în informațiile pe care le furnizați; de aceea plătesc cartea. Este o modalitate neintruzivă, dar eficientă de a ajunge la publicul tău țintă.

Unii cititori s-ar putea să te privească din curiozitate după ce te-ai bucurat de cartea ta, dar poți folosi cartea ca instrument de promovare prin conectarea la postările de blog relevante din cartea ta și prin includerea unui apel la acțiune la final. Ca instrument de marketing pasiv, cartea dvs. va continua să atragă noi cititori pe blogul dvs., atât timp cât va fi disponibilă pentru achiziționare, mult timp după publicare.

4. Crește-ți lista

Știți importanța creșterii listei de e-mailuri: e-mailul vă permite să formați o conexiune și să construiți o relație cu cititorii dvs. de blog.

Dar construirea unei liste de e-mail substanțiale poate fi o provocare! Un ebook poate fi folosit ca un instrument puternic pentru creșterea newsletter-ului dvs. de e-mail, în două moduri diferite:

Convertiți cititorii de cărți în abonați de e-mail

Este destul de ușor să incluzi un apel la acțiune la sfârșitul cărții, invitând cititorii să se aboneze pentru a primi conținut similar gratuit. Este o idee bună să vă conectați la o pagină de destinație unică și direcționată de pe site-ul dvs. web creată doar pentru cititorii dvs. de cărți electronice. Folosind un instrument special precum OptinMonster, puteți crea pagini de destinație și urmăriți ratele de conversie. Utilizarea obiectivelor în Google Analytics este o altă opțiune pentru urmărirea conversiilor dvs. de cărți electronice.

Folosește-ți cartea ca un magnet de plumb freebie

De asemenea, puteți da cartea dvs. ca un joc gratuit pe site-ul dvs. web pentru cititorii de bloguri care se înscriu la buletinul dvs. de e-mail. Acordarea cărții pe site-ul dvs. nu înseamnă că nu o puteți vinde! De fapt, poate crește valoarea percepută a magnetului dvs. de plumb dacă puteți spune abonaților că vinde în mod normal la un preț specific.

5. Deveniți autor

Haideți să ne confruntăm, acesta este unul dintre motivele mari pentru a scrie o carte: deci puteți spune prietenilor, familiei și tuturor celor aflați pe stradă că sunteți un autor publicat. Acesta este ceva de care să fii mândru! Scrierea unei cărți este ceva ce nu vei regreta niciodată.

Încântat de auto-publicarea unei cărți?

Grozav! Mi-ar plăcea să vă ajut pe parcurs. Acesta este postarea de introducere pentru următoarea mea serie despre auto-publicare. Pe viitor, vom vorbi despre alegerea subiectului dvs., despre cum să scrieți cartea, despre editare și formatare și publicare și promovare. Dacă doriți să vă vedeți numele în tipărire (virtuală), asigurați-vă că urmați!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map