52 Săptămâni de idei pentru începutul blogului tău

Dacă doriți ca vizitatorii site-ului să se întoarcă frecvent pe blogul dvs., trebuie să le oferiți materiale noi pentru a le citi. Ei trebuie să știe că pot avea încredere în tine pentru a le oferi sfaturi bune și pentru a-l oferi într-un program regulat. Este posibil să vă întrebați mai întâi cât de des trebuie să creați o nouă postare pe blog.


Deși nu există un răspuns tăiat și uscat la această întrebare, există anumite școli de gândire pe care le puteți lua în considerare pentru propriul dvs. blog.

John Rampton, ajutor pentru companiile de start, a scris pe Forbes că „mai mult este întotdeauna mai bun.” El continuă apoi să scrie câteva statistici din HubSpot despre blogurile care postează frecvent.

O companie care postează mai mult de 16 posturi pe lună primește cel puțin de trei ori și jumătate traficul ca una care afișează doar de câteva ori pe lună. Așadar, dacă doriți să folosiți acel model, trebuie să publicați postări originale de aproximativ patru ori pe săptămână în medie.

Continuarea postării frecvente

Patru postări pe săptămână s-ar putea să nu pară prea mult, dar viața tinde să iasă în cale. Ai o afacere pe care să o conduci, o familie cu care să ții pasul și, probabil, alte câteva interese personale și de afaceri care îți ocupă timpul. Scrierea poate fi sau nu a ta forte, iar venirea cu patru idei noi în fiecare săptămână poate fi impozabilă.

Când vi se solicită să postați asta frecvent, este foarte ușor să rulați în blocul scriitorului. Din fericire, există unele lucruri pe care le poți face pentru a lucra prin blocul scriitorului, a veni cu idei proaspete și a te conforma unui program.

HuffPostScreenshot al paginii Huffington Post Lifestyle

Luați în considerare unul dintre cele mai populare site-uri de știri de pe Internet, Huffington Post. Postarea frecventă a acestora este probabil o parte din motivul pentru care primesc în jur de 110 milioane de vizitatori în fiecare lună. Există câteva măsuri specifice pe care le puteți face pentru a crea un program de publicare care este frecvent, dar care funcționează pentru dvs..

Sfat # 1. Crearea unei planificări

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă așezați și să creați un program pentru postarea pe site-ul dvs. În timp ce patru postări pe săptămână ar fi ideal, este posibil să fiți într-un moment în care încă nu puteți gestiona asta. E in regula. Dacă o dată pe săptămână este tot ce te poți descurca, atunci alcătuiește-ți un program pentru postare o dată pe săptămână.

Postările dvs. ar trebui să fie oarecum previzibile pentru cititorii dvs., așa că ei știu când să caute postarea. Așa că, de exemplu, puteți planifica să postați vineri la 13:00. și partajați pe social media în același timp. Cititorii și următorii dvs. vor veni să se aștepte la acest lucru, așa că păstrați câteva postări la coadă pentru a răspunde acestor așteptări.

Sfat # 2. Vine cu idei noi

A veni cu idei noi nu este întotdeauna ușor. După ce ați trecut de bază în nișa dvs., este posibil să vă găsiți conținut cu probleme sau proaspete. Din fericire, există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a veni cu postări unice.

  • Folosiți starterele de idei (vă ofer 52 în minut)
  • Citiți blogurile concurenților. Vă rugăm să nu copiați. Pur și simplu obțineți inspirație și vedeți ce nu au acoperit sau ceea ce trebuie acoperit mai în profunzime.
  • Citiți bloguri în afara nișei dvs. Uneori, cele mai bune idei vin din zone din afara zonei de interes.
  • Vorbește cu alți bloggeri despre cum vin cu idei.
  • Petreceți ceva timp făcând alte activități creative pentru a vă umple „creativul bine”.
  • Ascultați muzică pentru a obține inspirație.

Sfat # 3. Stabilirea obiectivelor viitoare

După ce aveți un program de blog în loc, uitați-vă la obiectivele pe care doriți să le stabiliți. Pe măsură ce site-ul dvs. crește și veniturile cresc, ar trebui să puteți angaja scriitori sau să creșteți singur timpul pe care îl introduceți pe blog.

Deci, dacă scrii 1 post pe săptămână, s-ar putea să-ți stabilești un obiectiv pentru a scrie de două ori mai la jumătatea anului și să scrii 2 postări pe săptămână. Doar pentru că creați un program nu înseamnă că nici nu puteți adăuga la el. Începeți cu un obiectiv realizabil și puteți întotdeauna să vă atingeți obiectivele mai târziu.

Studierea blogurilor de succes pentru inspirație

O modalitate de a-ți da seama cum să îți faci propriul blog mai reușit și să păstrezi ideile curgătoare este să studiezi alte bloguri de succes.

Huffington Post

Să revenim pe acest site și să-l privim din nou. Există un motiv pentru care menționez în continuare acest site – acesta are succes.

HP publică o nouă postare la fiecare 58 de secunde.

Wow! Deși probabil nu puteți începe să atingeți acel nivel de publicare cu un site mai mic (sau chiar cu oarecum oarecum mare), totuși este indicat cât de important este să publicați frecvent.

Neil Patel

Neil Patel este un blogger de succes care studiază ce fac alți bloggeri. Probabil că ai auzit numele lui dacă ai fost în cercurile de blog de foarte mult timp. Patel subliniază că, în timp ce site-uri precum Huffington Post au succes, există multe alte bloguri de succes care se postează o dată pe săptămână. Cheia, subliniază Patel, este de a crea nu doar conținut, ci „de înaltă calitate”.

Patel subliniază pe bună dreptate că este mult mai mult să publici online decât să arunci doar cât mai multe postări, iar el vorbește despre importanța unei strategii inteligente pentru a face acest lucru. Programul dvs. este primul pas către asta.

Chris Hornak

Chris Hornak, proprietarul Blog Hands, și-a împărtășit câteva dintre gândurile sale despre ideile despre subiecte proaspete. Hornak a spus:

Chris Hornak

Începeți cu un cuvânt cheie și utilizați instrumente de cercetare pentru cuvinte cheie / subiecte pentru a descoperi o gamă largă de subiecte potențiale.

Apoi, când începeți să scrieți un subiect, consultați primele 10 rezultate curente pentru acea căutare și vedeți cum puteți oferi ceva cu o valoare mai mare sau unică decât ceea ce există deja în rezultatele căutării..

Sugestia lui Hornak este una inteligentă, deoarece veți analiza subiecte pe care oamenii le caută deja.

52 Startere pentru idei

Și acum, fără mai multe detalii, să trecem la ceea ce ai venit cu adevărat aici. Acele idei care încep să vă facă să mergeți pe blog idei pentru site-ul dvs..

Puteți utiliza această listă de 52 de idei care începe în câteva moduri diferite. Puteți utiliza fiecare starter de idei pentru o postare în fiecare săptămână. Sau, puteți utiliza starterul de idei și puteți veni cu o serie de postări pe această temă pentru săptămână. Multe vor depinde de câte postări pe blog plănuiești în fiecare săptămână.

Starter Ideea # 1:

Exemplu din viața reală: Citiți călătoria călătoriei Groove către venituri de 10 milioane de dolari.

Starter Ideea # 4:

Gândiți-vă cum puteți împărtăși o poveste care are legătură cu afacerea dvs..

Dacă dețineți un magazin de golf profesionist, puteți spune o poveste despre cel mai bun joc de golf jucat vreodată?

Nu orice post trebuie să vândă un produs. Uneori trebuie să îți vinzi brandul și inima din spatele mărcii tale.

Starter Ideea # 5:

Gândește-te la cel mai uimitor lucru care s-ar putea întâmpla, dar pare imposibil, în industria ta. Acum, împărtășește-ți gândurile și visele cu cititorii. Acesta este un fel de post fantastic. Într-o lume ideală, fiecare jucător de golf ar primi o gaură într-unul singur.

Starter Ideea # 6:

Puteți lua un avertisment, o îngrijorare sau o statistică cu probleme și o puteți transforma într-o postare pe blog.

De exemplu, dacă vindeți mâncare pentru câini de înaltă calitate, puteți împărtăși informații despre unele dintre amintirile pentru animale de companie din ultimii ani și de ce câinele dvs. de cititor merită mai bine.

Doar nu-ți face postul prea vândut.

Cheia este să oferiți informații și să lăsați cititorul să ajungă la concluzia că are nevoie de produsul dvs..

Săpați mai adânc: Obțineți sfaturile privilegiate ale lui Jason și foile de înșelăciune în analiza Twitter.

Starter pentru idei # 11:

Uneori, un bun ghid de modă veche este cel mai bun lucru pe care îl puteți scrie. S-ar putea să credeți că este prea simplu, dar cineva care nu a folosit niciodată produsul sau serviciul dvs. poate avea nevoie de explicații pas cu pas.

Exemplu din viața reală: cele mai bune resurse WordPress ale WP Kube pentru primii timeri.

Starter pentru idei # 13:

Aruncați o privire prin comentarii, forumuri sau pe social media.

Care sunt câteva întrebări pe care cititorii dvs. par să le pună din nou și de la capăt? Este posibil să doriți chiar să vă întoarceți prin e-mailuri vechi de la clienți. Cum puteți răspunde la aceste întrebări în formă de post?

Exemplu din viața reală: vezi ce îl face pe Jerry să urăscă un blog.

Starter Ideea # 16:

Deschide-ți cititorii și spune-le ce te sperie de această afacere pe care o conduci.

Ești îngrijorat că vei eșua la serviciul pentru clienți?

Împărtășește asta și cere-le feedback-ul lor cinstit despre cum faci. Aveți grijă să nu vă sunați ca și cum sunteți plâns sau să cereți validare, totuși, deoarece cititorii nu vor răspunde bine la asta.

Starter Ideea # 17:

Ia un articol obișnuit și raportează-l la subiectul tău. De exemplu, s-ar putea să luați o periuță de dinți și să vorbiți despre cum zi de zi acea periuță de dinți vă ajută să vă mențineți sănătos eliminând bacteriile din dinți, ajutându-vă să aveți un zâmbet mai luminos, etc. Așadar, s-ar putea să scrie că, cum ar fi periuța de dinți, o apartenență la terenul dvs. de golf local vă poate servi zi de zi și vă poate menține sănătatea cu recreerea, etc..

Uneori este posibil să fiți nevoit să vă întindeți un pic pentru a duce la bun sfârșit această idee, dar acesta este un lucru bun pentru că este posibil să vă gândiți și la alte idei despre care să scrieți.

Starter pentru idei # 18:

Există cineva pe care să-l poți intervieva, care știe multe despre un subiect legat de care ar fi interesat cititorii tăi? S-ar putea să observați că aici, la WHSR, facem o serie de interviuri cu experți în chestiuni precum găzduire, creatori de pluginuri WordPress, marketing, etc..

Pentru că toată lumea are o perspectivă unică.

Intervievarea celorlalți poate aduce informații despre care poate nu te-ai gândit altfel.

Ca bonus, aceștia vă pot intervi pentru site-ul lor sau pot face un link către dumneavoastră.

Săpați mai adânc: Aflați cum puteți crea o infografie frumoasă.

Starter pentru idei # 20:

Ce este interesant pentru compania sau produsul dvs. în acest moment?

Distribuie asta cu cititorii tăi.

Starter Idea # 21:

Aveți un citat la care faceți referire deseori pentru inspirație sau încurajare? Pentru mine, ador o poezie care este adesea atribuită lui Ralph Waldo Emerson intitulată Succes (unele surse afirmă că aceasta a fost scrisă de altcineva, dar sună ca dicția lui, așa că merg cu RWE ca autor). Poezia este destul de lungă, dar partea pe care o citez adesea este la sfârșit și merge:

„A părăsi lumea un pic mai bine, fie de un copil sănătos, de un petic de grădină sau de o condiție socială răscumpărată; Să știi chiar și o viață a respirat mai ușor pentru că ai trăit. Asta a reușit. ”

Aș putea transforma asta cu ușurință într-o postare pe blog despre filozofia mea cu clienții și aș încerca tot posibilul să îi ajut să respire puțin mai ușor. Desfășurarea afacerilor este dificilă și a veni alături de ei ca partener pentru a preveni o parte din presiune este ceva ce îmi place să fac.

Deci, care este citatul tău preferat și cum îl poți transforma într-o postare pe blog?

Starter pentru idei # 22:

Listele sunt citite rapid și ușor pentru vizitatorii site-ului dvs. Cu ce ​​puteți crea o listă? Dacă vindeți tricouri, puteți crea o listă cu primele 10 lucruri de făcut cu un tricou vechi.

Fii creativ.

Faceți lista distractivă pentru cititorii dvs..

Exemplu din viața reală: Pardeep Goyal povestea de a pleca de la Rs. 0 la 2.000.000 în 6 luni.

Starter pentru idei # 26:

Acoperiți câteva dintre subiectele de bază despre site-ul, produsul sau industria dvs. și partajați-le cu cititorii.

Având subiecte de bază amestecate cu altele mai avansate, va atrage clienți noi, precum și clienți în curs de desfășurare.

Exemplu din viața reală: Google SEO vs My Blog Guest.

Idea Starter # 38:

Mai mult decât probabil, aveți câteva conturi de socializare pe care le urmați, astfel încât să puteți fi la curent cu subiectul dvs..

Care sunt aceste conturi?

Urmați orice chat-uri pe Twitter?

Faceți un roundup pentru ca și cititorii să le urmați. Ca bonus suplimentar, unii dintre acești influenți vă pot da un strigăt pe rețelele de socializare.

Idea Starter # 39:

Solicitați clienților dvs. o mărturie pentru a pune în evidență o caracteristică marcantă despre serviciul dvs. pentru clienți și modul în care depuneți eforturi pentru a vă mulțumi clienții. Și mai bine dacă puteți evidenția o problemă pe care a avut-o un client, cum l-ați rezolvat și apoi împărtășiți o mărturie. Acest lucru poate face ca factorul dvs. de încredere să crească cu câteva grade.

Starter Idea # 40:

Creați podcast-uri sau videoclipuri pe subiectul dvs. Faceți timp pentru a transcrie unul și a-l împărtăși ca postare pe blog. Nu toată lumea dorește să vizualizeze un videoclip sau ar putea fi la locul de muncă unde sunetul este un nu. Cu toate acestea, a-l avea în formă scrisă vă permite să-l împărtășiți cu toată lumea cu ușurință.

Starter Idea # 41:

Vino cu un fotoblog în loc de text scris.

Desigur, veți dori să descrieți fotografiile, dar acestea pot fi scurte și dulci.

Au fost vacanțe recent? Ați încercat ceva nou? Împărtășește-l într-o postare foto.

Starter Idea # 42:

Împărtășește o parte din tehnologia ta preferată și modul în care o folosești în viața ta de zi cu zi. Dacă îl puteți lega de nișa dvs., atunci puteți explica cititorilor dvs. cum pot beneficia și de această tehnologie.

Idea Starter # 43:

Care este un subiect care credeți că este atât de important încât ați putea scrie o carte despre aceasta?

Explicați cititorilor dvs. de ce vi se pare important acest subiect și ce ați dori să vedeți abordat. Cine știe, postarea te-ar putea inspira să scrii de fapt o carte.

Idea Starter # 44:

Există un subiect despre care îți dorești cu adevărat să știi mai multe despre? Împărtășește acest gând cu cititorii tăi și explică ce știi deja și cum poți să te bazezi pe asta cu aceste noi cunoștințe pe care intenționezi să le cauți.

Idea Starter # 45:

Luați un minut pentru a oferi o anumită recunoaștere mentorilor dvs. Un influencer v-a oferit sfaturi în primele zile de la nașterea blogului dvs.? Partajați informațiile cu cititorii dvs. și încurajați-i să își găsească propriii mentori.

Idea Starter # 46:

Indiferent de tipul de afacere pe care îl conduceți, după ce ați făcut-o o perioadă, veți afla scurtături și trucuri care vă ajută să fiți mai eficienți. Care sunt hack-urile pe care le-ați ales pe parcurs, care ar putea economisi timp cititorilor?

Starter Ideea # 47:

Care sunt unele lucruri pe care le-ai făcut pentru a-ți dezvolta afacerea care nu au funcționat?

Nu vă faceți griji, fiecare afacere trece prin aceste dureri în creștere. Împărtășirea acestora cu cititorii dvs. arată că sunteți real și avansat. De asemenea, împărtășește ceea ce ai făcut pentru a-l remedia.

Idea Starter # 48:

Ce lecție ați învățat în ultimul an care v-a schimbat afacerea sau perspectivele asupra vieții?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me