7 beneficii ale bloggingului și cum le puteți atinge în 2016

În aprilie 2015, Heather Armstrong, AKA bloggerul „Dooce”, unul dintre primii lideri în blogging, a anunțat că nu va mai face blog. Postarea a stârnit multe dezbateri despre viitorul bloggingului și a ridicat întrebarea: Blogging-ul este mort?


Din perspectiva mea, răspunsul este un „nu!” Tare blogging-ul vă poate ajuta să vă atingeți multe dintre obiectivele dvs. în viață și afaceri. Să aruncăm o privire asupra modului în care bloggingul vă poate ajuta în 2016 și nu numai.

7 Beneficiile bloggingului și cum să le atingem

Beneficiul nr. 1: Aflați gratuit abilitățile

Când îți pornești blogul, există multe lucruri „pe care trebuie să le faci” pe care poate nu le știi: surse de creditare, editare, fotografie, marketing.

Cum: 

 • Practică face perfect
  Cu cât lucrezi mai mult la ambarcațiunile tale, cu atât îți vei găsi vocea, vei afla ce „nu” să faci, vei descoperi ce funcționează și ce nu. Citiți cu voce tare lucrarea dvs. veți auzi erorile. Faceți o mulțime de fotografii – veți învăța tehnica.
 • Acceptați feedback constructiv
  Există momente în care audiența dvs. sau lipsa unuia sau un mentor vă pot ajuta să înțelegeți că faceți ceva rău. Acordați atenție și aveți atenție la sfaturile lor.
 • Blogul tău de vis
  Scrie ca și cum ai fi deja în acel job. De exemplu, vreau să-i antrenez pe părinți în ceea ce privește vindecarea copiilor lor, așa că scriu despre mâncare reală, detoxifiere și sănătate naturală. Cum se potrivește meseria ta pe un subiect de blog?
 • Găsiți asistență
  Grupurile de blogger, cărțile electronice, cursurile online și site-urile web pe teme conexe sunt resurse gratuite și low cost pe care ar trebui să le utilizați pentru a vă îmbunătăți abilitățile. Începeți cu un grup de asistență online obișnuit sau cu o comunitate de bloggeri locali și înscrieți-vă la freebies de la experți. Apoi, luați în considerare un antrenor, un master și o lucrare completă pentru ceea ce trebuie să învățați în profunzime.

Beneficiul nr. 2: Deveniți o autoritate

Blogul Niched vă ajută să vă focalizați rapid blogul și expertiza. Iată câteva strategii pentru a deveni o autoritate.

Cum:

 • Concentrați-vă conținutul
  Selectați subiecte conexe pentru a vă concentra energia pe includerea a ceea ce sunteți deja expert dacă se potrivește. Săpați adânc în ei urmând lideri și împărtășind conținutul lor. Îi împărtășesc în mod regulat activitatea lui Robyn OBrien pe pagina mea de Facebook, iar cititorii mei se angajează cu asta.
 • Găsiți surse credibile, ascunse
  Google vă permite să faceți cercetări instantanee la îndemână, dar va trebui să aflați care este o resursă credibilă pentru nișa dvs. și ce nu este. De exemplu, Clinica Mayo și CDC sunt resurse excelente pentru informații de sănătate mainstream, dar nu pentru comunitatea alternativă de sănătate. Grupurile dvs. de asistență vă pot ghida.
 • Lucrează cu alții
  Indiferent dacă sunteți invitat, urmați prima lucrare plătită de blog sau dacă scrieți pentru un prieten, veți învăța abilități lucrând pentru alții, cum ar fi editarea. Acestea cresc mai repede când aveți o altă ediție profesională.

Beneficiul nr. 3: CV-ul în timp real

Dacă aveți un blog, potențialii angajatori și recrutori îl vor găsi și vă vor putea vizualiza. Vrei să te conectezi și să le arăți bine.

Cum:

 • Arată-ți cea mai bună lucrare
  Atâta timp cât vocea dvs. este autentică și creați cele mai bune postări pe care le puteți face, veți fi îngăduitori în nișa dvs. Crezi că blogul tău are prea mult umor pentru un loc de muncă profesional? Găsiți un loc de muncă care necesită umor. Vedeți o reclamă pentru un fotograf? Postează mai multe fotografii pentru a arăta cele mai bune lucrări ale tale.
 • Sprijinirea perspectivelor
  Pe social media, găsește companiile pe care le iubești și începe să te angajezi cu acestea, susținându-și cauzele și mărcile. Acest lucru vă va face să ieșiți în evidență, indiferent dacă doriți un loc de muncă sau să lucrați cu ei la o campanie.
 • Caută-i afară

Acești oameni pot participa la evenimente de afaceri locale și la conferințe, astfel încât să cunoască personalul lor personal și pe social media atunci când este posibil. Utilizați LinkedIn pentru a vă conecta cu persoane pe care le cunoașteți în companie.

Beneficiul nr. 4: incubatorul de afaceri

O afacere tradițională necesită mii de dolari pentru a începe, dar blog-ul este atât risc redus, cât și cost redus. Blogging-ul este un mod rentabil de a testa apele pentru o afacere nouă.

Cum:

 • Brainstorm Ideea ta
  Gândiți-vă în afara casetei și „faceți” jobul pe care îl doriți online. Puteți crea un talk-show, crea un atelier online sau filmați un videoclip creativ. De exemplu, pentru a-mi dezvolta pasiunea pentru a ajuta părinții, colegii mi-au recomandat să creez webinarii și să ofer un antrenament unu la unu imediat.
 • A face cumparaturi prin apropiere
  Cine sunt concurenții și colegii tăi? Ce vând? Cum oferă produsele? Aceste idei au funcționat pentru ele – ce funcționează pentru cei pe care îi cunoașteți? Căutați idei care vă fac să vă gândiți: „Nu am mai văzut asta!” și traduceți-l în afacerea dvs..
 • Obțineți feedback constructiv
  Întrebați bloggerii de încredere ce cred despre produsul sau ideile dvs. Am primit feedback cu privire la faptul că blogul meu este un lucru extrem de necesar, ceea ce a dus la ideea mea de afaceri despre părinții antrenori.

Beneficiul nr. 5: împărtășește voia bună

Unul dintre marile cadouri ale bloggingului este că, împărtășind ceea ce știi, îi poți ajuta pe ceilalți și „îl poți plăti”.

Cum:

 • Oferă ajutor
  Începeți răspunzând la întrebări, oferind ajutor, creând tutoriale etc. în jurul nișei și expertizei dvs. Puteți pune întrebări pe social media – acest lucru funcționează bine în fața acțiunilor. De acolo, conturați un calendar editorial cu expertiza dvs. Când Twitter a fost principala mea rețea de socializare, aș pune întrebări cu un hashtag adecvat, cum ar fi: „Cum vă pot ajuta astăzi? #parenting #autism. ”

 • Cu atât de multe opțiuni de difuzare în direct disponibile, nu vă permite să începeți să vorbiți despre expertiza dvs. Obiectivele mele în acest an includ Scopul despre sfaturile de zi cu zi despre părinții cu nevoi speciale și Blabbing despre cum să gătești cu și pentru ei.

Beneficiul nr. 6: Vindecarea

Blogging-ul este o modalitate excelentă de a începe procesul de vindecare a evenimentelor dureroase ale vieții. Pentru unii, a dus chiar la o afacere deplină.

Cum:

 • Împărtășește-ți povestea
  Alți oameni au trecut prin ceea ce ați trecut și au nevoie de speranță și încurajare pentru a o vedea. Acesta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a fi autentic, dar înainte de partajare, asigurați-vă că creați granițele pentru a-i proteja pe cei dragi. De-a lungul anilor, am folosit blogging-ul ca o cale pentru a vindeca durerile asupra dizabilităților copiilor mei.
 • Îmbrățișați-vă comunitatea
  Găsiți alții care v-au plimbat în grupuri de Facebook, comunități de asistență live, camere de chat, conferințe etc. Sunt activă în mai multe grupuri care promovează alimentele ecologice, traiul toxic toxic și sănătatea naturală. Aflați cum bunul social vă poate ajuta afacerea.

Beneficiul nr. 7: venit suplimentar

Blogging-ul vă poate câștiga bani în multe feluri și vă poate răspândi abilitățile în alte profesii.

Cum:

 • Postări sponsorizate & Acțiuni sociale plătite
  Acestea pot fi achiziționate prin branduri pitching sau prin alăturarea grupurilor de reprezentanți blogger, precum Social Fabric sau Influence Central. Îmi fac o viață decentă realizând 1-3 posturi sponsorizate pe lună și mai multe acțiuni sponsorizate.
 • Veniturile publicitare
  Puteți vinde spoturi pe blogul dvs. dacă aveți cel puțin 5000 de PV pe lună. Vindeți spațiu publicitar cu prețul de până la 5 USD pe lună pentru un anunț de 125 × 125. Sau alăturați-vă unui program de afiliere, cum ar fi „Share A Sale” pentru a le găsi mai degrabă decât să-i înscrieți pe cineva personal. Am făcut ambele lucruri, dar anunțurile premade sunt mai ușor de gestionat.
 • Muncă pentru închiriere
  Bloggerii își pot vinde abilitățile la scriere online, fotografie, servicii de social media și pot lucra ca asistenți virtuali. La ce te pricepi? Mi-am început cariera ca blogger profesionist, lucrând cu prietenii la nevoie – contra cost.
 • Vinde-ți produsele
  Există multe produse grozave pe care le puteți vinde folosind blogul dvs. pentru a lansa și a comercializa acele vânzări și evenimente. De exemplu, bloggerii de modă pot vinde bijuterii.
 • Marketing afiliat
  Acest lucru funcționează cel mai bine atunci când recomandați produse dintr-un articol. De exemplu, un ghid despre parenting poate fi completat cu cărți care ajută un părinte să gestioneze disciplina, așa cum fac în pagina bogată în cuvinte cheie despre autism.

Blogging-ul NU este mort, dar trebuie să analizăm creativ oportunitățile pe care le poate oferi atât pentru creșterea profesională, cât și pentru cea personală într-o lumină nouă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me