7 lecții pe care le-am învățat în primul an de blogging

Primul meu an de blogging a fost ca și cum ar fi mers pe jos.


am urcat.

m-am dus jos.

Aceasta este o experiență tipică pentru mulți bloggeri noi.

Entuziasmul duce la teamă.

Elation duce la depresie.

Profiturile potențiale duc la ouă de gâscă.

Am învățat câteva lecții valoroase de la început în cariera mea de blog care ar putea îmbunătăți călătoria dvs. de blog dacă sunteți un blogger nou sau cu probleme.

1: Promovați alți bloggeri pentru a vă conduce traficul rapid

Am rămas uluit de cât de ușor aș putea genera trafic – chiar și ca vopsit în lână, blogger newbie – prin promovarea altor bloggeri.

Dezvoltați-vă:

  • scris
  • creare video
  • copie
  • rețele

aptitudini.

Dezvoltarea acestor abilități ajută la baza unei cariere de blogging prosper.

4: Plătiți până la Redare

Trebuie să plătiți pentru a vă juca.

În calitate de blogger începător, am aflat treptat cum să scapi de 3 dolari pe lună pe blogul meu nu avea de gând să-l reducă. M-am agățat de găzduire ieftină, o temă gratuită cu aspect neplăcut și nu aveam CDN în acele zile.

Am devenit conștient că bloggerii profesioniști au plătit bani pentru găzduire premium, o temă premium sau personalizată, o VPN și diverse alte clopote și fluiere pentru a vă deplasa în cercurile de blogging.

Puțini bloggeri m-au luat în serios și pe blogul meu în primul an. O privire la blogul meu a strigat „ora amatorilor”. Dacă blogul meu era de fapt funcționat.

Ca nou blogger, aceasta înseamnă:

  • listarea pasiunilor tale, cum ar fi dragostea ta de a scrie, sau de a crea videoclipuri sau de a proiecta infografice
  • alegerea câtorva fluxuri de venit care rezonează cu acele talente; de exemplu, dacă adorați scrisul, luați în considerare scrierea independentă, scrierea și auto-publicarea de cărți electronice și crearea de cursuri online bazate pe text
  • adăugarea a 1 flux de venituri pe blogul dvs. la fiecare 3-6 luni

6: Urmați cei mai buni bloggeri

Am urmat mari bloggeri dawg precum Darren Rowse la Pro Blogger și Brian Clark la Copy Blogger devreme în timpul carierei mele de blogging, pentru a intra pe linia dreaptă și îngustă.

Chiar dacă m-am luptat în primii ani ai carierei mele de blog, am ras luni de zile de la curba mea de învățare urmând sfaturi de la profesioniști.

Profesorii știu să construiască bloguri de succes. Încetați să încercați să experimentați cu metode de blogging neprobate dacă sunteți un blogger nou. Urmăriți cei mai buni bloggeri din nișa dvs. pentru a afla și exersa fundamentele blogging-ului.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me