Cele mai bune practici de blog pentru blogurile nonprofit

Un blog este mai mult decât un simplu mod de a posta statistici și comunicate de presă despre compania dvs. De fapt, utilizat în mod corespunzător, blogurile pentru non-profit pot fi un instrument indispensabil pentru a consolida și mai mult brandul afacerii dvs. și pentru a injecta un pic de umanitate.


Dacă doriți să încercați blogurile pentru caritate, atunci există câteva practici pe care trebuie să le adoptați pentru a-l face cel mai bun blog.

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că multe dintre ideile de blog fără scop lucrativ sunt similare pentru blogurile în general. Acest lucru se datorează faptului că, în cele din urmă, indiferent dacă încercați să fiți unul dintre blogurile nonprofit sau nu, este vorba despre crearea de conținut care rezonează cu cititorii dvs..

Asadar, haideti sa începem!

7 cele mai bune practici de blogging pentru nonprofit cu exemple

1. Comunicarea cu utilizatorii dvs.

Cea mai mare greșeală de blog pe care cei mai mulți oameni nu au profit este să nu se angajeze cu publicul / utilizatorii lor. Un blog nu este doar locul în care îți pui articole despre unitatea de caritate și realizările companiei, ci poate fi și un loc în care să comunici direct cu publicul tău.

Când creezi o postare pe blog sau un articol, întreabă-i pe publicul tău ce părere au despre asta. Dacă faceți acest lucru, nu numai că veți porni un dialog între dvs. și utilizatorii dvs., dar vă umanizează organizația. Dacă faceți blog pentru caritate, acordarea de voce personalului dvs. îi ajută să le reamintească utilizatorilor că persoanele care conduc organizația sau afacerea dvs. sunt persoane reale și nu doar o mașină corporativă.

Exemple de viață reală

NonProfit Pro adaugă o poză la toate postările de pe blog pentru a le arăta autorilor.

Nonprofit Pro este o resursă excelentă pentru profesioniștii nonprofit, dar modul în care își evidențiază contribuabilii este un exemplu excelent de a-ți prezenta autorii. De îndată ce încărcați pagina lor de blog, veți vedea imaginea autorului împreună cu articolul. Derulați în jos, veți vedea întreaga imagine a bloggerilor de personal, pe care puteți face clic pentru a vedea mai multe informații.

Chiar dacă faceți blog pentru caritate, dacă cititorii dvs. nu pot vedea persoanele care alcătuiesc non-profit, le va fi greu să se conecteze la o organizație fără chip.

4. Partajează povești convingătoare

Dacă doriți ca postările dvs. de pe blog să se conecteze la cititorii dvs., trebuie să fie capabili să invoce o emoție puternică. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să împărtășești povești personale și convingătoare despre non-profit.

Povestirea acestor povești prin conținut video sau vizual este, de asemenea, o modalitate excelentă de a inspira și de a informa publicul tău.

Exemple de viață reală

PAWS își sărbătoresc voluntarii oferind o pagină dedicată lor.

PAWS este un exemplu excelent de a vă prezenta și a vă evidenția voluntarii. Nu numai că enumeră cine sunt voluntarii lor ai anului, dar au și o petrecere de apreciere a voluntarilor pentru a-și sărbători voluntarii.

Nu trebuie să mergeți cât un eveniment pentru a vă sărbători voluntarii. O simplă postare pe blog sau chiar un videoclip (la fel ca acesta de Pet Alliance din Greater Orlando) care mulțumește și recunoaște voluntarii dvs. este mai mult decât suficient.

6. Reutilizarea și refacerea conținutului

Atunci când faceți blog pentru caritate, există șanse mari să întâlniți o serie de întrebări frecvente de către vizitatorii dvs. De cele mai multe ori, probabil că aceste întrebări au răspunsuri stoc, dar publicul dvs. nu știe unde să le găsească.

Acesta este locul în care repunerea și reutilizarea conținutului vechi, deoarece noile postări pe blog pot ajuta la rezolvarea acestor probleme. În timp ce o pagină de întrebări frecvente este utilă pentru aceste ocazii, crearea unei postări pe blog vă permite să răspundeți la anumite întrebări sau subiecte și să accesați mai multe detalii.

Întrebări precum „Cum îmi cresc blogul nonprofit?” sau, „Ce strategii de scriere ar trebui să știu ca strângere de fonduri?” sunt idei de blog nonprofit pe care le puteți explora. Puteți chiar să scrie articole care să aprofundeze despre industria dvs. prin explicarea terminologiilor, listarea resurselor sau chiar evidențierea experților sau bloggerilor.

Aceste subiecte perenie sunt relativ ușor de scris și pot exista pentru totdeauna pe blogul tău. În plus, dacă îl optimizați pentru motoarele de căutare, va fi mai ușor pentru utilizatori să găsească informațiile atunci când le caută.

7. Nu uitați să alegeți o gazdă web bună

Deși blogul tău nonprofit poate avea conținut convingător și ar putea oferi tone de informații audienței tale, toate acestea nu au rost dacă nu îți poți menține blogul (și site-ul) online în mod constant.

Una dintre cele mai mari greșeli pe care o fac o mulțime de bloguri non-profit este de a nu face ca găzduirea web să fie o prioritate atunci când au început. Acest lucru duce la o mulțime de dureri de cap în linie atunci când furnizorul de găzduire nu este capabil să gestioneze o creștere a traficului și / sau scade deseori din cauza performanțelor teribile ale serverului.

Este întotdeauna o idee bună să cercetezi care sunt cele mai bune companii de găzduire pentru tine înainte de a lansa blogul tău nonprofit.

Unele dintre ingredientele cheie pentru o bună gazdă web includ rate de funcționare constante (99,95% și peste), ambalate cu funcții (stocare SSD, instalare cu 1 clic, etc.), interfață de utilizator prietenoasă, companie de renume și prețuri accesibile.

Ca organizație non-profit, depindeți probabil de donații care să vă ajute să gestionați site-ul dvs., dar asta nu înseamnă că ar trebui să alegeți cea mai ieftină gazdă din jur. Investiți într-un furnizor de hosting de calitate, astfel încât să nu vă faceți griji pentru ca blogul dvs. non-profit să fie offline.

În concluzie

Rularea unui blog pentru caritate este o cauză nobilă, dar va fi mai bine dacă puteți face blogul și un succes. Citiți și urmați cele mai bune practici de blogging pe care le-am enumerat mai sus, veți fi sigur că vă veți duce blogul nonprofit de la bazele unei mișcări.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map