Cum creezi un magazin online de modă folosind WordPress

Există un număr din ce în ce mai mare de retaileri de modă online, cu evaluări de mai multe milioane de dolari. În martie 2015, retailerul de modă de lux Farfetch a fost evaluat la 1 miliard de dolari. Deși, evaluarea poate fi considerată un pic umflată de unii, Farfetch nu este singurul retailer de modă online cu evaluări de mai multe milioane de dolari. Nasty Gal, The Lucky Group, Shoe Dazzle și mulți alții au fost finanțați din fonduri de capital de risc, în valoare de zeci de milioane de dolari.


Așadar, dacă aveți vreo înclinație către ideea, că puteți începe o afacere online de vânzare cu amănuntul de modă, vă voi indica câteva lucruri care vă ajută să faceți ca un retailer online de modă să aibă succes după descrierea site-ului web pe care ar trebui să îl căutați a construi.

Cum arată site-ul unui distribuitor de modă bună ?

Aceasta este pagina de destinație a Farfetch.

Farfetch

Acum, întrucât intenționăm în primul rând să ne concentrăm pe site-urile WordPress. Să aruncăm o privire la modul în care unele dintre temele WordPress mai bune și să vedem cum se compară cu Farfetch.

Aurum

Previzualizare pentru Aurum

Modă

Previzualizare pentru modă

Rozetă

Previzualizare pentru Rosette 

Oricare dintre teme ar funcționa extrem de bine pentru a crea un magazin online de vânzare cu amănuntul online cu trafic mediu, pentru produse de modă sau similare.

Iată ce multe teme de vânzare cu amănuntul în materie de modă au în comun și ce ar trebui să fiți cu atenție în timp ce alegeți o temă de modă. 

 • Mai multe formate de meniu pentru o personalizare excelentă
 • Un sentiment vizual excelent pe pagina de destinație
 • Nici o dezordine cât mai minunată, oricând este posibil
 • Comandă ușor și verifică paginile
 • Compatibilitate cu toate pluginurile eCommerce și modurile de plată

Încă un lucru ar trebui să fiți conștienți, unele teme de modă sunt specializate în unul dintre cele două lucruri, fie blogging, fie vânzare. O temă de vânzare cu amănuntul de modă bună poate fi folosită pentru a crea bloguri puternice, fără a compromite cu capacitatea site-ului dvs. de a vinde produse.

În mod alternativ, puteți începe și un magazin de modă cu Shopify. Shopify este o alternativă rută alternativă pentru a crea orice site de vânzare cu amănuntul, inclusiv site-uri web de modă.

Hosting & Pluginurile potrivite

Aș recomanda fie WPEngine (găzduit WordPress gestionat, obțineți 20% folosind codul promoțional „WPE20”) sau folosind VPS Digital Ocean. Și dacă decideți să mergeți cu un server privat virtual sau un hosting comun, veți avea nevoie de un serviciu CDN precum MaxCDN pentru a vă servi imaginile. Site-urile de modă tind să fie grele media și un CDN vă va ajuta să mențineți fulgerul rapid.

Și în afară de asta, veți avea nevoie de câteva plugin-uri pe care fiecare site web WP le va fi util. De asemenea, consider că ar fi foarte importantă optimizarea motorului de căutare și memorarea în cache a site-ului. Aș recomanda WP Rocket și Yoast SEO pentru a vă ajuta cu cache & Optimizare motor de căutare.

Cracare industria modei

Mă concentrez pe acest aspect, deoarece nu cred că configurarea și crearea unui site web de modă este cel mai dificil lucru. Simt că cea mai mare dificultate în crearea unei companii de retail online de succes online constă în cunoașterea afacerii și în capacitatea de a construi un brand puternic.

Blogging, marketing și dezvoltarea unei comunități organice de iubitori de modă

Dacă ar fi să încep un blog de modă astăzi, aș eșua mizerabil. De ce ? Îmi lipsește sincer cunoștințe despre industria modei. Poți spune: „bine! Acest lucru este valabil pentru orice industrie ”. Poate să fie așa, dar cred că este deosebit de adevărat în industria modei și este aproape al naibii de imposibil de a pretinde un interes autentic și pasiune în modă.

Am constatat că triada de blogging, marketing și dezvoltare a unei comunități este foarte importantă. Multe magazine de succes online de moda datorează o mare parte din traficul și veniturile site-ului lor blogurilor lor.

Nasty Gal pare să aibă un blog minunat.

NastyGalBlog

Oamenii nu cumpără haine sau produse de modă pentru că le place neapărat. Cumpără haine și produse de modă pentru că ar dori să primească o ștampilă de aprobare de la vecini, prieteni și cei dragi. Iar moda poate afecta într-o mare măsură modul în care oamenii te percep.

Valoarea atașată modei derivă direct din valoarea percepției oamenilor.

Puteți crește reputația brandului dvs. prin crearea de asociații pozitive. Pe măsură ce tot mai mulți oameni își asociază brandul ca ceva ce le-ar plăcea să vadă identitățile lor asociate, marca dvs. devine mai puternică. Fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie ar trebui să fie conceput pentru a crește valoarea de piață a mărcii dvs..

Maria Sharapova este o jucătoare de tenis excelentă și a câștigat 22 de milioane de dolari prin aprobări și totuși doar puțin peste 2 milioane de dolari prin turnee reale.

De ce?

Pentru că este o sportivă extrem de comercializabilă și este același motiv pentru care câștigă aproape toate celelalte jucătoare de tenis care pot fi chiar mai bune decât ea la tenis. Îi pun cazul în cauză, deoarece diferența de venit prin intermediul profesiei primare față de venituri prin avize este în raport de 10: 1. Veți vedea că același lucru se aplică aproape tuturor celorlalte sporturi de piață. Fotbaliștii, campionii mondiali la șah și sportivii olimpici câștigă cu toții o sumă mare de bani, prin avize.

O altă caracteristică comună printre toți retailerii de modă de succes pe care i-am cercetat – toți au o poveste unică și destul de autentică de transmis. Încercarea de a porni un magazin de retail de modă fără o poveste și un brand pe care îl poți face pe scară eficientă este ca și cum ai încerca să scalzi un munte pe cârje.

Citiți mai departe

Puteți citi, de asemenea, o postare recentă despre WHSR de Gina Badalaty – „6 moduri eficiente de a conduce mai mult trafic către blogul dvs. de modă”.

În sfârșit, aș dori să vă orientez și în direcția a două articole excelente care demonstrează cât de important este marketingul, atunci când vine vorba de crearea unui magazin de modă online sau offline de succes.

 • 34 lucruri pe care le fac retailerii de modă uimitori. 
 • Cum să construiți o afacere de comerț electronic de mai multe milioane de dolari cu aproape 0 dolari ca buget de marketing. 

Dacă dețineți un magazin de modă sau intenționați să creați o modă online, mi-ar plăcea să aflu despre asta în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map