Cum funcționează super bloggerii: eficiență cu o programare de blog

Gestionarea unui blog nu este o muncă ușoară, mai ales dacă vă străduiți să publicați postări de calitate pe care le iubesc cititorii dvs. în timp ce, de asemenea, trebuie să vă faceți timp să dezvoltați alte produse, să rulați newsletter-ul și canalele sociale și, eventual, chiar să publicați câteva postări pentru invitați.


Dacă tocmai începeți cu blogging-ul sau trebuie să lăsați blogul să se ocupe singur de ceva vreme, toate aceste lucruri ar putea suna și mai descurajante..

Această postare vine în salvarea ta: indiferent dacă ești un începător sau un blogger veteran, te va ghida prin elementele de bază ale planificării blogului pentru a integra cu succes postările invitați și marketingul social media în calendarul blogului tău.

Pentru că – să fim nepăsători – rularea unui blog de succes fără o planificare atentă este imposibilă.

Bazele de programare a blogului

Primul pas este să obțineți un calendar sau un jurnal (virtual sau hârtie) pentru a vă prezenta planul.

Dacă nu doriți să cheltuiți bani în plus pentru acest material, există o mulțime de aplicații gratuite pe care le puteți descărca pe telefon sau computer, calendare pe bază de PHP pe care le puteți instala pe site-ul dvs. propriu găzduit sau calendarele tipabile gratuite pe care le puteți imprima se completează și se completează cu mâna.

După ce aveți materialul, puteți începe planificarea.

Acest ghid este structurat după cum urmează:

 • Planificarea calendarului
 • Să rămână productiv
 • Să rămână consecvent
 • Integrarea postărilor invitați în program
 • Integrarea marketingului social media în programul dvs.
 • Depanarea (atunci când lucrurile nu merg așa cum a fost planificat)

După elementele de bază, veți citi despre cum să includeți postările sezoniere în programul dvs. și instrumentele de programare care vă pot ajuta să creați un plan cu care vă simțiți confortabil.

De ce este atât de importantă programarea blogului?

Ray Addison de la RayAddisonLive.com este un nou blogger care se întreabă cum să se organizeze și să fie productiv cu blogul său. După ce a căutat sfaturi despre managementul blogului, s-a hotărât să facă blog săptămânal și a încercat să rămână la acel plan, folosind și „blogging-ul său zilnic ca inspirație pentru alte scrieri pe care le fac”.

Addison a aflat cât de vital este „programarea titlurilor pe blogul meu, așa că am un termen limită pentru a lucra și a mișca lucrurile în timp ce inspirația mea se schimbă. Îmi place libertatea de a edita offline și din vedere. Îmi place și faptul că nevoia de a continua să postez înseamnă că trebuie să merg mai departe. ”

Aceasta este puterea programării blogului.

Deveniți un super blogger cu acest ghid de programare a bloguluiDA, ghidul pe care îl citiți este despre a deveni un super blogger :-) Cool, nu?

1. Planificarea calendarului

Prinde-ți calendarul și blochează-ți toate programările, timpul liber și alte sarcini importante pe care trebuie să le acorde prioritate în săptămâna sau luna ta.

Al doilea pas este să blocați timpii dvs. de blog, deoarece va trebui să vă respectați cât mai bine.

Sfatul meu ca blogger cu mai multe probleme de sănătate este să-ți oferi un termen limpede și unul greu:

 • Un termen limită este un termen ideal, un timp și o zi în care doriți cu adevărat să vă pregătiți conținutul. Dacă nu vă simțiți confortabil, puteți muta cu ușurință acest termen.
 • Un termen limită este unul pe care nu îl mai poți amâna, deoarece lipsa acestuia îți va împiedica întregul plan

Un blogger inteligent care utilizează termene moi și dure pentru postăriFii un blogger inteligent și stabilește termene moale și dure pentru postările tale!

Lucrul cu termene durabile și dure vă va oferi suficientă flexibilitate pentru a vă pune la curent cu cercetarea, redactarea și editarea în cazul în care viața sau alte îndatoriri ale afacerii vă sunt în funcție de program. Cu alte cuvinte, te ajută să rămâi pe cale.

Elizabeth Carter, strategul principal la Clariant Creative Agency, a început blogurile la începutul anilor 2000. Anii de experiență au învățat-o că „neavând o programare pe blog garantează că nu veți face blog în mod consecvent.”

Planificarea poate avea loc săptămânal, lunar, trimestrial, la fiecare șase luni sau o dată pe an. Carter obține, de obicei, cele mai bune rezultate atunci când își planifică calendarul pe trimestru, dar „Am ocazional trimis înapoi la un calendar lunar” și „Nu-mi pot imagina programarea pentru ceva mai puțin decât lunar. Viața se întâmplă și, în ciuda celor mai bune intenții ale noastre, ne ocupăm și scriem că acea postare pe blog sfârșește în cădere. Simplul act de a face ca blogul să fie planificat elimină o mare parte din notele de scriere a postării efective, deoarece partea grea – care vine cu ideea – a fost deja făcută. “

Carter adaugă:

Setarea unui calendar trimestrial de blog vă permite să faceți pas înapoi și să vedeți imaginea cea mai mare a blogului dvs. Cel mai probabil, aveți curte mai mult de un tip de cititor. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că vă echilibrați postările de pe blog pentru a rezolva problemele fiecărui segment de public. Este dificil de făcut într-un scurt program de blog, dar mult mai ușor atunci când te uiți la postări în valoare de trei luni.

Acest lucru va fi și mai ușor dacă puteți găsi 4 sau 5 subiecte în nișa dvs., puteți să vă transformați într-o serie de postări, astfel încât să puteți cerceta și interviuri în avans și să vă spori productivitatea.

Stan Kimer, președintele Total Engagement Consulting, și-a început propria activitate de consultanță în domeniul diversității și dezvoltării carierei în 2010. El folosește blogging-ul pentru a demonstra cunoștințele sale despre subiect. „Construirea unui corp de muncă este foarte critică. Prin urmare, sunt extrem de regulat în blogging de la sfârșitul anului 2010 – cu cel mai adesea 2 sau 3 bloguri pe lună și rareori lipsesc o lună. ”

Și nu este vorba doar despre blog – există și un newsletter de care trebuie să aibă grijă. „Trimit un buletin informativ lunar care conduce traficul către [site],” spune Kimer, „așa că public rar un blog în aceeași săptămână a lunii când trimit un buletin informativ. Rar public mai mult de un blog pe săptămână, dacă nu am o circumstanță specială. ”

Începeți de mici, dar străduiește-te să te uiți mereu la „viață”

Autorul și vorbitorul Joyce Kyles a găsit mai bine blogul săptămânal. Sfatul ei pentru noii bloggeri este să „fac ceea ce am fost învățat ca Power 90. Luați 90 de minute pe zi și concentrați-vă exclusiv pe un anumit proiect. Deci, de două ori pe săptămână, petrec 90 de minute pur și simplu să scriu blogurile mele și, dacă utilizați WordPress, puteți selecta de fapt o dată de publicare. “

Kyles adaugă câteva sfaturi utile:

 • Efectuați o căutare pe web pentru „generatoare de bloguri care vă permit să conectați două sau trei cuvinte și să creați subiecte pe blog gratuit până la un an” – și avem o mulțime aici și la WHSR! Aruncați o privire la site-urile noastre de pornire și generatoare de idei din lista instrumentelor de planificare de la sfârșitul acestui ghid.
 • Folosiți programatori precum Hootsuite pentru a vă programa postările.
 • Programează postări pe paginile de Facebook (și pe alte rețele de socializare).

Matthew Gates, proprietarul Confessions of the Professions, vă recomandă să începeți mic și să vizați 1-2 postări pe săptămână dacă tocmai începeți. „După ce începi să devii mai popular”, spune el, „și dacă vrei să continui să câștigi popularitate, ar trebui să urmărești să postezi în conformitate cu un program de săptămână de lucru de 5 zile (M-F). Cel mai bun lucru de făcut [este] să scrieți o tonă de articole în avans, [apoi] nu vă deranjați să le publicați deloc. Scrieți cel puțin 10. Începeți să publicați 1-2 [postări] pe săptămână, dar continuați să scrieți cel puțin 1-2 pe săptămână. ”

Cât de mult timp poți dedica bloggingului depinde și de lungimea și detaliile articolelor tale, nu? Gates are câteva sfaturi pentru bloggerii cu forme lungi:

„Dacă ai tendința să scrii articole lungi care sunt de 2.000 de cuvinte sau mai mult, probabil poți scăpa cu postarea [mai puține] zile pe săptămână. Dacă scrii postări de blog mai scurte, între 500-1000 de cuvinte, atunci cel mai bine este să postezi de câteva ori pe săptămână. Într-adevăr nu este corect sau greșit, dar dacă postezi o dată pe săptămână sau o dată pe lună, blogul tău va părea mort, iar vizitatorii probabil nu vor mai reveni. ”

Părerea lui Gates este că un blog ar trebui să pară „viu” cât mai mult posibil, așa că publicarea de câteva ori pe săptămână ar fi o opțiune mai bună (dacă ai resurse) decât o dată pe săptămână. „Dar, din nou, pentru a vă pregăti pentru acele situații de urgență, este mai bine să scrieți doar 10 articole în avans și să aveți întotdeauna cel puțin 3 pentru backup, doar în cazul în care primiți un bloc al unui scriitor și nu puteți scrie câteva zile sau câteva săptămâni.“

Utilizați un calendar editorial

Să analizăm un pic mai mult eficacitatea utilizării unui calendar editorial.

Pentru Julie Ewald, blogger pro și strateg de conținut la Impressa Solutions, un calendar editorial poate transforma planificarea blogului într-un succes și nici nu ai nevoie de software fantezist, deoarece „poate fi realizat foarte simplu cu o foaie de calcul (eu folosesc Smartsheet) sau într-un Google Calendar. ”

Ewald sugerează că „arătați cel puțin două luni în viitor. Astfel puteți obține o imagine de ansamblu bună despre câte postări aveți nevoie pentru a crea într-un interval de timp dat și puteți planifica (și lucra mai departe) postări cu conținut sezonier sau mesaje care promovează alte eforturi de marketing. În caz contrar, s-ar putea să vă descurcați pentru a produce postări la timp – sau nu aveți nimic de rezolvat dacă v-ați preocupat de ceva sau ați avut o urgență. “

La sfârșitul acestei postări veți găsi o listă de aplicații din calendarul editorial și alte instrumente.

2. Rămâi productiv

O ceașcă de ceai, câteva pauze, un pic de exercițiu, muzică blândă și, cel mai important, o mentalitate pozitivă vă pot ajuta să faceți o zonă în interior, iar dacă vă luptați cu anxietatea, puteți încerca câteva cântări pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele dvs. de blog.

Trebuie să vă bucurați de bloguri de afaceri ca și cum ar fi jurnalul personal pentru a vă reumple bine ideea și a continua.

Dar nu este vorba doar despre productivitate. Ai nevoie și de stimuli externi.

Zonarea Blogger în

„Urmați cât mai multe bloguri înrudite.”

Dave Hermansen, veteran în domeniul comerțului electronic de peste 13 ani și antrenor la Store Coach, Inc., consideră că cea mai bună modalitate de a menține un flux constant de idei care nu curge și niciodată să rămână fără idei de blogging este:

Urmați cât mai multe bloguri conexe. Ele pot fi o sursă uimitoare de inspirație. Abonați-vă la fluxurile RSS ale blogurilor legate de nișa dvs. Împărtășiți propriile rezumate ale unor articole mai bune, chiar înrudite cu nișa dvs. Folosiți-le ca inspirație pentru unele dintre lucrurile despre care ați putea scrie. Împărtășește majoritatea articolelor bune pe care le găsești pe rețelele de socializare, dar salvează un cuplu aici și acolo ca idei pentru lucruri pe care le poți scrie singur..

Preluarea unor subiecte vechi și vizualizarea lor dintr-un nou unghi și revanșarea postărilor vechi sau a postărilor dvs. pentru invitați sunt practici bine cunoscute în jurnalism care funcționează ca un farmec cu blogurile.

Urmăriți-vă „Muzeul”

Planificarea este vitală, dar lăsați cel puțin câteva zile pe săptămână unde puteți „merge cu fluxul” și literalmente vă puteți distra cu blogul dvs. Scrierea atunci când vă simțiți inspirați de „muza” dvs. vă va asigura să evitați arderea și, de asemenea, vă vor ajuta să produceți mai multe idei despre care să faceți blog în viitor..

Citiți cum strategia de productivitate a lui Stan Kimer beneficiază de „muză”:

Când mă simt extrem de creativ și îmi place să scriu, pot redacta 2 sau 3 bloguri într-o singură ședință, așa că, în mod normal, am câteva în conductă gata de plecare. Uneori am o idee pentru un blog care va fi prea lung, așa că voi face o serie de 2 sau 3.

Dacă particip la o conferință sau întâlnire foarte interesantă în zonele mele de consultanță, voi scrie un blog sau două despre asta. De exemplu, [când] am fost la SHRM din North Carolina (Societatea de resurse umane), [apoi în weekend] am redactat două bloguri despre două dintre discursurile principale pe care le voi publica ulterior [în] luna..

De asemenea, dacă rețelez cu o persoană sau o companie interesantă, asta îmi va da o idee pentru un blog, [și] dacă voi primi câteva idei pentru un blog, voi face o notă despre el, așa că nu uit.

3. Să rămână consecvent

A avea un plan și un calendar te pot ajuta să rămâi consecvent, atât în ​​calitate cât și în cantitate.

Danny Garcia este de acord că „este important să aveți un plan de conținut și să vă respectați. Unul dintre punctele cheie ale sfaturilor pe care fiecare le oferă bloggerilor este să rămână consecvent. Nu contează într-adevăr cât de des publicați, atâta timp cât cititorii dvs. știu cât de des faceți postări și rămâneți la asta. Aș spune că frecvența nu este la fel de importantă ca munca de calitate, dar să ai cel puțin un program de afișare bi-lunar este bun. “

Calendarul calendarului ajută la păstrarea consecvenței

Garcia remarcă cum este calitatea peste cantitate când vine vorba de blogging, indiferent de câte ori pe săptămână sau lună publicați. El indică câteva exemple populare:

Există bloggeri care blogează în fiecare zi (precum Neil Patel sau Seth Godin) și alții care fac blogul în jur de două ori pe lună (cum ar fi Mark Manson sau Ryan Holiday). Toate au o audiență uriașă, nu bazată pe frecvența postărilor, ci datorită calității postărilor.

Stan Kimer încearcă „să stea cu 2 sau 3 bloguri înainte în modul draft”, astfel încât el poate „avea ceva pregătit dacă ajung într-un moment deosebit de aglomerat sau într-un moment personal dificil (sau chiar plec în vacanță!).”

Când vine vorba despre ce fel de postări să adăugați în calendar și câte, Julie Ewald sugerează „să-ți examinezi obiectivele, publicul și cât timp poți cheltui pe blogul tău. Ar trebui să existe o postare în fiecare lună care vorbește cu fiecare public în mod personal și are scopul de a satisface fiecare dintre obiectivele sau lucrurile pe care le vindeți în prezent. Da, ar trebui să se suprapună aici. “

Ewald vă sugerează să expuneți 4 până la 6 postări pe lună sau 2 pe săptămână, cel puțin, dar în final puteți merge cu orice număr până când rămâneți consecvent în programul dvs. de înregistrare.

4. Integrarea postărilor invitați în programul dvs.

Creează loc pentru postările invitați din calendarul tău – nu sunt mai puțin importante decât postările tale și ajută la promovarea blogului și a expertizei tale.

Totuși, ceea ce trebuie să vă asigurați este că nu vă neglijați blogul pentru postarea oaspeților și că nu vă ardeți în încercarea de a face ambele la cea mai mare capacitate.

Danny Garcia, managerul operațiunilor de marketing la Stacklist.com, spune că „postarea oaspeților te expune la o nouă audiență și oferă site-ului tău link-uri valoroase înapoi, deci pentru a evita arderea, dacă prioritzi publicarea invitați sau îți faci termene pentru tine (dacă nu vi s-a dat) asta ar trebui să vă ajute. ”

De asemenea, Garcia constată: „Să ai un program de scriere consecvent funcționează foarte bine. Aflu că sunt cel mai creativ când mă trezesc dimineața și scriu timp de 2 ore înainte să apară vreo distracție. Când sunt multe de scris, scrierea devine mai multă muncă în jos, care este de obicei ceea ce provoacă arderea. “

Organizarea blogurilor și a postărilor pentru oaspeți

Un alt hack despre care a fost intervievat în acest post menționat – și pe care îl folosesc eu – este să iau în considerare stilul dvs. de viață și productivitatea.

Acesta este:

Câte postări pe blog poți scrie realist într-o lună?

Luați acest număr și creați 2 dintre acele postări pentru invitați. Este o regulă bună pentru a vă echilibra eforturile pentru a evita fie neglijare, nici incendiu.

De exemplu, propria mea frecvență de blog și numărul de postări pe care le pot scrie în mod ideal într-o lună trebuie să se încadreze în limita mea de scriere zilnică de 1.000 – 1.500 de cuvinte. Încercarea de a face mai mult ar dăuna sănătății mele mintale și ar renunța la întreg programul, astfel încât integrarea postărilor invitați trebuie să fie inteligentă și bine reflectată.

Mys Palmer reamintește: „Afișarea oaspeților este integrală atunci când crești o audiență.” Ea spune că acest lucru este valabil în special pentru noii bloggeri și recomandă să „postați conținut nou pe [blogul dvs.] o dată pe săptămână. Apoi, postați invitați o dată pe săptămână. ”

5. Integrarea marketingului social media în programul dvs.

Nu doriți să pierdeți timpul petrecut în marketingul pe rețelele de socializare, deoarece nu doriți ca acesta să mănânce timpul de scriere.

Trebuie să aveți timp pentru a rula canalele de social media și a promova conținutul dvs., precum și pentru a participa la întrebările și feedback-ul adepților.

Puteți realiza acest lucru în 30 de minute pe săptămână sau mai puțin sau puteți urma strategia Mys Palmer:

Pentru a vă asigura că marketingul pe rețelele de socializare și postarea pe blog nu sunt consumatoare, înscrieți-vă la Hootsuite. Este gratuit și fabulos. În ceea ce privește programul, [raportul este] 70% -20% -10%:

 • 70% din acțiunile dvs. ar trebui să fie tratate – vorbesc retweet-uri, re-partajări foto / video și citate minunate pe care le adăugați și un „ceva”.
 • 20% din postările dvs. pot fi [conținut] pe care le-ați creat – postările dvs. de blog și funcțiile invitați.
 • 10% (și doar 10%) pot fi reprezentările dvs. de vânzare directă – Link-uri către oferta dvs., un concurs în care aveți nevoie de asistență, un curs sau un curs pe care tocmai l-ați lansat, webinarii etc..

Publicul crește doar atunci când conținutul este comercializat. Puternic.

Pentru a-ți optimiza eforturile de marketing social, citiți ghidul nostru esențial de marketing în social media pentru a ști ce funcționează cu adevărat pe platformele sociale majore și concentrați-vă pe asta.

6. Depanarea (Când lucrurile nu merg așa cum sunt planificate)

Ce poți face când ai o urgență într-o zi planificată? Și cum păstrezi ideea „bine” mereu umplută atunci când sucurile creative par să se fi uscat?

Să aveți un termen limpede și greu vă ajută deja dacă vă îmbolnăviți sau aveți o situație de urgență, dar comunicarea cu cititorii dvs. este esențială – dacă nu puteți menține o promisiune, trebuie să le anunțați sau le veți dezamăgi și traficul dvs. va scădea..

Comunicarea problemelor cu cititorii

Este ceea ce Danny Garcia numește controlul daunelor.

Ar putea fi la fel de simplu ca să-i lăsați pe cititorii dvs. să știe acest lucru pe canalele dvs. de socializare, [pentru ca] să fie informați în continuare. Pentru a păstra bine ideea mereu umplută, trebuie să citești mai mult decât ai scrie. Lucrurile pe care le scriem sunt influențate de lucrurile pe care le citim. De asemenea, aveți nevoie de o varietate de surse diferite pentru oricare dintre articolele dvs..

Puteți petrece o săptămână citind o carte doar pentru a obține câteva propoziții din scrisul dvs., de aceea este important să citiți multe. Ai nevoie de o mulțime de surse diferite pentru informație / inspirație. Pe hârtie, nu merită, dar lectura este o sursă de cunoștințe și inspiră creativitatea.

Uneori este posibil să observați că calendarul dvs. este prea plin pentru viața personală actuală. În acest caz, luați în considerare crearea unui program mai mic care să se adreseze acelui, sau un program de „rezervă” pe care îl puteți utiliza atunci când treceți printr-o perioadă dificilă din viață.

Raelyn Tan vă sugerează să planificați lunar și să împărțiți programul în două-săptămânal:

În fiecare lună, mă așez și mă afișez ce vreau să obțin pentru lună. De exemplu, pot să stabilesc un obiectiv pentru a scrie numărul X de postări pe blog și numărul X de postări pentru invitați sau să lansez un curs nou. După aceea, le voi dezlipi în ceea ce ar trebui făcut pentru fiecare săptămână.

Când apare o situație de urgență, sunt capabil să o adaptez la programul meu de blog fără să fiu stresat. Știu exact ce trebuie să fac săptămâna, așa că dacă mă întorc câteva zile, știu că trebuie să mă prind mai târziu.

În mod similar, dacă sunt deosebit de neproductiv într-o anumită săptămână, pot folosi celelalte săptămâni și pot rămâne pe cale, deoarece știu exact ce trebuie obținut în cursul lunii.

Dacă intenționez exact ce să fac pentru fiecare zi, devin prea stresat și încerc să „mereu” să fie productiv. Am constatat că este foarte dificil să completezi un program zilnic planificat în mod constant, deoarece întotdeauna vor exista urgențe imprevizibile care se vor întâmpla, așa că stabilesc în sfârșit doze lunare și lunare..

Mys Palmer, CEO MysPalmer.com, știe că viața se întâmplă și nu o poți evita când o face, așa că „planificarea conținutului tău cu o săptămână în avans are grijă de el. Nu trebuie să fie fantezie. Conectați-vă la Hootsuite și folosiți editorul pentru a vedea săptămâna viitoare. Faceți clic pe un moment, alegeți rețeaua și programați. ”

Oricum, nu trebuie să vă stresați. „Dacă sfârșiți să pierdeți o postare dintr-un motiv sau altul, nu o transpirați”, spune Julie Ewald. „Împingeți-l cât mai repede. Dacă ați făcut orice fel de efort SEO, veți vedea o scufundare în trafic și în clasamente dacă săriți postarea cu totul. “

Dacă ai angajat un blogger

Nick Brennan, fondator și CEO al Watch Social Media, spune: „Există trei chei pentru a rămâne organizat și pe drum, când vine vorba de blogging” și aveți pe altcineva să facă treaba pentru dvs.:

1. Un calendar de conținut la nivel înalt, în care vă precizați ce tip de conținut doriți să fie live în fiecare săptămână – formă lungă / formă scurtă, conținut orientat către un public față de altul, etc..

2. Un depozit de idei pe care îl puteți atinge pentru a completa acest calendar.

3. Un proces clar de aprobare.

„Atâta timp cât ai un scriitor puternic și aceste articole pe loc”, adaugă Brennan, „echipa ta nu ar trebui să aibă nicio problemă să scoată conținutul de calitate cu regularitate.”

Avem un ghid aici WHSR despre angajarea scriitorilor pe care poate doriți să le citiți: „De la Blogger la Editorul de gestionare: Angajarea scriitorilor pentru blogul dvs.”

Cum să abordăm postările sezoniere

Este o idee bună să planificați aceste postări în avans – chiar și cu câteva luni înainte – pentru că ar putea duce la o boom în trafic și, prin urmare, este posibil să doriți să le gestionați cu atenție suplimentară.

În mod ideal, veți planifica postările sezoniere la începutul anului și veți bloca zilele calendaristice pentru a le scrie, precum și termenele. Acordați-vă suficient timp pentru a face lucrurile, deoarece nu veți ști ce s-ar putea întâmpla în multe luni de acum încolo: un calendar liber este încă mai bun decât niciun calendar deloc.

De asemenea, aveți mai mult timp să vă gândiți la postările dvs. și să le conectați cu atenție la brandul dvs., precum și timp suplimentar pentru a vă dedica cercetării și găsirii de surse pentru a interveni mult timp în avans, lucru care va beneficia atât de dvs. cât și de sursele dvs., după cum puteți reprogramați interviul dacă apare o urgență.

Danny Garcia explică:

Ar fi bine să aveți postul gata de a merge în ziua [publicării] sau cu o zi înainte. Punctualitatea este importantă, dar este încă mai important modul în care răsuciți postul de vacanță pentru a reflecta marca dvs..

Această strategie funcționează cu orice postări pe care intenționați să le publicați, așa că asigurați-vă că planificați majoritatea calendarului dvs. la începutul anului sau la fiecare 6 luni, sau cel puțin, așa cum sugerează Mys Palmer, „Încercați să cercetați luna următoare până mijlocul precedentului. Planificați postările sezoniere ale lunii noiembrie până pe 15 octombrie. ”

Instrumente (gratuite și plătite) pentru Blog și Social Media Planning

Instrumente de planificare a blogului

Planificarea este esențială, dar nu trebuie să faceți totul manual! Există instrumente gratuite și plătite pe care le puteți utiliza eficient pentru a accelera productivitatea blogului dvs. și a ține totul sub control, fără stres.

CoSchedule

CoSchedule este un calendar editorial bazat pe web creat special pentru marketingul de conținut.

Chris Brantner, proprietarul CutCableToday.com, împărtășește experiența sa cu instrumentul:

Cu ceva timp în urmă, am trecut la CoSchedule pentru a-mi gestiona blogul și este cel mai bun lucru pe care l-aș fi putut face vreodată. Nu numai că mă ajută să gestionez cu ușurință misiunile cu mai mulți scriitori și editori, dar îmi permite să-mi fac o idee de la început până la postare la distribuirea social media – totul dintr-un tablou de bord integrat cu WordPress.

Danny Garcia recomandă, de asemenea, acest instrument pentru planificarea conținutului, iar Lori Soard îl listează ca unul dintre cele 10 instrumente de gestionare a timpului pentru bloggeri.

Planificarea de pluginuri pentru WordPress

Vishnu a scris o postare detaliată despre cum să îmbunătățească fluxul de lucru editorial cu plugin-uri de planificare. Articolul este destinat blogurilor cu mai mulți autori, dar ghidul poate fi aplicat cu ușurință și pe bloguri cu un singur autor.

Cele mai bine cotate plugin-uri editoriale pentru WordPress includ:

 • Calendar editorial
 • Editează fluxul (revizuit de Vishnu în postarea sa)
 • Calendar conținut WP

Danny Garcia recomandă, de asemenea, „instrumente și integrări (…) care vor facilita procesul de blogging”, cum ar fi Orbis și Task Manager.

Airtable

Airtable este o soluție software bazată pe web pentru planificarea calendarului editorial care folosește un format de foaie de calcul.

Elizabeth Carter recomandă acest software. „Este un instrument simplu, bazat pe cloud, care face foarte ușor încrucișarea câmpurilor de date într-o serie de foi de calcul. De exemplu, pot avea calendarul meu principal într-o singură foaie de calcul și să-l conectez la foi de calcul separate care urmăresc cuvinte cheie, autori, persoane cumpărător etc. Este foarte vizual, ușor de împărtășit cu echipa mea și este pur și simplu distractiv de utilizat. ”

HootSuite

În cuvintele lui Garcia, Hootsuite este un „instrument de gestionare a rețelelor de socializare care vă permite să programați postări pe Facebook & Twitter, astfel încât marketingul în social media nu ajunge să mănânce mult timp ”.

Lori Soard a listat Hootsuite printre cele 20 de instrumente obligatorii pe care fiecare blogger și afacerea online ar trebui să le păstreze la îndemână.

Generatoare și generatoare de idei

Începuturile de idei sunt liste de solicitări de bloguri pentru a vă începe să scrieți și să evitați blocarea scriitorului atunci când nu puteți veni cu un subiect sau un unghi pentru a scrie despre.

Lori Soard a împărtășit 20 de starteri în postarea ei și am adunat 15 generatori de idei de blog pentru a scoate selecția din ecuație și pentru a începe, fără să mă gândesc mai departe.

Trello

Printre recomandările lui Danny Garcia privind instrumentele de blogging, Trello își câștigă locul ca organizator pentru sarcini și idei. El subliniază cum „este important să le notăm pe altele sau altfel le vei uita și te va menține organizat.”

De asemenea, Trello este liber de utilizat.

Smartsheet

Acesta este instrumentul de planificare a conținutului pe care îl folosește Julie Ewald. Smartsheet este o platformă de management colaborativ asemănător unei foi de calcul, ușor de utilizat și ușor de utilizat.

Instrumentul poate fi încercat gratuit, iar prețurile încep de la 14 USD / utilizator / lună.

Buzzsumo

Acest cunoscut site web „este o modalitate excelentă de a vedea ce este în trend”, spune Danny Garcia, „[și] este, de asemenea, un instrument minunat pentru a găsi oameni care ar fi interesați de blogul tău.”

Un instrument excelent pentru a vă păstra la îndemână atunci când sunteți scurt în ideile de conținut.

Asana

Asana este o suită de colaborare bazată pe web și de gestionare a proiectelor pentru persoane și echipe.

Este gratuit să folosești până la 15 membri ai echipei, atunci prețurile încep de la 8,33 USD / utilizator / lună.

PHP-Calendar

Dacă preferați o soluție bazată pe PHP pentru calendarul dvs., PHP-Calendar este un frumos calendar open source pe care îl puteți descărca și instala pe serverul dvs. cu cerințe minime..

Calendare și liste de verificare prin blog

Există o mulțime de disponibilități online gratuite, create de bloggeri ca tine, care doreau să-și îmbunătățească viața (și vizitatorii lor).

Iată câteva resurse:

 • Suzi de la StarAMomBlog.com împărtășește obiectivele SMART de bloguri pe listele de verificare ale acestora.
 • Designer Blogs Studios a creat un kit de planificare a blogului final pentru descărcare și utilizare.
 • CoSchedule are un șablon de calendar gratuit pentru conținut.
 • HubSpot oferă, de asemenea, șabloane de calendar editorial.

Și, Pinterest are mii de planificatori de bloguri din care să aleagă!

La pachet

În esență, puteți crea un program de blog care funcționează dacă aveți atenție la:

 1. Obiectivele dvs. de blog
 2. Stilul dvs. de viață și condițiile de sănătate
 3. Câte postări poți scrie realist într-o lună
 4. Cât poți automatiza

Sfaturile despre programarea inteligentă pe care le-ați citit în acest ghid au venit toate de la bloggerii și marketerii pe care i-am intervievat și unii din experiența personală. Unii s-ar potrivi cu situația dvs., alții poate, dar, deoarece programarea blogului este una dintre acele practici pe care le învățați prin încercare și eroare, vă invit totuși să încercați cât mai multe pentru a vă ajuta să înțelegeți ce funcționează pentru dvs. și să vă prezentați propriile tale planificări.

Pentru succesul tău, coleg blogger!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map