Cum să câștigi bani în mod pasiv cu respondenții de e-mail

Există un motiv pentru care atât de mulți bloggeri spun „banii sunt în listă”.


Majoritatea vizitatorilor site-ului dvs. web nu se vor transforma instantaneu în fani fideli. Probabil că vor verifica zeci, chiar sute de site-uri web în această săptămână și, din păcate, este ușor să-l uiți pe al tău după ce fac clic pe distanță – decât dacă rămâi în contact cu ei.

S-ar putea să credeți că media socială este un mod ideal de a-ți menține vizitatorii interesați. Și media socială își folosește, dar când vine vorba de a-ți construi publicul fidel și de a-ți monetiza blogul, nu poate concura cu e-mailul.

E-mailul poate fi o tehnologie veche în comparație cu rețelele de socializare, dar este totuși mai bine să auziți mesajul dvs. Pe social media, mesajele sunt efemere și adesea înecate cu tot zgomotul. Pe de altă parte, un e-mail rămâne în căsuța de e-mail a publicului dvs. și nu se stinge dacă este ignorat.

Și prin e-mail, nu trebuie să vă ocupați de restricțiile de caractere, specificațiile imaginii, accesul plătit sau condițiile de utilizare greșite..

Acesta este motivul pentru care banii sunt în listă. Iată cum să faceți ca lista dvs. să funcționeze pentru dvs..

Cum să vă construiți lista de e-mailuri?

Evident, pentru a câștiga bani de la respondentul dvs. de e-mail, mai întâi aveți nevoie de abonați.

Dar nu doar abonați – doriți doar abonați interesați de ceea ce aveți de oferit. Este important să vă concentrați eforturile pe crearea unei liste de calitate care să fie formată din publicul dvs. țintă ideal.

1- Formulare de înscriere prin e-mail

Dacă obținerea abonaților de e-mail este principalul obiectiv al blogului dvs., trebuie să-l transformați în centrul site-ului dvs. Formularele dvs. de înscriere ar trebui să iasă în evidență de conținutul dvs. Dacă site-ul dvs. este înghesuit, nimeni nu vă va vedea formularele de înscriere. Ștergeți distragerile inutile și asigurați-vă că formularele de înscriere sunt clar vizibile.

Luați în considerare utilizarea unui formular pop-up care nu este enervant și ușor de utilizat pentru a obține și mai mulți abonați. Aici, pe WHSR, folosim Ninja Popups. Puteți achiziționa Ninja Popups de la CodeCanyon. De asemenea, vă recomandăm OptinMonster, un plugin WordPress care poate crea design-uri frumoase de formă opt-in.

2- Freebies și upgrade-uri de conținut

O metodă populară pentru a obține mai mulți abonați prin e-mail este oferirea de noi abonați, cum ar fi o carte electronică sau un curs de e-mail..

O altă metodă eficientă de construire a listelor care a devenit populară recent este actualizarea conținutului, în care bloggerii oferă gratuit unicii pentru a completa („actualiza”) postările individuale, disponibile numai pentru abonații de e-mail..

În timp ce oferirea de freebies necesită o investiție în avans, mulți bloggeri consideră că aceasta ajută la creșterea listei de e-mailuri.

Cu toate acestea, asigurați-vă că rețineți că nu doriți doar mai mulți abonați – aveți nevoie de acest lucru dreapta abonați.

Freebie-ul dvs. ar trebui să fie exact ceea ce publicul țintă dorește să descarce. Dacă freebie-ul dvs. atrage publicul greșit, va rezulta doar într-o rată mare de dezabonare. Luați în considerare să utilizați sondaje pentru cititori pentru a afla exact ce convingeri gratuit sunt pentru publicul dvs. unic.

Cum să vă monetizați răspunsul automat

Pat Flynn din venitul pasiv inteligent câștigă o parte mare din veniturile sale promovând Bluehost și LeadPages.Pat Flynn din venitul pasiv inteligent câștigă o parte mare din veniturile sale prin promovarea Bluehost și LeadPages.

Pentru a genera bani cu răspunsul automat la e-mail, va trebui să vindeți ceva.

Linkurile de afiliere sunt o modalitate populară de a câștiga bani cu ajutorul răspunsurilor automate prin e-mail. Puteți utiliza un site web precum Share A Sale pentru a găsi oportunități de parteneriat de afiliere sau să vă asociați cu mărci pe care le utilizați deja, care au programe de afiliere, cum ar fi compania dvs. de găzduire web.

Puteți câștiga bani și prin vânzarea propriilor produse și servicii. Produsele digitale, precum cursurile și cărțile electronice, sunt o modalitate comună de a obține venituri pasive. În timp ce necesită o investiție în timp avansat pentru a crea produsul, acestea pot continua să obțină venituri pasive odată ce răspunsul automat va fi finalizat, fără a mai fi nevoie de alte lucrări din partea dvs..

Sapă mai adânc

  • 4 exemplare de scrisori pentru a transforma abonații listelor de corespondență în clienți

sfaturi

Nu orice e-mail ar trebui să aibă o vânzare dificilă sau vă veți confrunta cu o mulțime de dezabonări.

Cu toate acestea, ar trebui să lăsați ușa deschisă vânzărilor cu fiecare e-mail. Chiar și e-mailurile informaționale pot face link către site-ul dvs., unde vizitatorii pot găsi link-uri pentru a vă achiziționa produsele sau a face clic pe linkurile dvs. de afiliere.

Cu e-mailurile timpurii, ar trebui să creezi încredere cu publicul tău. Dacă tocmai începeți și lista dvs. este încă mică, nu vă fie frică să invitați abonații să vă răspundă și să vă contacteze direct.

Pentru cel mai mare potențial de venit, oferă o gamă de produse și servicii la diferite puncte de preț în întreaga serie de răspunsuri automate. Doar pentru că un singur e-mail care vinde un curs de 500 de dolari nu funcționează, asta nu înseamnă că ar trebui să renunți la acești abonați. Încercați să extindeți seria dvs. de răspuns automat pentru a oferi și un mini-curs de 50 USD.

Instrumente Autoresponder

1- Contact constant

Printre o mulțime de alte instrumente de marketing prin e-mail, ConstantContact este un nume care apare în mod constant (fără niciun punct de intenție). În afară de competența sa de bază în marketing prin e-mail, site-ul s-a extins, de asemenea, la alte servicii de marketing legate de un plus. Consultați recenzia lui Tim Contact Constant pentru a afla mai multe.

2- GetResponse

GetResponse este instrumentul nostru recomandat de marketing prin e-mail, cu un accent deosebit pe autorespondere. Sunt de peste 15 ani. O folosim pentru a proiecta, trimite și urmări buletine de e-mail către abonații noștri la un preț foarte accesibil. Consultați recenzia GetResponse a lui Jerry pentru a afla mai multe.

3- AWeber

AWeber este un instrument popular pentru lista de e-mailuri care include o caracteristică de răspuns automat. De asemenea, oferă un instrument RSS-to-mail, astfel încât abonații dvs. să poată primi automat ultimele postări ale blogului dvs., făcând buletinul dvs. complet pasiv..

4- MailChimp

MailChimp este un instrument popular pentru lista de e-mailuri renumit pentru ușurința de utilizare și șabloane superbe (ca să nu mai vorbim de mascota lor drăguță de maimuță). MailChimp oferă un instrument cu răspuns automat doar cu conturile plătite. Cu instrumentele lor de automatizare, puteți configura cu ușurință o serie de e-mailuri pentru noi abonați sau chiar puteți seta e-mailuri care să fie trimise după anumite evenimente declanșatoare (cum ar fi trimiterea unui cupon după ce un client cumpără un produs).

Începeți să vă construiți lista astăzi

Dacă doriți să faceți bani din bloguri, este esențial să creați o listă de e-mailuri.

Vestea bună este că nu este niciodată prea târziu! Începeți prin a vă înscrie la instrumentul pe care îl alegeți pentru lista de e-mailuri și prin plasarea unor formulare de înscriere pe site-ul dvs. După ce aveți o idee despre nevoile publicului dvs., puteți crea un produs care le va plăcea.

În timp ce autorespondenții de e-mail pentru a face bani au nevoie de timp pentru a le configura, odată ce sunt în loc, pot fi o sursă de profit foarte profitabilă pentru bloggeri și companii online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map