Cum să ceri sponsorizare pe blog când îți este frică

Unul dintre cele mai înfricoșătoare lucruri pe care trebuie să le facă bloggerii noi este să ceară plata pentru munca lor. În timp ce sponsorizările pot fi o sursă vitală de venit pentru un blogger de succes, prea mulți dintre noi suntem îngroziți să solicităm suficientă plată pentru ceea ce merităm de fapt. Iată 4 pași pentru a juca un brand sau un client care au lucrat pentru mine, mai ales când mi-a fost teamă să întreb.


Selectați-vă înțelept perspectiva

Înainte de aruncare, puteți face anumite lucruri pentru a vă configura pentru succes și pentru a vă îmbunătăți șansele de a crea un pas de succes potențialilor clienți ai mărcii. Alegerea perspectivei tale înțelept este jumătate din luptă. Iată cum să alegeți mărcile perfecte pentru a le juca:

# 1: Lucrează cu mărci pe care deja le iubești

Care sunt produsele tale preferate pe care nu le-ai considera niciodată să le cumperi de la un concurent? Ce le-ați recomanda cu bătaie de inimă prietenilor apropiați? Pe lângă faptul că iei în considerare branduri mari, gândește-te la magazinele și magazinele locale pe care le frecventezi. De exemplu, piața mea alimentară este un loc obișnuit în care cumpăr, este disponibilă pentru cea mai mare sursă de trafic (cititorii din statul meu) și se potrivește perfect cu nișa mea.

# 2: Pe cine știi?

Pe măsură ce începeți să participați la conferințe și să expuneți, veți începe să dezvoltați relații atât cu brandurile, cât și cu bloggerii. Obțineți mostre de mărci și scrie o piesă excelentă sau realizează un scurt videoclip de recenzie pozitivă. Muncește din greu pentru a face din această piesă de succes, fără a angaja ore de muncă.

# 3: Faceți-vă temele

După ce ai un brand în minte, cercetează-le. Aflați culise și studiați-le despre pagina. Ce spune presa despre ei? Despre ce vorbesc pe social media? Ce promovează în prezent, altele decât articolele de sezon? Creați idei de pas creativ în jurul acelor eforturi de marketing care se încadrează în nișa și publicul dvs. actual. Asigurați-vă că contactați persoana corectă atunci când aruncați un sponsorizare. Aflați de Googling, contacte de social media, cercetând site-ul lor corporativ și consultând LinkedIn. Nu trimiteți o tonalitate la „informații” dacă o puteți ajuta.

# 4: Urmărește-i și Campion

Scoate brandul și ce îți place la ei cât poți de mult. Distribuie acțiunile lor, evenimente și oferte. Abonați-vă la newsletter-ul lor. Participă la evenimentele lor.

# 5: Ascultă feedback-ul lor

Când le ajungi la ei, cum ajung înapoi? Ți-au mulțumit sau te-au complimentat? Începeți o discuție cu ei despre marca sau produsul lor prin e-mail sau pe social media. Nicio marcă nu este perfectă și dacă aveți o întrebare despre produsul lor, întrebați politicos. Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța ceea ce au nevoie și de a o încorpora în pitch.

Puteti vinde

O mulțime de bloggeri consideră că faptul de a cere bani este prea greu, dar este pur și simplu o chestiune de a o face corect și profesional. Sunteți direct cu clienții potențiali, așa că, dacă nu sunt interesați, pur și simplu nu vor răspunde.

Lecții dintr-o curte de vânzare

Recent, soțul meu și cu mine ne-am desfășurat prima vânzare în curte – și a fost un succes, dar abia după ce am început să angajăm clienți. Iată care sunt abilitățile de vânzare pe care le-am învățat la vânzarea mea în curte:

 • Upsell Your Products Am văzut un client care-mi răsfoia cărțile creștine și am observat că nu a ales o Biblie, pe care o aveam în altă parte, așa că i-am arătat unde se află. Am făcut ca vânzarea și vânzarea să fie foarte ușoară după aceea. Descoperiți ce anume căutați și oferiți-le acestora.
 • Show The Value O altă femeie privea prin hainele copiilor mei și i-am spus de ce unele dintre aceste articole au fost purtate o singură dată și erau aproape complet noi. Din nou, vânzarea a fost făcută pentru că „nou” pentru un preț mic este o valoare excelentă.
 • Motive convingătoare Un client a fost în conflict cu privire la cumpărarea unei anumite cărți, întrebându-se de ce a fost de vânzare. I-am spus că l-am folosit și că și-a îndeplinit scopul. Vândut! Oferă-ți perspectivei un motiv convingător pentru vânzarea care justifică prețul.
 • Cunoaște-ți produsul și ce merită – mai ales dacă ești tu, am făcut mult mai bine decât soțul meu la vânzare, deoarece partea mea din produse erau organizate și etichetate și le cunoșteam din interior și din exterior. Doar tu știi ce poți oferi un brand și de ce ești perfect pentru ideea ta de campanie. Folosește asta în tonul tău.

Setați-vă prețul

Următoarea provocare poate fi cea mai grea pentru mulți bloggeri: stabilirea unui preț rezonabil. Iată cum:

Lucrări de sol care vă ajută înainte de a începe pitchingul

Faceți toate cercetările de marcă. Creați un set de media frumos în format PDF. Obțineți site-ul dvs. în formă. Alăturați-vă unui grup de suport de bloggeri pentru întrebări și încurajări. Folosiți un ghid precum „Pitch Session: Ghidul Bloggerului pentru realizarea parteneriatelor, colaborărilor și postărilor sponsorizate” de Brandi Riley, care m-au ajutat cu adevărat. Aveți deja sponsorizate proiecte sub centura dvs. Dacă nu ați făcut deloc o postare sponsorizată, poate fi prea curând să încercați să vă prezentați, deoarece nu veți avea de lucru pentru a vă arăta clientul. Obțineți primele proiecte sponsorizate alăturați-vă unor grupuri precum Tomoson.com sau Social Fabric, unde s-ar putea să fie ceva mai ușor de aterizat proiecte.

Înțelegerea și calcularea valorii

Există o mulțime de resurse care vă ajută să vă setați prețul. Cu toate acestea, dacă folosești o formulă de trafic, dar a ta este redusă, este posibil să vină cu un preț care nu va merita efortul tău. Scrierea de calitate, fotografia și acțiunile sociale iau rezultate. Nu uitați, nu doar vindeți o postare, ci faceți publicitate pentru viața blogului dvs. Dacă cineva crede că prețul dvs. este prea mare, atunci este posibil să nu doriți să investiți timpul. Începeți prin a privi lucrările pe care le-ați plătit anterior și creșteți-vă puțin rata de acolo. Dacă faceți o scriere independentă pe blogul dvs., setați o rată mai mare decât cea pe care o percepeți acolo. Puteți întotdeauna să vă întoarceți și să vă reglați prețurile dacă nu primiți niciun răspuns, dar dacă da, renunțați treptat.

Under-Promise și Over-Deliver

Acest ferăstrău vechi este încă cel mai bun sfat. Stabiliți o rată rezonabilă și spuneți ce veți da pentru această rată. Odată logodit, du-te mai departe. De exemplu, puteți crea un tipar, face un videoclip scurt pentru Instagram sau scrie un hashtag strălucit doar pentru această campanie. De asemenea, este ușor să depășiți acțiuni.

Studiul meu de caz

Iată cum am combinat toate cele de mai sus pentru a deține cu succes primul meu pas cu preț complet. Brandul este un lanț de supermarketuri care francizează local. Cumpăr acolo în fiecare săptămână și făcusem de curând niște lucrări pentru ei, în schimbul produselor și cadou pentru cititorii mei. După proiect, persoana din PR a companiei a spus: „Uau, îți place foarte mult magazinul nostru!” În continuare, m-am asigurat să împărtășesc pe rețelele de socializare atunci când economiseam bani și folosesc programele mele de afiliere și cupon, pentru a împărtăși modul în care am salvat un pachet pe anumite articole. În timp ce promovez alimentarul la care fac cumpărături, folosesc cu asiduitate legăturile mele de afiliere pentru cupoane de marcă și programe de rabat pentru a obține venituri. Într-o zi, am reușit o economie de 25% la alimentația organică și fără alergeni. M-am gândit că acesta va fi un grozav pentru reprezentantul PR. Am scris împreună un e-mail despre ultimul nostru proiect, entuziasmul pentru brand și ideea mea creativă pentru o postare, care se referea la economisirea de bani. I-am amintit chiar că brandul avea să facă obiectul unei concurențe dure, deoarece două magazine competitive de alimente veneau în zona noastră. Recent mi s-a oferit un produs de peste 200 USD, plus de la o companie care dorea să lucreze cu mine, așa că am folosit acest ghid ca să-mi stabilesc valoarea. Mi-am pus kitul media pe site-ul meu și am așteptat un răspuns. Nu a durat mult și după o scurtă negociere (am fost de acord să iau o mică parte din taxa mea în carduri cadou), am primit un proiect care îndeplinea planurile lor de marketing. Încă voi să-mi lucrez câteva idei în postarea mea, dar sunt încântat că primul meu ton cu taxă a funcționat atât de bine. Nu-ți fie teamă să dai ton. Realizat corect, veți începe să obțineți venituri de la mărcile pe care le iubiți deja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map