Cum să faci bani ca afiliat

Sunt sigur că ați auzit de termenul „marketing afiliat” și ați citit despre oamenii online care fac sute, mii sau chiar milioane de dolari online din marketingul afiliat. În forma sa cea mai simplă, marketingul afiliat este o afacere bazată pe performanță, în care companiile plătesc persoanele care își promovează produsele. Acești oameni sunt cunoscuți ca afiliați.


Unele dintre lucrurile pe care le-ați achiziționat pe internet au provenit de la o recomandare de la un site web pe care îl vizitați. Proprietarul site-ului respectiv ar fi făcut un comision din cauza achiziției. Cu cât mai multe produse cumpără clienții, cu atât mai mulți bani vor face un afiliat.

Majoritatea companiilor afiliate plătesc filialele prin cost pe acțiune (CPA). Aceasta înseamnă că afiliatul câștigă bani ori de câte ori are loc o acțiune. De obicei, aceasta are forma unei vânzări (când cineva cumpără ceva) sau a unui plumb (atunci când cineva se înscrie la ceva, de exemplu, buletin informativ, încercare gratuită, înregistrare etc.).

Multe companii au propriul program de afiliere intern. Acest lucru este comun printre marile companii de internet, cum ar fi Amazon și companiile mici care vând doar unul sau două produse. Cealaltă opțiune pentru companii este utilizarea unei rețele de afiliere, cum ar fi Comisia Junction sau Partajarea unei vânzări. Aceste rețele listează mii de oferte și produse pentru afiliați.

Comisiunea comisieiComisiunea comisiei

Ca afiliat, există multe beneficii pentru utilizarea unei rețele de afiliați. Programele de afiliere interne și rețelele de afiliați au toate pragurile de plată minime. Este mult mai ușor să atingeți un prag de plată dacă aveți de promovat sute sau mii de produse și servicii diferite. În mod frustrant, multe programe de afiliere interne au praguri de plată nerealiste. Am dat peste programe de afiliere care plătesc 5 dolari pentru vânzarea unui produs de 20 USD, dar nu plătesc afiliații până când nu ajung la vânzări de 100 USD. Aceasta înseamnă că orice comisioane câștigați vor fi pierdute dacă nu veți ajunge la 100 USD în vânzări. În mod colectiv, acest lucru poate fi o problemă, deoarece s-ar putea avea o mulțime de bani răspândiți în zeci de programe de afiliere interne care nu vă vor plăti niciodată. Aceasta este o problemă mai mică atunci când puteți promova o mulțime de produse diferite dintr-o rețea.

Alegerea produsului de promovat este foarte importantă. Poți fi tentat să promovezi produse cu cele mai mari comisioane, oricum comisioanele generoase nu înseamnă nimic dacă nu poți convinge pe nimeni să cumpere efectiv produsul. Rețelele de afiliere vă ajută cu decizia dvs. prin listarea ofertelor pe care le puteți promova în format tabel. Informațiile obișnuite sunt plata, tipul (de exemplu, plumb sau vânzare), câștigurile pe clic (EPC) și rata de conversie.

Câștigurile pe clic vă informează cât de mult vă puteți aștepta să obțineți pentru fiecare vizitator pe care îl trimiteți la ofertă. De exemplu, o ofertă poate avea o plată de 40 USD, dar un CPE de 1,50 USD. Rata de conversie vă permite să știți ce procent din traficul dvs. se transformă în vânzare. Puteți calcula EPC dacă cunoașteți rata de conversie și invers. În acest exemplu, oferta cu o plată de 40 USD are o rată de conversie de 3,75%.

Cât de fiabilă EPC și ratele de conversie pe care le oferă rețelele de afiliere depind de cât de populară este oferta. Cu cât sunt mai mulți oameni care promovează produsul sau serviciul, cu atât informațiile sunt mai fiabile. S-ar putea să fiți capabil să convertiți mult mai mare decât media afiliată sau puteți lupta pentru a obține vânzări. Totul se rezumă la cât de direcționat este traficul dvs. Luați de exemplu două site-uri web diferite: un site de știri sportive și un site web care examinează echipamentul sportiv. Site-ul de știri ar putea obține o rată de conversie bună promovând orice produs legat de sport, cu toate acestea, site-ul de revizuire ar obține o rată de conversie mai bună la un produs, cum ar fi un ceas GPS sportiv. Motivul este simplu; oamenii sunt pe acel site pentru a cumpăra ceva. Nu sunt doar pentru a citi ultimele știri despre sport.

Rețineți acest lucru atunci când alegeți un produs sau serviciu pentru promovare. Cu cât o ofertă este mai strâns legată de publicul dvs., cu atât este mai probabil să convertiți vizitatorii în vânzări și clienți.

Fără alte detalii, să ne uităm la unele dintre cele mai populare moduri de a câștiga bani prin marketing afiliat :)

5 modalități de a câștiga bani ca afiliat

1. Recenzii

Recenziile sunt o modalitate excelentă de promovare a ofertelor. Există o mulțime de informații online pentru persoanele care nu cumpără impulsiv. Știu pentru că sunt unul dintre ei. În mod normal, durează câteva minute pentru a decide dacă cumpăr un plugin WordPress care ar putea fi folosit pe unul dintre site-urile mele web, însă când vine vorba de a cumpăra ceva precum un laptop, televizor sau telefon nou, sunt obsedantă. Nu este neobișnuit să petrec săptămâni cercetând un produs pentru a mă asigura că aleg cel mai potrivit.

Știu că mulți oameni sunt ca mine.

Acesta este motivul pentru care o recenzie este un mod atât de grozav de promovare a unui produs. Oamenii caută informații despre un produs, astfel încât, dacă le puteți furniza, există șanse mari să facă clic pe linkul dvs. către produs și să cumpere produsul. Recenziile au fost unul dintre cele mai profitabile moduri de a câștiga bani online. În ultimul meu mare venit pe blog din recenzii a fost generată peste 75% din veniturile site-ului, mult mai mult decât ceea ce făceam din vânzările de reclame, etc..

Proprietarul acestui site, Jerry Low, are, de asemenea, multă experiență în acest domeniu. Pe WebHostingSecretRevealed.net (WHSR), el examinează companiile de găzduire în detaliu. Pe HostScore.net (celălalt proiect al său), el a dezvoltat un sistem de monitorizare a performanței de găzduire și a creat o platformă pentru a colecta recenzii ale utilizatorilor. Acest lucru este un drum lung pentru a convinge oamenii să viziteze un site, iar recenzia dvs. poate fi cea care convinge acea persoană să facă clic pe „CUMPĂRĂ”.

recenzii de gazduire webhostingsecretedvevealedRecenzii de găzduire

2. Bannere

Majoritatea site-urilor web își vând spațiul de banner, deși poate fi uneori mai profitabil să promovezi o ofertă în locul său. Cu un site web trecut, m-am străduit să vând o singură zonă de banner pentru mai mult de 100 USD pe lună, dar am găsit ulterior o ofertă specială care mi-a făcut de două ori mai mult.

Anunțuri bannerAnunțuri banner

Am găsit câteva recenzii pe care le-am scris, au avut mult trafic, în ciuda site-ului web pe care a fost scris pentru a nu fi atât de popular. Acest lucru se datorează în principal clasamentului articolului pentru cuvintele cheie relevante din motoarele de căutare. Bannerele sunt diferite, deoarece sunt prezentate în general pe site-ul dvs. web. Cu excepția cazului în care site-ul dvs. web este concentrat pe un subiect specific, veți vedea probabil o rată de conversie mai slabă din anunțurile banner decât dvs. pentru recenzii. În plus, trebuie să țineți cont și de orbirea anunțurilor.

Nu este corect să comparăm recenziile cu bannere, deoarece sunt lucruri complet diferite. Recenziile își fac timp pentru a scrie în timp ce durează doar un minut pentru a copia codul pentru un banner și a-l lipi pe site-ul dvs. web. Cu cât traficul dvs. este mai direcționat, site-ul dvs. va fi afișat mai mult. Prin urmare, toate lucrurile considerate egale, ar trebui să observați o creștere a veniturilor din banner-uri pe măsură ce traficul site-ului dvs. web crește.

3. Promovarea ofertelor direct

Marea majoritate a marketerilor afiliați care realizează sute de mii de dolari pe lună fac acest lucru prin promovarea directă a ofertelor. Acestea fac acest lucru prin achiziționarea traficului și apoi trimiterea persoanelor direct către ofertă sau către o pagină de destinație care promovează oferta (notă: multe oferte nu permit conectarea directă la pagina ofertei, de aceea trebuie să trimiteți vizitatori pe o pagină de destinație). Odată ce găsesc o ofertă care este profitabilă, încearcă și o măresc mai sus. De exemplu, ar putea investi 10 – 50 USD pe zi promovând o ofertă pentru a vedea dacă este profitabilă. Dacă sunt capabili să obțină un profit, vor începe să își crească cheltuielile de publicitate pentru a-și crește profitul.

Comercializatorii de afiliați cheltuiesc mii de dolari înainte de a găsi prima campanie profitabilă. Chiar și după ce au câștigat experiență în a câștiga bani prin această metodă, vor vedea în continuare o mulțime de ascensiuni și coborâșuri. Diferența dintre o campanie profitabilă și cea care le costă bani este foarte mică. Acesta este motivul pentru care marketerii afiliați petrec atât de mult timp analizând datele.

Marketing afiliatPromovarea ofertelor

Dacă sunteți nou să lucrați online și nu aveți un buget mare, promovarea ofertelor direct în acest mod nu este recomandată. Despre acest lucru a vorbit Tyler Cruz. El a subliniat că nu ar trebui să intrați în acest tip de marketing afiliat decât dacă aveți o mulțime de bani pe care vă puteți permite să pierdeți.

Dacă aveți bani de cheltuit și doriți să încercați marketingul afiliat, vă recomand să vă înscrieți la o rețea fiabilă, cum ar fi PeerFly, și apoi să găsiți o ofertă care se transformă bine. Apoi încercați și împingeți traficul către ofertă utilizând un serviciu PPC, cum ar fi Google Adwords sau Adsterra. Începeți cu cuvinte cheie cu coadă lungă, care nu vă vor costa mulți bani. Sperăm că veți începe să vedeți câteva conversii după câteva zile și apoi puteți începe să reglați lucrurile, să schimbați cuvintele cheie pe care le vizați, site-ul web pe care cumpărați trafic de la etc.

Cel mai bun mod de a învăța cum să câștigați bani în acest mod este făcând-o singur. Este într-adevăr un caz de încercare și eroare când vine vorba de a face profitabilă o campanie.

4. Marketing prin e-mail

Bloggerii și marketerii de top continuă să le spună altora că „Banii sunt în listă”.

Sunt 100% corecte. O listă de e-mail vizată cu abonați fideli este un bilet unic pentru a câștiga bani în mod constant. Există marketeri de e-mail care au sute de mii de abonați și pot face mii de dolari dintr-o trimitere prin simpla recomandare a unui produs.

Există diferite modalități de a câștiga bani din e-mail marketing. Principalele modalități de a profita dintr-o trimitere prin poștă sunt:

 • Trimiterea unui e-mail care recomandă un produs sau serviciu – Atunci vi se va plăti un comision de afiliere atunci când unul dintre abonați, dar oferta.
 • Utilizarea listei pentru promovarea propriilor produse – Unii marketeri au făcut milioane făcând acest lucru. Chiar și un eBook simplu care are 100 de pagini poate face zeci de mii de dolari în câteva zile, dacă marketerul are o listă suficient de mare.
 • Vânzarea de reclame – Mulți marketeri de e-mail trimit mailuri în numele altora contra cost. Cu cât au mai mulți abonați, cu atât taxele lor sunt mai mari pentru o destinație de plasare a anunțurilor.

Frecvența trimiterilor este ceva de care mulți nu sunt de acord. Există marketeri care trimit e-mailuri către abonați cu oferte în fiecare zi. Trimiterea constantă a ofertelor către cititori consideră că, în general, ratele de dezabonare sunt înregistrate prin acoperiș, astfel încât marketerii încearcă în mod constant să înlocuiască abonații care au plecat. Această reducere constantă a abonaților înseamnă că o parte din veniturile lor trebuie reinvestite pentru a obține noi abonați sau lista va muri.

Pe termen lung, este mai rentabil să construiți o relație bună cu abonații. Când abonații vă cunosc și au încredere în dvs., este mai probabil să vă achiziționeze produsele și produsele pe care le recomandați. Unii marketeri au atât de loiali, încât trimit prin e-mail în fiecare zi și nu văd rate mari de dezabonare.

Consider că e mai bine cel mai bine o dată pe săptămână abonații prin e-mail. Dacă trimiteți e-mail mai rar, spuneți o dată pe lună, abonații pot fi mai puțin responsabili. Este destul de comun ca oamenii să se aboneze la un site web pentru actualizări și apoi să facă o reclamație atunci când le este trimis un e-mail, deoarece uită că s-au înscris vreodată. Acesta este unul dintre dezavantajele la e-mailuri rareori.

Este mai ieftin să creezi o listă de e-mail dacă ai un site web existent. Dacă nu, va trebui să vă construiți lista cumpărând anunțuri de pe buletinele de informare ale altor persoane. Blogging-ul poate dura foarte mult, de aceea, dacă preferați să vă construiți lista prin publicitate, vă recomand să începeți cu un serviciu, cum ar fi Safe Swaps pentru unele cumpărături de anunțuri vizate și swapuri publicitare.

Sfaturi: Un instrument de marketing prin e-mail vă poate crea sau rupe campania de marketing prin e-mail – citiți acest ghid și alegeți-l pe cel potrivit.

5. Toate de mai sus

Procesul de promovare a ofertelor în mod direct este ceea ce se gândește mulți oameni atunci când aud termenul de „marketing afiliat”, însă se referă la orice metodă de promovare a unei oferte în schimbul unei comisii. Există unii oameni care fac promoție directă de ofertă sau marketing prin email, deși majoritatea marketerilor afiliați folosesc toate metodele de mai sus.

Blogurile sunt exemplul principal în acest sens. Majoritatea blogurilor sunt monetizate folosind recenzii, reclame banner, marketing prin e-mail și legături de afiliere încorporate în conținut.

Toate cele de mai susProblogger

Sper că v-ați bucurat de această imagine de ansamblu a marketingului afiliat și v-a oferit câteva idei despre cum puteți câștiga bani pe internet.

Mult noroc,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map