Cum să faci bani pe bloguri: să devii un revizor de produse

Rezumat (TL; DR)


Aflați componentele unei recenzii bune și cum să vă aliniați primele câteva concerte pentru produse, călătorii sau servicii gratuite, în schimbul recenziilor dvs. sincere.

Divulgare FTC: Linkurile de afiliere sunt utilizate în acest articol. WHSR primește taxe de trimitere de la unele companii listate pe acest site web.

Una dintre cele mai mari plăceri de a fi blogger este aceea de a scrie recenzii despre produse. Entuziasmul de a primi pachete pe poștă, fiorul de a găsi un produs nou care să-mi ajute familia și bucuria de a câștiga bani din confortul casei mele a dus la cariera mea în blogging-ul profesional.

Deci, cum poți începe? Acest primer vă va arăta cum să începeți ca evaluator de produse.

ghid cadou de vacantaGhid cadou de vacanță cu recenzii & link-uri de afiliere

Selectarea articolelor de revizuit

Primul lucru pe care trebuie să-l iei în considerare este publicul tău. Este ceva care te avantajează sau ai recomanda în mod natural acest produs unui prieten care se potrivește publicului tău? Puteți verifica cu siguranță fiecare produs care vă vine în cale, dar asigurați-vă că produsele dvs. trec din toate aceste trei puncte:

 • Sunt ceva pe care îl doriți și pe care îl puteți folosi;
 • Sunt de interes / utilizare pentru cititori sau publicul dorit; și
 • Încadrează tema blogului tău.

Dacă nu, recenzia dvs. pare prea autoservitoare.

Ești un Influencer

Începeți să vă gândiți la dvs. ca influencer: puteți influența comportamentele și obiceiurile de cumpărare ale publicului.

Pe măsură ce cititorii tăi vor crește pentru a avea încredere în tine, vei dori, în mod natural, să-ți recomande lucruri care le sunt utile. Dacă există produse, servicii sau chiar destinații de care v-ați bucurat deja, care se potrivesc cu accentul pe blogul dvs., mergeți mai departe și scrieți o piesă despre ele. După ce faci asta, ești un influencer – este la fel de simplu.

La început, nu veți primi plată și nu veți primi produse gratuite, dar vă puteți monetiza ușor recenziile.

Creați o postare pe blog care recomandă produse și introduceți link-uri de afiliere din programe precum Programul de afiliere al Amazonului, Comisia Junction sau Partajarea unei vânzări. Ideile includ ghiduri de cadouri de vacanță, rețete cu ingrediente pentru link-uri afiliate, tururi de călătorie, instrumente de publicare web, găzduire, pluginuri de blog sau postări „must have” care prezintă lucruri precum tehnologie de top, modele sezoniere sau înapoi la articole școlare.

Un exemplu este ghidul de cadouri pe care l-am creat pentru cititorii mei de Crăciunul trecut (vezi imaginea din dreapta). Ghidurile cadourilor sunt minunate, deoarece atunci când crești, poți să plătești companiilor să participe la ghidul tău.

Găsirea și selectarea articolelor de revizuit

Un blog despre parenting general va avea o selecție largă de produse din care să alegeți. Cu toate acestea, un blog despre „viața verde cu copiii” va avea o selecție mai mică de produse și servicii relevante – numai articole pentru copii ecologice. O postare pe cel mai recent gadget tehnologic nu va zbura cu publicul respectiv.

Un alt produs care este destul de bun pentru a examina și promova este serviciile de găzduire web. De ce? Deoarece este un produs „soft”, care are o cerere ridicată – fiecare persoană care dorește prezență online are nevoie de o gazdă web. Ai nevoie de ea și folosește unul. Așadar, de ce nu revizuiți propriul dvs. gazdă web?

Produse de familie disponibile pentru promovare la ShareASale. I See Me, un vânzător personalizat de cărți pentru copii, plătește 10% pentru fiecare afiliere de vânzare. În prezent sunt 152 de companii de familie care sunt listate la ShareASale (înregistrare).

Componentele unei mari recenzii

Există mai multe părți pentru a scrie o recenzie care este atât de atrăgătoare pentru audiența ta, cât și benefică pentru potențialii clienți care îți vin în cale.

1. O fotografie captivantă a ochilor

Brand-urile îl adoră când faceți ca produsul lor să arate bine, așa că faceți o mulțime de fotografii și faceți tot ce puteți pentru a face imaginea să arate bine.

Dacă este un produs de gătit, arătați produsul și vasul rezultat pe care l-ați creat. Dacă nu puteți face o fotografie bună, cereți o imagine de la client – mai bine să aveți ceva care să arate bine decât nimic, dar trebuie să învățați să faceți fotografii rezonabil de bune. Recenziile de călătorie se pretează la fotografii grozave, dar este posibil să aveți nevoie pentru a deveni creativ pentru un serviciu.

De exemplu, dacă examinați un serviciu de curățare, puteți filma sigla pe camion, echipă și echipamentele lor și înainte / după fotografiile din zonele pe care le curăță.

Imaginea de mai jos este o recenzie pentru cărțile din „Frozen”. Observați că am mai multe imagini pinnable, așa că pot să mă repint din când în când și să schimb tabla de pin și subiectul de fiecare dată când fac.

Recenzie produs - cărți pentru copiiRealizați imagini capabile de pin

Un alt exemplu – Dacă te uiți la revizuirea lui Jerry InMotion Hosting – el folosește tone de adaos de fotografii și diagrame pentru a completa redactarea.

Animate GIF și imagini de înaltă rezoluție sunt utilizate pentru a descrie detaliile.imaginea lui zarbeeImagine furnizată de client (Zarbee)

2. Avantajele acestui articol sau serviciu

Scrieți tot ce vă place despre acest produs, dar acordați atenție la ceea ce brandul promovează în prezent.

De exemplu, dacă este un produs alergic și este primăvara, puteți poziționa conținutul cu privire la cât de provocatoare este această perioadă a anului pentru dvs. și pentru alți bolnavi de alergie..

Un cuvânt de precauție: fiți sincer! Nu face lucrurile; evidențiați pozitivele care v-au plăcut, care se potrivesc campaniei mărcii, dacă și când este posibil, sau altcevați doar să respectați faptele. Aliniați-vă cât mai multe elemente pozitive și subliniați orice ați iubit despre asta.

În campania mea publicitară sezonieră de la Zarbee – am folosit fotografia lor de când nu primisem încă produsul.

3. Defectele

La o conferință de un an, am participat la un Q&A cu un panou de mărci. Decolarea critică pe care am aflat-o de la un reprezentant al mărcii a fost că nimic nu este perfect. Dacă scrieți o recenzie 100% pozitivă, nimeni nu vă va crede și veți pierde credibilitatea.

Scrie despre defectele, dar fii blând.

Nu uitați, încercați să îi determinați pe oameni să cumpere acest produs. Cu toate acestea, dacă produsul este un dud sau defectele sunt prea mari pentru a-l recomanda efectiv și ați primit produsul pentru plată, contactați imediat vânzătorul și întrebați-i ce să facă. Aceștia doresc să încetați să lucrați la revizuire, pot repara defectul sau poate nu știu despre problemă și vă vor cere să amânați postul. Vorbind cu ei este întotdeauna răspunsul și le oferă o perspectivă pozitivă asupra ta.

Recenzie siteGroundNu vă fie frică să evidențiați defectele unui produs / serviciu – chiar dacă primiți o plată de la companie. Iată o captură de ecran din recenzia SiteGround a lui Jerry – notează dezavantajele pe care le-a subliniat în recenzie.

4. Opinia dvs. generală și informațiile despre produs

După ce ați enumerat pozitivele și defectele, puteți să vă dați opinia generală – să fiți la fel de creativ pe cât doriți. Creează-ți un sistem de evaluare, dă cu degetul mare, arată un copil zâmbitor – orice funcționează cel mai bine pentru tine.

În cele din urmă, dați detaliile despre produs, în special un link de unde să-l obțineți.

Recenzie de lapte de mătasePovestește o poveste convingătoare pentru a prezenta branduri pe blogul tău.

5. O poveste convingătoare pentru a le înfășura pe toate

Astăzi, povestirea este cea mai bună metodă de a scrie o copie bună. Acesta este un alt lucru marcă IUBIREA.

Dacă este suficient de bun, pot chiar să împărtășească recenzia ta cu publicul lor – și asta este o expunere excelentă pentru blogul tău. Dacă începeți cu o poveste personală convingătoare și modul în care produsul a contribuit la viața dvs., veți obține, de asemenea, un răspuns mai bun pentru cititori. Dacă este suficient de bun, pot chiar să împărtășească recenzia ta cu publicul lor – și asta este o expunere excelentă pentru blogul tău.

Într-o campanie de recenzii plătite pe care am făcut-o pentru Mătăsea – scrisul meu a fost inspirat de frustrarea mea de ce să fac cu prea multe banane din casa mea!

6. Dezvăluirea completă și conectarea corectă

Reglementările FTC necesită să dezvăluiți când faceți bloguri cu orice fel de rambursare, inclusiv numerar, produse gratuite sau cu reducere, cupoane, certificate cadou, admitere la conferință / eveniment sau orice fel de plată.

Faceți acest lucru în partea de sus a postării sau înaintea oricărui link. Dacă nu ați primit produsul gratuit, dar utilizați link-uri proprii de afiliere, trebuie să dezvăluiți de asemenea.

Utilizați hashtag-uri adecvate pentru a dezvălui pe social media. Folosesc „#ad” pentru postări și rețele de socializare, deoarece este scurt și ușor de conectat la orice priză. Puteți posta pe postarea dvs. „Am primit acest produs pentru o recenzie, dar toate opiniile sunt ale mele”, pentru produsele pe care le-ați obținut fără plată.

Nu uitați să dezvăluiți dacă ați primit un produs gratuit, chiar dacă faceți ravagii în legătură cu ele încă o dată. Este confuz, dar cel mai bun sfat pe care l-am auzit vreodată este: „Când aveți îndoieli, dezvăluiți”.

În cele din urmă, alegeți întotdeauna „Fără urmărire” pentru legăturile dvs., afiliatul sau altfel. Dacă marca refuză să accepte acest ghid, plecați.

Aceasta este doar o parte din lista a ceea ce trebuie să faceți pentru a împiedica trimiterea în judecată a blogului dvs..

Pentru produsele pe care le dețineți deja și nu ați primit nicio compensație, puteți săriți acest lucru – dacă nu doriți să dezvăluiți că nu ați primit nimic în schimbul postării.

Verbiere postată sponsorizată pentru partea de sus a postăriiExemplu de sponsorizare menționat înainte și în apropierea unui link de produs. Include titlul „#ad” pentru promovarea automatizată a social media.

Unde să obțineți produsele care vă plac?

1. Branduri pitching

Este perfect acceptabil ca brandurile de ton să examineze produsele care vă plac. Cu cât afacerea este mai mică, cu atât este mai probabil să obțineți puncte pentru anumite produse de recenzie.

Este posibil să vi se ofere cupoane mai degrabă decât produsul pentru a începe. Poziționează-ți tonul cu motivul pentru care publicul tău este potrivit pentru ei, cum vor răspunde la produs și ce vei face pentru ei. Pretinde că scrii o copertă pentru o cerere de muncă!

Nu uitați să includeți statisticile și kitul dvs. media.

2. Rețele de afiliere

Marketingul afiliat este o industrie dezvoltată și a devenit o sursă cheie de venit online pentru mulți bloggeri (printre alții). Un marketing afiliat promovează un produs sau serviciu care poate fi urmărit prin link-uri, coduri, numere de telefon, etc., care vă este unic. Vei câștiga apoi o parte din venituri atunci când o vânzare se întâmplă prin linkul tău unic.

O rețea de afiliat este adesea platforma care acționează ca intermediar între un afiliat și mărci (aka comercianți). Este o parte a ecuației de marketing afiliat care tinde să fie părăsită, deoarece majoritatea afiliaților se ocupă direct de produse / servicii, dar este încă o informație importantă de știut.

În general, o rețea de afiliere este adesea folosită de comercianți pentru a-și gestiona programul de afiliere și, de asemenea, acționează ca o bază de date pentru produsele lor. Editorii pot apoi să aleagă produsul pe care doresc să îl promoveze, în funcție de piața lor.

Comisia Junction și Share a Sale sunt două dintre cele mai populare rețele de afiliere.

3. Site-uri de revizuire a produselor

Pentru newbies, recomand Tomoson, care are o mulțime de campanii pentru bloggeri cu un public mic. Personal, am început cu BlogPRWire și SheSpeaks. De asemenea, puteți încerca mamele MomSelect, MomItForward și Bloggy.

După ce începeți să construiți un public, puteți să vă înscrieți pentru locuri care necesită vizualizări la nivel de pagină de nivel superior, cum ar fi MomCentral, Clever Girls sau Social Fabric.

Tomoson - oportunități de revizuire plătiteOportunități plătite la Tomoson.

4. Invitații la eveniment

Aici relațiile de blogger și grupurile de suport vor veni la îndemână.

În această primăvară am participat la evenimentul de jucării blogger Time to Play Magazine din New York, unde companiile prezintă noi lansări și demo-uri pentru jucării în timp ce colectează cărți de vizită de la bloggeri. Aceste tipuri de evenimente sunt de obicei doar invitație, motiv pentru care plătește să te înscrii cu un grup de blogger local, similar cu nișa ta. Două grupuri din care fac parte includ mame Philly Social Media și Green Sisterhood. Împărtășim evenimente, promovare, oportunități, sfaturi profesionale și promovăm site-urile celuilalt.

Underpromise, Overdeliver și Protejați-vă

După ce un brand te-a angajat, urmează îndrumările cererii de revizuire.

Dacă solicită ceva lipsit de etică, întoarceți-l înainte de a începe. Branduri reputabile, blogger-experimentate vă vor trimite link-uri către site-ul lor, mai degrabă decât link-uri de text spam. Promiteți elementele de bază – de exemplu, postare de 500 de cuvinte, partajare pe Facebook & Twitter – apoi livrați accesorii suplimentare, cum ar fi distribuirea sau fixarea suplimentară. Etichetați întotdeauna marca atunci când vă promovați recenziile.

În cele din urmă, urmăriți valoarea în dolari a tuturor produselor și rambursările pe care le primiți. Va trebui să raportați acest lucru ca venit din impozitele dvs..

întrebări frecvente

Bloggerii fac bani?

Acest lucru depinde, deoarece există un număr mare de bloguri existente și nu toate generează venituri. Cheia comercializării este traficul, iar site-urile cu trafic redus nu sunt în general capabile să câștige bani. Iată câteva sfaturi acționabile pentru a conduce mai mult trafic pe blog.

Câți bani puteți câștiga din traficul de bloguri?

De regulă, veniturile sunt supuse regulii de conversie, ceea ce înseamnă că există, de obicei, un procent estimat din traficul dvs. care va cumpăra un produs. Suma pe care o câștigați pe conversie depinde de produsul (produsele) pe care le promovați.

Exemplu: la o rată de conversie de 2,5% și veți câștiga 100 USD pe conversie, veți face 2.500 USD pentru fiecare 1.000 de trafic.

Cum îmi dau seama de blogul meu?

Bloggerii au acces la o mulțime de canale pentru promovarea blogului. Unul dintre cele mai populare mijloace este prin intermediul rețelelor de socializare, unde un conținut excelent poate beneficia de partajarea socială. Ca punct de plecare, vă puteți referi la această strategie de bază 5 pentru creșterea lecturii blogului.

Cine câștigă mai mult – Blogger sau Youtuber?

Youtube funcționează în principal pe un sistem de publicitate care solicită utilizatorilor să aibă multe vizualizări pentru a putea fi viabile din punct de vedere comercial. Bloggerii care lucrează pe un sistem de afiliere pot avea potențialul de a câștiga semnificativ mai mult dintr-un volum mai mic de trafic.

Dacă sunteți în căutarea unor modalități alternative de a câștiga mai mult online, avem 50 de idei de afaceri online pe care le puteți urma.

Cum câștigă bani blogurile începători?

Dedicarea și perseverența sunt cuvintele cheie ale zilei pentru începători. Este nevoie de timp pentru a genera trafic de site-uri de la zero și în primele perioade, multe bloguri nu generează prea multe venituri. Construirea unui puternic va ajuta la creșterea traficului dvs. în timp – și atunci va începe să curgă banii.

Vă recomand să citiți ghidul nostru detaliat pentru a începe un blog în care am acoperit totul, de la A la Z.

Ce urmeaza?

Acum, a venit timpul să sări și să începi. Exersează-te pe articolele tale preferate și folosește rețelele de socializare pentru a-ți promova postările, etichetând marca despre care ai poftă. Nu te opri doar la unul sau două posturi – persistența este esențială. Îmbunătățiți-vă blogul, dacă sunteți nou – împărtășiți-vă blogul cu prietenii și membrii familiei pentru a începe, a învăța și a implementa un SEO bun și a continua să publicați conținut bun.

Poți sa faci asta. Jerry Low, proprietarul acestui site, a început WHSR singur ca blog de recenzii de gazduire. Uită-te cât de departe a ajuns el și echipa sa – WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) a devenit unul dintre cele mai bune site-uri de ghid de găzduire acolo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map