Cum să folosești conferințe telefonice gratuite pentru a-ți construi publicitatea online

Teleconferința a fost în jur de mulți ani. De când mai multe persoane ar putea fi pe linie, oamenii au folosit telefoane pentru a avea întâlniri între ele. În scopul construirii unui cititor online, teleconferința poate fi folosită pentru a atrage ascultători, pentru a evidenția experți și pentru a pune marca dvs. în fața unor persoane care altfel s-ar putea să nu fi auzit despre afacerea dvs..


Am discutat mult în trecut despre diferite modalități de a atrage cititorii pe site-ul dvs., inclusiv folosirea chaturilor Twitter și a grupurilor promoționale. Teleconferința este un pic diferită de seminarii web, pentru că nu ai elementele vizuale pe care le ai cu un webinar, care este mai mult o conferință video.

O conferință telefonică poate fi utilizată în mai multe moduri pentru a vă adresa cititorilor:

 • Chat de grup mic cu experți din zona dvs. de nișă. Înregistrați conversația și oferiți-o vizitatorilor site-ului atunci când se înscriu la newsletter-ul dvs..
 • Recompensezi cei mai buni referitori cu un chat de grup unde răspunzi la toate întrebările din domeniul tău de expertiză.
 • Realizează interviuri și postează-le online. Ocazional fac acest lucru la Cafea cu Autori, folosind Blog Talk Radio. În trecut, am folosit apeluri de conferință, am înregistrat sesiunile și am împărțit împreună interviuri cu mai mulți autori.
 • Apeluri individuale ale unui antrenor.

Servicii de utilizat

Conferință gratuită

FreeConferenceCall.com este un serviciu pe care l-am folosit des. Acestea au apeluri gratuite 100%. Puteți înregistra apelurile și le puteți descărca mai târziu. Alte caracteristici includ:

 • Salut personalizat pe care îl puteți înregistra pentru a primi oameni la conferința dvs.
 • Selectați muzică pentru ca oamenii să asculte în așteptare
 • Dacă aveți nevoie de servicii de ecranizare, această companie prevede la fel de bine pentru până la 25 de persoane gratuit și mai mult contra cost.
 • Puteți transmite în direct o conferință în direct, similar unei emisiuni radio.

Personal am găsit acest serviciu ca fiind foarte fiabil și gratuit, chiar și atunci când am fost nevoit să folosesc un telefon mobil, ceea ce este considerat un no-no mare pentru moderator.

Alătură-te mie

Join.me este o altă opțiune pentru teleconferință. Puteți câștiga conferințe audio nelimitate cu acest sistem. Doar sună la numărul pe care îl dați și introduceți un ID de 9 cifre. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a limita numărul de persoane care se pot alătura conferinței tale. Dă actul de identitate numai celor pe care doriți să participați.

 • Fără descărcări de software
 • Puteți trimite invitații online și puteți începe apelul din tabloul de bord al planificatorului.
 • Puteți utiliza, de asemenea, un telefon inteligent sau un iPad pentru a găzdui conferințe mobile.

La fel ca majoritatea acestor sisteme de apeluri conferințe, structura prețurilor este pe o scară care glisează mai mulți participanți sunt implicați. Pentru conferința audio, veți avea nevoie de un cont Pro, care începe de la 20 USD / lună și urcă de acolo.

UberConference

UberConference oferă câteva caracteristici foarte îngrijite, care te ajută să arăți ca profesionistul care ești. Folosind computerul și telefonul, puteți să mutați cu ușurință apelanții zgomotoși (știți, cel cu câinele care șterge în fundal) sau puteți adăuga o altă persoană, cum ar fi un oaspete.

Puteți să-l transformați într-un webinar, partajând și ecranul dvs., dacă aceasta este dorința voastră. UberConference oferă, de asemenea, capacitatea de a vedea cine vorbește, mai degrabă decât să trebuiască să întrebe sau să insiste asupra codurilor PIN individuale.

Dacă vă limitați apelurile la 10, puteți utiliza acest serviciu gratuit. În caz contrar, este de 10 USD / lună pentru până la 100 de participanți simultan.

Conferințe total gratuite

Conferințe total gratuite oferă câteva caracteristici interesante. Apelurile la conferință sunt gratuite pentru maximum 250 de participanți, ceea ce reprezintă cel mai mult dintre serviciile de apelare. Puteți plăti până la 10.000 pentru un singur apel, dar este probabil cel mai bine să limitați numărul și să economisiți câțiva dolari (vezi mai jos). Veți obține, de asemenea:

 • Un număr de telefon și un pin care pot fi utilizate pentru fiecare apel de conferință. Acest lucru este drăguț atunci când ai alți participanți la tine și, de asemenea, ușor de reținut.
 • Există rapoarte detaliate despre apeluri, astfel încât să puteți vedea unde s-ar putea aduce îmbunătățiri la conferințele viitoare.
 • Porniți și opriți înregistrarea din tabloul de bord al moderatorului.

Acesta este unul care arată bine în valoare.

Faceți conferința cu succes

Într-un articol despre CIO de Esther Schindler, managerul de dezvoltare web Gerry Mann a sugerat să planifici în avans pentru problemele tehnologice pe care tu și apelanții tăi le poți întâlni în timpul convorbirilor de conferințe sau întâlniri virtuale.

„Trimiteți articole pentru a revizui în avans.”

Dacă doriți să planificați, să promovați și să găzduiți un apel de conferință, veți dori să obțineți cât mai mult posibil. Pe lângă faptul că aveți informații de revizuit în avans, veți dori să puneți la dispoziție câteva garanții.

 • Aveți un co-moderator care poate să intervină și să continue ședința în cazul în care sunteți înlăturat de pe linie. Co-moderatorul ar trebui să aibă scriptul și notele și accesul complet la software-ul de întâlnire, astfel încât să poată apela apelanții zgomotoși și să facă munca pe care ai face-o dacă ai fi acolo. Evident, aceasta va trebui să fie cineva în care ai încredere deplină.
 • Dacă plecați dintr-un script, acest lucru vă oferă o transcriere instantanee a conferinței. Utilizați biți și bucăți pentru a-l promova pe rețelele de socializare. Dacă ați pus o întrebare, puneți aceeași întrebare pe Twitter și apoi urmați-le și spuneți-le adepților dvs. că pot primi răspunsul descărcând înregistrarea gratuită a teleconferinței dvs..
 • Urmăriți cu participanții la evenimentul dvs. și întrebați dacă au existat întrebări la care nu au simțit că au răspuns complet. Răspundeți la aceste întrebări într-o postare pe blog sau într-o a doua teleconferință.
 • Colectați informații de la cei care participă, astfel încât să le puteți transforma în clienți obișnuiți. Încurajează-i să se înscrie la newsletter-ul tău pentru a afla despre convorbirile viitoare.

Câteva garanții

Veți dori să puneți la dispoziție câteva garanții pentru a vă asigura că conferința nu se va transforma într-un coșmar pentru dvs..

 • Fie mute comentarii, fie accepta doar cât mai multe persoane cu care poți conversa simultan. Dacă mai multe întrebări vă înspăimântă, cereți oamenilor să le trimiteți în avans și apoi să le citiți singuri.
 • Asigurați-vă că participanții înțeleg că sunt responsabili pentru taxele pe distanțe lungi. Subliniați că numărul nu este un număr de 1-800. Dacă este un număr 1-800, fiți foarte atenți, deoarece puteți fi taxat pentru fiecare persoană care sună.
 • Spune-i oamenilor că vei face tot posibilul să înregistrezi conferința, dar nu există garanții. Înregistrările pot fi defecte. Sau, fiind nou la apelurile conferinței, este posibil să accidentați prima înregistrare sau două.
 • Exersează înainte de timp. Strângeți co-moderatorul și parcurgeți scriptul împreună.
 • Asigurați-vă că difuzorii invitați pot să parcurgă linia. Setați un timp pentru a exersa și cu ei și asigurați-vă că înțeleg complet procesul general.
 • Aveți un plan de rezervă în cazul în care liniile dvs. telefonice și / sau Internetul se diminuează. Odată a trebuit să-mi folosesc telefonul mobil, vă amintiți? Asta pentru că puterea mea s-a stins. Am făcut ce trebuia. Nu a fost ideal, dar a funcționat.

Personal, aș evita complet orice plan care îmi cerea să plătesc pentru fiecare apelant și minutele pe care le folosesc.

Fiecare apelant ar trebui să fie responsabil pentru propriile taxe pe distanțe lungi. Acest lucru este cel mai bine într-o epocă în care majoritatea oamenilor au cel puțin o distanță lungă pe care o pot utiliza pe telefoanele lor mobile. În caz contrar, dacă plătiți pentru un serviciu de 800, puteți să plătiți pentru fiecare persoană care apelează și care poate să mănânce cu adevărat în bugetul dvs. promoțional general.

Un alt Bulevard pentru Promovare

Există unii oameni care nu consideră că apelurile conferinței au mare succes.

La fel ca în cazul celor mai multe tipuri de promovare, unele lucruri funcționează bine pentru unii și nu pentru alții. Scopul meu este să vă prezint idei diferite, rentabile, pe care le puteți încerca. Multe dintre ele le-am testat și am avut cel puțin ceva succes și feedback pozitiv. În caz contrar, pot fi și alții care au încercat-o cu succes. Este inteligent să limitezi investițiile monetare până când vei vedea cât de bine funcționează o promoție specială pentru tine și pentru brandul tău. Cu toate acestea, oferirea unei conferințe în care competiția dvs. nu este doar poate să vă pună în față la pas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map