Cum să începeți și să rulați un site Web de forum

Creați un sentiment de comunitate pe site-ul dvs. web adăugând un forum. Parcurgeți 6 pași simpli care detaliază totul, de la alegerea unei platforme pentru forumul dvs. până la configurarea regulilor administrative.


Avantajele creării unui forum

Din punct de vedere al proprietarului unui site web, forumul este bun din următoarele motive.

  • Modul în care cititorii dvs. pot interacționa unul cu altul.
  • Generarea automată de conținut și creșterea site-ului.
  • Mod simplu de a răspunde rapid la întrebările cititorului sau de a răspunde la mulți cititori simultan.
  • Creează un sentiment de comunitate între vizitatorii site-ului.
  • Poate atrage cititori noi.

Gazduire forum recomandat: SiteGround, InMotion Hosting, A2 Gazduire *.

* Link-uri de afiliere.

Pasul 2: Configurați

După ce aveți găzduit situl, este timpul să decideți tipul de forum pe care doriți să îl configurați pe site-ul dvs. Există multe tipuri diferite de programe pe care le puteți utiliza și fiecare are propriile sale avantaje.

Muut

Muut

Accesați online: www.phpbb.com

phpBB este un forum open source. Instalați software-ul pe propriul site web și utilizarea acestuia este complet gratuită, cu excepția taxelor de găzduire web.

Deoarece este open source, puteți găsi ajutor online de la diverși dezvoltatori, care vă vor ajuta să modificați forumul pentru a fi complet personalizate. Baza de date de stiluri conține 100 de pachete de stiluri și imagini care vă vor ajuta să vă personalizați în continuare forumul.

Mașini simple

mașină simplă

Accesați online: http://www.vbulletin.com

vBulletin este una dintre puținele soluții software de forum care oferă opțiunea atât pentru a găzdui pe propriul site, fie pentru a utiliza serverele cloud pentru a vă găzdui forumul. Dacă nu sunteți foarte tehnic, atunci cloud (prețul începe de la 15 USD / lună) este probabil cea mai ușoară soluție pentru care să începeți. Puteți lansa forumul dvs. în aproximativ 15 minute și personalizați-l pe gusturile dvs. și potriviți aspectului general al site-ului dvs. web.

MyBB

MyBB

Accesați online: https://www.kunena.org

Kunena oferă o altă opțiune pentru un forum și este special pentru cei care își rulează site-urile web pe o platformă Joomla. Kunena este în esență o extensie. Este un forum gratuit și nu vă va solicita să scrieți hacks sau poduri pentru a utiliza caracteristicile sale.

bbPress bbPress

Accesați online: https://vanillaforums.org

Vanilla este o altă soluție care vă permite să o utilizați ca software open source pe care îl găzduiți pe propriul site, sau puteți utiliza soluția lor bazată pe cloud. Puteți încerca soluția lor bazată pe cloud timp de o lună gratuit pentru a vedea ce credeți despre funcțiile incluse. Opțiunea open source oferă asistență comunitară, dar nu oferă suport tehnic oficial.

Pasul 3: Realizarea regulilor forumului

După ce obțineți software-ul propriu în loc, înainte de a deschide forum-ul către utilizatori, veți dori să veniți cu un set de reguli care să ghideze comportamentul pe site-ul dvs. Majoritatea forumurilor online implementează reguli în următoarele domenii:

  • Comentarii discriminatorii
  • Limbaj vulgar
  • Incitarea postărilor
  • Spam și auto-promovare
  • linkuri externe

Desigur, veți dori să luați în considerare subiectul dvs. și să vă gândiți la ce probleme sunt cel mai probabil să apară în jurul acestui subiect. Este, de asemenea, o idee inteligentă pentru a studia Termenii și condițiile (TOS) ale altor forumuri. După ce ai implementat regulile tale, postează-le într-un fir de top, lipicios, astfel încât noii membri să înțeleagă regulile. De asemenea, este posibil să doriți să le cereți să fie de acord cu TOS atunci când vă înscrieți pentru a accesa forumurile.

Accesați online: jobs.problogger.net

Startup Nation

Startup Nation este un site care se adresează persoanelor care doresc să înceapă o afacere nouă. În forumul lor online există mii de subiecte din care să aleagă. Zeci de mii de utilizatori discută probleme diferite. Unul dintre lucrurile care funcționează bine în acest forum este cât de eficient și de organizat este. Indiferent de subiectul cu care ai nevoie de ajutor, poți pur și simplu să mergi pe pagina principală a forumului și să găsești categoria corectă.

Informațiile merg de la elementele de bază la cele avansate.

națiune de pornireCaptura de ecran a StartupNation.com.

Accesați online: www.warriorforum.com

Rețeaua de zvonuri de piloți profesioniști

Unul dintre lucrurile grozave despre forumurile online este că puteți să concentrați conversația în jurul unui subiect foarte de nișă. PPRuNe este un site care este doar practic un forum. Aceștia oferă conversații pentru piloții profesioniști. Subiectele includ domenii foarte specifice, cum ar fi: rotorheads (pentru piloți de elicopter), echipaj de cabină (pentru însoțitori de zbor), probleme de ATC, precum și planificarea răspunsurilor de urgență.

Practic, dacă este vorba într-un fel de zbor, atunci există un subiect pentru asta. Ceea ce este atât de unic în ceea ce privește acest site este cât de concentrat este pe o anumită industrie. Este o strategie inteligentă pentru a vedea ce alte forumuri pe același subiect există și pentru a-ți reda un pic al tău, astfel încât să fie unic.

ppruneScreenshot de PPRuNe.org

Accesați online: forumuri.somethingawful.com

Confidențial la colegiu

College Confidential este un alt site web care este practic un forum mare.

Nișa acestui site este colegiul și studenții din curând. Unul dintre lucrurile pe care acest site le face deosebit de bine este oferirea de instrumente care să-și ajute ținta demografică. De exemplu, dacă mergeți la Facultatea de confidențialitate, veți găsi atât modalități de interacțiune, cât și resurse gratuite pentru a vă ajuta să găsiți un colegiu, să căutați burse, să aflați care facultate se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și multe altele.

facultate confidențialăScreenshot de CollegeConfidential.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me