Cum să începeți un blog cu succes mamă, partea 1: Noțiuni introductive

Săpați mai adânc: sfaturi SMM pentru bloggeri – duceți-vă social media la nivelul următor


Creați o temă pentru a vă găsi nișa

Acum este timpul să reflectăm: Care este pasiunea arzătoare pe care trebuie să o împărtășești ca părinte? Sfaturi pentru droguri? Tendințe de înfrumusețare? Părinții copii dificili? Acesta ar trebui să fie ceva la care ești expert sau ai învățat din greșeală ce să nu faci! Blogul dvs. se va concentra în jurul acestei teme. Citiți mai multe despre modul în care puteți regla bine acest lucru într-o nișă pentru blogul dvs..

0413-mommieswithstyle

Whitney Pomeroy Wingerd, mami cu stil – 

„Le spun mereu oamenilor că [cheia] succesului în blogging este să fii blog și să scrii despre ceva ce iubești. La început nu sunt prea mulți bani, așa că este atât de important să fii pasionat de blogul tău și subiectul tău. (adică nu faceți un blog despre mâncare dacă urâți să gătiți!) Pentru mine, cheia era să iubesc ceea ce făceam înainte de venirea succesului – odată ce a venit, a fost ușor să continui. ”

Brainstorm Unicitatea ta

Cercetează blogurile cu trafic ridicat în nișa ta, inclusiv cele care te-au inspirat să începi propriul tău. Aflați în ele pentru a răspunde la aceste întrebări: Ce vă place cel mai bine? Ce te ține să te întorci? Ce îți dorești că au făcut altfel sau mai bine? Studiați cel puțin cinci bloguri – prea multe vă pot copleși și prea puțini nu vă vor oferi suficiente informații.

Începeți un brainstorming de conținut care vă vorbește despre tema dvs. și abordează ceea ce credeți că acele bloguri au ratat:

 • printables
 • Tutoriale
 • Liste de resurse
 • Rețete

Nu vă faceți griji pentru obiectivele pe termen lung, cu excepția cazului în care vă vor afecta negativ blogul. De exemplu, când am început să lucrez cu mărci, m-am asigurat că nu există nicio profanare pe blogul meu.

0413-momblogsociety

LaDonna Maxwell Dennis, Mom Blog Society – 

„Nu urmați mulțimea. Gandeste in afara cutiei. Faceți altfel. Și fă-ți așa. Urmarea mulțimii te ține într-un limbo cu adevărat. Făcând-o în modul tău oferă o șansă mai mare de succes. Și când crezi că blogul tău este o afacere, vei găsi acea carieră de succes la care visezi. “

2. Găsirea echilibrului: familie & Muncă

Echilibrarea vieții private și a blogului tău este dificil. Tot ceea ce pui online despre copiii tăi poate fi găsit, deci protejează-ți familia stabilind acum granițele.

 • Poate doriți să lăsați numele lor reale de pe blog și să folosiți porecle.
 • Nu doriți să împărtășiți nimic jenant sau care poate începe lupta cu celălalt semnificativ.
 • Dacă abordați probleme sensibile, cum ar fi creșterea unui copil care ude patul, luați în considerare abordarea posibilelor întrebări ale cititorului în general, în loc să postați problemele copilului dvs. online.

În continuare, descoperiți cât timp aveți timp liber pentru a crea o postare bună și a o promova. Vă recomand să găsiți o oră și un loc obișnuit pentru a face blog în privat timp de cel puțin o jumătate de oră zilnic – după ce copiii sunt în pat, în timpul școlii, înainte ca toată lumea să se trezească – orice funcționează pentru tine în mod creativ. Asigurați-vă că lucrați eficient prin încorporarea de instrumente care vă crește productivitatea.

Colleen Kennedy, Souffle Bombay – 

„Fiind un fost iubit corporativ din America de 9 – 5, unul dintre cele mai bune lucruri despre faptul că blogul meu se transformă în mai mult decât mă așteptam este faptul că pot lucra atunci când vreau, în jurul nevoilor familiei mele. Este o binecuvântare să fac ca site-ul meu să se transforme într-o afacere și … partea mea preferată a fost cât de mult sunt implicați copiii și soțul în ea. Tânăra mea de 10 ani își scrie propriile postări și a devenit bucătarul destul de pasionat. Fiul meu se ocupă de gătit și mă ajută la iluminat și la fotografie. Și soțul meu este degustătorul extraordinar, unul dintre beneficiile de a avea o soție care este blogger de mâncare! ”

3. Găsiți-vă vizitatorul ideal

Trebuie să cercetați publicul ideal – „mamele” nu sunt suficient de bune. Trebuie să luați în considerare:

 • Vârstă
 • Locație (oraș? Fermă?)
 • Vârstele / sexele copiilor
 • Cati copii
 • Stil parental (natural, urban)
 • Nivel de venit
 • De lucru vs. de a rămâne acasă
 • Credința / filozofie
 • Educaţie

De asemenea, trebuie să înțelegeți cum se apropie de creșterea copiilor. Pe măsură ce măriți publicul țintă, rețineți că nichingirea prea fină vă poate lăsa fără audiență, așa că asigurați-vă că subiectul dvs. are un apel larg.

Un blog de succes are o misiune concentrată, combinând pasiunea cu nișa ta, care este special adaptată pentru vizitatorul tău ideal.

Poate doriți să scrieți o declarație de misiune și să o modificați în timp. De exemplu, misiunea blogului meu este de a oferi sfaturi, hacks și îngrijire generală părinților copiilor speciali, în dietele speciale, pentru a-și îmbunătăți viața. După ce aveți misiunea în loc, acordați-vă eforturile de social media. Deveniți un participant activ prin sprijinirea bloggerilor de top ai comunităților dvs. de vizitatori ideali. NU intrați în asta cu o agendă de „folosire” a unui blogger pentru a obține vizualizări pe pagini. În schimb, construiți relații reale cu oameni care au interese comune. Acest lucru se va întâmpla în mod natural, pe măsură ce urmați și comentați subiecte care rezonează pentru dvs..

Reesa Lewdowski, Momma Lew – 

“Fii tu insuti! Concentrează-te pe lucrurile pe care îți place să le faci în viața de zi cu zi și pe lucrurile care contează pentru tine. Șansele sunt că există alte mămici care se vor lega de tine și vor simți o legătură cu tine din cauza candidității și onestității tale. ”

4. Ce să scrii despre

Acum, întoarceți-vă la blogurile de succes din nișa dvs. pentru a cerceta ce subiecte au devenit virale care atrag vizitatorul ideal și misiunea dumneavoastră. De exemplu, postările de celebrități sunt întotdeauna un succes, dar dacă blogul tău este despre parenting natural, poți să scrii despre celebrități atunci când ambele subiecte se intersectează. Ar trebui, de asemenea:

 • Luați în considerare mai întâi acei cititori ideali! De ce au nevoie? Ce iubesc? Este accentul pe tine sau pe modul în care perspectiva și experiența ta îi pot ajuta să trăiască mai bine? Nu contează care este nișa ta; cititorii vin întotdeauna pe primul loc – binele poate veni din asta mai târziu. De când am făcut bloguri despre dietele speciale, am distribuit mărci pe care le consider sigure pentru copiii mei. Acest lucru m-a ajutat în cele din urmă la o campanie de influencer pe termen lung pentru un brand important.
 • Cercetează toate știrile, evenimentele curente, subiectele în trend și zumzetul general care se încadrează în nișa ta. De exemplu, luna aprilie este luna de conștientizare a autismului, așa că produc în mod natural conținut care se potrivește subiectului respectiv pe blogul meu.
 • Luați în considerare adăugarea de controverse pentru a atrage cititorii, dar amintiți-vă că va atrage, de asemenea, urâți. Decideți cu cât sunteți confortabil, dacă este cazul și cum să-l încadrați pentru publicul dvs.: doriți un blog care promovează activismul sau doriți să fie un loc confortabil pentru vizitatori să fie relaxați sau distrați?

0413-jolynne

Jo-Lynne Shane (fosta Musings of a Housewife) –

„Cel mai bun sfat al meu este să începi doar să scrii. Nu te prinde să câștigi bani sau să ai strategie. Începeți să scrieți, să scrieți zilnic și să vă concentrați pe dezvoltarea vocii și a unei comunități. Răspundeți la comentarii și serviți-vă comunitatea. După ce ați creat un produs, puteți să vă monetizați. “

Aceste sfaturi ar trebui să vă inițieze în construirea unei fundații solide. În partea a 2-a din această serie despre cum să pornești un blog-mamă, voi discuta despre promovarea și comercializarea blogului pe blogul tău mamă și despre cum să pornești monetizarea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me