Idei de nume de blog: sfaturi pentru a alege numele perfect pentru blogul tău

Care este cel mai mare obstacol cu ​​care se confruntă fiecare blogger în devenire?


Încearcă să aleagă un nume pentru blogul lor.

Denumirea unui blog poate fi destul de grea, mai ales dacă sunteți nou pentru întregul lucru de blogging și branding. Și dacă sunteți la fel ca mine, s-ar putea să petreceți ore întregi de brainstorming pentru un nume, doar pentru a ajunge la o listă cu cele neplăcute.

Cu siguranță, există o cale mai bună?

Ei bine, mă bucur că ai întrebat! Dacă sunteți de tipul care urăște cu adevărat crearea de nume sau este pur și simplu îngrozitor, am prezentat câteva sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să creați și să alegeți numele perfect pentru blogul dvs..

Sfat # 1: Înțelegeți cum vă reprezintă numele & Blog

Înainte de a ne dezvălui de capodoperele numelor de bloguri, este important să luăm un moment și să înțelegem ce înseamnă blogul și numele dvs. de marcă..

Puneți-vă aceste patru întrebări:

  • Despre ce va fi blogul tău?
  • Cine va fi publicul țintă?
  • Ce tip de ton (casual, grav etc.) va fi?
  • Cum va ajuta numele blogului să vă construiască brandul?

Numele blogului tău ar trebui să fie legat de tipul de conținut pe care îl creezi. Imaginați-vă că aveți un blog pe nume „The Foodie Corner”, dar conținutul dvs. se referă la recenzii despre produse pentru păr natural pentru bărbați, veți ajunge să confundați cititorii care așteptau un blog de mâncare.

În mod similar, dacă aveți un nume corporativ / cool, dar scrieți pe un ton casual / distractiv, le oferă cititorului o impresie greșită și îi lasă să se întrebe dacă ar trebui să vă ia în serios sau nu.

Fii consecvent cu marca ta și cu ceea ce reprezintă!

Dacă doriți să începeți un blog cu produse alimentare, ar trebui să folosiți cuvinte legate de mâncare sau mâncare (adică gustări, vegane, sănătoase, ciocnire etc.).

Dacă blogul dvs. este despre tehnici de marketing digital, utilizați cuvinte cheie care sunt legate de acea industrie sau utilizați termeni specifici industriei (de exemplu, SEO, marketing digital, SEM etc.).

Sfat # 2: Pregătește un tezaur și creează-te!

În acest moment, ar trebui să vă faceți o idee despre ce cuvinte ar descrie cel mai bine blogul dvs. Acum vine partea distractivă! Ridicați un tezaur sau mergeți la thesaurus.com și consultați cuvinte similare care pot fi folosite pentru numele blogului dvs..

Să zicem că creați un blog cu produse alimentare. Ați putea decide că cea mai mare parte a conținutului dvs. va fi despre următoarele cuvinte cheie: mâncare, mese sănătoase, vegan, exerciții fizice, fericit, rețete și nutriție.

Conectați aceste cuvinte în thesaurus.com și veți primi cuvinte precum gustare, usturătoare, proaspete, potrivite, bucurie, bunătăți, dietă, muncitoare, puternice, pline de inimă, legume și binecuvântare. Adăugați unele dintre aceste cuvinte împreună (cum ar fi mămăligile vegane sau rețete potrivite pentru mâncare) și voilă, veți primi un nume pentru blogul dvs..

Când vă încercați să vă gândiți la cuvinte pentru a vă numi blogul, puteți utiliza întotdeauna un tezaur pentru o listă rapidă de cuvinte pe care să le utilizați.

Sfat # 3: Utilizați substantive, verbe sau chiar cuvinte descriptive care se referă la dvs. și la conținutul dvs.

S-ar putea să decideți că utilizarea tezaurului este suficientă, dar dacă doriți cu adevărat să vă duceți jocul de denumire la nivelul următor, începeți să adăugați substantive, verbe și / sau cuvinte descriptive.

Adăugarea substantivelor, verbelor și cuvintelor descriptive poate personaliza în continuare numele blogului tău, făcându-l unic al tău. În plus, vă ajută să evitați suprapunerea cu alte site-uri sau bloguri care vă sunt similare cu ale voastre.

Cu exemplul blogului alimentar, puteți adăuga substantive sau cuvinte descriptive care vă raportează ca blogger, care ar putea fi: șef, tip, fată, începător, mese, sfaturi, mic dejun, cină, prânz, club, etc..

Pune-le laolaltă și vei obține nestemate, cum ar fi mâncarea pentru fete potrivite, mămăligile șefului vegan, rețete proaspete de bucătărie sau un club de dietă sănătoasă.

Puteți chiar să faceți un pas mai departe și să adăugați verbe sau variații de cuvinte pentru a-l face și mai unic. Câteva exemple ar fi: rețete pentru fete potrivite, mămăligă pe mâncăruri vegane, brutari binecuvântați, potriviți și proaspeți.

Sfat la nivel de Pro: Utilizarea cuvântului format sau inventarea propriilor cuvinte

Pentru cei care sunt înclinați creativ, ați putea încerca să inventați sau să creați cuvinte complet noi pentru a vă numi blogul.

Acest lucru necesită un pic de gândire din afara, dar machiajul poate fi un mod minunat de a adăuga distracție la numele dvs. de blog. Câteva exemple grozave ar fi snackzilla, veganizată, sizzlerella, sănătos.

Nu vă fie frică să experimentați tot felul de cuvinte și să vă distrați. S-ar putea să ajungeți cu un nume fain la care nimeni nu s-a gândit vreodată!

Sfat # 4: Când toate celelalte eșuează, utilizați un nume de blog / Word Generator

Poate că ați încercat toate sfaturile de mai sus și încă nu puteți veni cu un nume foarte bun. Fără griji! Încercați să folosiți un nume / generatoare de cuvinte pentru câteva sugestii grozave.

Site-uri precum Wordroid.com sunt un instrument excelent pentru a crea combinații de cuvinte amuzante și este foarte simplu de făcut. Trebuie doar să introduceți un cuvânt care se referă la conținutul dvs., faceți clic pe butonul „wordoids” și vă va oferi o listă de nume pe care le puteți utiliza.

Ce este grozav în ceea ce privește Wordroids este că puteți seta limitele cuvintelor dvs., definiți calitatea cuvintelor, setați tiparele și chiar puteți include disponibilitatea numelor de domeniu. Acest lucru înseamnă că puteți verifica dacă numele dvs. v-a plăcut înregistrat pe .com sau nu, eliminând stresul de a crea un lucru minunat și aflați că este luat.

Alegeți numele blogului perfect

Există o mulțime de moduri de a numi un blog și, în cele din urmă, depinde de dvs. să decideți care este acest lucru.

Totuși, crearea unui nume nu trebuie să fie un proces dificil. Distrează-te și fii creativ cu ea și cititorii tăi vor vedea asta.

Amintiți-vă, nu există reguli grele când vine vorba de crearea unui nume. Atâta timp cât vă asigurați că se raportează la conținutul dvs., puteți fi la fel de creativ pe cât doriți!

După ce obțineți asta din cale și vă înregistrați domeniul blogului, vă concentrați pe lucruri mai importante precum scrierea de conținut epic și creșterea blogului dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me