Interviu cu experți: Cum să construiți un blog local cu Jennifer Auer

Astăzi, împărtășesc interviul meu cu prietena și colega blogger, Jennifer Auer, care conduce Jersey Family Fun. Început în 2010, Jersey Family Fun are acum peste 100.000 de vizualizări pe pagini lunare și peste 10.000 de fani Facebook. Am discutat cu Jennifer pentru a afla secretele succesului blogului său și despre ce pot învăța bloggerii despre construirea unui blog hiperlocal.


Interviu cu bloggerul de succes Jennifer Auer

Î: Cum te-ai apucat de familia de distracție din Jersey și cum ai stabilit-o ca resursă pentru familiile din New Jersey?

În urmă cu cinci ani, căutam activități de făcut cu copiii mei, dar am descoperit că era greu să găsesc o listă de activități toate într-un singur loc. De exemplu, nu veți ști decât dacă Home Depot găzduiește atelierul unui copil dacă ați fi în magazin. Am vrut o listare totul într-un singur loc, așa că am creat-o. Am început prin enumerarea evenimentelor pe Facebook, dar asta mi-a confundat publicul, deoarece credeau că găzduiesc evenimentele. Și din moment ce Facebook nu are nici o funcție de calendar, a fost dificil de gestionat, așa că am creat blogul. Inițial a fost un blog mamă obișnuit, cu evenimente din calendar listate, dar apoi a ajuns la o resursă care să acopere evenimente prietenoase pentru toate familiile din New Jersey.

Î: Ați poziționat blogul dvs. pentru căutare locală? Dacă nu, cum v-ați dezvoltat blogul cu SEO?

Nu, nu am făcut-o. Anumite postări s-au descurcat foarte bine și au apărut în motoarele de căutare – cum ar fi evenimentele majore de sărbătoare: truc de Halloween sau ore de tratament, listări de vânătoare de ouă de Paște. De asemenea, vizitatorii au venit să afle ce fac cu copiii lor într-o sâmbătă dimineață. Am fost repetat cu postări – cred că ajută – cum ar fi listarea anuală a statului a evenimentelor de artificii pentru 4 iulie, care este listată pe oraș. Nu am făcut nimic special cu optimizarea motorului de căutare; doar a crescut organic.

Î: Ce sarcini sau modificări cheie ați făcut pentru a crește cu adevărat traficul local?

Cea mai mare schimbare a fost o reproiectare pe care am făcut-o anul trecut pentru a face site-ul mai mobil prietenos. Înainte de aceasta, vizitatorii trebuiau să facă zoom pe telefoanele lor inteligente pentru a vedea listări și descrieri de evenimente. Acum, designul se ajustează pentru dispozitiv și acesta a fost un ajutor uriaș pentru că o mare parte din traficul nostru provine de la telefoanele inteligente. Ne-a triplat sau quadruplicat traficul de la această schimbare.

Î: A existat un moment „aha” cheie care a făcut ca blogul tău hiperlocal să fie la fel de reușit?

Nu există niciun moment „aha”. Trebuie să fii capabil să crești și să te adaptezi pe parcurs, cum ar fi să înveți lucruri pentru a ne face munca mai ușoară. Construirea unei echipe de mămici cu care să lucreze a fost un mare ajutor, dar mai ales site-ul a beneficiat de încercări de mici modificări și învățare constantă. Se observă îmbunătățiri pe perioade lungi de timp, nu instantaneu. Unele modificări cheie, cum ar fi testarea diferitelor programe de calendare, au facilitat gestionarea site-ului. De exemplu, permitem organizațiilor să intre în propriile lor evenimente și să le aprobe, iar acest lucru ne-a redus mult volumul de muncă. Introducerea noastră în toate evenimentele a consumat foarte mult timp, dar acum avem o [metodă] mai eficientă care ne-a permis să oferim mai multe informații și resurse.

Î: Văd că aveți o mulțime de resurse pe blogul dvs. care detaliază evenimentele locale, de la zilele cu admitere redusă până când copiii pot mânca gratuit. Cum gestionați toate aceste informații?

Oricine face un blog ca acesta are nevoie de o echipă pentru că nu poți merge singur la fiecare eveniment sau zonă. I s-a oferit acei scriitori o șansă de a vizita locuri la care, în mod normal, nu ar fi putut. A avea o mamă acoperă fiecare județ a fost prima mea idee, dar asta este 21 de scriitori și este dificil de gestionat și de plătit. Cea mai mare echipă pe care am avut-o au fost 13 sau 14 scriitori și la această dimensiune, intrați în politică ca cine vrea să facă ce. De asemenea, trebuie să echilibrez dimensiunea echipei cu aspecte de monetizare, pentru a-mi putea plăti scriitorii.

Încă încerc să găsesc acel echilibru al echipei de dimensiuni potrivite, dar acum am mai puțini scriitori care acoperă subiecte care apelează la mai multe județe, de exemplu, parcuri naționale. De asemenea, gestionăm buletinele noastre informative pentru ca [utilizatorii] să se înscrie pentru a primi postări specifice județului lor. Având în vedere că am acoperit o suprafață mare, este important să îmi vizez cititorii în acest fel.

Î: Ce software și servicii aveți nevoie pentru a vă menține site-ul funcționat?

Asistență tehnică și găzduire web:

Dacă aveți succes, va trebui să investiți bani și să angajați ajutor – nu doar scriitori! Pentru mine, a fost esențial să angajez o persoană de asistență tehnică în care am putut avea încredere, așa că nu a trebuit să-mi fac griji cu privire la problemele tehnice ale site-ului. În plus, un site mare nu poate utiliza 5 dolari pe lună de găzduire. Când alegeți o gazdă web, este important să le vorbiți despre creșterea viitoare a site-ului dvs. și a serviciului lor pentru clienți. Prefer serviciul live, 24/7. La un moment dat, am folosit o companie care nu avea servicii live și site-ul meu a fost redus timp de 2 săptămâni la Halloween un an – ceea ce, vă puteți imagina, este un sezon cu trafic ridicat pentru mine. Nu vrei să greșești așa.

În plus, unele companii de hosting sunt vagi să vă spună ce aveți nevoie pentru a menține un site în creștere. Și dacă gazda dvs. nu poate suporta acea creștere, site-ul dvs. se va bloca. Asta înseamnă că trebuie să generați bani pentru că, cu cât site-ul dvs. crește, cu atât va trebui să investiți în sprijin și hosting. Nu doriți să continuați să schimbați gazdele web, așa cum am făcut-o la început. Ar trebui să angajați o companie care poate crește cu dvs. Practic, primești ceea ce plătești – poți merge atât de departe, având totul gratis.

Software pentru calendar:

Jersey Family Fun a fost destul de repede copleșit de cererile de e-mail din locurile care doreau să fie listate evenimentele lor, așa că am avut nevoie de o aplicație de calendar flexibilă care să permită locurilor să enumere propriile lor evenimente. În prezent, folosim software-ul pentru plugin-uri Time.ly, care mă trimite prin e-mail atunci când se adaugă un [eveniment], astfel încât îl pot aproba sau refuza. Este foarte prietenos cu SEO și vă permite, de asemenea, să creați cu ușurință evenimente repetate și să lăsați afară zile, de exemplu, dacă aveți un eveniment în fiecare joi, dar doriți să lăsați Ziua Recunoștinței. Găsirea aplicației calendaristice potrivite este importantă pentru oricine afișează evenimente.

Î: Ce sfaturi le-ați oferi bloggerilor interesați de crearea unui blog hiperlocal?

Faceți mai întâi cercetarea – aruncați o privire la ce acoperă alte site-uri hiperlocale și ce lipsește. De asemenea, ia în considerare cât de mare este zona pe care vrei să o acoperi. Dacă aș fi avut în vedere cea mai mare parte a informațiilor pe care le-ar avea, aș fi început cu o regiune mai mică din New Jersey, cum ar fi un județ, mai degrabă decât întregul stat. Cred că există mai multe potențiale de venit pentru blogurile hiperlocale care acoperă o zonă mai mică, deoarece puteți obține publicitate de la întreprinderile locale, ceea ce nu este o opțiune pentru o resursă la nivel de stat. De asemenea, a fost dificil să monetizezi Jersey Family Fun cu întreprinderile mari care au o acoperire la nivel de stat, deoarece procesul lor de publicitate este prea complex pentru noi. Vânzările și anunțurile nu au funcționat bine pentru a monetiza site-ul, în ciuda dimensiunii sale.

Vă recomand, de asemenea, să setați linii directoare pentru evenimentele dvs. Am avut vânzători locali în evenimente care nu sunt familiare sau care costă peste 5 dolari, ceea ce este limita noastră. Aveți nevoie de găzduire web fiabilă, dar cu cât sunteți mai locali și mai multe linii directoare, cu atât mai puțină memorie va trebui să stocați evenimente. Și dacă ai nișă bine, asta te va ajuta să creezi mai multe subiecte relevante despre postarea blogului.

În cele din urmă, luați în considerare întotdeauna programul dvs. Rularea unui site precum Jersey Family Fun implică un angajament de timp mare și nu l-aș putea face fără ajutor. Înainte de a începe, gândește-te la ce ești dispus să investești în timp, ajutor și bani dacă site-ul tău decolează.

Vă mulțumim, Jennifer, că ne-ați împărtășit cunoștințele cu privire la modul de a construi un blog hiperlocal! Există multe moduri diferite de a putea acoperi problemele locale pe propriul blog. Acesta este un exemplu de succes pe care îl puteți construi pe baza intereselor și nevoilor comunității voastre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map