Kenapa Sampeyan Bisa Penawaran Sesi Latihan Gratuit Kanggo Ngeset Dhiri minangka Panguwasa

miturut Business Insider, în 2012, ana luwih saka setengah milyar situs web. Kanthi situs web sing akeh, kepiye sampeyan nyetel kepenginan sampeyan saka kabeh wong ing nișă sampeyan?


Sampeyan bisa uga wis krungu manawa sampeyan kudu netepake sampeyan minangka panguwasa. Sampeyan pengin dadi wong cântă dienggo wong nalika kepengin ngerti babagan industrie sampeyan. Ujug-ujug, yen sampeyan katon minangka panguwasa nyata ing lapangan sampeyan, mula luwih gampang adol layanan utawa produk sampeyan.

Nanging, kepiye sampeyan entuk panguwasa kasebut? Sampeyan ora mung bisa nambah judhul "guru" kanggo jeneng sampeyan. Ana sawetara perkara liyane cântă kudu dilakoni yen sampeyan pengin katon minangka ahli timbal ing lapangan sampeyan.

Salah siji cara sing paling apik kanggo nyetel dhewe saka pamilik situs web liyane yaiku kanthi menehi latihan gratis menyang pengunjung situs. Miturut nuduhake kawruh sampeyan karo wong liya, sampeyan bakal nuduhake wong-wong mau mung sepira sampeyan ngerti babagan topik sampeyan cântă dipilih.

Tipe Sesi Latihan

Ana sawetara macem-macem jinis latihan cântă bisa ditawakake pengunjung situs. Mung priksa manawa sampeyan wis ngerti kabeh medium sadurunge ngatasi. Ora cukup kanggo ngerti sejarah lengkap babagan finansial bisnis mung kanggo ndeleng kacilakan webinar cântă pertama lan ngobong amarga sampeyan ora bisa ngerti carane plugin lan ngobrol karo wong-wong cântăm nunggu kanggo ngrungokake saran pakar sampeyan.

webinarii

Un videoclip web streaming video mung. Pengunjung sampeyan sinau saka sampeyan ing wektu nyata. Akeh platform webinar nggawe kothak obrolan ing sisih ngendi siswa bisa njaluk pitakonan, supaya sampeyan bisa njawab kanthi wigati. Webinars nawakake rasa ing kamar konferensi karo wong, nanging sampeyan bisa nuduhake kawruh karo mahasiswa in China, linie in AS lan katelu Spanyol kabeh bebarengan.

Sanajan sampeyan bisa nemokake layanan gratis kanggo nggunakake, sampeyan bisa uga luwih apik karo salah sawijining layanan cântă dibayar ing kono. Dheweke gampang banget kanggo mbukak lan mbukak, menehi dhukungan lan tutorial kanggo mbantu sampeyan ing dalan lan menehi tampilan profesional lan rumangsa yen sampeyan ora bakal metu saka platform gratuit. Sawetara cântă luwih ramah pangguna kalebu:

  • Site-uri Web OnAir: Nyedhiyani kamar kanggo 25 de dolari în saderengipun namung $ 19,97 per webinar. Sampeyan bisa nganyarke kanggo ngidini luwih akeh pengunjung lan mbayar webinar nalika sampeyan pindhah. Platforma uga nawakake kemampuan kanggo monetisasi webinar, branding pribadi lan integrasi karo panyedhiya email email marketing kaya MailChimp lan GetResponse.
  • AnyMeeting: platforma de învățare menihi pilihan kanggo cântă nganggo anggaran cântă kengeng kanggo nggunakake ruangan webinar kanthi gratis, yen sampeyan ngidwe iklan. Yen sampeyan pengin ruangan tanpa iklan pihak katelu, sampeyan kudu mbayar $ 17.99 nganti tekan pamiarsa 25. Sawetara fitur cântă digandhengake karo AnyMeeting kalebu formuler registrasi khusus, kemampuan kanggo nuduhake file, video lan rincian linane ing layar lan dhugan.

Ana platforma pirang-pirang liyane cântă ana. Saben dwewe duwe tarif dhewe adhedhasar jumlah pamiarso lan macem-macem fitur. Gunakake uji coba gratis kanggo nemokake endi cântă paling cocog kanggo sampeyan lan kabutuhan situs web.

webinarii

Konferensi Panggilan-ing

Pilihan liyane kanggo mbayar latihan yaiku telpon tradisional ing telpon konferensi. Minangka bonus ditambahake, sampeyan bisa ngrekam omongan lan pitakonan sakteruse banjur nggunakake podcast kanggo terus nggayuh pengunjung situs. Podcast uga bisa diunggah menyang iTunes lan Google Play kanggo nambah jangkauan sampeyan.

Sawetara layanan Konperensi Call-In in antarane:

  • Panggilan Konferensi Gratis: Situs pentru a obține mașini gratuite. Sampeyan bisa dadi tuan rumah nganti panelpon 1.000 sekaligus. Setel telpon konferensi sampeyan ing wayah awan utawa wengi nalika layanan kasebut nganggo 24 / 7. Mung nelpon menyang nomer cântărește ditemtokake, gunakake pin kanggo nyetel dhewe minangka gazdă lan miwiti lan mungkasi ngrekam kanthi sawetara tombol ing telpon sampe Yen sampeyan rencana arep takon, sampeyan pengin milih moderator kanggo ngidini pangguna supaya chime ing wektu cântă cocog. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sampeyan pengin kakehan gangguan sajrone rembugan cântă înțelept dijadwal.
  • UberConference: platforma Iki minangka pangguna konferensi gratis tanpa wates kanggo nganti 10 sing dijaluk. Conferințe gratuite Uga ngijini sampeyan kanggo nggabungake telpon konferensi karo media sosial. Sampeyan bisa nyetel grup supaya bisu, ngidini chating grup lan ngrekam panggilan. Yen sampeyan pengin ngidini luwih akeh wong ing "Kamar", sampeyan bisa nganyarke menyang salah siji saka paket cântă luwih gedhe.

Gambar Online

Sanajan wong ora nggunakake ruangan chating online kaya sing ditindakake ing 1990 lan 2000, isih ana wektu lan papan kanggo wong-wong mau. Contone, yen sampeyan lagi nyedhiyakake sesi latihan nalika awan, pangguna bisa kerja lan ora bisa menehi komentar kanthi banter. Nanging, bisa gampang ngakses ruangan ngobrol lan chime ing obrolan.

Chat kamar uga panggonan cântă becik kanggo ketemu yen sampeyan duwe pranala menyang bareng. Sawetara obrolan online gratuit cântă bisa digabungake menyang situs sampeyan kalebu:

  • RumbleTalk: Perangkat lunak iki digabung karo situs web. Sampeyan uga bisa nambah, fișier audio lan upload kanggo dibagi. Rekam transkrip kanggo bareng karo wong liya ing wayah wengi.
  • Barc: Bilik chating iki gampang ditambah menyang situs web panjenengan. Pangguna bakal kudu ngundhuh ekstensi cepet, nanging bakal bisa melu ing sembarang kamar Chat Barc ing sembarang situs webind saindhenging Internet. Saiki, Barc joged liwat rong yuta obrolan kamar. Breton platformă prasaja. Conectați teks lan gulung munggah.

forum

Forum forum pentru situs web sampeyan kaya masang plugin utawa nambah BBForum panou de monitorizare situs web. Forum nawakake kesempatan kanggo nuduhake kawruh sampeyan lan supaya wong bisa krime luwih sajrone pirang-pirang wulan lan taun cântărește canteri pitakonan, introduceți un comentariu tambahan.

Kanggo ngeset dhewe minangka wewenang liwat format iki, mesthine sing paling apik kanggo nindakake loro perkara. Kaping pisanan, moderat komentar. Yen ora, pesaing sampeyan bisa nggunakake forum sampeyan kanggo netepake manawa minangka wewenang. Kapindho, sampeyan kudu ngerti luwih saka pengunjung situs. Yen sampeyan ora, sampeyan kudu sinau lan takon nganti sampeyan duwe soko liyane kanggo nawakake saka pangalembana sing paling pinter.

Sfat tambahan kanggo Bangunan Authority Online

În mod similar sampeyan milih mediu sampeyan, wiwiti wewenang nganggo sfaturi tambahan iki:

  • Sinau kawruh cânta ora ana cântă liya.
  • Marang crita pribadi babagan industrie sampeyan.
  • Ahli wawancara ing bidang terkait.
  • Susu podcast lan transkrip chating menyang profil Google kanggo nambah otoritas.
  • Nggabungake sesi latihan karo sosial media. Gumumke, nudahake pranala menyang rekaman, informații despre tweet babagan sesi.

Panguwasa bangunan mudhun kanggo nggawe kepercayaan antarane sampeyan lan pengunjung situs. Dheweke kudu ngerti manawa bisa dipercaya sampeyan kanggo menehi informasi cântă tepat babagan topik cântă diwenehake. Pilih lapangan cântă sampeyan kenal ing njero ruangan banjur coba kanthi cepet kanggo mbantu wong liya sinau babagan kabeh mau, supaya bisa nuduhake semangat sampeyan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me