Un ghid pas cu pas pentru aterizarea primului dvs. mesaj sponsorizat

Acum, că bloggingul a luat internetul prin furtună, ceea ce a făcut bani din blogul dvs. nu este atât de ușor ca să adăugați câteva reclame banner.


Cititorii urăsc publicitatea intruzivă, motiv pentru care conținutul sponsorizat este acum o metodă preferată de publicitate.

Conținutul sponsorizat este o metodă de publicitate câștig-câștig-câștig:

 • Cititorii se bucură de conținut autentic și de calitate, fără a fi frustrați de publicitatea intruzivă
 • Bloggerii sunt compensați pentru eforturile depuse
 • Brandurile sunt aprobate de bloggeri populari și ajung la publicul țintă

Multe mărci sunt dispuși să plătească dolari de top pentru a fi sponsorizați de publicul blogger popular cu publicul.

Dar să știi cum să începi este greu. Cine sunt aceste mărci? Cum vă conectați cu ei? Cum plătiți pentru blogging despre ele?

Dacă sunteți interesat să câștigați bani cu postări sponsorizate, nu este dificil. Iată ghidul dvs. pas cu pas pentru a crea primul mesaj sponsorizat și a face bani din blogul dvs..

Pasul 1: Curățați-vă blogul

Înainte de a începe chiar să vă gândiți să aruncați o marcă, trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. web este la dispoziție pentru a te prinde. Când începi să te aventurezi în sponsorizări, blogul tău este absolvent de la hobby la business.

Dacă blogul dvs. este neprofesional, dezordonat sau confuz pentru a naviga, mărcile nu vor dori să fie asociate cu acesta.

Ai nevoie de un blog despre care orice brand ar fi mândru să fie menționat. Asta înseamnă că ar trebui să iei în considerare să investești într-o temă profesională, de calitate pentru blogul tău, și să cureți site-ul și să elimini distragerile (cum ar fi widget-urile laterale excesive).

Dacă aveți bugetul, puteți lua în considerare să angajați un specialist în branding, un designer pentru a proiecta un logo sau chiar să angajați un dezvoltator pentru a crea o temă personalizată pentru dvs..

Pasul 2: Construiește-ți audiența

Pentru ca brandurile să poată decide partenerul cu dvs., trebuie să știe că aveți o audiență – și nu doar orice public, ci dreapta public.

Brandurile știu exact ce fel de persoană vizează cu produsele lor. Ei au o imagine în minte a clienților lor obișnuiți, inclusiv sexul, vârsta, interesele, locația și multe altele.

Ar trebui și tu!

Dacă sunteți un blogger care este interesat să se asocieze cu brandurile, trebuie să vizați un anumit public cu postările dvs. de blog – asta înseamnă să găsiți nișa potrivită pentru blogul dvs..

Vă puteți crește publicul de nișă prin:

 • Dezvoltarea unui personaj specific de cititor pentru blogul tău
 • Crearea de conținut pentru a face apel la persoana respectivă
 • Promovarea blogului tău pe platformele de socializare potrivite
 • Creșterea listei de e-mailuri

Pasul 3: Compilați-vă statisticile

În continuare, înainte de a fi gata să parteneri cu brandurile, va trebui să obțineți date despre exact cine este publicul dvs. și dacă acestea se potrivesc publicului țintă al sponsorilor dvs..

Puteți utiliza servicii analitice precum Google Analytics sau Clicky pentru a obține date despre traficul dvs. lunar pe site, precum și demografia publicului dvs. Dacă utilizați Google Analytics, puteți consulta sexul, vârsta și țara vizitatorilor dvs..

De asemenea, ar trebui să compilați informații pe platformele de socializare, precum și numărul și implicarea adepților dvs. Puteți utiliza instrumente specifice site-ului precum Facebook Page Insights și Twitter Analytics sau un instrument precum Klout.

Folosind Google Analytics, puteți obține cu ușurință date demografice în audiența blogului dvs.Folosind Google Analytics, puteți obține cu ușurință date demografice în audiența blogului dvs..

Pasul 4: Stabiliți-vă prețurile

Unul dintre cele mai dificile aspecte ale postărilor sponsorizate este să descoperi cum să le preț.

Cât ar trebui să percepeți o taxă pentru un post sponsorizat?

Cu toate că s-ar putea să fie tentant să vină cu prețul dvs. calculând rata dorită pe oră pentru crearea unei postări pe blog, aceasta nu este cea mai bună modalitate de a face acest lucru. Această metodă ignoră complet valoarea unică a ceea ce oferiți.

Înțelegeți că, în calitate de blogger, oferiți o valoare deosebită mărcilor: șansa de a vă conecta direct cu publicul țintă exact și de a fi avizat de o figură în care au încredere (asta ești tu!). Acest lucru are o valoare extraordinară pentru ei și este o formă de publicitate mult mai valoroasă și mai eficientă decât reclame banner sau reclame TV. De asemenea, o postare pe blog va fi pe site-ul dvs. spre deosebire – spre deosebire de un anunț care este doar pentru o clipă.

La fel minim, influențarii percep 50-100 USD pe post sponsorizat, chiar și cu trafic pe partea joasă. Unii bloggeri câștigă mii de dolari pentru o singură postare sponsorizată.

Nu vă fie frică să cereți ce meritați! În cele din urmă, ratele dvs. depind de dvs..

O regulă bună de urmat este: Dacă o marcă acceptă imediat oferta dvs., este timpul să vă creșteți tarifele pentru următoarea. Dacă doresc să lucreze cu dvs. și prețurile dvs. sunt prea mari pentru bugetul lor, vă vor anunța și puteți rezolva ceva dacă doriți.

Un loc bun pentru a începe este cercetând alte bloguri în nișa ta. Ce se încarcă? Cum se compară publicul lor cu al tău?

Poate doriți să începeți pe partea joasă (50 $ – 75 $) pentru a crea un portofoliu mic. Dar nu vă fie frică să vă creșteți prețurile după ce veți avea câteva postări sub centură! Nu lăsați bani pe masă, subcharging.

Pasul 5: Anunțează-ți disponibilitatea

După ce site-ul dvs. este gata, datele dvs. sunt compilate și stabilirea prețurilor dvs., veți dori să anunțați mărcile că sunteți disponibili pentru sponsorizări.

Există mai multe modalități de a face acest lucru, inclusiv:

 1. Crearea unui kit media
 2. Crearea unei pagini de publicitate pe site-ul dvs. web
 3. Alăturarea unui site de sponsorizare

Opțiunea 1 – kituri media

Un kit media este de obicei un document PDF, proiectat frumos cu grafică, care prezintă o imagine de ansamblu a platformei dvs. și a ceea ce puteți oferi mărci.

Trusele media includ adesea:

 • Numele și fotografia dvs.
 • URL-ul blogului dvs. și rezumatul despre ce este vorba
 • Demografia și statisticile blogului dvs. și ale publicului social media
 • Ce puteți oferi (postări sponsorizate, e-mailuri sponsorizate, cadouri, etc.) și prețuri

Puteți consulta ghidul Luana Spinetti cu privire la truse și sponsorizări – Cum să vă faceți blogul atrăgător pentru agenții de publicitate aici, pe WHSR.

Opțiunea 2 – Pagina de publicitate

De asemenea, puteți crea doar o pagină „Reclamați aici” pe site-ul dvs. web cu aceleași informații ca și setul dvs. media.

Este o idee bună să includeți un formular de contact sau chiar un buton „cumpărați acum” în partea de jos a paginii, astfel încât mărcile interesate să poată începe rapid.

Opțiunea 3 – Alăturați-vă unui site de sponsorizare

Site-uri precum FameBit sau Socialix sunt platforme pentru conectarea bloggerilor cu mărci. Acestea sunt de obicei ușor de utilizat și de conectat, dar există câteva dezavantaje.

Pentru unul, aceste site-uri vor lua de obicei o taxă pentru serviciile lor (uneori în jur de 10-20%).

De asemenea, rețineți că renunțați la controlul relațiilor dvs. de marcă cu aceste platforme.

Este mai bine pe termen lung dacă ai o relație individuală cu brandurile sponsorizate, în loc să te ocupi de un intermediar.

Pasul 6: ÎNTREBĂ

Partenerul tău preferat de brand ar fi alături de tine pentru un sponsorizare pe blog? Nu știi până nu întrebi!

În loc de un e-mail rece din senin, este mai bine să începeți prin a construi o relație. Dacă aveți deja o relație cu un brand – poate că ați folosit produsul lor de ani buni sau ați avut o conversație recent pe rețelele de socializare – este chiar mai bine.

Puteți apoi să trimiteți un e-mail la contactul dvs. sau la e-mailul de asistență generală.

Mențineți e-mailul pe scurt și la obiect. Iată un exemplu pe care îl puteți personaliza:

Dragă [Nume],

Mulțumesc că m-ai urmărit pe Twitter! Am fost un mare fan al [Product Name] ani de zile și îl recomand întotdeauna prietenilor mei.

Sunt influencer în [Industry Niche] și fondatorul [Blog Name]. Am vrut să vă întreb despre posibilele oportunități de parteneriat cu marca dvs. pentru a promova [Produs] pe blogul meu.

Dacă sunteți interesat, pot să trimit un kit media?

Mulțumiri,

[Numele dumneavoastră]

(Kitul dvs. media trebuie să clarifice ce fel de compensații așteptați.)

După ce ați pus bazele pregătind site-ul și creând un kit media, postările sponsorizate sunt o modalitate ideală de a obține un venit din blogul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map