Unde găsiți oportunități plătite de blogger

Pe măsură ce începeți să promovați și să generați bani pentru blogul dvs., va trebui să găsiți oportunități pentru a colabora cu mărci. Din fericire, există o serie de grupuri care vă permit să aplicați și să vă implicați cu mărci. Aceste programe vă protejează adesea ca blogger, inclusiv asigurarea că veți fi plătit și aveți un contract. O să vă ofer o privire în cadrul programelor mele de influență și marketing afiliat preferate – și cel mai profitabile -.


Programe de influență și Campanii sponsorizate

Într-un proiect de campanie sponsorizat, o marcă te angajează să scrii o postare în specificațiile lor, să gestionezi o petrecere Twitter sau Facebook sau să trimiți acțiuni sociale în schimbul unei taxe și / sau a unui produs. În general, brandurile și reprezentanții de PR doresc să vadă nu mai mult de 20% postări sponsorizate pe blogul dvs., dar poate exista o cameră wiggle, mai ales dacă sunteți un blog adevărat.

Ratele de sponsorizare

Acțiunile sociale vă pot câștiga între 3-10 dolari pe acțiuni (un motiv foarte bun pentru a-ți construi prezența pe rețelele de socializare), iar postările sponsorizate pot rula de la 25 la 300 USD, în funcție de vizualizările paginii, de abilități, expertiză și atingere. Următoarele sunt câteva dintre cele mai importante programe de influencer cu care am lucrat:

Programe Blogger noi și reduse

 • IZEA: Acesta este un serviciu excelent, care are 3 niveluri de prețuri accesibile: gratuit; 1 dolar pe lună; și 5 dolari pe lună. În prezent folosesc 1 dolar pe lună și mi-am întors deja veniturile de mai multe ori. Nu există alte criterii, pur și simplu înscrieți-vă și examinați ofertele, majoritatea fiind tweet-uri și destul de ușor de făcut.
 • Activați: Acesta este atât un program influencer, cât și o comunitate de bloggeri. Obțineți un scor de activare bazat pe influența dvs. socială, influența blogului dvs. (cum ar fi Google Analytics) și influența dvs. Activare, obținute prin obținerea de aprobări și postarea de articole care îi ajută pe ceilalți. În timp ce Activați nu oferă o mulțime de campanii, vă oferă o șansă să vă construiți reputația și comunitatea, ceea ce este esențial dacă sunteți selectat pentru o campanie.
 • Tomoson: În primul rând pentru articole de recenzie, unele dintre campaniile lor nu sunt în plată. Multe dintre produsele lor sunt mărci foarte cunoscute și de multe ori cerințele sunt scăzute, cum ar fi 100 de adepți pe Twitter. Este o modalitate excelentă de a începe cu brandurile pe care le-ai putea iubi deja.
 • Moms Meet: Concentrându-se pe alimente fără conținut de alergeni și organice, Moms Meet oferă o opțiune de eșantionare a bloggerului și o opțiune de gazdă acasă. Obțineți doar produse pentru a revizui, dar eșantionul este mare. Câștigi puncte către programul lor de recompense. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă implica cu mărci de produse alimentare cu nume mari.
 • She Speaks Blogger Society: Acesta este un alt forum comunitar și blogger. În timp ce campaniile nu plătesc la fel de mult ca altele, She Speaks este o modalitate excelentă de a începe și puteți împărtăși recenzii despre produse. Deși nu există o mulțime de oferte pentru acest serviciu, acestea prezintă mărci de nume mari.
 • Double Duty Divas: condus de două doamne minunate, care gestionează și conferința iRetreat, Divas este o rețea de sprijin care funcționează cu branduri mari precum P&G, precum și derularea de campanii sponsorizate și petreceri Twitter.
 • Rețeaua de influență BlogHer: BlogHer este o platformă de publicare excelentă pentru ca bloggerii să-și ude picioarele, dar au și rețele de influencer. Dacă vă calificați, puteți accesa câteva programe de partajare foarte bune pentru social media sau pentru bogăția dvs..

Peste 10.000 de programe Blogger View View

 • Influence Central: Fost MomCentral, acest program de influencer are un accent puternic pe produsele pentru copii. Am făcut o serie de campanii pentru ei în primele zile. Acestea pot compensa în Amazon sau carduri cadou pentru client împreună cu produsul.
 • Real Clever: Am avut un mare succes în campaniile Real Clever. Plătesc bine și oferă o serie de postări sponsorizate și campanii de social media pe lună. Plătesc la timp și ca bonus, ține evidența programelor și veniturilor anterioare.
 • MassiveSway: Acesta este programul blogger pentru SITS Girls. Plătesc bine și au campanii foarte rare, unele sunt bazate pe regiune. Sunt extrem de selectivi.
 • TapInfluence: Fost BlogFrog, TapInfluence a fost programul care m-a invitat să fiu ambasador al Mătăsii anul trecut. Puteți configura setul și tarifele media, dar rețineți că programele sunt doar invitație.

Programe de trafic intens în trafic (peste 25.000 de vizualizări pe pagină):

 • Mom It Forward: Oferă câteva proiecte cu adevărat îngrijite, dar cred că plata este puțin scăzută pentru viziunile necesare. Cu toate acestea, este ușor să devii membru și să ordonezi oportunitățile pe măsură ce vin.
 • Social Fabric: Aceasta este comunitatea companiei, Collective Bias, care lucrează cu mărci de nume foarte mari. Știu mulți bloggeri care sunt mulțumiți de ei, așa că dacă abilitatea dvs. se califică, aplicați-le.

Desigur, există multe alte grupuri, cu toate acestea, acestea sunt cele cu care am avut experiență.

Grupuri de marketing afiliat:

Marketingul afiliat depinde de trafic, de nișă și de blog, dar acestea sunt unele care s-au dovedit de succes. Chiar dacă ești un blog mic, îl poți face să funcționeze prin a fi creativ (creând un ghid cadou) sau poziționând anunțuri relevante deasupra și sub postările tale. Puteți alege cu ce comercianți (mărci) lucrați. Este posibil să nu vă calificați pentru unele programe din cauza legilor privind impozitul pe locație sau vânzările.

 • ShareASale: Acesta este unul dintre preferatele mele, deoarece au branduri grozave care se transformă bine pentru blogurile mamă, precum Zulilly și StudioPress. Foarte ușor de lucrat.
 • Amazon Associates: ușor de lucrat, dar nu am grijă de link-uri. Acestea fiind spuse, aveți o mulțime de opțiuni pentru a crea bara laterală sau pentru a revizui widget-uri sau alte instrumente cu acestea. Dacă vă bucurați de recenzii de carte, acest program este pentru dvs..
 • Afiliere după conversant: Acesta este cel mai popular program de afiliere. Nu-mi place la fel de mult ca Partajează o vânzare, dar merită să fii alături de și mai mulți comercianți.
 • ShopHer: Pe lângă campaniile tradiționale de comercianți, ShopHer vă permite să postați cupoane alimentare, făcând din acesta un program foarte valoros pentru bloggerii de tranzacții.

Ar trebui să aveți grijă să le evitați – și să țineți cont de momentul în care începeți să obțineți direct directori: Ce trebuie să evitați

 • Conținut plătit: Adesea primesc gropi de la oameni care doresc să-mi plătească bani pentru a posta conținut. Cititorii tăi merită un conținut proaspăt, original, de la tine și bloggerii invitați, pe care îi cunoști și ai încredere.
 • Legături text: În cadrul unei postări sponsorizate, acestea sunt bune, dar link-urile text aleatoriu împrăștiate pe blogul dvs. arată neprofesionale și înșelă. Folosiți în schimb reclame standard de imagine.
 • Clienți etici: Lucrați numai pe campanii care respectă eticheta de blogger de bază: dezvăluirea completă a căreia postarea dvs. este sponsorizată, atributul „nofollow” selectat pe link-urile clientului, condiții clare de plată și livrări.
 • A pierde bani: Cu toții am avut acea perioadă în care un client nu a plătit. Recomand punerea la dispoziție a garanțiilor (contract de bază, consecințe precum tragerea unui post pentru neplată etc.). Aceste garanții de bază vă pot ajuta să vă protejați sau, cel puțin, să-l determinați pe clientul dvs. delincvent să negocieze cu dvs..
 • Pierderea drepturilor dvs.: Vă rugăm să citiți fiecare cuvânt al contractelor semnate. De obicei, vă semnați prin copyright pentru postarea dvs. sponsorizată, dar da nu doriți să semnați drepturile asupra întregului dvs. blog. Evitați să semnați contracte care predau drepturi la orice „conținut” sau „alt” conținut adăugat la blogul dvs. în orice moment. Compania încearcă să-și acorde drepturi asupra întregului blog.

Note finale

Rețineți că atunci când vă înscrieți la oricare dintre aceste programe, trebuie să furnizați informații de plată, un formular W9 și eventual numărul dvs. de securitate socială. Acesta este motivul pentru care este mai bine să lucrați cu grupuri de încredere, dintre care unele le puteți întâlni la conferințe. Discutați cu reprezentanții pentru a vedea dacă sunteți o persoană potrivită – poate șansele dvs. de a primi misiuni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map