Wix gjennomgang

Wix er uten tvil en av byggherrene som har sett en meteorisk økning i opptaket over en relativt kort periode.


I 2017 brakte selskapet frimodighet til 100 millioner brukere. I løpet av den korte tidsrammen har den introdusert flere oppgraderinger fra en HTML5-editor til dra- og slipp-2015-versjonen deres.

Wix-funksjoner

Noe av det første du vil møte i de fleste nettstedsbyggere, er maloppbevaringsstedet, og det er det samme i Wix. Nettstedet kan skryte av over 500 maler som er pent kategorisert etter din gjennomgang. Bla gjennom de fleste av dem, synes jeg Wix tilbyr en riktig blanding av stiler, fra minimalistisk til omfattende.

Å redigere malen er et under, med grensesnittet som tilbyr mange alternativer i ekte dra-og-slipp-stil. Når du har fått elementene dit du vil, bare fyll ut detaljene og det vil fungere. Bortsett fra det, er det virkelig bemerkelsesverdig at Wix kontinuerlig legger til og gjenoppretter funksjoner som nøyaktig passer sammen med dagens trender og teknologi.

Et eksempel på dette ligger i SEO-veiviseren som nylig ble introdusert. Dette er på linje med at mange flere mennesker blir klar over hvor mye SEO som kan hjelpe med deres tilstedeværelse på nettet. Veiviseren gir mulighet for Wix som hjelper deg med å optimalisere nettstedet ditt med letthet.

For online-selgere har Wix ikke bare mulighetene for elektronisk betaling, men du vil til og med kunne planlegge bestillinger på nettstedet ditt. Det sørger for en nisje av forbrukere som jeg ikke har sett lett tilgjengelig andre steder.

Skjerm

Wix tilbyr maler i et bredt utvalg av stilerOversikt over Wix dashbord (Logg inn > Administrer nettstedet > Oversikt). Konfigurer side- og kontoalternativer her.

Wix-grensesnittet er rent og forenkletLegge til apper og funksjoner på Wix nettsted (Logg inn > Administrer nettstedet > Nettstedsinnstillinger).

Wix Maler Demo

Som nevnt kan Wix skryte av over 500 forhåndsdesignede temaer som er pent kategorisert etter din gjennomgang. Følgende bilder demonstrerer noen av temaene jeg fant. Klikk på bildene nedenfor for å forstørre.

“Snekker” – Wix-mal for bedriftsnettsteder; gratis for alle Wix-brukere. Klikk for å forstørre bildet.“Restaurantside” – Wix-mal for restauranter; gratis for alle Wix-brukere. Klikk for å forstørre bildet.

“Paperie” – Wix-mal for nettbutikk; tilgjengelig for Wix eCommerce-brukere. Klikk for å forstørre bildet.“Photographers Dream” – mal for fotograferingsnettsted; gratis for alle Wix-brukere. Klikk for å forstørre bildet.

$ 14.95 / år$ 14.95 / år$ 14.95 / år$ 14.95 / år Sammenlign Wix-planer: www.wix.com/upgrade/website 

Suksesshistorier

Wix-brukere har satt opp en beundringsverdig rekke nettsteder som i det minste ser ut, verdige, funksjonelle og egnet til formål. Paws for a Cause, blir drevet av en fotograf som hjelper dyrehjem med å fremme anklagene for adopsjon.

Nettstedet er forenklet, men passer godt til sitt tema med kjære dyr vist frem i full, strålende farge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map