Wix Review

Wix este de departe unul dintre constructorii de site-uri care a înregistrat o creștere meteorică a absorbției într-o perioadă relativ scurtă.


În ultima perioadă, până în 2017, compania a solicitat cu îndrăzneală 100 de milioane de utilizatori. În acest interval de timp scurt, a introdus mai multe upgrade-uri de la un editor HTML5 la versiunea de drag and drop 2015.

Caracteristici Wix

Unul dintre primele lucruri pe care le veți întâlni la majoritatea constructorilor de site-uri este depozitul de șabloane și același lucru este în Wix. Site-ul are peste 500 de șabloane care sunt clasificate perfect pentru peruzele tale. Parcurgând majoritatea acestora, găsesc Wix care oferă un mix adecvat de stiluri, de la minimalist la complet.

Editarea șablonului este o minunăție, interfața oferind multe opțiuni într-un stil drag-and-drop adevărat. După ce ați obținut articolele unde doriți, trebuie doar să completați detaliile și va funcționa. În afară de asta, ceea ce este cu adevărat notabil este faptul că Wix adaugă și revizuiește în mod continuu funcții care se îmbină cu exactitate cu tendințele și tehnologia actuale..

Un exemplu în acest sens constă în Expertul său SEO introdus recent. Acest lucru este în linie cu mult mai mulți oameni care sunt conștienți de cât de mult SEO poate ajuta cu prezența lor pe web. Expertul vă permite Wix să vă ajute să vă optimizați site-ul cu ușurință.

Pentru vânzătorii online, Wix nu are doar opțiunile pentru plățile de comerț electronic, dar va putea chiar să programați rezervările pe site-ul dvs. Acest lucru se referă la o nișă de consumatori pe care nu am văzut-o disponibilă în altă parte.

Imagini

Wix oferă șabloane într-o mare varietate de stiluriPrezentare generală a tabloului de bord Wix (Autentificare) > Gestionează site-ul > Prezentare generală). Configurați aici opțiunile site-ului și contului.

Interfața Wix este curată și simplistăAdăugarea aplicațiilor și funcțiilor pe site-ul web Wix (Autentificare) > Gestionează site-ul > Setări site).

Demo Șabloane Wix

Așa cum am menționat, Wix se mândrește cu peste 500 de teme pre-proiectate, care sunt clasificate perfect pentru peruzele tale. Următoarele imagini demonstrează unele dintre temele pe care le-am găsit. Faceți clic pe imaginile de mai jos pentru a mări.

„Tâmplar” – șablon Wix pentru site-uri de afaceri; gratuit pentru toți utilizatorii Wix. Faceți clic pentru a mări imaginea.„Site Restaurant” – șablon Wix pentru restaurante; gratuit pentru toți utilizatorii Wix. Faceți clic pentru a mări imaginea.

„Paperie” – șablon Wix pentru magazinul online; disponibil pentru utilizatorii de comerț electronic Wix. Faceți clic pentru a mări imaginea.„Dream Photographers” – șablon pentru site-ul de fotografie; gratuit pentru toți utilizatorii Wix. Faceți clic pentru a mări imaginea.

$ 14.95 / an$ 14.95 / an$ 14.95 / an$ 14.95 / an Comparați planurile Wix: www.wix.com/upgrade/websitepage 

Povesti de succes

Utilizatorii Wix au creat o gamă admirabilă de site-uri web care arată, cel puțin, demn, funcțional și potrivite scopurilor. Labe pentru o cauză, este condus de un fotograf care ajută adăposturile de animale să-și promoveze acuzațiile pentru adopție.

Site-ul este simplist, dar se potrivește bine temei sale cu animale dragi expuse într-o culoare plină de glorie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me