Revizuirea sitejet-ului

Indiferent ce ar spune cineva despre Sitejet, un lucru este clar și faptul că această companie are o ambiție nelimitată.


Direcționându-se împotriva CMS-ului Behemoth WordPress, Sitejet are totuși variante unice – designeri web, freelanceri și furnizori de servicii. Cel puțin așa ne spune spielul său de marketing.

De fapt, fondatorul său Hendrik Köhler ne-a spus că Sitejet, prin intermediul companiei-mamă WebsiteButler, a ajutat mii de companii mici să-și creeze site-urile web și le ajută să le servească într-un model de afaceri recurent. Echipa s-a săturat de deficiențele WordPress și de alte CMS atunci când dezvoltă site-uri pentru clienții noștri. Așa că au decis să își dezvolte propriul software intern, care a devenit Sitejet. Acum, compania permite celorlalți designeri să folosească software-ul nostru pentru a dezvolta site-uri, astfel încât să nu fie nevoiți să pună capăt cu WordPress și cât de ineficient poate fi acesta.

Caracteristici sitejet

Primul lucru pe care îl veți observa cu privire la Sitejet Dashboard este că acesta este exact așa – arată în termeni foarte grafica performanțele oricărui site pe care l-ați creat cu ei pe întregul său ciclu de viață – din momentul în care l-ați creat ca proiect. prin fazele de proiectare și, în sfârșit, viabilitatea comercială, așa cum este live.

Tabloul de bord SiteJet.

Un editor de drag-and-drop curat și bogat în funcții

Puteți obține, de asemenea, o listă prescurtată a tuturor site-urilor web care sunt în prezent (publicate sau nu) și puteți alege ce să faceți cu ele dintr-o locație centrală. Alegerea de a edita oricare dintre ele vă aduce într-un editor de drag and drop care este atât curat, dar totodată foarte bogat în funcții.

Căutarea prin șabloanele site-ului Web integrate la Sitejet (consultați toate șabloanele Sitejet aici).

Editarea șablonului în Sitejet.

* Faceți clic pe imagine pentru a mări.

Construit pentru colaborarea în echipă

Ceea ce face ca Sitejet să fie mai degrabă mai special decât constructorul de site-uri executate sau CMS este caracteristicile sale de colaborare.

Acest lucru funcționează pe diverse niveluri – fie cu colegii, fie cu clienții. Puteți lucra împreună cu un coleg, poate fiecare din partea voastră și lăsați note pe care să le urmeze reciproc. Există, de asemenea, elementul de feedback al clienților, unde puteți invita un client să vizualizeze și să comenteze progresele curente ale site-ului în construcție.

Capacitatea de feedback interactivă face ca modificările continue ale proiectării să fie mult mai ușor de procesat și pot ajuta la accelerarea construirii site-ului. Fiecare site web poate fi gestionat ca un proiect individual, cu note și liste de activități integrate.

În cele din urmă, dacă sunteți constructor web sau proiectant de site-uri, puteți transmite site-ul web clientului dvs. și le puteți oferi propriul portal de autoservire, păstrând în același timp controlul principal al contului. Îmi place acest sistem deoarece, întrucât cineva care a ocupat până acum activitatea de proiectare a site-ului, ajută site-ul pe care îl construiți, care dovedește idioți, limitând cât de mult poate face clientul pe propriul său site.

Când proiectul dvs. este gata, puteți trimite un link către clientul dvs. rugându-i să-l revizuiască

Interfață constructor simplă, totuși, puternică

Înainte de a discuta despre interfață, aș dori să vă anunț că Sitejet oferă conturi de încercare gratuite pe care le puteți folosi pentru a vedea dacă vă place. Există un cost absolut zero pentru a testa toate aceste lucruri. Vi se va solicita să treceți la un cont de plată numai dacă doriți să publicați orice site web creat.

În afară de asta, constructorii de site-uri sunt atât de comune în zilele noastre, încât este foarte probabil să fiți deja conectat la unul și să încercați. Să spunem doar că Sitejet este un constructor de site-uri foarte avansat. Vine cu șabloane standard, dar opțiunea de personalizare disponibilă este impresionantă.

De la drag and drop obișnuit, aveți, de asemenea, opțiunea de a integra direct codarea manuală în site-ul web – HTML, Javascript sau chiar CSS. În această zonă, proiectanții de site-uri web care gestionează mai multe proiecte au din nou un alt avantaj – sistemul poate gestiona elemente recurente ale site-ului web pe care le-ați creat deja. Aceasta reduce mult redundanța.

Fiți pregătit pentru mai multe formate cu funcția „Vizualizare ca”.

Revenind la codarea manuală, toate acestea sunt legate foarte strâns de interfață, ceea ce înseamnă că totul se întâmplă pe șablon – în ecranul despărțit, dacă este necesar. Acest lucru vă permite să nu trebuie să vânați fișiere de fișiere de stil individuale, de exemplu, un economizor de timp excelent.

Pentru aceia dintre voi care nu au experimentat încă codificarea pe WordPress – nu este dificil, dar necesită să înțelegeți modul în care WordPress își organizează ecosistemul. Sistemul Sitejet este mult mai intuitiv dacă sunteți un scafandru de cod.

Dacă vă pierdeți vreodată, Sitejet are o serie fantastică de tutorial video care vă poate ajuta. Descopăr din ce în ce mai mult că aceste videoclipuri de ajutor sunt mult mai utile decât o simplă descriere pas cu pas, deoarece puteți vedea vizual cum se face ceva.

Iată un videoclip demonstrativ despre cum să construiți un site web cu Sitejet în 25 de minute.

Planuri sitejet & Prețuri: plătiți pe măsură ce crești

ProfessionalTeamBusiness
Site-uri gazduite111
Proiect de proiecte de site-uri webLiber & NelimitatLiber & NelimitatLiber & Nelimitat
Manager de proiect Aflați mai multe despre planurile Sitejet & de stabilire a prețurilor

Concluzie

Sincer, nu este prea mult să nu-i placă despre Sitejet. Este ușor de utilizat și are o mulțime de caracteristici. Sigur, mi-ar fi plăcut să am acces la mai multe șabloane, dar cred că asta se întoarce în mare parte pentru designeri sau constructori de site-uri web..

CONS

  • Nu este disponibil niciun plan gratuit
  • Lipsa instrumentelor de marketing încorporate

De asemenea, consultați videoclipul de mai jos pentru a înțelege fluxul de lucru de design web folosind Sitejet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map