10 reguli esențiale pentru un marketing efectiv pe LinkedIn

LinkedIn poate conta pe o bază de utilizatori mai mică în comparație cu Facebook și Twitter, însă numerele sunt încă relevante pentru bloggerii și managerii de social media, mai ales dacă nișa sau industria este B2B. Potrivit Statista, LinkedIn a lăudat 450 de milioane de utilizatori în trimestrul 2 2016, iar platforma este în creștere.


Număr de membri LinkedIn de la 1 trimestru 2009 până la 3 trimestru 2016 (în milioane)

Totuși, pe lângă numere, comunitatea contează. LinkedIn este mai mult decât un CV online și bogăția grupurilor de utilizatori, a funcțiilor de mesagerie și a platformei de publicare Pulse o fac o oportunitate excelentă de marketing.

Construirea tracțiunii către conținutul dvs.

În calitate de Sean Martin, manager de marketing de conținut la Directiva Consulting, afirmă:

LinkedIn este o platformă excelentă pentru a vă promova diferitele piese de conținut pentru un public relevant. Este, de asemenea, excelent pentru a face publicitate serviciilor dvs. datorită capacității sale de a viza interese, demografii și categorii de locuri de muncă.

Doriți să profitați la maxim de capacitățile de direcționare ale LinkedIn, precum și să optimizați anunțurile pentru a genera tipul de trafic pe care îl căutați.

Acesta este, de la sine, un bun motivator pentru a încerca LinkedIn, dar Oren Greenberg, marketer digital și director de la Kurve.co.uk, adaugă un pic de context. El observă că „[după] toate campaniile de teste derulate de noi și de alte agenții digitale, rezultatele sunt cam aceleași la nivel general – LinkedIn conduce cele mai multe vânzări B2B, iar liderii LinkedIn au o rată de conversie mai mare.”

De asemenea, potrivit Greenberg, LinkedIn a performat mai bine și a dat rezultate bune în comparație cu Medium și Blogging (cu excepția cazului în care aveți deja o audiență pe aceste platforme), deoarece LinkedIn „vă anunță instantaneu rețeaua și, dacă articolul dvs. este demn de partajat, veți face asta vedeți ca invitațiile dvs. să crească și [chiar] să partajați pe alte canale. “

Cele 10 reguli esențiale de marketing din această postare vă vor ajuta să profitați la maxim de LinkedIn în trei domenii:

  • Construiți și stabiliți o prezență pe platformă
  • Sporirea traficului și implicarea
  • Promovează și stimulează vânzările și oportunitățile de rețea

Banner de LinkedIn

1. Puneți relațiile mai întâi

Elementele de bază funcționează pe LinkedIn așa cum se întâmplă pe orice altă platformă de socializare – trebuie să petreci timp pe LinkedIn pentru a crea o prezență. Și, trebuie să alimentați conexiuni pentru a crea în cele din urmă o rețea în jurul numelui și afacerii dvs..

Am scris în 2014 un ghid de bază despre marketingul social media pe care poate doriți să îl citiți pentru a începe și vă sugerez să vă uitați și la postarea lui KeriLynn despre 6 moduri de marketing este exact ca datarea.

Pentru a fi specific:

  • Concentrați-vă pe construirea de relații înainte de a încerca să generați trafic prin promovare
  • Implicați-vă cu alții pe conținutul lor înainte de a-l împărtăși pe al vostru
  • Folosiți-vă expertiza pentru a ajuta oriunde vedeți o nevoie

O notă de precauție: faptul că LinkedIn a fost creat pentru relații profesionale nu permite utilizatorilor să gândească platforma ca un forum de spaming și, din păcate, LinkedIn încă nu pare să aibă o politică puternică împotriva practicilor umbroase..

Deci, faceți o experiență excelentă pe LinkedIn să începeți cu dvs. și fiți foarte selectivi pentru contactele pe care le solicitați sau le acceptați.

„Poziționează-te ca lider de gândire în industria ta.”

Alayna Frankenberry, managerul strategiei de conținut pentru BlueSky ETO, sugerează patru modalități prin care poți să-ți creezi o prezență de succes pe LinkedIn și să-ți faci un nume pentru tine ca unul dintre cei care participă la nișa sau industria ta:

1. „Construiește-ți propria prezență înaintea clientului tău.

Este mult mai ușor să îi determinați pe oameni să asculte un expert din industrie decât să îi determinați să se angajeze cu un cont corporatist fără chip ”, explică Frankenberry. „Dacă vă poziționați ca un lider de gândire în industria dvs., ceilalți lideri și factorii de decizie vor observa – și va fi mult mai probabil să vă verificați compania, clienții și postările.”

Frankenberry adaugă că ar trebui să partajați în continuare postări și să actualizați în mod regulat contul brandului dvs., dar că nu ar trebui să vă neglijați propriul profil în acest proces.

2. „Fii activ dimineața.

Planificați 20 de minute în fiecare zi pentru a verifica notificările personale pe LinkedIn și pentru a interacționa cu postările din feedul dvs. Vedeți ce se întâmplă în comunitățile dvs. și vizitați câteva profiluri ale altor persoane care lucrează în industria dvs. ” Frankenberry asigură că este o investiție de timp mică, dar obiceiul va „plăti pe termen lung, pe măsură ce construiți și mențineți o prezență puternică pe LinkedIn”.

3. „Fii generos”.

Frankenberry vă încurajează să „susțineți colegii în abilitățile în care sunt competenți” și să „scrieți recomandări pentru angajații, clienții și managerii dvs., fără a fi solicitați. Acest lucru nu vă va câștiga doar unele dintre aceleași elemente de recuzită ”, dar va îmbunătăți, de asemenea, prezența pe LinkedIn și„ va duce la mai multe vizite la profilul dvs. și la clicuri pe postările dvs. ”

4. „Oferă oamenilor ceea ce vor.

Majoritatea oamenilor folosesc LinkedIn pentru că le pasă de lucruri precum dezvoltarea profesională și creșterea afacerii. Distribuie postări care oferă soluții la problemele comune de afaceri și oferă sfaturi acționabile despre cum să atinge obiectivele. ” Frankenberry vă reamintește „să vă concentrați pe soluții în loc de auto-promovare”, astfel că veți vedea utilizatorii „care se întorc din nou și din nou pentru a interacționa cu dvs. și pentru a vă împărtăși postările.”

2. Utilizați Mesaje / Chat pentru a rețea și a promova

Utilizați sistemul integrat de chat și mesagerie pe care LinkedIn îl oferă pentru a crea un raport personal cu conexiunile dvs. înainte de a vă aventura să contactați alte persoane din nișa dvs. (prin InMail dacă sunteți un utilizator Premium sau prin e-mailul persoanei afișat pe profilul lor de LinkedIn sub Contacte fila).

Sistemul de mesagerie LinkedinSistemul integrat de mesagerie / chat LinkedIn

Mesageria (și conversația, de când a fost integrată în 2015) imediat după crearea unei conexiuni – și arătând un interes real pentru ei și ceea ce fac – poate ajuta, de asemenea, la crearea unui prim raport și la declanșarea încrederii imediate.

Este esențial să nu trimiteți mesaje cu privire la spammy în această primă fază delicată. Concentrați-vă pe factorul uman:

  • Comentați orice ați găsit interesant din profilul conexiunii.
  • Puneți întrebări despre cel mai recent proiect al acestora.
  • Ia-i să vorbească.

O șansă de a-ți promova propria muncă va veni în mod natural, pe măsură ce cealaltă persoană își dezvoltă un interes pentru tine.

Carole Lieberman, M.D, subliniază importanța creării unei relații în timpul transmiterii unui mesaj promoțional și a riscului pe care îl rostești ignorând factorul uman:

Când [cere] să vă conectați cu cineva, nu o faceți dacă singurul dvs. scop este să încercați să exploatați conexiunile lor pentru a promova ceva. Când cineva îmi face asta, mă deconectez cu ei.

LinkedIn este într-adevăr mult mai mult decât o platformă în care profesioniștii și companiile comercializează interese. Este un loc pentru a construi relații, care în cele din urmă se va transforma în oportunități bune pentru ambele părți.

Folosind InMail

Eric Brantner, fondatorul Scribblrs.com, sfătuiește să nu subestimeze eficacitatea instrumentului de mesagerie premium (InMail) al LinkedIn, în special în sensul oferit de blogger și influencer.

Cheia este să vă asigurați că aveți un teren concis, bine pregătit. De asemenea, trebuie să vă asigurați că ținta dvs. este publicul potrivit pentru tonul dvs..

Cred că InMail poate avea, de fapt, rate de răspuns mai mari decât e-mailurile la rece, deoarece căsuțele de e-mail ale bloggerului sunt atât de des umplute cu spam. Dacă îți ieși din cale să cauți un profil LinkedIn și să trimiți un e-mail, ar putea fi considerat că merge mai departe.

Citiți și cele 4 modalități de a genera oportunități ale lui Dan Virgillito cu un profil LinkedIn Premium pentru mai multe sfaturi și context.

3. Publică pe LinkedIn Pulse

Propria platformă de publicare a LinkedIn (Pulse) vă poate ajuta să vă construiți autoritatea dacă puneți la dispoziție conținutul pe care rețeaua dvs. îl dorește (și are nevoie).

Ca exemplu, vedeți ce a făcut Ed Gandia, redactorul și proprietarul afacerii:

Ed. Gandia. Pulsul LinkedIn

Gandia a folosit platforma pentru a-și promova blogul, desigur, dar a făcut acest lucru publicând postări de calitate care abordează punctele de durere ale publicului țintă..

Deci, vedeți, conținutul Pulse nu-și permite să fie șubred pentru a fi eficient.

Carole Lieberman spune: „Când postezi un articol, este important să petreci ceva timp alegând o poză și creând un titlu care atrage atenția. Doriți ca oamenii să oprească derularea lor și să aterizeze pe postarea dvs. ”

Cu alte cuvinte, doriți ca postările dvs. Pulse să fie la fel de remarcabile ca și postările de pe blogul dvs. – doar un pic mai scurt.

Sean Hall, proprietarul TekBoost, este de acord că „furnizarea de conținut de bloguri legate de industrie pe LinkedIn este o strategie excelentă pentru obținerea unei expuneri din audiențe noi, în timp ce găzduiești rețeaua existentă” și că „obiectivul este de a oferi conținut care să poată fi distribuit.”

Doriți să publicați „ceva pe care urmașii dvs. ar fi cu adevărat interesați să îl vadă și ar lua în considerare împărtășirea cu propriii lor adepți. Rezultatul este expunerea care crește exponențial, în special atunci când o bucată de conținut devine virală. “

De ce publicarea pe impuls este importantă

Teajai Kimsey, director de marketing la Crystal Structures Glazing, crede că secretul succesului pe LinkedIn este să fie angajat.

Nu este suficient să creezi un profil bine scris și by-line. Trebuie să postați conținut în mod regulat, care să angajeze persoanele care vă sunt conectate; lucruri ieșite din comun, dar de afaceri. Când postez un conținut bun, văd mai multe persoane care se uită la profilul meu, care solicită conexiuni și like-uri și comentează [ing] despre ce am pus acolo.

Angajamentul este acela în care orice efort pe care îl depuneți pe LinkedIn plătește, iar Pulse este o platformă minunată pentru a face acest lucru.

Spre deosebire de subiectele și comentariile grupului, puteți crește o autoritate în nișa dvs. atunci când începeți să publicați articole Pulse care aduc mâncare pentru gânduri nume mari și mici din comunitatea dvs. pe LinkedIn și utilizatorilor platformei în general..

Promovare și reputație

Rețineți că postările dvs. Pulse trebuie să existe pentru a promova conținutul blogului dvs., nu doar pentru a împărtăși cunoștințele industriei cu comunitatea LinkedIn. Acest lucru este important pentru că doriți să stimulați implicarea atât pe profilul dvs., cât și pe blogul dvs., nu doar unul dintre cele două, așa că veți dori să postați doar conținut relevant pentru ceea ce faceți deja și scrieți pe blogul dvs..

Kristin Viola, director de marketing la TheMLS.com, a observat: „[A existat] un aspect ridicat al solicitărilor atunci când ne-am legat de conținutul original al blogului nostru, precum și de articole pe care CEO-ul nostru este citat. Un articol pe care l-am postat (citat de CEO) a primit peste 1.200 de vizualizări. Întrucât suntem un sistem MLS, încercăm întotdeauna să publicăm conținut imobiliar relevant pentru publicul nostru. “

4. Discuțiile grupului de pârghie

S-ar putea să sună un lucru extrem de repetat aici, dar profitați de discuțiile de grup pe LinkedIn, nu doar pornind propriul dvs., ci răspunzând la cât mai multe fire existente..

Henry Butler, consultant de marketing la CanIRank, sugerează să te implici cu grupuri relevante de LinkedIn care pot conduce trafic direcționat către profilul și blogul tău:

Un avantaj al LinkedIn față de alte canale de socializare este că puteți achiziționa un trafic mai direcționat prin alăturarea și promovarea conținutului dvs. în grupuri comunitare legate de industria dvs. Acest lucru vă permite să obțineți numele companiei în fața persoanelor care ar putea fi interesate de produsul sau serviciul oferit.

Dacă LinkedIn elimină fila Promoție din grupuri, acum este și mai important să mergi unde este publicul tău și să eviți auto-promovarea până când nu îți creezi un nume.

Julie Graff, legătură de conținut social la Pole Position Marketing, vă sfătuiește să „găsiți și să vă alăturați grupurilor care vă atrag publicul țintă” și „să vă implicați activ, răspunzând la întrebările puse și furnizând informații utile în cadrul conversațiilor.”

Puteți, de asemenea, (cu atenție) posta link-uri către propriul dvs. conținut, cu condiția să fie valoros pentru grup și nu auto-promoțional. Folosirea grupurilor în acest fel vă poate ajuta la crearea conștientizării mărcii, vă poate stabili ca autoritate și vă poate ajuta să construiți relații adevărate cu membrii publicului dvs. țintă.

O altă idee este să vă alăturați grupurilor promoționale în care toți membrii sunt acolo pentru a vă ajuta să promovați reciproc activitatea. Un exemplu este Grupul Mastermind de promovare a blogului în prezent pe LinkedIn, la care vă puteți alătura dacă blogul dvs. are deja trafic.

Crește-ți rețeaua

Discuțiile de grup sunt benefice pentru creșterea rețelei. După cum comentează Doug McIsaac, consultant în marketing internațional la TheLinkedCoach.com, „Dimensiunea contează – când cineva caută pe LinkedIn, vede mai întâi rezultatele din interiorul rețelei sale. Dacă doriți să vă prezentați în mai multe căutări, trebuie să lucrați la creșterea rețelei. Acest lucru este și mai important dacă aveți o soluție pe care oamenii o caută într-o anumită industrie. ”

Sean Hall recomandă participarea interactivă la întrebările Q referitoare la industrie&O sesiune ca „o modalitate puternică de a construi conexiuni mai puternice și de a pune în evidență expertiza industriei tale. Cheia este să vă asigurați că adăugați valoare conversației și nu doar să aruncați în mod flagrant compania sau produsul dvs. ”

Pentru a rezuma, creați discuții relevante în nișa dvs. și implicați comunitatea, atingând subiecte și unghiuri care se conectează cu miezul blogului sau cu mesajul și conținutul de afaceri..

Când ajungeți la o audiență în sute sau mii de persoane, puteți, de asemenea, să luați în considerare crearea propriului grup și să îl utilizați pentru a promova încrucișarea postărilor.

5. Scrieți un titlu de profil inteligent și un rezumat

Doriți să captați atenția corectă de la oamenii potriviți și să vă dați o imagine certă despre voi, ce faceți și ce vă determină să o faceți.

Locul pentru a face acest lucru este câmpurile pentru titlu și rezumat ale profilului dvs..

Doug McIsaac vă sfătuiește să vă faceți titlul „spuneți ceva despre ce produs sau serviciu furnizați. „Îi ajut pe clienții mei ideali să obțină rezultatele lor ideale” sau „Livrez rezultate ideale pentru clienții mei ideali”. ”

Titlul dvs. poate fi, de asemenea, mai concis decât atât: Neil Patel folosește „Co-fondator la Crazy Egg & Hello Bar ”și am ales pentru mine„ Blogger freelance, copywriter, caricaturist ”orientat spre rezultate.

Ceea ce este important este faptul că „nu-l [părești] să pară prea mult cu click-bait,” spune Chelsea Hewitt, specialist în marketing la Unlimited Sotheby’s International Realty. „Textul ar trebui să aibă anumite substanțe pentru a acumula [vizitatorii] clic și pentru a-i face interesați să revină pe pagina dvs. sau site-ul dvs. în viitor.”

Pentru rezumat, McIsaac precizează că:

Nu este vorba despre tine – rezumatul tău este șansa ta de a-ți vinde potențialii clienți pentru ce ar trebui să facă afaceri cu tine. Ar trebui să explice cu cine lucrați, cu ce soluție oferiți și cum pot lucra cu dvs..

În același timp, totuși, doriți să vă faceți rezumatul cel puțin oarecum personal, deoarece persoana care îl citește va dori să vă cunoască vocea și mentalitatea.

Rezumatul meu începe cu câteva propoziții personale pentru a stabili starea de spirit înainte de a continua cu ceea ce pot oferi:

Luați o persoană cu o curiozitate nelimitată și interese multiple.

Combina asta cu o personalitate asemănătoare cu copilul.

Ma ai. 🙂

La fel ca mine, Sarah Boutwell, marketer inbound la Geek Powered Studios, este de părere că ar trebui să folosești prima persoană dacă îți scrii propriul profil.

Te face să sune mai uman și ca și cum ai pune de fapt gânduri și efort în scrierea profilului tău. Profilul tău nu este doar un CV, este mai degrabă o privire personală pentru cine ești profesionist. Nu uitați să adăugați ceea ce vă face o persoană grozavă cu care să lucrați, nu doar pentru.

În cele din urmă, cât de personal va fi rezumatul dvs., dar amintiți-vă că acesta este un instrument de vânzare și nu o autobiografie.

6. Pârghiați celelalte 4 câmpuri de profil cele mai importante

Fiecare dintre aceste câmpuri vă permite să adăugați informații specifice profilului dvs. care vă vor ajuta să atrageți oportunitățile corecte.

Deci, pe lângă titlul și rezumatul dvs. (Regula nr. 5), puteți crea o impresie mai bună.

1. Poza de profil

Foto de profil LinkedIn

Primele afișări contează, așa că atunci când încărcați fotografia de profil, asigurați-vă că aceasta este prietenoasă, curată și cu aspect profesional.

„Principala problemă demografică a LinkedIn este de 30-50 de ani”, spune Chelsea Hewitt. „Această grupă de vârstă prezintă adesea persoane cu vieți rapide care se învârt în jurul muncii, activități sociale, evenimente familiale și multe altele! Cheia pentru a le atrage atenția în timpul derulării rapide a fluxurilor de știri pe LinkedIn este de a avea o fotografie uimitoare urmată de un titlu / text scurt, dar interesant, care îi face să își dorească să se oprească și să învețe mai multe. ”

Asta înseamnă că fotografia de profil ar trebui să funcționeze bine împreună cu titlul și să arate cât mai plin de viață pentru rezultate bune.

2. Linkuri de publicare

Portofoliul de publicații LinkedIn

Afișează-ți cele mai bune postări pe blog, postări pentru invitați și cărți electronice gratuite ca link-uri de publicare pe profilul tău LinkedIn.

Această secțiune oferă un portofoliu scurt pe care vizitatorii dvs. îl pot privi pentru a-și „proba” expertiza și competențele.

3. Funcția de încărcare a fișierelor

Funcția de încărcare a fișierelor LinkedIn

Imaginea de mai sus arată cum am adăugat ilustrațiile mele făcute pentru Creative Writing Institute la experiența de lucru aferentă din secțiunea „reluare” a profilului meu.

Puteți încărca fișiere în secțiunile Rezumat, experiență și educație ale profilului dvs. Acestea sunt clipurile dvs., dovada de primă mână a experienței și expertizei dvs..

4. Integrare cu SlideShare

De când LinkedIn a achiziționat SlideShare în 2012, platforma este ușor accesibilă din rețeaua de socializare și puteți adăuga cu ușurință diapozitivele și prezentările la profilul dvs. pentru ca toată lumea să citească.

De ce este important să-l faci vizual

„Vizualele sunt unul dintre cele mai atrăgătoare lucruri pe care trebuie să le pui pe un profil LinkedIn sau pe o pagină de afaceri”, spune Sarah Boutwell. Acestea pot fi videoclipuri, fotografii, logo-uri, link-uri, infografii, capturi de ecran și diapozitive.

LinkedIn are atât de multe funcții suplimentare, care sunt gratuite pentru a fi adăugate pe pagina sau profilul dvs. acum. Este păcat dacă nu profitați de ele.

Boutwell recomandă în special să utilizați SlideShare, „care vă permite să creați diapozitive de informații.” Consultați Regula nr. 6 pentru sfaturi dacă nu ați citit-o deja.

În cele din urmă, puteți adăuga imagini în portofoliul profesional al LinkedIn, „ceea ce vă permite să vă organizați și să proiectați tot conținutul dvs. vizual și interactiv.”

7. Puterea mesajelor de introducere

Când solicitați o conexiune nouă, LinkedIn vă permite să scrieți un mic mesaj de introducere:

Mesaj introductiv LinkedIn pentru solicitări de conectare

Foarte mulți utilizatori adesea trec cu vederea această caracteristică și se limitează la utilizarea mesajului implicit pe care le introduce LinkedIn în domeniu – „Aș dori să vă adaug în rețeaua mea profesională de pe LinkedIn” – dar atunci când este folosită bine, funcția se transformă într-un mod incredibil de puternic pentru a construi încredere și credibilitate.

Scurta introducere ar trebui să răspundă la o întrebare fundamentală pentru persoana care o primește:

“Cine ești tu?”

Sau chiar mai bine:

– Ce te-a făcut să vrei să te conectezi la mine în primul rând?

Mesajul de prezentare este oportunitatea dvs. de a face ca conexiunea dvs. să fie cunoscută cine sunteți, ce faceți și ce v-a determinat să doriți să luați legătura – toate în mai puțin de 300 de caractere.

Un mesaj introductiv de exemplu ar putea arăta astfel:

Salut! Luana Spinetti aici. Sunt un blogger independent din Italia, cu pasiune pentru roboți, ca tine. Mi-ar plăcea să vorbesc despre hobby-ul nostru comun! Ați dori să vă conectați?

8. Caută (cinstit) Recomandări

Recomandările sunt recenzii, iar recenziile conduc traficul, vânzările și reputația atât în ​​ochii potențialilor, cât și ai colaboratorilor.

Alexa Kurtz, strateg de marketing la WebTek, înțelege foarte bine ce înseamnă recomandările pentru afaceri:

Dacă ați comanda un produs online, care este oferit de două companii, cum ați decide de la ce companie să-l cumpărați? Poate că ați compara prețurile companiei A cu compania B sau veți afla cum își tratează fiecare companie angajații, dar cel mai probabil veți căuta recenzii online sau veți cere prietenilor păreri.

Kurtz spune că același lucru se întâmplă și cu un profil LinkedIn:

„Pentru a ieși în evidență de mulțimea online, este foarte recomandat să-ți creezi un sentiment de încredere și fiabilitate.”

Cel mai bun mod de a face acest lucru este să solicitați clienților, colegilor și bloggerilor din trecut pentru care ați invitat sau ați colaborat să vă recomande pe LinkedIn.

Cu toate acestea, recomandările funcționează numai dacă sunt autentice (da, cineva ar putea efectiv să meargă și să verifice dacă ceea ce se spune este adevărat!). Ținând cont de asta, am oferit odată o ilustrație gratuită rețelei mele în schimbul unei recomandări sincere pentru munca depusă sau pentru cititorii fericiți ai blogurilor mele.

Rezultatul? Am avut câteva răspunsuri bune și am primit recomandări de top de la cititorii fericiți, iar unul dintre colegii mei bloggeri a pretins de fapt ilustrația ei gratuită (o puteți vedea aici).

9. Utilizați @mentions și Actualizări

Puteți utiliza @mentions în comentarii și subiecte și vor primi rețeaua dvs. notificată și implicată în conținutul dvs. pentru aproape niciun efort, cum ar fi pe Twitter.

Mențiunile sunt un instrument excelent pentru a „suna” atât conexiunile dvs., cât și alte nume mari sau mici din industrie pentru a participa la subiectele dvs., inclusiv influenți de la care doriți să primiți feedback de la.

Puteți „apela” atât la profiluri cât și la paginile companiei, astfel că mențiunile acoperă de fapt o gamă largă de rețele.

Cum funcționează @mentions pe LinkedInCum funcționează @mentions pe LinkedIn

În urma publicării, nu puteți folosi mențiuni în postările Pulse, dar puteți să comentați cu siguranță propria postare și să adăugați mențiuni acolo pentru a „suna” sursele pe care le-ați citat în piesă..

De asemenea, puteți scrie actualizări din tabloul de bord LinkedIn și sunt o metodă destul de utilă de a atrage atenția oamenilor asupra conținutului dvs. și de a fi recompensat cu trafic, comentarii și like-uri, deoarece funcționează ca o combinație de Facebook și Twitter.

Sean Hall extinde această prestație chiar și în conturile angajaților, dacă aveți personal. „Asigurați-vă că angajații dvs. postează în mod regulat conținuturi legate de industrie în conturile personale, care sunt conectate la pagina companiei dvs.”, spune el. „De asemenea, aceștia ar trebui să partajeze actualizările dvs. pentru adepții lor pentru a crește atingerea și implicarea.”

10. Nu uitați pagina companiei

Paginile companiei nu sunt mai puțin importante decât profilul dvs. În trecut, am crezut că sunt și am pierdut atât de mult în ceea ce privește traficul și implicarea înapoi pe blogurile mele.

Este foarte important să creezi o prezență online pentru afacerea ta sau pentru blog și paginile companiei sunt un instrument excelent gratuit pentru a-ți implica fanii și oamenii din nișa sau industria ta implicată în actualizările specifice referitoare la blogul tău, nu doar la tine. (Utilizați @mentions pentru a ușura procesul! Consultați Regula nr. 9.)

După cum spune Sean Hall:

Dispunerea unei pagini de companie vă permite să vă angajați cu următorii dvs., să împărtășiți oportunități de muncă potențiale și să fiți o resursă de încredere în comunitate. Poate fi, de asemenea, o altă modalitate de a partaja orice produse noi pe care le lansați și este o modalitate excelentă de a furniza link-uri către site-ul dvs. web. LinkedIn vă poate ajuta să vă diferențiați de concurenți, în timp ce vă poate ajuta, de asemenea, să verificați ce poate face competiția dvs..

Într-adevăr, profitând de acest canal vizat – care vine și cu propriile analize pentru a monitoriza cât de eficiente sunt actualizările dvs. – nu poate decât să beneficieze de strategia dvs. generală de marketing LinkedIn.

Cu toate acestea, Swapnil Bhagwat, senior manager la Orchestrate Technologies, LLC, avertizează că „să aveți o pagină a companiei LinkedIn și să postați conținut pe ea așa cum și când doriți s-ar putea să nu conduceți angajamentul dorit. Competiția pentru a atrage [atenția] utilizatorului pe feedul LinkedIn este destul de intensă, iar vizibilitatea conținutului dvs. necesită eforturi suplimentare. ”

Nu este suficient, atunci, să ai o pagină de companie. Trebuie să o mențineți în viață și să dai cu piciorul pentru a-ți implica publicul și a obține la maximum. Cum? Bhagwat sugerează:

Adăugați pagina LinkedIn la toate tipurile de distribuire socială, precum Buffer sau HootSuite. De asemenea, [puteți realiza] segmentarea de nișă [cu] opțiunea „Targeting”, care permite firmelor să direcționeze un anumit public – bazat pe demografie și alte filtre – cu conținut exclusiv.

De asemenea, Hall adaugă că o pagină a companiei LinkedIn „vă permite să vă conectați cu potențiali clienți, prin partajarea conținutului blogului aferent industriei, participând la Q&O sesiune sau chiar afișarea unui apel la acțiune în rezumatul dvs. ”

Aceasta este mult mai multe pe care le puteți obține decât profilul dvs.!

Kelvin Jiang, CFA, fondatorul Buyside Focus, folosește LinkedIn pentru a-și comercializa afacerea și pentru a genera cea mai mare parte a traficului său. Sfatul lui Jiang este de a „face ca actualizările companiei dvs. să poată fi făcute clic și să se concentreze asupra conversiilor”.

Gândește-te la subiectele relevante pentru publicul tău și postează link-uri către conținut de calitate pe pagina companiei tale. Aceasta ar include postări relevante pe blog, infografii, videoclipuri și postări rotunde pe site-ul companiei dvs. Urmașii tăi vor vedea link-uri către conținutul tău direct pe pagina lor de LinkedIn, ceea ce duce la o conversie mare. Acesta este un mod minunat de a genera trafic către site-ul dvs. web și de a atrage mai mulți adepți pe pagina companiei dvs..

În ceea ce privește actualizările, Sarah Boutwell vă recomandă să păstrați o „consecvență cu postarea pe pagina dvs. de afaceri. Dacă experiența mea de manager de comunitate socială m-a învățat orice, este că sincronizarea și consecvența sunt două dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când folosiți platforme sociale.

LinkedIn este cu siguranță o atmosferă mai profesionistă, dar asta nu înseamnă că nu puteți fi social și că etichetați membrii în rețeaua dvs. dacă credeți că ceva ce ați postat va fi relevant pentru ei. Și postarea este adesea excelentă pentru implicare și doar pentru a-ți scoate brandul acolo. Cu toate acestea, nu faceți spam pe toată lumea. Asigurați-vă că includeți varietate, cum ar fi amestecarea într-o fotografie sau o prezentare SlideShare din când în când.

Concluziile pentru paginile companiei LinkedIn, după cum afirmă Jiang, sunt următoarele:

Publicați actualizări relevante. Faceți-le clicuri și concentrate pentru conversie. Acest lucru generează trafic către site-ul dvs. web și atrage mai mulți adepți pe pagina companiei dvs. LinkedIn.

BONUS # 1 – Publicitate pe LinkedIn

Dacă nu puteți aloca prea mult timp și resurse pentru marketingul de intrare, puteți face întotdeauna publicitate pe LinkedIn.

Sean Martin recomandă „reglarea optimă a campaniilor dvs. vizate [și] încercați să încărcați o listă de plumb sau o listă de e-mail pe LinkedIn, astfel încât să puteți restrânge publicul publicitar și mai departe. Puteți folosi apoi LinkedIn pentru a trimite reclame direct de retargeting către acești utilizatori, precum și pentru a crea audiențe similare pentru a reproduce demografia utilizatorilor de la care ați fost deja capabili să generați. Este un fel de rețetă pentru repetarea succesului anterior în generația de plumb. ”

De asemenea, puteți „utiliza postări sponsorizate legate de pagini de destinație în loc de piese de conținut” și Martin explică cum:

Există două tipuri de anunțuri LinkedIn pe care le puteți utiliza pentru conținutul sau paginile dvs. Primul este reclame text obișnuite, al doilea este anunțuri sponsorizate Al doilea este mai mare și folosește imagini pentru a face publicitate în loc de doar un text publicitar static. Ei văd o rată de clic mult mai mare decât anunțurile text obișnuite, ceea ce are sens.

De obicei, oamenii folosesc aceste reclame sponsorizate mai de succes pentru a-și promova noile piese de conținut. Deși aceasta este o modalitate excelentă de a-ți promova piesele mai noi, ai putea cheltui rata mare de clic pe oportunități mai optime. De exemplu, puteți crea anumite pagini de destinație și să faceți legături cu cele cu anunțurile sponsorizate pentru a genera conversii în loc de doar oportunități. Vrei să valorifici cel mai puternic trafic pe care îl poți acolo unde contează cel mai mult.

BONUS # 2 – Două strategii LinkedIn

Sfaturi și sfaturi generice nu vă pot duce decât până acum și nimic nu bate credibilitatea strategiilor detaliate care provin din experiența managerilor de marketing.

Carey Dodd, manager de marketing la grupul Siren și Oren Greenberg, au împărtășit ambele strategii pas cu pas pentru a obține cât mai mult din LinkedIn. Veți găsi cele mai multe sfaturi date în regulile anterioare, plus câteva informații unice care provin din experiența lor directă.

„Cheia pentru a descoperi conținutul dvs. este să mergeți la nișă.”

Carey Dodd spune că „cheia pentru a-ți descoperi conținutul este să mergi la nișă” și să faci asta:

1. Definiți verticalele de bază ale companiei dvs. și creați conținut unic pentru fiecare

De exemplu, verticalele grupului Siren includ brokeri de asigurări de viață prospective, companii de comerț electronic de moda și dezvoltatori de jocuri sociale online.

2. Configurați o pagină vitrină LinkedIn pentru fiecare verticală

Distribuie noutăți legate de industrie – creând întotdeauna o imagine pentru fiecare postare pentru a obține o implicare mai bună.

3. Partajează articolele blogului companiei tale în această verticală către pagina vitrinei

Folosind un buget mic, utilizați Anunțuri LinkedIn pentru a vă sponsoriza postările de pe blogul dvs. pe pagina vitrine (configurați direcționarea publicului pentru cele mai bune rezultate). Acest lucru vă ajută să vă creșteți adepții paginii de expoziție.

4. Publica articole unice, utile LinkedIn Pulse

„Asigurați-vă că le împărtășiți [paginilor] dvs. în pagina de vitrină.

5. Trimite un mesaj pe Twitter către @LinkedInPulse cu un link către articolul tău Pulse

Asigurați-vă că articolul dvs. Pulse va fi împărtășit, apreciat și oamenii comentează în primele 48 de ore de la publicare (întrebați prietenii / familia / colegii). Acest lucru îi va oferi o șansă mai mare de a fi prezentat de LinkedIn.

6. Configurați un grup LinkedIn pentru fiecare verticală

Invitați perspective cheie să participe la acest grup, să partajați articole utile și relatabile. Prin configurarea unui grup, atunci puteți contacta și trimite un mesaj direct membrilor grupului.

Postări vizate: o strategie pas cu pas

A doua strategie, de Oren Greenberg, vă ghidează pas cu pas pentru a găsi un public țintă pe LinkedIn și scrie o postare excelentă, adaptată nevoilor lor:

1. Construiți un post de zgârie-nori. Adăugați imagini vizuale (imagini, videoclipuri etc.) și chiar un element de divertisment, deoarece „a fi amuzant și uman adaugă un nivel cu totul nou la rețeaua de gulere albe.

2. Găsiți-vă țintele – obțineți o listă de 50-100 de persoane pe care le doriți în rețeaua dvs. (gândiți-vă mai întâi la postare – pentru cine este relevant, ar citi-o, informațiile sunt valoroase pentru ei?).

3. Trimiteți o solicitare personalizată pentru a vă conecta – spuneți-le un pic despre dvs. în mesajul de conectare: merge mult la cealaltă persoană dacă văd că ați luat ceva timp cu ei. (Vezi Regula nr. 2)

4. Figurați 10-20 de grupuri care sunt foarte direcționate și relevante pentru articol și, după ce obțineți cel puțin 10 dintre noile dvs. conexiuni direcționate în rețeaua dvs., publicați postarea și partajați-o și în acele grupuri. Puteți chiar să rulați un buletin informativ în care vă spuneți publicului că tocmai ați publicat un articol și nu doriți să vindeți nimic – dacă vă dovediți valoarea, oamenii vor veni la dvs. și puteți construi o relație și poate câștiga un client pe viață.

„Acest lucru poate părea multă muncă”, spune Greenberg, „dar rezultatele vorbesc de la sine – uneori chiar și 5k opinii asupra acestor articole și peste 100 de acțiuni. Intră în discuție cu publicul tău și termină cu o întrebare – „aceasta a fost ideea mea asupra acestei chestiuni, mi-ar plăcea să o aud pe a ta” – comentariile au foarte multă putere în timp ce apar în feed-urile, adunarea și amplificarea opiniilor. ”

La tine – care este rețeta ta secretă pentru un marketing eficient pe LinkedIn? Spune-ne pe canalele noastre sociale.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me