30 de experți modalități de a obține mai mulți urmăritori Twitter

Twitter poate fi o modalitate excelentă de a distribui conținut către următorii implicați. Putem păstra legătura cu cititorii, clienții potențiali și conduce traficul către site-urile noastre web.


Provocarea aici este cum să obții mai mulți adepți?

Începând cu primul trimestru al anului 2017, Twitter avea aproximativ 330 de milioane de utilizatori activi, aproximativ 10 milioane față de trimestrul 4 2016 (sursa). Deși creșterea este lentă, grupul de potențiali utilizatori este acolo. Pentru a atinge potențialul mare de public, trebuie să construim un flux constant de adepți implicați.

Utilizatori activi TwitterNumăr de utilizatori lunari activi pe Twitter din întreaga lume

Ca și alte rețele de socializare, este nevoie de un angajament de timp și energie pentru a reuși pe Twitter.

Câștigarea a mii de adepți nu se întâmplă peste noapte. Dacă vă întrebați cum să începeți pe Twitter, am pus la dispoziție sfaturi de la experți pe tema noastră:

„Cum să obții mai mulți adepți pe Twitter?”

Iată lista prietenilor noștri într-o ordine specifică –

Gary Loper / Nicholas Scalice / Janice Wald / Aaron Lee / Adam Connell / John Paul Aguiar /
Tomas Laurinavicius / Alex Morrison / Patrick Coombe / Ivana Taylor / Allan Pollett / Bill Gassett /
Barry Sproston / Arman Assadi / Meghan Monaghan / Madeline Osman / Lilach Bullock / Jacob Cass /
Chris Carroll / Raul Tiru / Gail Gardner / Evan Carmichael / Susan Dolan / Daniel Scocco / Mitt Ray /
Ben Brausen / Harris Schachter / Ruben Gamez / Ann Tran

Să începem lucrurile!

TL; DR: Six Quick Takeaways

Subiectul creșterii adepților Twitter nu este cu siguranță nou. Am apelat la experți din diverse domenii precum blogger, marketer, agent imobiliar, autor, vorbitor, antreprenor etc..

Iată lucrurile care păreau că provin din majoritatea lor.

 1. Construiți un public vizat. Calitate peste cantitate.
 2. Twitter este un loc zgomotos. Postează conținut de calitate care interesează publicul tău.
 3. Interacționează cu urmăritorii, răspunde la Tweeturi și alătură-te chaturilor de pe Twitter.
 4. Includeți contul Twitter alături de alte campanii de marketing.
 5. Folosiți instrumente, platforme și servicii pentru a gestiona contul de Twitter sau pentru a căuta conținut.
 6. Nu trebuie să trecem cu vederea elementele de bază.

Apreciere tuturor prietenilor pentru că ne-am ocupat de timp pentru a răspunde la subiectul nostru despre cum să obținem mai mulți adepți pe Twitter. Sunt sigur că aceste sfaturi oferă câteva idei pentru a ne alinia strategiile noastre de marketing pe Twitter și social media.

Dacă ți-aș oferi sfatul # 30 pentru a începe să-ți crești adepții Twitter – Spune „Bună” oamenilor de mai sus. se bucura!

Dacă aveți ceva de adăugat, spuneți-ne pe Twitter sau Facebook.

Gary Loper

Site: Earnworthy

Scalice subliniază că cea mai bună modalitate de a obține mai mulți adepți Twitter este să creăm un volum mare de conținut de calitate și să îl împărtășim frecvent.

Twitter a devenit un loc zgomotos. Deci, pentru a ieși în evidență, trebuie să oferiți mai multă valoare ca niciodată.

Scalice, consultant în marketing pentru creștere la Earnworthy, nu încurajează un utilizator să partajeze pur și simplu conținut de calitate scăzută.

„În loc să reîncărcați simultan același conținut sau pur și simplu să partajați conținut din surse terțe, este mai bine să vă poziționați ca o autoritate în nișa dvs. și să vă împărtășiți expertiza frecvent. Dar, aveți grijă să nu sunați repetitiv! ”

Janice Wald

Site-ul: Askaaronlee

Potrivit lui Aaron Lee, obținerea de adepți este mai dificilă în comparație cu acum câțiva ani. „Pe atunci, Twitter avea mai puțin zgomot, interacțiune mai bună și mai puțin spam. Deci, a fost mai ușor dacă urmați la întâmplare pe cineva. Oamenii te-ar putea găsi cu ușurință și pe tine. ”

Astăzi, pentru a obține rapid mai mulți adepți Twitter, Lee recomandă utilizarea unor instrumente precum Social Quant pentru a automatiza procesul de găsire și urmărire a persoanelor pe Twitter.

Social Quant [are] un algoritm care poate găsi persoane relevante și antrenante, care sunt mai susceptibile să te urmărească. Această metodă este mai bună în comparație cu urmărirea orbă a oamenilor manual, care consumă timp și nu este eficientă și veți urmări roboți de spam și persoane care nu sunt vizate în industria dvs..

Lee, managerul de țară de la Agorapulse, adaugă „Desigur, asigurați-vă că vă mențineți contul activ prin partajarea de conținut care adaugă valoare, precum și postări personale. A face acest lucru vă va ajuta să vă păstrați contul personal și vă va separa de a arăta ca un bot. “

Adam Connell

Site-ul: JohnPaulAguiar

Principala modalitate în care John Paul Aguiar își mărește adepții Twitter se coboară la câțiva pași. Acești pași trebuie făcuți împreună și făcuți în fiecare zi.

 1. Împărtășiți conținut de calitate, direcționat de la dvs. sau de la alții și că urmașii dvs. vor fi de ajutor.
 2.  Partajați conținutul în mod constant, fiți activ ZILNIC.
 3. Fii disponibil pe măsură ce tweeturile tale ies, răspunde la comentarii, răspunde la întrebări etc.
 4. Fiți activ în ceea ce urmează, învățați să urmați oameni și obțineți noi urmăritori vizați în fiecare zi, săptămână și lună.

„Faceți toate acestea, astfel încât să deveniți o resursă pe care oamenii o vizitează în fiecare zi, deoarece știu că împărtășiți conținut util pe care îl pot învăța și, de asemenea, redactează publicul lor”, împărtășește el. „Cu cât mai mulți oameni vă văd ca resursă, cu atât mai mulți oameni vă vor urma.”

Tomas Laurinavicius

Site-ul: Malamax

Unul dintre modurile în care Alex Morrison folosește pentru a-și crește adepții Twitter este prin crearea și pomparea propriului conținut. Ea crede că Twitter poate fi o resursă uriașă pentru ca bloggerii să câștige adepți și să obțină și noi globuri oculare pe conținut.

Morrison, specialist în marketing de conținut, ne-a împărtășit strategiile care au lucrat pentru ea:

 • Creați un program și respectați-l. Am expus o postare săptămânală pe blog, așa că am un flux constant de conținut de distribuit. Folosesc Social Jukebox pentru a avea o buclă continuă a celor mai bune conținuturi ale mele.
 • Trebuie să folosiți imagini atrăgătoare și să faceți un Tweet de 10-15 ori pe zi. Utilizați 1 sau 2 hashtag-uri relevante cu fiecare postare.
 • Când puteți, includeți hashtag-ul #BloggersBlast. Acest cont are peste 30k de urmăritori și acel hashtag îi va determina să-și retweeteze postarea.
 • Găsiți oameni relevanți, urmați-i și vedeți dacă vor urma. Acesta este un frac de timp uriaș și am început să folosesc Social Quant pentru a face acest lucru pentru mine.
 • Utilizați celelalte profiluri sociale pentru a promova încrucișarea. Lasă-i pe următorii tăi de pe Facebook și Instagram să știe să se conecteze cu tine pe Twitter.
 • Partajați conținutul altor persoane, mulțumiți persoanelor care vă împărtășesc dvs. și răspundeți public la orice mențiune. Oamenii adoră asta și îi încurajează să împărtășească mai multe lucruri. Puteți automatiza multe lucruri, dar nu vă puteți automatiza implicarea.

Patrick Coombe

Site: DiyMarketers

Ivana Taylor consideră că este important să aibă conversații corecte cu oameni potriviți pe Twitter. “Nu sunt sigur că există un mod nou și îmbunătățit de a obține mai mulți adepți în 2017”. Ne sugerează ”

Aș spune că în 2017, nu este vorba despre mai mulți adepți, ci despre includerea în conversațiile potrivite cu oamenii potriviți. Cu cât Twitter-ul este mai mare și cu cât sunt mai mulți oameni care poluează Twitter cu mesaje și link-uri de vânzare spam, cu atât mai multă energie va trebui să creezi o comunitate în zona ta de expertiză.

Taylor, gazda pentru #BizapaloozaChat pe Twitter consideră că cea mai bună modalitate de a crește adepți Twitter este să găsești și să participi la chaturile Twitter.

Ea a spus: „Tocmai am descoperit un instrument nemaipomenit care face tot posibilul să documenteze cât mai multe chat-uri Tweet și să împărtășească date despre ele – Iconhash.” Taylor, un influencer pentru afaceri mici, adaugă că: „Acum, este gratuit și puteți vedea cu ușurință dacă este mare sau mică și cine sunt cei mai influenți participanți. Ca cineva care găzduiește #BizapaloozaChat – credeți-mă – te vor acolo.

„Folosiți listele Twitter pentru a grupa și gestiona aceste relații importante și credeți-mă că nu veți crește doar adepți, ci veți crește relații influente.”

Articol conex: Un ghid complet pentru chat-ul Twitter pentru proprietarii de afaceri mici.

Allan Pollett

Site-ul: MaxRealEstateExposure

Bill Gassett consideră că cele mai bune metode de a dezvolta următoarele în orice canal de social media și, în special, Twitter, este de a reciproca atunci când cineva vă împărtășește conținutul.

Re-tweitterea cuiva care și-a luat timpul pentru a-ți împărtăși conținutul merge mult. Cu toții vrem să ne vedem numele în centrul atenției. RE-tweeting-ul conținut este o modalitate excelentă de a vă mulțumi. Căutați cel mai bun tweet al acelei persoane și partajați-l în rețeaua dvs. Veți alege mai mulți adepți în mod natural în acest fel decât oricare altul.

Gassett, agent RE / Max, sugerează un instrument care funcționează pe baza reciprocității și va ajuta la creșterea adepților.

El sfătuiește că există o modalitate foarte bună de a crește rapid adepții prin alăturarea unui serviciu numit Co-promo. „Co-promovarea lucrărilor pe principiul reciprocității. De fiecare dată când împărtășiți conținutul cuiva câștigați puncte. Aceste puncte pot fi apoi incluse pentru a avea conținutul dvs. partajat. Există opțiuni gratuite și plătite. Versiunea gratuită este bună, dar opțiunea plătită vă va pune tweeturile pe steroizi! ”

„Așa am dezvoltat următoarele pentru conținutul pe care îl împărtășesc de pe blogul meu imobiliar”

Barry Sproston

Site-ul: ArmanAssadi

Assadi Assadi, co-fondator și CEO al Superhuman Labs, ne sfătuiește să trebuie să ne implicăm și să interacționăm cu oamenii din nișa noastră. El sugerează să stai departe de tactica pe termen scurt care face prea puțin pentru logodnă.

„90 +% dintre oameni” caută; pentru a-și crește adepții Twitter folosesc tactici superficiale, automatizate, pe termen scurt. Acest lucru are ca rezultat un spike al numărului de adepți, dar o implicare redusă. Ce folos are un adept superficial fără angajament? “

Twitter necesită abordări profunde, personalizate și implicare.

Assadi elaborează în continuare: „Tweet la oameni în nișa ta, urmează-i, trimite-i mesajul direct și oferă-ți ajutorul. Acestea sunt persoanele care te vor urmări, te vor adăuga la o listă, vor fi atent la Tweeturile tale, vor interacționa cu tine și chiar vor face clic pe linkurile tale. Factorii vor continua să fie ignorați, iar cei angajați vor continua să prospere. “

Meghan Monaghan

Site: site-Blogsmith

Madeline Osman are de fapt câteva sfaturi rapide pentru ca noi să ne dezvoltăm adepții Twitter.

Cel mai simplu mod de a obține mai mulți adepți Twitter este să ai o prezență activă pe platformă. Dar, de asemenea, trebuie să utilizați anumite semnale care arată că sunteți o persoană care merită urmărită. Câteva sfaturi rapide:

 • Optimizează-ți bio, inclusiv un link cu clic (profilul tău LinkedIn funcționează dacă nu ai un site web).
 • [Adaugă] conținut de mai multe ori pe zi, inclusiv un mix de tweet-uri originale și știri relevante. Bufferul este un instrument excelent pentru a ajuta planificarea conținutului în timp.
 • Alăturați-vă și participați activ la chat-urile Twitter ale industriei pentru a vă dezvolta în mod organic prezența cu adepți relevanți.
 • Utilizați automatizarea rețelelor de socializare pe platforme precum IFTTT sau Archie pentru a-ți multiplica eforturile, dar NICIODATĂ răspunsul auto sau mesajul auto direct al altor utilizatori – este ușor de văzut prin.

Osman, redactor SEO și marketer digital, consideră că „Prin crearea unei strategii multifuncționale de genul acesta, va fi imposibil să nu reușiți în încercarea dvs. de a obține mai mulți adepți.”

Lilach Bullock

Site-ul: JustCreative

Când vine vorba de obținerea de noi adepți pe Twitter, Jacob Cass consideră că promovarea încrucișată este cheia.

Promovarea încrucișată este cheia pentru obținerea de noi adepți Twitter sau orice altă platformă pentru această problemă.

Cass, designer web și blogger, sugerează: „Partajați și conectați profilurile dvs. despre pagina dvs., site-ul web și alte profiluri sociale pentru o expunere maximă!”

El a oferit un exemplu, „Ca exemplu, pe pagina mea de contact și în toate paginile site-ului meu web am legături la profilurile mele de socializare. În secțiunea mea despre Facebook, fac link către celelalte profiluri sociale. Pe Twitter, îmi pot distribui profilul FB și invers! ”

“Este minunat pentru a construi public pe noile platforme!”

Chris Carroll

Site-ul: RaulTiru

Raul Tiru a adunat o mulțime de sfaturi, instrumente de marketing online și resurse pentru a ajuta la creșterea unei startup-uri

Tiru speră să-și crească adepții Twitter până la 50 de k în 2017. Va încerca ceva nou.

Evident, ar trebui să tuitezi adesea, adăugând hashtag-urile și imaginile potrivite și etichetarea oamenilor va ajuta foarte mult și voi continua să fac asta, dar sunt curioasă să văd câți urmăritori pot câștiga prin intermediul blogului meu. În următoarele luni, voi experimenta creșterea Twitter-ului meu urmând cu ajutorul Smart Bar-ului SumoMe.

Poate putem încerca să urmăm metoda folosită de Tiru.

Gail Gardner

Site-ul: EvanCarmichael

Evan Carmichael, autor și antreprenor, sfătuiește să ofere mai multă valoare este modalitatea de a obține mai mulți adepți pe Twitter. El a spus: „Nu mai publicați doar mesaje promoționale. Îți pasă mai mult. La fel ca orice altceva, cu cât introduceți mai multe, cu atât veți ieși. ”

Carmichael adaugă că nu vă așteptați rezultate uimitoare dacă nu faceți un efort uimitor.

Creați tweeturi pe care doriți să le arătați copiilor voștri într-o zi. Postează doar conținutul de care ești cu adevărat mândru. Creați la acel nivel? Acesta este motivul pentru care nu aveți adepții Twitter pe care îi doriți. Numărul tău de adept este exact ceea ce merită să ai. Acțiunile tale te-au adus în acest punct.

„Dacă doriți mai mult, trebuie să vă ajustați acțiunile pentru a oferi mai multă valoare publicului. Dă-le un motiv real să le pese. ”

Susan Dolan

Site: DailyWritingTips

Daniel Scocco, fondatorul site-ului, împărtășește cu noi cele 4 metode ale sale pentru a-și dezvolta contul de Twitter:

 1. Promovează-ți contul de Twitter pe site-ul tău, inclusiv o secțiune „Urmează-ne” a ecusoanului undeva.
 2. Promovează-ți contul de Twitter pe celelalte conturi sociale (de exemplu, Facebook, Instagram).
 3. Publică lucruri grozave, astfel încât să obții multe retweet-uri și share-uri.
 4. Găsiți persoane cu conturi Twitter (căutați pe hashtag-uri conexe pe Twitter) pe aceeași nișă și schimbați recomandările pentru a vă urmări reciproc.

Site-ul web are peste 75 de adepți pe Twitter – sunt sigur că Scocco a depus multă muncă grea.

Mitt Ray

Site-ul: BenBrausen

„Începerea pe Twitter poate fi o provocare.” Ben Brausen crede de fapt că, chiar și cu un conținut excelent, este greu să crești următoarele pe Twitter dacă nimeni nu știe că existăm.

Pentru a depăși această provocare și pentru a-ți dezvolta urmările, trebuie să le anunți că sunteți acolo.

Brausen, jurnalist și educator, recomandă că procesul poate fi defalcat în 3 fraze. Prima fază este de a finaliza elementele de bază.

„Înainte de a-i anunța pe alții despre noul tău cont minunat (și să-i urmezi să-l urmeze), trebuie să mergi să-l urmărești. Configurați complet toate aspectele profilului dvs., cum ar fi imaginea profilului, imaginea antetului, bio, site-ul web și toate celelalte câmpuri. Apoi, trebuie să începeți să partajați conținut excelent. ”

A doua frază este să strigi conținutul tău potențialilor adepți.

„Deși poate părea o prostie să împărtășești lucruri grozave atunci când nimeni nu urmărește, nimeni nu vrea să urmeze pe cineva care nu împărtășește nimic interesant sau util. Completarea cronologiei cu cel puțin 20-50 de tweet-uri de calitate (asigurați-vă că includeți imagini și link-uri, dar asigurați-vă că nu începeți să vindeți încă) înseamnă că potențialii urmăritori vor avea ceva de văzut exact de ce ar trebui să urmeze. “

Cea de-a treia frază trebuie să fie consecventă.

„Acum că ai un cont excelent, este timpul să îl anunți. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să începeți să îi urmați pe cei pe care doriți să vă urmați. În fiecare zi, urmați 20-50 de conturi pe care doriți să vă urmăriți în schimb. Acest lucru le va notifica despre existența ta, îi va face să te verifice și, cu nădejde, va avea ca rezultat o creștere rapidă a următorilor pentru noul tău cont. “

Harris Schachter

Site-ul: Bidsketch

Ruben Gamez împărtășește una dintre cele mai eficiente strategii pentru obținerea de adepți Twitter, „Sugerând că urmează pe Twitter prin e-mailurile noastre de marketing.”

În 2017, acestea dublează această strategie în paginile de mulțumire.

„Asta înseamnă că fiecare pagină de mulțumire este o oportunitate de a sugera un fel de acțiune. Și, fiecare acțiune efectuată duce la o altă pagină de mulțumire. Așa vom folosi pagini selectate de mulțumire pentru urmărirea încurajării pe Twitter. ”

Gamez ne arată câteva dintre exemple despre modul în care a folosit strategia.

De exemplu, odată ce cineva optează pentru a primi un magnet de plumb, pagina de mulțumire / confirmare ar putea să le ceară să facă două lucruri (pe pagina respectivă) pentru a debloca un antrenament video bonus. Chestia nr. 1 ar fi să răspunzi la o întrebare (cum ar fi „Care este provocarea ta # 1 în acest moment?”). Iar lucrul # 2 ar fi să urmeze pe Twitter.

Ann Tran

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map