49 Sfaturi dovedite despre date despre cum să obțineți mai multe retweet-uri

Note de actualizare: Acest articol a fost publicat la sfârșitul anului 2012. Unele dintre tactici menționate pot să nu mai funcționeze în Twitter-phere astăzi. Lumea social media este plină de viață și în continuă schimbare. Nu uitați să vă monitorizați rezultatele atunci când utilizați o nouă tactică de marketing social.


Obținerea retweets este o combinație între știință și artă. Cu milioane de utilizatori care concurează pentru atenție în fiecare minut; ai nevoie de mai mult decât să muncești din greu, trebuie să muncești inteligent.

Pentru a merge viral în universul Twitter, ai nevoie de o tactică sonoră.

Sfaturi acționabile, instrumente, & Resurse

Urmăriri pe Twitter

Următoarea listă acoperă unele dintre cele mai importante elemente din succesul meu pe Twitter. Dacă doriți mai multe retweet-uri, sunt sigur că vi se va părea de valoare.

 1. Cere-l. Spune-i membrilor familiei, prietenilor și cunoscuților să înceapă rularea mingii.
 2. Folosiți apelul pentru acțiune în tweet-urile dvs. Expresii precum „Vă rugăm să retweetati”, „RT” și „pls RT” sunt cuvinte dovedite care vă obțin mai multe retweet-uri.
 3. Tweet mai multe despre fapte și citate semnificative, oamenii mușcă asupra acestor tipuri de lucruri.
 4. Tweet mai puțin despre discuții inactiv, bârfe și chat-uri mici. Nu doar ROFL și Wassup, spun ceva util.
 5. Link-uri de Tweet. 52% din eșantioanele de retweet conțin cel puțin o legătură conform Microsoft Research. Oamenii ajung pe Twitter pentru a primi actualizări sau pentru a învăța ceva, așa că le hrănește așa ceva.
 6. Tweet subiecte de trend. Utilizați funcțiile Twitter Search și Twitter Trending pentru a descoperi subiecte fierbinți despre care să vorbiți.
 7. Tweet stiri de ultimă oră (bine, acesta este un nobrainer).
 8. Tweet despre Twitter (da, asta primește mai multe retweet-uri statistic).
 9. Liste de Tweeturi. Sfat: trimiteți-mi cele 49 de sfaturi despre cum puteți obține mai multe retweet-uri.
 10. Tweet WTF topic (curiozitatea se vinde).
 11. Tweet etichetele potrivite. Utilizați Google Trends pentru a verifica dacă utilizați termenii potriviți în tweet-urile dvs. – legea cookie-urilor nu este aceeași cu legea privind confidențialitatea – folosiți termenul potrivit dacă doriți să rezonați bine cu următorii dvs. Aflați mai multe în acest simplu ghid de confidențialitate.
 12. Obțineți cât mai mulți adepți relevanți. Cu cât aveți mai mulți adepți, cu atât este mai probabil ca tweet-urile dvs. să fie retușate.
 13. Interacționează cu adepții tăi și creează încredere. O simplă notă de mulțumire generată automat este în regulă, trimiterea manuală a mesajelor personale este mai bună. Crearea de conexiuni semnificative cu publicul dvs. este vitală creșterea influenței dvs. asupra social media și blogging.
 14. Afirmați clar retweet-ul dvs. / urmărirea înapoi în mod clar pe profilul dvs. pentru a încuraja interacțiunea.
 15. Creați un titlu memorabil (o bună abilitate de scriere a titlurilor ajută).
 16. Repetă-ți cele mai bune tweet-uri fără nerușinare – folosește un instrument precum Tweet Old Post.
 17. Trimiteți în mod repetat noi tweet-uri adepților voștri.
 18. Mai bine, programați și trimiteți aceleași tweet-uri în timp divers într-o zi sau săptămână. De exemplu, Tim Ferris postează același tweet la 12 ore după primul, pentru a ajunge la adepți din fusul orar diferit.
 19. Cu ocazia programării, între 14:00 și 18:00 EST este cel mai bun moment pentru a solicita un retweet.
 20. Dar nu toți utilizatorii Twitter trăiesc în același fus orar. Tweriod vă ajută să vă urmăriți adepții și să personalizați cel mai bun moment pentru a trimite tweeturi, pentru a utiliza instrumentul.
 21. Cele mai bune zile ale săptămânii pentru retweet-uri sunt joi și vineri, conform cercetărilor de piață.
 22. Arătați că există un om adevărat în spatele monitorului, puneți-vă fotografia personală pe contul personal de Twitter.
 23. Trimiteți retweet-uri mai des decât le cereți. Chris Borgan urmează un raport 15: 1 în care va promova tweet-urile altora de cincisprezece ori pentru fiecare tweet auto-promoțional.
 24. Nu faceți decât să tweetează titlul unui articol, adăugați valoare la tweet-urile dvs. cu comentariul personal sau rezumatul subiectului.
 25. În același timp, lăsați loc pentru retweet-uri. Lungimea tweet-ului dvs. nu trebuie să depășească 120 de caractere.
 26. Găsește primele 20 de cuvinte cele mai retweetate din industria ta, folosește-le mai des în tweet-urile tale.
 27. Evitați cuvintele obișnuite pentru conversații precum „LOL”, „hei” și „gonna”.
 28. Vorbește mai puțin despre activitățile mundane. Nu suntem mama ta, nimeni nu este interesat de ceea ce ai la prânz.
 29. La instrumente, utilizați Tweepi pentru a vă gestiona urmașii.
 30. Utilizați TweetDeck pentru a vă gestiona interacțiunile și fluxurile Twitter.
 31. Folosiți HootSuite în cazul în care TweetDeck nu este ceașca dvs. de ceai.
 32. Folosiți TwitPic. Majoritatea oamenilor sunt orientate vizual, prin urmare, imaginile tind să atragă mai multă atenție din partea mulțimii.
 33. Utilizați MentionMap pentru a explora și a afla mai multe despre rețeaua dvs. Twitter.
 34. Folosește Twitonomy pentru a-ți înțelege mai bine urmașii.
 35. Utilizați Twitterfeed pentru a accelera operațiunile de tweet de rutină (astfel încât să aveți mai mult timp pentru a interacționa cu urmăritorii dvs.).
 36. Obțineți mai multe expuneri, adăugați-vă la Twellow.
 37. Urmăriți-vă tweet-urile și link-urile de ieșire cu bit.ly sau su.pr. Test A / B pentru a obține cele mai performante tweet-uri.
 38. Dacă tuitezi mai des pe mobil, încearcă TweetCaster. Este următorul (sau, deja?) Mare lucru pe Twitter.
 39. Utilizați #hashtags mai des.
 40. Promovează-i pe alții folosind @mention. Îi strig adepților mei în mod regulat, ceva de genul „Vă rugăm să urmați @userA @userB @userC etc” și întotdeauna aduce mai multe urmări și retweet-uri. Oamenii tind în mod normal să recunoască bunăvoința celorlalți, așa cum o dau vechile zicale și veți primi.
 41. Fii prieten cu conectorii din industria ta.
 42. Desfășurați un concurs pe Twitter și rugați concurenții să își retweeteze lucrurile (WebRevenue.co ar putea fi interesat să fie unul dintre sponsorii dvs., hai să vorbim).
 43. Utilizați Plăți cu un Tweet. Vindeți produse informaționale pentru prețul unui tweet sau cereți o donație sub formă de tweet-uri și retweet-uri.
 44. Nu vă concentrați pe vânzare. Luați Twitter ca un pas important în vânzări, direcționați-i pe urmăritori / perspective către paginile dvs. de destinație.
 45. Afișează numere sub formă de cifre, „45” este mai bun decât „patruzeci și cinci”. Datele bazate pe studii de urmărire a ochilor indică faptul că numerele sunt mai bune decât cuvintele.
 46. Nu mai vorbi despre tine. Există doar 1% din retweet-uri conțin auto-referire în conformitate cu studiile.
 47. Tweeturi clar, scrie cuvinte simple și directe. Evitați să vă înșelați sau să promiteți excesiv.
 48. Aflați de la cineva care a făcut-o, modelați-i metoda.
 49. Nu în ultimul rând, citiți Știința retweet-urilor lui Dan Zarrella. Este o piesă veche, dar există aur în ea – multe dintre sfaturile mele aici se bazează pe statisticile lui Dan.

Peste Tine: Spune-ne Sfaturile tale de retweet!

Bine, acestea sunt sfaturile mele despre cum pot genera mai multe retweet-uri. Acum este rândul tău: împărtășește-ne experiența ta și spune-ne tactica ta de retweet pe Twitter! Astept cu nerabdare aportul tau.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me