7 rețele sociale neobișnuite (dar puternice) pentru bloggeri independenți

Ce rețele de socializare v-au ajutat să construiți cea mai puternică comunitate în jurul blogului dvs. până acum?


În noiembrie 2014, am scris un ghid lung pentru a ajuta atât managerii SMM, cât și bloggerii să profite la maxim de cele mai populare platforme sociale.

Cu toate acestea, există mai multe rețele sociale și comunități acolo, unele destul de neobișnuite și puțin auzite printre bloggeri, dar cu siguranță puternice dacă vă jucați cărțile bine.

Ce cărți puteți întreba? Iată o listă:

  • Nisa sau industria ta
  • Publicul tău țintă
  • Abordarea dvs. specifică și unghiul în jurul căruia v-ați creat mesajul principal.

Cele 7 rețele sociale neobișnuite, dar puternice, introduse în această postare, vor funcționa cel mai bine pentru dvs. dacă aveți deja acești trei indicatori (cu adevărat USP-ul dvs., propunerea de vânzare unică) deja clar în mintea dvs..

1. Regat

Kingged

Accesați online: https://www.deviantart.com

Am folosit DeviantART pentru a-mi promova conținutul de mai multe ori de-a lungul anilor, fie în comunitatea mea de observatori (adepți) prin înregistrări și sondaje în jurnal, fie prin abateri (trimiteri).

În afară de postările de pe blog, am promovat și o scurtă poveste pe DeviantART, postând un extras și apoi făcând legătura cu pagina de pe site-ul meu web, în ​​care cititorii ar putea citi întreaga poveste și lăsa o critică. Traficul și comentariile despre povestea mea (și postările mele de pe blog) au fost substanțiale, în special până la 7 zile după ce am trimis devierea mea.

3. InfoBarrel

InfoBarrel.com

Accesați online: https://gnu.io/social/

GNU Social este un tip open source de rețea de socializare Twitter „federată”, în sensul că vă puteți găzdui propria instanță (de exemplu, social.yourdomain.com) sau vă puteți alătura unei comunități existente, dar vă mențineți identitate de conectare în toate rețelele federate. De exemplu, puteți utiliza aceeași autentificare de pe social.yourdomain.com pe community.frienddomain.net.

Iată o listă de rețele care rulează în prezent GNU Social ca platformă. Favoritul meu este Quitter.no – mai asemănător cu Twitter în ceea ce privește UX, am găsit un public plăcut și fidel pentru postările mele legate de etica de marketing și robotică.

Cum vă ajută GNU Social eforturile de blogging? Odată ce executați un cont pe rețeaua federalizată la alegere și începeți să promovați postările dvs. de blog, acestea vor fi vizibile pentru întreaga comunitate din multe alte rețele federate.

5. Scoop.it

Scoop.it

Accesați online: http://www.bizsugar.com

Similar cu Kingged, BizSugar este optimizat pentru bloggerii de afaceri care doresc să construiască trafic către postările, videoclipurile și alte tipuri de conținut, precum și să se conecteze și să rețea cu alți bloggeri din aceeași nișă sau industrie..

Dacă rulați un blog foarte special pentru nișă, BizSugar va funcționa mult mai bine pentru dvs. ca instrument de rețea decât alte tipuri de rețele sociale mai generale..

7. MyBlogU

MyBlogU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me