7 rețele Soțiale nu sunt tas-soltu (dar cu ședințe) Freelance pentru Bloggers

Rețelele de credite sociale au reușit să se transforme în cea mai bună comunitate în jurul blogului tău?


În noiembrie 2014, kittilna a ghidat twila pentru a spune cât mai multe manevre SMM, precum și bloggerii fac cel mai bine mori-pjattaformi sociale-mai populare.

Cu toate acestea, există mai multe rețele și comunități sociale, există, oarecum nu este probabil să rezolvăm și să nu reușim să-i încurajăm pe bloggerii, dar cu siguranță, cu rezistență, dacă doriți să păstrați și dvs. karturile.

Liema karti, poți titlob? Hawnhekk aici lista:

  • In-niște sau industria ta
  • L-udiență fil-mira-ta
  • L-aprobare specifică pentru dumneavoastră și l-ungol li fuqu bniet-ul tău mesaj pentru dvs..

În rețelele sociale, 7 nu se mai rezolvă, dar nu a fost introdus într-un mod de a face mai bine pentru fiecare, dacă aveți acești trei indicatori (într-adevăr, USP-ul dvs., Propunere de vânzare unică) deja există înmoțiuni.

1. Regat

Kingged

Căutați pe l-internet: https://www.deviantart.com

Am folosit DeviantART pentru a tippromwovi conținutul meu de mai mulți ani de-a lungul a mai mulți ani, sau pentru comunitatea „mea ta Watchers” (segwaċi) prin intermediul unor atracții în Jurnal și stħarriġ, sau prin Devjations (sottomisijiet).

Apăsați locații de pe blog, ippromwovejt storja qasira pe DeviantART, întrucât a stătut silta și se poate face o trecere peste orașul de pe site-urile mele unde pot fi afișate istoria completă și să lase critică. Este un trafic și l-amintesc despre istoria mea (și în locurile de pe blog-ul meu) au fost susținute, în special pentru o rază 7 după ce i s-a arătat deviatia mea.

3. InfoBarrel

InfoBarrel.com

Căutați pe l-internet: https://gnu.io/social/

Sănătatea GNU este extrem de deschisă "Federat" cum ar fi Twitter, pe care îl puteți păstra sau nu vă puteți arăta în mod propriu (de exemplu, social.yourdomain.com) sau există o comunitate în comunitate existentă, dar vă puteți păstra identitatea pentru identificarea finelor rețelelor federale. De exemplu, puteți utiliza autentificarea simultană de pe social.yourdomain.com pe community.frienddomain.net.

Aici este aici lista de rețele care să acționeze personal GNU Social ca pjattaforma. Îmi place Favoritele mele Quitter.no – mai multe lucruri similare pentru Twitter în termeni de UX, pentru a-ți cunoaște pjaċevoli și leali pentru etica de comercializare a mea și a locurilor legate de robotica.

Cum spuneți-vă forțele de blogging pentru GNU Social? Ladarba trebuie să contineți în rețeaua federală de selectare și să începeți să promovați locurile de blog-uri, să fie vizibile pentru comunitatea tuturor din interiorul rețelelor federate.

5. Scoop.it

Scoop.it

Căutați pe l-internet: http://www.bizsugar.com

Simili pentru Kingged, BizSugar este optimizat pentru blogger-uri, care-și doresc să creeze un trafic pentru locații, vizionări și tipuri de conținuturi ale acestora, de asemenea, se pot jigaqqdu și jgħaqqdu-le cu bloggerii în alte flote în același domeniu..

Dacă impecți blogul special, BizSugar se confruntă cu mult mai bine pentru a face o rețea de rețea de la alte tipuri de rețele sociale mai generale.

7. MyBlogU

MyBlogU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me