9 sfaturi acționabile pentru un marketing Pinterest eficient

* Notă: Aceasta este o nouă revizuire a vechiului nostru ghid Pinterest. Noi modificări la Pinterest și alte fapte / cercetări sunt adăugate la sfaturile noastre.


Dacă există ceva care face oamenii din secolul XXI complet diferiți de oamenii din secolul al XIX-lea sau chiar din secolul XX, este nevoie de conținut vizual decât text.

Ca și Instagram, Pinterest s-a născut pentru a satisface nevoia modernă de imagini vizuale.

Imagini, fotografii, ilustrații, infografii și tablouri electronice – toate transmit mesaje către creier folosind doar ochii oamenilor ca vehicul, iar conceptele sunt păstrate mai rapid. Motivul pentru asta este că este mai ușor pentru creier să obțină „imaginea mai mare” cu imagini vizuale, mai degrabă decât cu cuvinte, unde trebuie să lucreze în plus pentru a înțelege un concept în ansamblu..

Iată întrebarea:

Cum să satisfaceți nevoia publicului dvs. de conținut vizual?

Ce poate face un ac? Vezi aici infografia completă.Ce poate face un ac? Vezi aici infografia completă.

Dacă te-ai întrebat cum să transformi Pinterest într-un activ de marketing, această postare este pentru tine.

1. Cum îi place Infografia? Pinterest este locul

Creați infografii Pin-friendly și promovați-le adepților și pe site-ul dvs. web.

Infografia și marketingul Pinterest sunt o potrivire potrivită. Datorită setărilor vizuale ale Pinterest, este un loc natural pentru infografice pentru a găsi public și a fi împărtășit.

În 2017, aplicația Pinterest (pentru iPhone, Android și web) a introdus Idei instantanee, o caracteristică care permite utilizatorilor să atingă un cerc pe fiecare pin pentru a afișa idei conexe (exemplu: mai multe rețete cu aceleași ingrediente) și să-și regleze feedul. Aceasta este o veste bună când utilizați Pinterest în principal pentru infografie, deoarece

2. Comentați Pins și răspundeți la Comentarii

Nu trebuie să-ți placă sau să-ți împarți din nou Pinii preferați – poți, de asemenea, să comentezi Pins și să răspunzi comentatorilor tăi.

În postarea sa despre Business2Community, Dillon Diatio spune că, deși Pinterest este în mare parte o placă vizuală decât o rețea socială, puteți încă să construiți o comunitate în jurul conținutului pe care îl împărtășiți sau să îl redistribuiți și să le oferiți altor persoane șansa de a deveni parte a acestuia și de a obține Utilizatorii Pinterest să te cunoască pentru gândurile tale, nu doar pentru vizualurile tale.

De asemenea, comentariile, în general, au fost o modalitate excelentă de a obține noi adepți și de a crea relații de la nașterea primelor comunități sociale (forumuri și bloguri), așa că va funcționa și pe Pinterest.

3. Utilizați Link-uri afiliate sau Obțineți creativitate

După anunțul Pinterest, datat din februarie 2015, care a introdus o regulă de interzicere a tuturor ID-urilor de afiliere pe Pins, toți bloggerii și marketerii din întreaga lume se bucură de veștile că, începând cu luna mai 2016, link-urile af sunt permise din nou pe Pinterest.

„În trecut, am eliminat linkurile de afiliere de pe Pinterest pentru că spamerii le abuzau”, a declarat Adelin Cai, liderul echipei de politici la Pinterest. „Acum că sistemul nostru de detectare a spamului este atât de puternic, suntem gata să permitem din nou linkurile de afiliere.”

Cu toate acestea, dacă mai doriți să-l jucați în siguranță, puteți obține creativitate și puteți adăuga un strat de conținut între Pinterest și linkul dvs. de afiliere. Scrieți o postare pe blog sau construiți un site de nișă în care veți examina produsul afiliat și adăugați imagini, mărturii (sau invitați cititorii care au folosit produsul să comenteze postarea) și adăugați un buton „Cumpărați” la pagina..

Adresa URL pe care o veți seta pe Pinterest va fi cea a postării dvs. pe blog.

4. Creați postări de blog „Pinnable”

Începând cu 2016, numărul de repin se schimbă de la individ la agregat, astfel încât acestea nu mai sunt de încredere ca măsură a angajamentului per-pin. Cu toate acestea, există în continuare instrumente de analiză Pinterest – cum ar fi Pin Inspector – care indică numărul de pini, astfel încât este posibil să doriți să vă completați analizele Pinterest cu un instrument de acest fel pentru a urmări modul în care pinii dvs. se îndepărtează..

Pe lângă crearea postărilor dvs. „Pinnable”, faceți-le și împărtășite!

Începând cu decembrie 2017, Pinterest a lansat un bot de chat pentru Facebook Messenger, astfel încât utilizatorii să poată împărtăși Pin-uri cu contacte de pe Messenger.

Sfatul este de a face cunoscut cititorilor (și utilizatorilor Pinterest) că aceștia își pot împărtăși cu ușurință Pinul și prietenilor lor de pe Facebook, folosind această opțiune; dacă este relevant pentru obiectivele tale, indică această posibilitate din partea de jos a postării tale și a postării tale.

5. Fixează-ți afacerea!

În ianuarie 2017, Pinterest a introdus grupuri de anunțuri pentru campanii plătite pentru a facilita agenților de publicitate să aloce un buget anumitor grupuri. Această nouă caracteristică vă va ajuta să vă gestionați bugetul într-un mod inteligent, direcționându-l către demografii și geo-locații relevante.

Puteți testa anunțurile înainte de a cheltui bani, așa că merită să încercați.

Sfaturi minunate de la Deepanshu Gahlaut:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me