Alăturarea grupurilor promoționale pentru creșterea interacțiunii dvs. cu social media

O viață înfloritoare a rețelelor de socializare vă poate ajuta blogul să rămână în prim plan și să vă stabilească ca influencer. Cu toate acestea, multe pagini de socializare se lăsau sub greutatea unui program aglomerat. Acestea sunt actualizate rar și oamenii știu că nu pot conta pe tine pentru știri de săptămâni la sfârșit.


Din fericire, există destul de multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă intensifica interacțiunea cu social media și pentru a stabili o audiență pe principalii concurenți de social media. Folosind pluginuri și diverse instrumente, puteți chiar să îndepliniți această sarcină fără să vă ocupați de ore suplimentare de muncă în fiecare zi. Este posibil să începeți și să nu fiți încă pregătit să angajați un manager de social media.

Automatizarea postărilor când publicați

Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le puteți face este să vă automatizați blogul cu un plugin. De fiecare dată când publicați o nouă postare pe blog, pluginul va posta un link corespunzător pe paginile dvs. de socializare.

Deși există multe plugin-uri diferite pe care le puteți utiliza sau puteți folosi chiar și mai multe, cel care mi-a plăcut cel mai mult se numește 1-clic Retweet / Share / Like de LinksAlpha.

Plătesc doar 8,99 USD / lună pentru conectarea cu o mare varietate de pagini de social media. De asemenea, pot folosi contul pentru mai multe dintre blogurile mele.

Momentan, am contul conectat la Facebook, Tumblr, Twitter și LinkedIn. Restul nu cere nimic de la mine. Îmi programez postarea, este publicată, o notificare apare pe paginile mele de socializare.

Observați imaginea în cele de mai jos. Aceasta este o postare care a fost plasată automat pe pagina mea de Facebook de pe blogul meu Crabby Housewife. Include imaginea, titlul și descrierea prezentate. Dacă un utilizator face clic pe imagine sau titlu, va fi dus pe postarea mea de pe site-ul web.

exemplu linkalpha

Probabil ați observat că există o mică notă sub numele meu care scrie „Publicat de LinksAlpha.com”. Nu doream ca cititorii mei să știe că folosesc un program automat. Acest lucru pare atât de impersonal și contravine blogului 101. Totuși, este și un economisitor de timp imens pentru mine.

Vești bune! Cititorii dvs. nu vor vedea acea notă despre postarea publicată de către Link-uri Alpha. Iată un ecran cu aceeași postare pe care o văd alții:

linkalpha exemplu public

De ce este important să postați articolele dvs. pe social media? Utilizatorii nu le pot descoperi, împărtăși sau interacționa cu dvs. decât dacă articolele sunt partajate pe pagina dvs. în primul rând.

Alăturarea grupurilor cu gânduri similare

De curând m-am alăturat unui grup de bloggeri similari. Ne sprijinim reciproc, ne angajăm unul cu celălalt postările și rămânem destul de activi toată săptămâna. Durează aproximativ 10 minute din ziua mea pentru a face clic pe link-uri și a posta comentarii sau a partaja articole care sunt interesante.

Am observat ceva destul de interesant despre articolele pe care le împărtășesc cu grupul. Articolele pe care le împărtășesc cu grupul meu de colegi de bloggeri de acasă și de grădină obțin mai mult trafic decât celelalte postări cu o marjă de 15 până la 1.

De ce sunt grupurile de bloggeri care se promovează reciproc atât de eficient în obținerea implicării în social media? Să vedem exemplul bloggerilor de grădină pentru a începe. Am scris recent un articol intitulat Cum să pornești un blog de grădinărit și am fost impresionat de numărul de bloguri diferite pe acest subiect..

Sunt doar 30-40 de membri în orice moment în grupul în care mă aflu, deși cu siguranță puteți găsi un grup în nișă cu mai mulți membri. Am vrut să încep de mici, pentru că am vrut să-i cunosc cu adevărat pe colegii mei bloggeri, să îi ajut să își promoveze piesele și chiar să am timp să citească o parte din munca lor și să se familiarizeze cu stilurile lor de scriere..

Deci, să spunem că câțiva dintre acești membri fac clic pe un link pe care îl împărtășesc în grupul privat Facebook despre creșterea roșiilor în recipiente. Acest lucru este mult mai eficient decât dacă vărul meu împărtășește aceeași legătură din mai multe motive.

 • Un blogger de grădină are exact publicul țintă la care încerc să ajung.
 • Cititorii ei au deja încredere în ea. Ei știu dacă împărtășește ceva cu ei, că merită citit. Acest grup special a necesitat un fel de aplicație și link-uri către mostre din munca mea. Membrii sunt examinați. Aceasta înseamnă că postările sunt de foarte bună calitate. Încă am citit unul care nu era foarte bine scris și vizat pentru un blog de grădinărit.
 • Înțelege elementele de bază ale promovării. Dacă va împărtăși link-ul dvs., le va spune cititorilor de ce ar trebui să facă clic pe el.

Cum să găsești grupul perfect

Momentan, Facebook pare să aibă mai multe grupuri promoționale, deși Twitter pare o secundă apropiată sau posibil LinkedIn. Modul în care „grupurile” sunt înființate pe Twitter este mai mult ca o „listă” și este mai greu pentru membri să comunice cu ușurință în privat despre obiectivele lor pentru săptămână..

Dacă tocmai începeți cu grupuri promoționale, vă recomand să rămâneți pe Facebook. dacă clienții dvs. sunt în principal profesioniști în afaceri, un grup privat pe LinkedIn ar putea fi un lucru bun pentru a se alătura, însă căutarea la care nu am apărut aproape la fel de multe grupuri ca pe Facebook..

Căutați grupuri promoționale

Începeți-vă căutarea tastând termenul „grup de promovare” în caseta dvs. de căutare din partea de sus a paginii de pornire Facebook.

Va apărea o listă de rezultate. Faceți clic pe fila care scrie „Mai mult” și apoi alegeți „Grupuri” pentru a restrânge acest lucru doar la grupuri. Mai jos este lista rezultatelor pe care le-am obținut:

grupuri de promovare

După cum puteți vedea, această căutare a adus o mulțime de lucruri diferite. Există grupuri de promovare a cărților, unul pentru Etsy și altele generale. Acesta este un loc bun pentru a începe, deoarece probabil veți găsi câteva grupuri mari pe această listă care vă pot atrage.

În continuare, doriți să restrângeți căutarea. Dacă scrieți despre rețete, atunci căutați „bloggeri alimentari”. Faceți clic pe fila „Mai multe” și alegeți „Grupuri”. Iată rezultatele care au apărut pentru mine:

grupuri de promovare bloggeri alimentari

Acum noi vorbim. Dacă aș avea un blog cu rețete, există mai multe grupuri pe care aș investiga un pic mai mult.

Restrângeți-vă alegerile

În continuare, ar trebui să faceți clic pe orice grupuri care par interesante. Dacă sunteți din Sydney, Australia, atunci grupul Sydney este unul care ar trebui să verificați cu siguranță.

Pe măsură ce vizitați fiecare pagină, veți dori să faceți următoarele:

 • Uită-te când au fost cele mai recente postări. Cât de des postează membrii? Câte acțiuni au acele postări? Acest lucru vă va arăta cât de activ este grupul. Nu doriți să vă pierdeți timpul promovând 100 de persoane care nu vă vor promova înapoi.
 • Citiți descrierea grupului. Acest lucru vă va spune adesea dacă aveți voie să postați articole promoționale sau nu.
 • Trimiteți prin e-mail administratorii și cereți mai multe informații despre înscrierea în grup. Fiți sincer că sunteți în căutarea unui loc în care să vă promovați blogul și să returnați favoarea și altor bloggeri.
 • Încercați grupul timp de câteva săptămâni și vedeți ce părere aveți. Nu-ți place? Pleacă în liniște și găsește un alt grup. Sunt atât de mulți acolo.

Rețineți că alăturarea grupurilor promoționale nu înseamnă doar promovarea propriului blog. Cunoaște-ți membrii grupului tău. Prietene-le pe contul personal. Citiți articolele lor. Împărtășește ceea ce crezi că este uimitor de inteligent. Oferiți-vă să intervievați sau lăsați-i blogul pentru invitați pentru dvs. Unul dintre cele mai bune lucruri despre alăturarea grupurilor promoționale este întâlnirea cu oameni noi și a face prieteni noi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map