Ghidul A-to-Z pentru proiectarea posturilor Instagram

Astăzi Instagram este o ceașcă de cafea cu care majoritatea oamenilor preferă să își înceapă ziua.


Este un loc minunat pentru a descoperi noi domenii, produse și experiențe, citiți știrile. Această platformă de socializare bate Facebook, Twitter, Pinterest și arată o implicare și mai mare.

Aici veți învăța cum să faceți Instagram aliatul dvs. inteligent și să îl utilizați în cele mai bune moduri posibile. Indiferent dacă îți promovezi propriul brand sau vrei doar să povestești despre viața ta prin Instagram, sfaturile utile de mai jos te vor ajuta perfect.

Această postare nu se referă la „postarea la momentul potrivit” sau la „utilizarea hashtag-urilor populare”, ci la arta de a-ți proiecta contul de Instagram și de a crea aspectul său unic.

De ce Instagram?

Potrivit Shopify, valoarea medie a comenzii pe Instagram este de 65 USD, în timp ce Pinterest – 58,95 dolari, Facebook – 55 dolari și Twitter – 46,29 USD.

Oamenii se angajează cu mărci de pe Instagram cu 10 ori mai mult decât Facebook, cu 54 de ori mai mult decât Pinterest și cu 84 de ori mai mult decât Twitter. O persoană obișnuită folosește Instagram de mai multe ori pe zi.

Înseamnă că trecerea eforturilor de marketing către Instagram ar fi o mișcare inteligentă.

Cine esti?

Instagram este plin de conturi personale și de companie.

Acestea din urmă îl folosesc cu succes în scopurile lor de publicitate și marketing. Este alegerea potrivită pentru a vă conecta cu utilizatorii care preferă această platformă.

Brand-urile utilizează 2 tipuri de conținut: cel organic pe care îl postează pur și simplu în cont sau cel plătit care se adresează publicului țintă.

Feed-ul bine făcut de Instagram se adaugă la conștientizarea brandului, creează relații de durată și, ca urmare, oferă o creștere organică pe termen lung.

Această schemă este folosită și de conturile personale.

Începeți pe Instagram

De îndată ce vă înscrieți, adăugați poza dvs. și oferiți câteva informații despre dvs. pe care le confruntați cu o întrebare ce fotografii doriți să încărcați.

Desigur, doriți ca aceste lucruri să fie elegante și interesante pentru spectatori. Indiferent dacă sunteți un proprietar de pagină personală sau un promotor de marcă, doriți o pagină originală care să iasă în evidență printre altele. Vom afla sfaturi acționabile despre cum să vă proiectați contul, astfel încât acesta va fi recunoscut imediat.

Înainte de a începe cu proiectarea postării, primul punct la care trebuie să te gândești este strategia ta. Este extrem de important pentru mărci. Ar trebui să definiți clar mesajul, poziționarea, obiectivele, obiectivele mărcii dvs. și ce îl face unic pe piața concurențială.

Va fi util să efectuați cercetări pentru consumatori pentru a afla ce inspiră și motivează potențialii dvs. clienți.

În cele din urmă, ar trebui să vă puneți o întrebare:

De ce ar vrea oamenii să urmeze pagina mea?

Înainte de a începe să efectuați o manipulare cu contul dvs., trebuie să faceți o cercetare și să răsfoiți fluxurile celor mai populare mărci, există o posibilitate de 90%, veți găsi un cont care nu seamănă decât uimitor..

Apropo, imaginea de mai jos este din contul GoPro.

Credit: GoPro

Această înțelegere vă va ajuta să aflați cum să diferențiați pagina dvs. și să o prezentați lumii.

Sfaturi de proiectare

Principiile de proiectare și marketing postări pe Instagram sunt simple, trebuie doar să le cunoști. Iată o listă de tehnici vizuale accesibile care vă pot ajuta să obțineți tracțiune pe această rețea socială.

Uite & Feel

Gândiți-vă cum să exprimați ideile paginii dvs. vizual.

Va fi aspectul contului dvs. care va ajuta la crearea unei conexiuni emoționale cu spectatorii. Postați imagini care sunt consistente în stil și calitate. Alegeți tipul de conținut pe care îl postați (fotografii, ilustrații, desene, meserii etc.) și gândiți-vă la stiluri (studio, stil de viață etc.) Acest lucru va rezona cu publicul și va crea o conexiune puternică cu acestea. Principala regulă este respectarea esteticii vizuale luate.

Să luăm câteva exemple de mărci tehnologice, deoarece am menționat deja GoPro, feedul de conturi constă în cea mai mare parte din fotografii în care oamenii folosesc camerele foto și fotografiile / videoclipurile realizate folosind aceleași piese tehnologice..

SursăSursăSursă

Vorbind despre conexiunile emoționale, nemișcările ca una de mai sus, îmi fac palmele atât de transpirate încât șoarecele meu îmi sară literalmente din mână.

Haideți să aruncăm o privire la o altă companie care cu siguranță a făcut-o în cuie în ceea ce privește emoțiile … acesta este BMW.

Când eram copil, băieții de vârsta mea se înăbușiră peste insectele cu gumă cu bule Turbo.

Credit: Gumă inserează

Aproape treizeci de ani mai târziu, băieții de vârsta mea se prăpădesc de asta.

Credit: BMW

Timpul trece, jucăriile cresc. Este un consum mediu BMW cu aspect …

Branding

Branding înseamnă nu numai plasarea numelui sau a logo-ului pe imagini. Când merge pe Instagram, implică o anumită identitate vizuală care o face vizibilă printre altele. Pagina dvs. ar trebui să aibă o vibrație estetică puternică, care să se alinieze originalității sale.

Să aruncăm o privire la două conturi notabile deținute de Ales Nesetril și Alex Acea.

Dar băieții au stil, îi urmăresc de aproximativ un an, amândoi mi-au atras atenția prin setările lor minunate.

Credit: Ales Nesetril

Credit: Alex Acea

Branding-ul Instagram se referă la setarea tonului contului, alegerea paletelor de culori și componența paginii tale. Nu uitați de vizualizarea generală a paginii. Gândiți-vă cum arată toate fotografiile atunci când sunt plasate într-o grilă obișnuită de Instagram.

Alegerea culorii este extrem de importantă. În plus, reflectă paleta corporativă a mărcii, culorile au un impact mare asupra privitorilor. Ele creează o anumită dispoziție, stil, comunică mesaje. Apropo, prezența unei culori cheie pe pagină o face să se simtă și să arate extrem de elegant. Alegeți schema de culori dorită și lipiți-o de fiecare dată când este posibil.

Ambii tipuri au nu numai compozițiile preferate, ci și scheme de culori, din câte văd, folosesc negru, alb și gri ca culori majore și le completează cu unele culori luminoase de accent..

Fonturile specifice sunt o altă parte a brandingului. Este crucial, pentru că se asociază cu marca / pagina dvs. Când îți promovezi pagina cu plata, iar postările tale apar ca reclamă, utilizatorii o vor defini grație brandingului.

Apropo, puteți găsi diverse pachete frumoase de Instagram pentru promovarea companiei dvs., pe care le puteți edita cu ușurință și să le oferiți aspectul dvs. corporativ. Ca de obicei, acestea conțin un pachet de bannere gata făcute pe care le puteți folosi în diverse scopuri.

În afara pieței: Lucrând dincolo de Instagram

Până de curând Instagram s-a oferit să posteze doar fotografii pătrate. Însă pătratul nu a fost întotdeauna suficient pentru a spune o poveste captivantă. Astăzi sunteți liber să alegeți dintre opțiunile de postare pe pătrat, peisaj (orizontal) și portret (vertical). Deși puteți încărca orice tip, este mai bine să-l alegeți pe acesta și să rămâneți la el pentru toate postările.

Nu uitați de colajele foto. Diferite aplicații de editare foto oferă pentru a le crea cu ușurință. Cele mai cunoscute sunt Insta-frame care permit crearea de colaje nemaipomenite gratuit și Squaready – machete utile Instagram care vă ajută să prezentați întreaga fotografie fără să o decupați.

Editare foto

Lucrând zilnic cu Instagram, ar trebui să știi să creezi o fotografie perfectă. Chiar și unul obișnuit poate arăta grozav atunci când faceți retușuri ușoare. Doar alegerea filtrului potrivit poate transforma o fotografie într-una creativă.

Puteți iubi cu ușurință o fotografie jucându-vă cu perspectiva, ridicând luminozitatea și contrastul, adăugând căldură sau saturație, manipulând culorile, etc. Există un lucru care vă poate ușura semnificativ procesul de editare a fotografiilor, adică o acțiune Photoshop sau o cameră Lightroom..

Practic acțiunea este un scenariu de modificări predefinite, care vor fi aplicate fotografiei dvs. după ce faceți clic pe redare.

Simțiți-vă liber să experimentați și veți reuși.

Filtrarea

Cu Instagram, aveți un set de filtre implicite.

Unele dintre ele veți folosi sau utilizați deja destul de des, în timp ce altele vor rămâne neatinse. Este înțelept să reordonați această listă de filtre în fereastra de editare, astfel încât cele mai utilizate vor fi la îndemână și să le ascundeți pe cele pe care nu le atingeți niciodată. Acest hack vă va economisi timpul.

Aplicațiile de editare a fotografiilor precum VSCOcam, Filmborn, Snapseed, Aviary și altele de acest gen vă vor ajuta să găsiți filtrele dorite și să profitați la maxim de conținutul dvs..

Shot Candid

Imaginile lustruite sunt nemaipomenite, dar nu uitați că oamenii doresc întotdeauna să vadă mai multe.

Vor să afle ce se află în spatele scenei. Procesele de culise și funcționarea interioară a companiei dvs. pot fi de interes pentru spectatori. Când prezentați ceva din spatele paginii dvs. sau chiar câteva fețe din spatele brandului dvs., vă veți face afacerea mai transparentă și, astfel, de încredere pentru adepții dvs. Apropo, ar trebui să știți că astfel de fotografii obțin adesea o implicare bună.

Dacă se întâmplă ceva de genul acesta în spatele scenei, cu siguranță ar trebui să tăceți 🙂

Credit: Tesla Motor

Povestiri Instagram

Un lucru pe care trebuie să-l știți este că peste 250 de milioane de oameni folosesc Instagram Stories în fiecare zi. Înseamnă că nu puteți pierde nicio șansă de a vă promova pagina utilizând opțiunea povești.

Indiferent dacă povestea dvs. prezintă o mulțime de fotografii sau doar un videoclip minuscul, acesta arată interesant pentru spectatori. Puteți condimenta aceste videoclipuri temporare (utilizatorii le pot trece doar 24 de ore) cu instantanee, semne drăguțe sau chiar GIF-uri. Opțiunea GIF este acum disponibilă pe camera foto.

Dacă sunteți un utilizator de afaceri verificat, aveți încă o oportunitate interesantă de a împărtăși link-uri din poveștile dvs. Trebuie doar să o adăugați apăsând pe butonul de link după înregistrarea poveștii.

Videoclipul Instagram este într-adevăr un instrument minunat pentru a interacționa cu fanii.

A inspira

Trebuie să distrați oamenii. Le place să fie uimiți. Inspirați-le și câștiga astfel loialitatea lor. Postează conținutul de care se bucură. Dă-le o doză de inspirație zilnică și vor reveni pentru mai multe.

A se distra!

Toate sfaturile menționate mai sus sunt cele acționabile, dar trebuie să vă amintiți că nu toate postările de pe Instagram ar trebui să fie orientate spre marketing. Aceasta este o regulă de aur care vă va ajuta să creați conținut viu și captivant. Uneori este înțelept să vă concentrați nu pe trimiterea mesajului mărcii dvs. oriunde este posibil, ci pe esența rețelei cu care lucrați. Această platformă de social media bogată vizual este creată pentru a fi centrată pe om și jucăușă. Urmați această idee și profitați la maxim.

Aici este. Simțiți-vă liber să utilizați aceste hak-uri Instagram de design, plus să nu uitați de lista bine cunoscută de sfaturi pentru gestionarea acestei rețele sociale. Aici majoritatea dintre ele: alege momentul potrivit pentru postări, programează-le, alege cu atenție hashtag-urile, folosește statistici, conduce traficul către site-ul extern, împărtășește conținutul tău Instagram pe alte rețele de socializare.

Înfășurarea …

După cum vedeți, principiile de proiectare a postărilor Instagram sunt destul de simple și pot fi implementate cu ușurință atât din conturi personale, cât și din mediul de afaceri. Sper că această foaie de înșelătorie vă va ajuta să creați conținutul stelar dorit, să vă promovați sau să ajungeți la mai mulți clienți potențiali pentru compania dvs..

Instagram este cu adevărat un spațiu ludic creativ în care te poți sărbători pe tine sau pe compania ta și să te conectezi cu oameni minunați. Așadar, nu ezitați să experimentați și să profitați la maxim în afacerea dvs..

Despre autor: Lana Miro

Lana Miro se îndrăgostește de designul web frumos. Îi place să-și împărtășească experiența și să exploreze ceva interesant. De asemenea, cooperează cu TemplateMonster. pentru a ajuta toată lumea să găsească cele mai bune soluții pentru propriile proiecte online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me